Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739521 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı alperenn58

iyide caneri bu takımda istemeyen benim zaten bu onun hırslı olmadığını göstermez adamı bekte oynatmayacaksın burda az söylemedim caner ismailden daha kötü bir bektir dediğimde millet dalga geçiyordu.
ama asist yapıyor diyorlardı bek senede 5 tane asist yapmasın bana savunmayı iyi yapsın dediğimde
dalga geçiyorlardı. Ne oldu o caner isteyenler şimdi hepsi kafayı toprağa gömdü o zaman söylemişdim bir sol bek alınsın ismail yedekte idare eder demişdim canermi ismailmi dedndiğinde ismaili tercih ederim demişdim caneri 2 M verip kulübede oturtursun ismaili 900 e oturtursun ikisinide al birbirine vur. ben caner yerine ismail derken ismail çok iyi dedim sanıyordu bazı arkadaşlar ben sadece canerden iyi demişdim aslında bak koyu punto ile işaretlediğim kısım burda benim üç yıldır söylediğim şey bir oyuncu kendi görevini eksiksiz yapsın artısı olmasada olur neden fazla gol yemeye başladık açın bakın yediğimiz gollerin en büyük sorumlusu canerdir. neden stoperler kötü çıkıyor aslında kalite olarak üst seviye stoperlerimiz var ama öyle bir sol bekimiz varki stoper öğütüyor orda kimse farkında değil ismaille oynarkende böyleydi durum sağ stoperimiz iyi oluyor solda çuvallıyoruz çünkü sağ beklerimiz iyi süpürüyor önce beckdi sonra gg geldi yerine maçlarda iyi izleyin Gökhanı bizde adriano oynarken stoperler hatasız oynuyor caner oynarken takımın en kötüsü görünüyor çünkü soluda kontrol etmek zorunda kalıyorlar caner geri gelmiyor çünkü. maçta izliyoruz bizim sol tarafımız sürekli boş kalıyor koridor atak yediğimizde koşan vida oraya bu seferde stoper alanı boşalıyor. ortadan gelen rakibi karşılayamıyor top ortalandığında vida bölgesinde olmuyor çünkü sol bekte kalıyor
ama söylediğim bu değil hırsdan bahsediyorum birde yanıldığın konu bizde herkes gol atmaya çabalamıyor bunu isteyende kimse yok biraz babel birde love işde golü düşünüyor rize maçında kutuya pektemek girince ikinci oyuncuyu sokabilmiş olduk dikkatli bakın maça maçın genelinde sadece ikisi girdi kutuya sonuç 4 gol çıktı rakip savunma hattı iki oyuncuyu marke edemedi biz aslında bunu üç ve dörde çıkarsak karşımızda hiç rakip duramaz biz forvet sıkıntısı çekmiyoruz pozisyon sıkıntısı çekiyoruz diye iki senedir söylüyorum burda bir forvetin attığıyla takım şampiyon falan olamaz katılım olmadığı sürece forvetin ne kadar iyi olursa olsun etkisiz kalır pektemeğin attığı golleri geçtim onun dışında o kadar büyük katkısı olduki. love ın yükünü yarı yarıya düşürdü. Beşiktaş ezberini bozdu rakip ne olduğunu anlayana kadar pektemek iki tane sokmuşdu zaten işde on numaranın yapması gereken bu her maç talisca yapamazdı onun özelliği ceza sahasının dışında kalıp seken toplara vurmak taliscayla oynuyorsan kanatların içe kat edecek içerden dışa doğru orta açacak ljajic ozi oynuyorsan on numaran içe sızacak ceza sahası içinde paslaşacak bunları yapamazsan gol atamazsın işin şansa kalır

necmı bey ,

caner konusunda sızınle 1e1 aynı fıkırdeyız  kaldıkı  caner ı takımda gormeyı hıc bır zaman ıstemedım aynı ısmaıl gıbı aynı q7 gıbı

ama bunu hakaret ederek asagılayarak degıl  futbol uzerınden tartısarak soylemek ısterım

bakınız 2 hafta evvelıne kadar mustafa pektemeke  yapılmayan hakaret asagılama  kufur kalmadı ama 9 kısılık rakıbe pektemek ın attıgı gollerın arkasından dızılen metıyelere  bakın ıstersenız

pektemek aynı pektemek  ama gol atınca boyle oluyor  gol sıkıntısı pozısyon sıkıntısı hakkında sızınle yıne aynı dusuncedeyız

ama benım ıddıam su kı bızde futbol kulturu yok  tvlerde ne goruyorsak onu soyluyor yazıyor kızıyor veya goklere cıkarıyoruz

boylede kalmıyor  bırde bılmıs edasıyla hocalık yapıp hocaya kızıyoruz

demın sagılardakı mesajlara bakıyorum x futbolcumuz hakkında kı goruslere  vay efendım ronaldo boyle degılmıs ama baklava borek  edınmıs!

