Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724776 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu yaşlı kadro 3 gün önce avrupada deplasmandan döndü biz tempo bekliyoruz performans bekliyoruz. eşyanın tabiatına aykırı beyler.

4-2lik genk maçı sonrası herkesin yere göğe koymadıgı rakip hoca bir cümle kurdu basit bi cümleydi "çok genç olduğumuz için kondüsyonumuz çok iyi"

başka sözüm yok hakim bey...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Geçen gün Sinan Bolatı izlemeye gitmiş scout ekibi. Gülme krizine girecem yemin ederim :D Sinan Bolatı izlemeye scout ekibi göndermek nasıl bir kafa ya :D Sinan Bolat yahu bu. Adamın bilinmeyen neyi var, neyini izleyip neye karar vereceksin? Sinirlerim çok bozuk  :lol: :lol:

vay genç kaleci radarımıza girmiş demek.  :) ciddi bi haber mi bu gerçekten? belçika'da işleri vardı herhalde. keşke transfermarkt'tan falan bakıp başka bir isim sallasalarmış.

Çevrimdışı kyiv

bu yaşlı kadro 3 gün önce avrupada deplasmandan döndü biz tempo bekliyoruz performans bekliyoruz. eşyanın tabiatına aykırı beyler.

4-2lik genk maçı sonrası herkesin yere göğe koymadıgı rakip hoca bir cümle kurdu basit bi cümleydi "çok genç olduğumuz için kondüsyonumuz çok iyi"

başka sözüm yok hakim bey...

Gençlik demişken Fatih Aksoyu niye denemiyor Hoca? Vida ve Pepe varken de goller yiyoruz nasıl olsa. Pepenin de Vidanın da hemen hemen savunmadaki katkıları sıfır. Pepe eyvallah goller attı ya yedirdikleri? Pepeli 15 gol yediysek pepesiz 25 mi yerdik? Para harcayacaksan ön liberoya, ortasahaya,forvete harca. Savunma da savunma al işte en kariyerlisinin 2 senedir bize kattığı ne?

Çevrimdışı 38life

vay genç kaleci radarımıza girmiş demek.  :) ciddi bi haber mi bu gerçekten? belçika'da işleri vardı herhalde. keşke transfermarkt'tan falan bakıp başka bir isim sallasalarmış.

Takip ettiğim bir twitter kullanıcısı var. Kendisi Belçikada yaşıyor ve Antwerp taraftarı. O yazdı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oda rakip 9 kişi kaldı yoksa 10 kişi iyi baskı kurmuşlardı kalemizde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Ece: "Oğuzhan Özyakup, %51 kendi hatasıdır bu hale düşmesi. Uyduruk bir maçta attığı basit bir golde kulak hareketi yaparsan, seni o kadar seven taraftar sana bilenir."

bize kulak yap oğuzhan!

Çevrimdışı kyiv

Tam bir ekip çalışması made in Şenol Güneş & Fikret Orman

Çevrimdışı tangaz

Gençlik demişken Fatih Aksoyu niye denemiyor Hoca? Vida ve Pepe varken de goller yiyoruz nasıl olsa. Pepenin de Vidanın da hemen hemen savunmadaki katkıları sıfır. Pepe eyvallah goller attı ya yedirdikleri? Pepeli 15 gol yediysek pepesiz 25 mi yerdik? Para harcayacaksan ön liberoya, ortasahaya,forvete harca. Savunma da savunma al işte en kariyerlisinin 2 senedir bize kattığı ne?

kadroda pepe varken pepeyi kesecek hoca daha icad edilmedi dostum bu nedenle hoacaya kimse bişey diyemem ama defansa para gömeceğimize nie ileri uca yatırım yapmadık die 180satır yazarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ferdi1903

Aman allahim durum cok vahim aslinda ama simdiye kadar bi sekilde umut besledik, ama artik hersey bitti

Çevrimdışı tangaz

taraftar  o parmağı kulaktan alır eline verir işte ozzi efendi. sen nasıl kaptansın ki taraftara size kulağım tıkalı hareketi çekiyorsun sen kimsin ki bu cüreti kendinde görüyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Aman allahim durum cok vahim aslinda ama simdiye kadar bi sekilde umut besledik, ama artik hersey bitti

umut beslememize sebep kendimiz değil rakiplerin kötü oluşuydu. bu daha acı aslında.

