Töre en kötü ikinci yarının başıyla birlikte sabit bir form yakalarsa devre arası olacaklar ile
birlikte bir ihtimal diyebiliyorum. Transfer gibi bir şey oldu sonuçta. Yararlı transfer hemde.
Quaresma'ya verilen sabır Töre'ye de verilmeli Oğuzhan'a atılan poh poh ona da atılmalı dedik.
Her şey psikoloci. Pamuklara saracaksın, hoşgeldin'i sıcak yapacaksın ve takımın elite'lerinden olduğunu
medya önünde, takım içinde aşılayacaksın. Bu adama standart guy muamelesi yaparsan, kendini
iyi bildiğinden çekiliyir. Kendine faydası yok dendi, bakın bir tepkimede değişmeyen kütle orjinal
özellikleri ile geri geldi. Bir kere bu adam kondisyonsuz bunu koy cebe. Kondisyonsuz hali bu.
İlk maç çıktı iyi işler yaptı forma gelmeyince aranın ardından ikincide kendini yerlere attı. Bilerek yaptı!
Ya oynarım ya da kafama göre diyir. Bencillik değil bu, bu takımda ben forma alırım herkesi de ayağımın altına
dolarım demektir. Takımda da yığınla arıza olunca haklı da adam. Şenol Güneş 'in bir diğer berbat özelliği de ısındırmadan
bir maç içinde ''göster kendini'' beklentisidir, Töre onu hissederse hemen kontrasını yapar. Ben onlardan değilim mesajını verir.
Tamamen şans faktöründen ötürü oyuncu kazandık. Şenol Güneş bağırıp çığırmasaydı oyuncuya o gün Töre ile aralarında tepkime
olmayacaktı ve adı bile geçmeyecekti buralarda. Bir ben zorladım bu konuyu sanırım, sinan engin oldum çıktım;
''agaaa bu adama da böyle davranmayacaksın'' (

)
Kafa olarak Psikolocik uçuş gerçekleşecek, zirveye atacaksın ama hedefe ikna olmuş olmalı. Takım da iyi kötü
hedefe odaklanmışsa yanındaki isimler kaliteli, kalitesiz bunun bir önemi yok, o bildiğini okur.
Fernandes'i de bu sebeble istiyorum, umuyorum devre arası gelir ve iyi idare edilir.
Fernandes, Atiba, Töre, Adem, Babel, Adriano.. Maç sonunda hala topa adam akıllı dokunamamış 2-3 kişi kalır karşı takımda