yazılan futbolcu ronaldo , ronaldo bu yahu nerelerde gezıyoruz  anlamak mumkun degıl

severken  asırı  sevmedıgımızede asırı kın nefret sankı dusman orta yol yok 
80 yılından berı Besıktasımızı ızlerım  bu kadar havalarda gezen futbol taraftarı gormedım
6 cı 7 cı oldugumuzda  bıle kımse kufur hakaret bılmezdı en baba kufur bır baba hındıydı :)

Çevrimdışı kyiv

Pepe bu hafta oynayacak mı? Oynamazsa Roco ile işimiz iş.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beşiktaş taraftarının diğer takım taraftarından farklı olduğuna katılmıyorum
biz Beşiktaşlılar da ülke Kazan’ından alınmış bir kepçeyiz. Diğerleri kadarız işte
20 milyonluk bir güruhuz elit birliği değiliz mülakatla seçilmedik
oğuxhanın çalışmaması, taraftarla didişmesi hoş değil ne ki her girip çıktığında kaptanlık yapan oyuncuyu yuhalayıp takımdan uzaklaştırmanın ne alemi var ?
Oğuzhan’la Oğuzhan mı olalım
4 gün önce tüm takımı eleştirdin yuhaladın ıslıkladın
birikmiş öfkeni kustun. Eyvallah!
bunu her dakika her maç yapmak ergenlik

Her dakika her maç mı? 2 maçtır tepki var yahu.. Ondan öncesi homurdanmayı geçmez. Üstelik Genk maçındaki tepkiye rağmen vurdumduymazlık devam ediyor taraftar da tepki koydu bence normal. He bu arada bana kalırsa da taraftar tepkisine engel olmak ya da yaftalamak tam bi ergenlik.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Her dakika her maç mı? 2 maçtır tepki var yahu.. Ondan öncesi homurdanmayı geçmez. Üstelik Genk maçındaki tepkiye rağmen vurdumduymazlık devam ediyor taraftar da tepki koydu bence normal. He bu arada bana kalırsa da taraftar tepkisine engel olmak ya da yaftalamak tam bi ergenlik.
Taraftarın görevi senelerdir fizik kalitesini yeterli seviyeye getirmeyen 2 tekme yediğinde sinip sorumluk almaktan kaçan oyuncuya tepki göstermek olmamalı ama buralara kadar gelindi. Taraftar sahada neden bunları görmek zorunda? Taraftara gelene kadar herkes işini düzgün yapsın ya da yapmak için çabalasın.

Çevrimdışı kyiv

Evet  Oğuzhan tepkiyi görüyor çünkü yetenekli, potansiyelli.Bu potansiyele ihaneti kabullenemiyoruz.Oğuzhanı 19 yaşından beri görüyoruz. Tribünden gelecek tepkiyle kendine çeki düzen verecek bir karakter değil. Bildiğini okumaya devam edecek " şımarık " bir tip.Lakin ülke gerçeklerini düşününce de bu kadar kolay ve zevkli bir işle kazanılan parada gereği yapılmadığında verilen tepkinin haksız olmadığını düşünüyorum. Oğuzhanın ne kadar kulaklarını tıkama hakkı varsa ona o pozisyonu, o maddi gücü kazandıran taraftarın da o kadar protesto hakkı vardır. Protestoların Oğuzhana olumlu bir katkısı olmasa bile diğer futbolcuların bu durumdan ders çıkarabilecek karakterde olduğunu düşünüyorum. Mesaj mesajdır. Oğuzhan dua etsin antrenmanlarını fulyada yapmıyor. Bu tepkinin kat be kat fazlasını hafta içinde görebilirdi. Artık 26 yaş olgunluğuna erişmiş ve Beşiktaşın kaptanlığına kadar ulaşmış bir profesyonelin işine 4 elle sarılmasını beklemek hakkımız olsa gerek.