Çevrimdışı kyiv

Bu moral bozukluğu ile sabah nasıl kalkacan da işe gidecen?  :isad:

Ulan parayı kazanan onlar üzülen biz. Nasıl iş bu? :bawling:

Çevrimdışı ferdi1903

umut beslememize sebep kendimiz değil rakiplerin kötü oluşuydu. bu daha acı aslında.
Kesinlikle öyleydi rakiplerin kötü olmasi bizi umutlu kildi ama ardik o balonda patladi, bari basaksehir alsin sampiyonlugu en az hasarla atlatalim bu sezonu diye geciyor icimden, nerden nereye geldik, sarilar kötü duruma düsmüsken bizim onlara ayak uydurmamiz, ffp kaklmisken bide yani nedesek bos yine hafta sonu zehir oldu

Çevrimdışı Orhan_

Açın hocanın basın toplantısını izleyin. Adam sahada olan olaylardan bile bihaber. Takımda herkes mutsuz. Format zamanı çoktan geçmiş. Körler ve sağırlar vs. vs.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca gitsin diyenler neden gitmesi gerektiğini açıklasın ben neden gitmemesi gerektiğini açıklıyorum ?

2-3 yıl önce ki Beşiktaş'a oynattığı oyunu gördüğüm için gitmesin diyorum.

Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yaptığı için gitmesin diyorum.

Gomez gibi bitmiş bir oyuncuyu tekrar canlandırıp alman milli takımına kazandırdığı için gitmesin diyorum.

Aboubakar gibi gol atamayan tutuk bir oyuncuyu tekrar canlandırdığı için gitmesin diyorum.

UEL'de çeyrek final oynattığı için gitmesin diyorum.

UCL'de ilk defa bizi gruptan nağmalup lider çıkardığı için gitmesin diyorum.

Cenk Tosun'u parlattığı için tarihimizin en yüksek bonservisini kazandığımız için gitmesin diyorum.

Ona sürekli eksik kadro ve yetersiz oyuncular vermemize rağmen ayrıca oyuncuları sürekli lig başladıktan sonra kadrosuna katmamıza rağmen ses çıkarmadığı için gitmesin diyorum.

Siz 2 sene şampiyon olduğumuz da (Bilic'in,Samet'in) ekmeğini yedi diyorsunuz ya! Bursa'da iken kimin ekmeğini yedi peki ? Fernando gibi bir kazmayı bile gol kralı yaptı! oynattığı futbola girmiyorum bile. Ts'de iken burak gibi birisini gol kralı yaptı colman gibi oyuncular parladı.Sürekli göze hoş gelen futbol oynattı.Ts tarihinin en çok puanını topladığı sezonunu geçirdi fener şike ile elinden aldı kupasını!

Gerçi sizin demediğiniz bir şey kalmadı tamer hoca şampiyon yapmış bizi bile dediniz.

Avrupa da ki başarılar şans dediniz.

Dünya kupasında bizi 3.cü yaptığında adamın başarısını değilde kıyafetini eleştirdiler.

Çok bir şey istemedi adamcağız kadromu koruyun,üstüne takviye yapalım,maaş dengesini sağlayın,maaşlar zamanında ödensin,transferler zamanın da yetişsin dedi yeter dedi.

Hiç birisini yapmadık.Ne kadrosunu koruduk,Ne takviye yaptık her seferinde kadroyu geriye götürdük(Hep bedava mal en iyisi zannettik),maaş dengesini bozduk,Paraları yatırmıyoruz,Transferler de hep ligler başladıktan sonra geldi.

İşte ben bütün bunları gördüğüm için hoca gitmesin istiyorum sen neden gitsin istiyorsun.... ?

Çevrimdışı Orhan_

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1061726319111819264?s=19

Kuvvetle ihtimal yonetim soylemistir freekickleri penaltilari her duran topu sen at diye. Adamin ciftligi gibi artik stat...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Saat 2 Buçuk oldu uyku tutmadı, vah Beşiktaşım vah...

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1061726319111819264?s=19

Kuvvetle ihtimal yonetim soylemistir freekickleri penaltilari her duran topu sen at diye. Adamin ciftligi gibi artik stat...