Çevrimdışı sametbagan

Başak maçına çıkmamız gereken kadro aşağıdadır

karıus

gökhan gönül                pepe(medel)                      vida                adriano

atiba                 medel(ozi)

layiç(güven)

lens                                                                                 babel

love(pektemek )

parantez içindeki arkadaşlar aslarının oynamaması durumunda oynayavak oyunculardır.

Çevrimdışı sametbagan

Farkeden oldumu bilmiyorum ama bizim defans arkasına koşu atabilen toplu topsuz penetre eden bir forvetimiz varmış

Ben şenol hocamı oyuncu tercihleri konusunda eleştirmiyordum ama larine verdiği şansı güvene vermiş olsaydı belkide şimdi yeni cenkimiz konuşuyor oluyorduk.

Kimse bana 7 dakikada nasıl buna karar verdin demesin vagnerin 90 dakikada  yapmadığını adama 7 dakikada en az 2-3 sefer yaptı.

Ve bu defans arkasına yapılan toplu topsuz koşuların bizim takımımız için ne kadar önemli olduğunu görmüştür inşallah Şenol hocam.

Elimizdeki forvetler arasında en hareketlisi bence bundan sonra daha fazla şansı hak ediyor. Başak maçında en az 20-30 dakika görev alması gerek.

Başakşehirin panzehiri defans arkasına koşular çünkü adamların defans hattı çok önde ve arkada çok açık veriyorlar üztelik stoper ikilileri hızlı ve hamleli değiller.

Üstelik   doğru zamanda topla vedalaşmayan q7 de cezalı.Bu maç oynarsa eğer lens ve babel ekstra performans vermeli

Futbol şansı da yanımızda olursa hakeminde objektif yönetimi ile bence Başağı bu kadro ile çok rahat yenebileceğimiz düşünüyorum.

Çevrimdışı kyiv

Quaresmanın oynamamasının avantajımıza olduğunu düşünmüyorum.Geçen sene yenildiğimiz maçta da cezalıydı takım yine bir varlık gösterememişti. Takım olarak sert olmak zorundayız yoksa yine eli belinde futbolcularla işimiz zor. Muhtemelen Başakşehir kıçı kalkık bir şekilde karşımıza çıkacak 4 gol yemenin nasıl olsa gol yemiyoruz rahatlığını bozacak agresiflikte ve süreklilikte olmalıyız. Hocanın 3 yıldır çözmeyi beceremediği problemin çok da zor olmayıp Fenerbahçe gibi vasat bir takımın bile yeri geldiğinde çözüm ürettiği ve başarılı olduğu ortada.Artık bu Başakşehir maçı hoca için prestij ve onur maçı olmalı. Bu kadar çok Abdullah Avcıya teslim olmaya hakkı yok.Takımı öyle veya böyle çok iyi hazırlamak zorunda.

Çevrimdışı Necmi

necmı bey ,

caner konusunda sızınle 1e1 aynı fıkırdeyız  kaldıkı  caner ı takımda gormeyı hıc bır zaman ıstemedım aynı ısmaıl gıbı aynı q7 gıbı

ama bunu hakaret ederek asagılayarak degıl  futbol uzerınden tartısarak soylemek ısterım

bakınız 2 hafta evvelıne kadar mustafa pektemeke  yapılmayan hakaret asagılama  kufur kalmadı ama 9 kısılık rakıbe pektemek ın attıgı gollerın arkasından dızılen metıyelere  bakın ıstersenız

pektemek aynı pektemek  ama gol atınca boyle oluyor  gol sıkıntısı pozısyon sıkıntısı hakkında sızınle yıne aynı dusuncedeyız

ama benım ıddıam su kı bızde futbol kulturu yok  tvlerde ne goruyorsak onu soyluyor yazıyor kızıyor veya goklere cıkarıyoruz

boylede kalmıyor  bırde bılmıs edasıyla hocalık yapıp hocaya kızıyoruz

demın sagılardakı mesajlara bakıyorum x futbolcumuz hakkında kı goruslere  vay efendım ronaldo boyle degılmıs ama baklava borek  edınmıs!