Çiftlik değil çayır. :D Şenol hoca Q7 ve Canerin çayırına salıyor 9 futbolcuyu, sonra bekliyor mevlam kayırsın diye :)

Çevrimdışı levitate

taraftar  o parmağı kulaktan alır eline verir işte ozzi efendi. sen nasıl kaptansın ki taraftara size kulağım tıkalı hareketi çekiyorsun sen kimsin ki bu cüreti kendinde görüyorsun.
dorukhan ve güveni nasıl buldun abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

Oguzhan gitti artik zaten. Devre arasi transferini ister, baskan da gondermek zorunda kalir. Cok iyi bir klup olmasa bile ingiltere'ye veya almanya'ya bir yerlere gidebilir. Zaten bu saatten sonra ben Oguzhan yerinde olsam bir daha o stadda maca cikmak istemezdim, hocaya da baskana da soyler ayrilirdim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Culpable

maci izlemedim q7 babel  oguzhan  seniol gunes oldugu muddetce de izlememeyi dusunuyorum

ama bu taraftara yazik .. ve tepkiside normal

2 yil sampiyon olmus bir takimdan  10 tane as oyuncusu gitmis olsa yerine kimse gelmese bile  u21 den cocuklari koysalar gene 30 dakikada  karsi kaleye 2-3 tane atak yaparlardi  en azindan oyun sistemi olmasa bile onlarin kisisel cabalari yeterdi

A.N.C kisisel kefilligi ile cekilen kredi ile  maaslari odemislerdi  onu bile yediler .. bu takima   baskan olabilecek tek potansiyelli kisi idi

ha simdi birileri derki  baskan olucak su sahis var vs vs vs

bende sunu diyorum Besiktas yonetimindeki bir insanin  yada baskan olabilecek bir insanin   baska bir ulkede tecavuz den  dosyasi bulunmaz :)
seneye o ulkenin takimi ile eslessek yoneticimiz yada baskan adayimiz maca gidemiyecek
boyle bir olay gerceklesirse  acaba sebeb ne soyluyecekler ?

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 05:01:14 Culpable ]

Çevrimdışı mylife1903

maci izlemedim q7 babel  oguzhan  seniol gunes oldugu muddetce de izlememeyi dusunuyorum

ama bu taraftara yazik .. ve tepkiside normal

2 yil sampiyon olmus bir takimdan  10 tane as oyuncusu gitmis olsa yerine kimse gelmese bile  u21 den cocuklari koysalar gene 30 dakikada  karsi kaleye 2-3 tane atak yaparlardi  en azindan oyun sistemi olmasa bile onlarin kisisel cabalari yeterdi

A.N.C kisisel kefilligi ile cekilen kredi ile  maaslari odemislerdi  onu bile yediler .. bu takima   baskan olabilecek tek potansiyelli kisi idi

ha simdi birileri derki  baskan olucak su sahis var vs vs vs

bende sunu diyorum Besiktas yonetimindeki bir insanin  yada baskan olabilecek bir insanin   baska bir ulkede tecavuz den  dosyasi bulunmaz :)
seneye o ulkenin takimi ile eslessek yoneticimiz yada baskan adayimiz maca gidemiyecek
boyle bir olay gerceklesirse  acaba sebeb ne soyluyecekler ?
Oooo cok sert
Baskan yahut yonetici ozel isleri sebebiyle maca gidemedi denilecek

Çevrimdışı mylife1903

Ne guzel, fabrika ayarlarina donmusuz, taraftarin da camiayi dev aynasinda gorme modu kapanmistir artik.
Ambargo koyacakmisiz, yuventus olacakmisiz, olmaz bizim hamurumuz baska.

Kamerasakasi kamerasi gorunce kosup demec veren yoneticiler nerede acaba?