yazılan futbolcu ronaldo , ronaldo bu yahu nerelerde gezıyoruz  anlamak mumkun degıl

severken  asırı  sevmedıgımızede asırı kın nefret sankı dusman orta yol yok 
80 yılından berı Besıktasımızı ızlerım  bu kadar havalarda gezen futbol taraftarı gormedım
6 cı 7 cı oldugumuzda  bıle kımse kufur hakaret bılmezdı en baba kufur bır baba hındıydı :)
küfür hakareti benimsesek zaten edeni forumdan atmayız.
ama protesto olur bir oyyuncu kötü oynuyorsa ve oynamayada devam ediyorsa protesto kaçınılmazdır.
maç içinde oyuncu ıslıklanması yuhalanması kabul edilecek bir şey değil
ama gerçekten genk maçında öyle hak ettilerki bunu uzun zamandır taraftar sabır gösteriyordu.
bu takımın böyle kötü oynama hakkı yok herkes yerini bilecek sırtında giydiği formaya değer vermeyene o forma
giydirilmeyecek zamanında pektemeğe bu tepki olsaydı cesaret edip uzatamazlardı. iki senedir oziye tolgaya taraftar
tepki verseydi ne onlar iki isteriz diye tutturabilirdi nede verecek cesaret olurdu kimsede yada en
azından yerine adam bakılırdı şimdi bu seneden sonra düşünsünler bakalım merkez orta sahaya transfer yapmadan geçirmeyi biz iki senedir bu oyuncular yüzünden dibe vuruyoruz çevresindeki her oyuncuyu oyun sistemini bozuyorlar
tolgay ayağına top geldiğinde çevresinde bir tur dönmeden oynayamıyor ozi desen top almamak için
rakibin arkasında saklanıyor müsaitken top atılmasın diye onu bunu işaret ediyor sadece boş boş koşuyor
bir oraya bir buraya biz atakların çoğunu bu iki oyuncunun dengesiz kaptırdığı toplardan yiyoruz artık bunu taraftarın
bildiğini yönetimde bilsin tepki göstermeden harakete geçemiyorlar tolga konusunda fikrimizi net bildikleri için
fabriyi sattıkları anda 3 günde transfer yapabiliyorlar.  belki ozinin canını fazla yaktı taraftar ama artık ümidini kesti ve yönetime bunlarla olmaz mesajı veriyor yönetimde başka dilden anlamıyor malesef. yoksa bu taraftar kimlere sabır gösterdi. sosyal medyadaki taraftara çokda önem vermem ne dediğini bilmeyen ergen dolu ama tribün öyle değil Beşiktaş tribününden bir tepki geliyorsa bunu ciddi düşünmeleri gerek artık son noktaya gelmeden tribün tepki koymaz.
tribün bunlar nedeniyle sezonu kaybedeceğiz yeter artık diyor. Bunu demese daha çok tolgay ozi ikilemesini göreceğiz sahada, biraz olsun taraftar tansiyonunu ölçselerdide iş tribüne kadar gitmeseydi.
fazlada üstünde durmamak lazım bunun hak ediilmiş bir tepkidir bu. Taraftar diyor oğuzhanı oynatma lig gidiyor.
haklılarmı eğer sahaya sürdüğün oyuncuyu ilk çıkartıyorsan yerden göğe haklılar. madem güvenmiyorsun her seferinde oyundan alıyorsun o zaman bu kadar şans vermeyeceksin bir değil iki değil sen iki senedir bunu yapıyorsun bir takımın kaptanlık pazubandını takan bir oyuncu nasıl her seferinde oyundan alınır. bunu sürekli yapıyorsan o bandıda hak etmiyordur 11 i de. zorlamayacaksın zorlarsan bu olur işde. Herşeyde taraftar suçlu olmaz birazda bunun üstüne gidenlere sormak lazım. herkes neden ozi çıkarken ıslıklandı diyor aslında ozi resmen taraftara yem edildi. ya çıkartmayacaktın yada oynatmayacaktın 9 kişi kalmış takımda hücumcu orta sahanı oyundan alıp yerine savunmacı sokuyorsan sen zaten oyuncuya berbat oynuyorsun demiş oluyorsun taraftar ıslıklamış çok değil çıkartmasaydı ıslıklanmazdı.  ozi çıkıp yerine ljajic girse büyük ihtimal gene ıslıklanmazdı. yada forvet soksa yine ıslıklanmazdı oyun gereği denirdi. ama savunmacı soktuğunda oyun gereği olmuyor. medel senden daha iyi hücum eder diyorsun.
işin gerçeğide medel girdikten sonra takım çok daha iyi organize oldu. Bunu zamanında söylemişdim bu adamı tribün ıslıklayacak dedim. perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuşdu önemli olan bunu olaylar yaşamadan görüp önlemini alabilmekti. Bu takım hala iyi değil bu sefer ıslıklanan oyuncuda olmaz. bunuda söyledim yönetim kredisini son seçimle bitirdi bundan sonra sert tepkilere hazır olsunlar. mesela metin yaptığı şeylerin bir benzerini şimdi yapmayı denesin tribünde yönetici nasıl küfür yağmuruna tutuluyor onuda görürüz. kredini bitirmeyeceksin bunlar kredilerinin sonsuz olduğunu sandılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vagner Love