2-3 seneye bir sampiyonluk daha aliriz sonrasi ayni sekilde devam eder.
Semtin ortasindaki stadi dolduramiyoruz

Hocanin zaten bplani yoktur olmadi da, beklemek yanlis ama hocanin kabullenisini ben kabul edemiyorum, bu durumlarda ilk sok hocadan gelmelidir, kim kendisini rahatsiz ediyorsa kadro disi biraksin, yoluna devam etsin, sene sonu muhasebesi yapilir

Futbolculardan da ilginc elektrik aliniyor, babel sahada yok nolduysa, ozzi standart oynuyor, kasinti ve simarik bir karakterdi zaten bi gol bi asistle oynarken de kulagini tikasaydin. Fbli gg ile 55 yasindaki atiba disinda olmasa da olurduk topcusu yok.
Layic layic diye konusanlar 3 tane 90 dakikasini izlemis mi, yumusacik helva gibi adam, parasini almis, yancilariyla istanbulun keyfini suruyor, frikik duran top atsinmis, once bi sahaya ciksin hele.

Tam bir eski inonu maciydi, ince ince kiyan bi hakem, sacma sapan bir kadro, hocanin telasi cirpinislari, taraftarin ofkesi, sonra protesto, kaos, gozyasi bi tek kan ve ter yoktu, onlari da derbi macta bekliyoruz

Ben ben ben diyen baskana tepki koyuyorum diye habire mod nopost aliyordum, yazdiklarimin daha agirini herkes yaziyor simdi, algi nasil da degisiyor.
Unal aysal gssi olmayalim dedik, bah noldi

Forumda da iyi gomu olmus, kaos resmen

Futbolcu kalitesi de konusulmus tamam ama ac ayi oynamaz arkadas bunu unutmayin, maasini odemedigin adama lagaluga yapamazsin, al formayi sen oyna derse, cevap veremezsin.

Her kurusun hesabini soralim, kimseye guvenmeyin dedik, ispat edebiliyor musun, kanit var mi, diye soruluyordu yahu neden ispat edeyim ben paranin nasil harcandigini soruyorum, zamaninda yazdik hep, fikret ormanin sacma sapan transferlerini, sattigi kadar harcamis, dendi yahu satti bi sefer aldi parayi, bonservis verip aldigina 3-5 sene de maas oduyorsun.
Bir suru alengirli is yapan yonetime ben guvenmem, trabzon ile gizli protokoller falan filan, seffaf olacakti, borclari azaltacakti simdi cikip borclar benim borcum degil diyor fikret orman.

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhani gucumuzun yettigi sekilde uyardik, tamam guzel kulak tikadin bisi demedik, aferin cocuga yurek varmis, tam bir meydan okuma dedik ama ekledik taraftara bok gibi oynarken amator takima gol attin diye kulak tikayacak yuzun varsa aldigin paranin sahada hakkini verecek de gucun olacak diye

Hoca bitirmismis yahu hoca ile ne alakasi var adam 3mye pas atamiyor, ayakta duracak hali yok, dizleri gevsemis, eskiden adam kovalayip arkadan celme falan takar da atak keserdi, onu da yapamiyor.
Hoca bitirdi yahu kiz terk edince dagildi iste artik esra erol falan mi kimse ya da seda sayan bu cocuga helal sut emmis bir kiz bulsun da evlendirelim, keskinli olsun mumkunse

Senelerdir yaziyoruz su takimda 4-5 tane futbolcuya benzer adam var diye taraftarin da beklentisi yuksek onu da anliyorum genc olanlar renklilere yetisecegimizi falan saniyor, yok oyle bisi, olmaz da olmayacak da ben o yetisip gecme konusunda dusuncelerimi 2003 yilinda biraktim, genc arkadaslar beklentilerini gozden gecirirlerse daha iyi olur kendi iyilikleri icin.

Ambargo falan besiktasa koydurmazlar, yuventus falan olamazsin bu ulkede besiktassan daha semtin gobegindeki stadi dolduramiyorsun

Çevrimdışı Librarius

yazik oldu bize
ligde 5 sene ambargo koymak varken düstügümüz hale bak

Kızanlar olacaktır ama kanaatimce mevcut başkan ve yönetimle değil 5 sene ambargo, artık şampiyonluk bile çok zor. 2 yılda kulübün palayan çehresini bu denli söndürebilmek için gerçekten ağır yeteneksiz olmak gerekir. Bu başkan ve yönetim benim için taraftar kendi işine baksın dediği gün bitmişti. Orda anladım ki başarıyı taşıyabilecek karaktere sahip değiller. ANÇ gibi bir değeri harcayarak zaten ne kafada olduklarını açık açık gösterdiler. Umarım daha fazla zarar vermeden çekilirler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...