Son 5 maç 5 Gol , 2 penaltı kazandırma

Demekki neymiş Topu Ceza sahasına getirince kaleye sokabiliyormus
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Başak maçına çıkmamız gereken kadro aşağıdadır

karıus

gökhan gönül                pepe(medel)                      vida                adriano

atiba                 medel(ozi)

layiç(güven)

lens                                                                                 babel

love(pektemek )

parantez içindeki arkadaşlar aslarının oynamaması durumunda oynayavak oyunculardır.

valla as olmasın yedekde zorunluluktan bile olurs ozi formayı giydiğinde bir daha vodafoneda ısınmaya bile çıkamaz. Başak maçında zaten bir varlık gösteremez sadece iyice işi biter.

Çevrimdışı Necmi

Farkeden oldumu bilmiyorum ama bizim defans arkasına koşu atabilen toplu topsuz penetre eden bir forvetimiz varmış

Ben şenol hocamı oyuncu tercihleri konusunda eleştirmiyordum ama larine verdiği şansı güvene vermiş olsaydı belkide şimdi yeni cenkimiz konuşuyor oluyorduk.

Kimse bana 7 dakikada nasıl buna karar verdin demesin vagnerin 90 dakikada  yapmadığını adama 7 dakikada en az 2-3 sefer yaptı.

Ve bu defans arkasına yapılan toplu topsuz koşuların bizim takımımız için ne kadar önemli olduğunu görmüştür inşallah Şenol hocam.

Elimizdeki forvetler arasında en hareketlisi bence bundan sonra daha fazla şansı hak ediyor. Başak maçında en az 20-30 dakika görev alması gerek.

Başakşehirin panzehiri defans arkasına koşular çünkü adamların defans hattı çok önde ve arkada çok açık veriyorlar üztelik stoper ikilileri hızlı ve hamleli değiller.

Üstelik   doğru zamanda topla vedalaşmayan q7 de cezalı.Bu maç oynarsa eğer lens ve babel ekstra performans vermeli

Futbol şansı da yanımızda olursa hakeminde objektif yönetimi ile bence Başağı bu kadro ile çok rahat yenebileceğimiz düşünüyorum.
ah be dostum defans arkasına koşu yapmak için önce o koşuyu yapacak topların atılması lazım
oyuncu bu topları beklemediğinde o koşuyuda yapmıyor siz staddaki atmosferi yaşamadınız o koşuları yaptıran o topları attıran taraftardı başak maçında olacağınımı sanıyorsun oyuncular resmen korkularından taç çizgisinden orta açamadılar
görmedinmi caneri quaresmayı topu alan içeri girmeye uğraştı maç boyu yan top yapmaya korktular ben iki senedir yan top yapmadan oynanan bir maç izledim biz eski açıktayız ve Beşiktaş eski açığa hücum ederek başlıyor hep ve bizim kalede gol görmeye hasret kalmışdık biz. Rizede öğrenilmiş oyunu oynadı bize pres yapmaya kalktı ama karşılarında kendi sahasında top çeviren Beşiktaş yoktu dikine gitmeye çalışdılar rakip sahada baskıyı denediler tam ozilik oyundu yapamadı yapmakda istemedi. bu koşuları en iyi yapan oyuncu love onun alanya zamanlarını bir inceleyin ama Beşiktaşda öyle bir oyun olmayınca koşu yapacak oyuncuda olmuyor.

Çevrimdışı Necmi

Quaresmanın oynamamasının avantajımıza olduğunu düşünmüyorum.Geçen sene yenildiğimiz maçta da cezalıydı takım yine bir varlık gösterememişti. Takım olarak sert olmak zorundayız yoksa yine eli belinde futbolcularla işimiz zor. Muhtemelen Başakşehir kıçı kalkık bir şekilde karşımıza çıkacak 4 gol yemenin nasıl olsa gol yemiyoruz rahatlığını bozacak agresiflikte ve süreklilikte olmalıyız. Hocanın 3 yıldır çözmeyi beceremediği problemin çok da zor olmayıp Fenerbahçe gibi vasat bir takımın bile yeri geldiğinde çözüm ürettiği ve başarılı olduğu ortada.Artık bu Başakşehir maçı hoca için prestij ve onur maçı olmalı. Bu kadar çok Abdullah Avcıya teslim olmaya hakkı yok.Takımı öyle veya böyle çok iyi hazırlamak zorunda.
valla caner oynamasın adriano ile maçı %50 almış sayılırız ben solda caneri düşünemiyorum visca karşısında

Çevrimdışı kyiv

valla as olmasın yedekde zorunluluktan bile olurs ozi formayı giydiğinde bir daha vodafoneda ısınmaya bile çıkamaz. Başak maçında zaten bir varlık gösteremez sadece iyice işi biter.

Necdet,Samet,Rıza,Şifo, Toraman ve Oğuzhan.Beşiktaş kaptanlığı nerelerden nerelere gelmiş. İyi oynarsın, kötü oynarsın ama Beşiktaş kaptanı olarak kötü mücadele etmeye hakkın yok. O pazu bandı süs veya aksesuar değildir. O bantı takanın en çok mücadele etme, arkadaşlarına örnek olma ve çalışma zorunluluğu vardır.

Çevrimdışı mylife1903

küfür hakareti benimsesek zaten edeni forumdan atmayız.
ama protesto olur bir oyyuncu kötü oynuyorsa ve oynamayada devam ediyorsa protesto kaçınılmazdır.
maç içinde oyuncu ıslıklanması yuhalanması kabul edilecek bir şey değil
ama gerçekten genk maçında öyle hak ettilerki bunu uzun zamandır taraftar sabır gösteriyordu.
bu takımın böyle kötü oynama hakkı yok herkes yerini bilecek sırtında giydiği formaya değer vermeyene o forma
giydirilmeyecek zamanında pektemeğe bu tepki olsaydı cesaret edip uzatamazlardı. iki senedir oziye tolgaya taraftar
tepki verseydi ne onlar iki isteriz diye tutturabilirdi nede verecek cesaret olurdu kimsede yada en
azından yerine adam bakılırdı şimdi bu seneden sonra düşünsünler bakalım merkez orta sahaya transfer yapmadan geçirmeyi biz iki senedir bu oyuncular yüzünden dibe vuruyoruz çevresindeki her oyuncuyu oyun sistemini bozuyorlar
tolgay ayağına top geldiğinde çevresinde bir tur dönmeden oynayamıyor ozi desen top almamak için
rakibin arkasında saklanıyor müsaitken top atılmasın diye onu bunu işaret ediyor sadece boş boş koşuyor
bir oraya bir buraya biz atakların çoğunu bu iki oyuncunun dengesiz kaptırdığı toplardan yiyoruz artık bunu taraftarın
bildiğini yönetimde bilsin tepki göstermeden harakete geçemiyorlar tolga konusunda fikrimizi net bildikleri için
fabriyi sattıkları anda 3 günde transfer yapabiliyorlar.  belki ozinin canını fazla yaktı taraftar ama artık ümidini kesti ve yönetime bunlarla olmaz mesajı veriyor yönetimde başka dilden anlamıyor malesef. yoksa bu taraftar kimlere sabır gösterdi. sosyal medyadaki taraftara çokda önem vermem ne dediğini bilmeyen ergen dolu ama tribün öyle değil Beşiktaş tribününden bir tepki geliyorsa bunu ciddi düşünmeleri gerek artık son noktaya gelmeden tribün tepki koymaz.
tribün bunlar nedeniyle sezonu kaybedeceğiz yeter artık diyor. Bunu demese daha çok tolgay ozi ikilemesini göreceğiz sahada, biraz olsun taraftar tansiyonunu ölçselerdide iş tribüne kadar gitmeseydi.
fazlada üstünde durmamak lazım bunun hak ediilmiş bir tepkidir bu. Taraftar diyor oğuzhanı oynatma lig gidiyor.
haklılarmı eğer sahaya sürdüğün oyuncuyu ilk çıkartıyorsan yerden göğe haklılar. madem güvenmiyorsun her seferinde oyundan alıyorsun o zaman bu kadar şans vermeyeceksin bir değil iki değil sen iki senedir bunu yapıyorsun bir takımın kaptanlık pazubandını takan bir oyuncu nasıl her seferinde oyundan alınır. bunu sürekli yapıyorsan o bandıda hak etmiyordur 11 i de. zorlamayacaksın zorlarsan bu olur işde. Herşeyde taraftar suçlu olmaz birazda bunun üstüne gidenlere sormak lazım. herkes neden ozi çıkarken ıslıklandı diyor aslında ozi resmen taraftara yem edildi. ya çıkartmayacaktın yada oynatmayacaktın 9 kişi kalmış takımda hücumcu orta sahanı oyundan alıp yerine savunmacı sokuyorsan sen zaten oyuncuya berbat oynuyorsun demiş oluyorsun taraftar ıslıklamış çok değil çıkartmasaydı ıslıklanmazdı.  ozi çıkıp yerine ljajic girse büyük ihtimal gene ıslıklanmazdı. yada forvet soksa yine ıslıklanmazdı oyun gereği denirdi. ama savunmacı soktuğunda oyun gereği olmuyor. medel senden daha iyi hücum eder diyorsun.
işin gerçeğide medel girdikten sonra takım çok daha iyi organize oldu. Bunu zamanında söylemişdim bu adamı tribün ıslıklayacak dedim. perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuşdu önemli olan bunu olaylar yaşamadan görüp önlemini alabilmekti. Bu takım hala iyi değil bu sefer ıslıklanan oyuncuda olmaz. bunuda söyledim yönetim kredisini son seçimle bitirdi bundan sonra sert tepkilere hazır olsunlar. mesela metin yaptığı şeylerin bir benzerini şimdi yapmayı denesin tribünde yönetici nasıl küfür yağmuruna tutuluyor onuda görürüz. kredini bitirmeyeceksin bunlar kredilerinin sonsuz olduğunu sandılar.
Abi iyi hos diyon tamam ama napalim yani atalim mi cocugu?
Cenkin yerini doldurAmiyoruz bide oguzhanin yerine mi adam arayalim
Porto gibi oluruz benfika gibi oluruz koyarsin gotune tekmeyi gonderirsin altyapida 10 tane vardir olmadi berazilya kolonisinden cekersin iki tane hic olmadi ispanya liginden  parayi bastirip getirirsin
Bizde ne o altyapi var ne o netvork var ne de o para

Çevrimdışı kyiv

valla caner oynamasın adriano ile maçı %50 almış sayılırız ben solda caneri düşünemiyorum visca karşısında

Adriano bizim için en kritik futbolcu özellikle bu maç için.Telaşsız, akıllı hücum için Adriano olmazsa olmazımız.Yeteneğinden ziyade fiziken tereddütlüyüm bol temaslı bir maç olacak 90 dakika sakatlanmaması için dua edelim.

Çevrimdışı mylife1903

Necdet,Samet,Rıza,Şifo, Toraman ve Oğuzhan.Beşiktaş kaptanlığı nerelerden nerelere gelmiş. İyi oynarsın, kötü oynarsın ama Beşiktaş kaptanı olarak kötü mücadele etmeye hakkın yok. O pazu bandı süs veya aksesuar değildir. O bantı takanın en çok mücadele etme, arkadaşlarına örnek olma ve çalışma zorunluluğu vardır.
Tayfur kaptani unutmussun abi
Takimin dogru duzgun bir kaptaninin olmamasi cok sey anlatiyir aslinda
Tolga zengin kaptan ama kadroya giremiyor neden tutuyoruz neden kaptanlik veriliyor belli degil
Atibaya versen uefaya bildirmemissin
Ozziye veriyorsun o karakteri koyacak gucu yok ya ilk cikan ya ilk giren
Yahu duzgun bir oyuncusu olur bir takimin her mac ikk11 oynar her mac belli bir seviyede oynar
Lokomotif bir oyuncu yok kadroda kaptanlik yapacak

Çevrimdışı mylife1903

Adriano bizim için en kritik futbolcu özellikle bu maç için.Telaşsız, akıllı hücum için Adriano olmazsa olmazımız.Yeteneğinden ziyade fiziken tereddütlüyüm bol temaslı bir maç olacak 90 dakika sakatlanmaması için dua edelim.
Hava topuna cikmasina bayiliyorum adamin

Çevrimdışı kyiv

Tayfur kaptani unutmussun abi
Takimin dogru duzgun bir kaptaninin olmamasi cok sey anlatiyir aslinda
Tolga zengin kaptan ama kadroya giremiyor neden tutuyoruz neden kaptanlik veriliyor belli degil
Atibaya versen uefaya bildirmemissin
Ozziye veriyorsun o karakteri koyacak gucu yok ya ilk cikan ya ilk giren
Yahu duzgun bir oyuncusu olur bir takimin her mac ikk11 oynar her mac belli bir seviyede oynar
Lokomotif bir oyuncu yok kadroda kaptanlik yapacak

Malesef haklısın. Atiba kaptanlığa en çok yakışacak futbolcu o da bütün kulvarlarda yok.
Gökhan Gönül de kaptan olabilir kanımca. Bu sene mücadelesi geçmişe göre daha iyi.

Çevrimdışı kyiv

Bu takımın 2019-2020 sezonu için en önemli ihtiyacı sol bek. Akıllı, tecrübeli, takıma rahatlık ve futbol zekası katacak biri lazım. Kasım 2018 de bu ihtiyaç belli şimdiden bakalım ligin başlamasına 1 hafta kalana kadar bu ihtiyacı karşılayabilecek miyiz?

Çevrimdışı Necmi

Malesef haklısın. Atiba kaptanlığa en çok yakışacak futbolcu o da bütün kulvarlarda yok.
Gökhan Gönül de kaptan olabilir kanımca. Bu sene mücadelesi geçmişe göre daha iyi.
bu seneki mücadelesi değil sistemde son maçlarda değişim oldu daha çok pas oyunu oynuyoruz quaresma orta açmıyor bencillik yapmıyor ondan Gökhan dikkat çekmeye başladı quaresma içe kat ediyor arkasındaki alanı gökhan dolduruyor. buda kendini gösterme fırsatı veriyor
yoksa aynı gökhan değişen bir durum yok.  hala önündeki adama çarptırmadan top atamıyor :D

Çevrimdışı kyiv

bu seneki mücadelesi değil sistemde son maçlarda değişim oldu daha çok pas oyunu oynuyoruz quaresma orta açmıyor bencillik yapmıyor ondan Gökhan dikkat çekmeye başladı quaresma içe kat ediyor arkasındaki alanı gökhan dolduruyor. buda kendini gösterme fırsatı veriyor
yoksa aynı gökhan değişen bir durum yok.  hala önündeki adama çarptırmadan top atamıyor :D

En azından caner gibi kadroda ismini görünce eyvah demiyoruz. :akuma: Canerden çekindiğim kadar hiç bir rakipten çekinmiyorum.

Bu sezon yediğimiz gollerin istatistiksel bir yüzdesi var mı % kaçını sol tarafımızdan yemişiz?

Çevrimdışı savaş altay

Tabi Lens'in iyi oynaması halinde bu yazdıklarım olur yoksa fıs..

Töre top diye döndürür Lens'i ayrıca Töre'den çok da hızlı değil,

bunlar topsuzken düşüncelerim. Toplu olanda Lensi zaten göremedik.

Fıs olan Lens

Çevrimdışı mylife1903

Bu takımın 2019-2020 sezonu için en önemli ihtiyacı sol bek. Akıllı, tecrübeli, takıma rahatlık ve futbol zekası katacak biri lazım. Kasım 2018 de bu ihtiyaç belli şimdiden bakalım ligin başlamasına 1 hafta kalana kadar bu ihtiyacı karşılayabilecek miyiz?
Abi beck gittiginden beri sagbek beklemiyoz mu?