Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739396 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Başak karşısında Karizmanın olmaması soru işaretlerini beraberinde getirdi.
Korneri frikigi duran topları hatta taçları ve penaltıları kim kullanacak.?
Karizma kendine bile pas atıyordu
Şimdi kim kullanacak bu topları
Kim yapacak asistleri
Zor olacak bu maç

Saygılar

Çevrimdışı kyiv

Kim yapacak asistleri
Zor olacak bu maç

Saygılar

Mustafa Pektemek  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Kim yapacak asistleri
Zor olacak bu maç

Saygılar
Abi rikardo ile yillardan 1974 afganistanda nato kuvvetlerindeyiz
Bu rikardo caki gibi asker ordu milli takiminda da oynuyordu
helikopterden helikoptere top sektirerek atlarken jarjor degistiriyordu

Çevrimdışı Savaş

Basaksehir maçının kadrosunu ben de yazayım.

Karius
Gökhan
Vida
Pepe
Adriano
Atiba
Medel
Babel
Ljajic
Lens
Love

Tabiki de Atiba - Medel çıkacak. Ezber bozar mı sanıyorsunuz?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Töre en kötü ikinci yarının başıyla birlikte sabit bir form yakalarsa devre arası olacaklar ile

birlikte bir ihtimal diyebiliyorum. Transfer gibi bir şey oldu sonuçta. Yararlı transfer hemde.

Quaresma'ya verilen sabır Töre'ye de verilmeli Oğuzhan'a atılan poh poh ona da atılmalı dedik.

Her şey psikoloci. Pamuklara saracaksın, hoşgeldin'i sıcak yapacaksın ve takımın elite'lerinden olduğunu

medya önünde, takım içinde aşılayacaksın. Bu adama standart guy muamelesi yaparsan, kendini

iyi bildiğinden çekiliyir. Kendine faydası yok dendi, bakın bir tepkimede değişmeyen kütle orjinal

özellikleri ile geri geldi. Bir kere bu adam kondisyonsuz bunu koy cebe. Kondisyonsuz hali bu.

İlk maç çıktı iyi işler yaptı forma gelmeyince aranın ardından ikincide kendini yerlere attı. Bilerek yaptı!

Ya oynarım ya da kafama göre diyir. Bencillik değil bu, bu takımda ben forma alırım herkesi de ayağımın altına

dolarım demektir. Takımda da yığınla arıza olunca haklı da adam. Şenol Güneş 'in bir diğer berbat özelliği de ısındırmadan

bir maç içinde ''göster kendini'' beklentisidir, Töre onu hissederse hemen kontrasını yapar. Ben onlardan değilim mesajını verir.

Tamamen şans faktöründen ötürü oyuncu kazandık. Şenol Güneş bağırıp çığırmasaydı oyuncuya o gün Töre ile aralarında tepkime

olmayacaktı ve adı bile geçmeyecekti buralarda. Bir ben zorladım bu konuyu sanırım, sinan engin oldum çıktım;

''agaaa bu adama da böyle davranmayacaksın''  ( :D )

Kafa olarak Psikolocik uçuş gerçekleşecek, zirveye atacaksın ama hedefe ikna olmuş olmalı. Takım da iyi kötü

hedefe odaklanmışsa yanındaki isimler kaliteli, kalitesiz bunun bir önemi yok, o bildiğini okur.

Fernandes'i de bu sebeble istiyorum, umuyorum devre arası gelir ve iyi idare edilir.

Fernandes, Atiba, Töre, Adem, Babel, Adriano.. Maç sonunda hala topa adam akıllı dokunamamış 2-3 kişi kalır karşı takımda  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Töre en kötü ikinci yarının başıyla birlikte sabit bir form yakalarsa devre arası olacaklar ile

birlikte bir ihtimal diyebiliyorum. Transfer gibi bir şey oldu sonuçta. Yararlı transfer hemde.

Quaresma'ya verilen sabır Töre'ye de verilmeli Oğuzhan'a atılan poh poh ona da atılmalı dedik.

Her şey psikoloci. Pamuklara saracaksın, hoşgeldin'i sıcak yapacaksın ve takımın elite'lerinden olduğunu

medya önünde, takım içinde aşılayacaksın. Bu adama standart guy muamelesi yaparsan, kendini

iyi bildiğinden çekiliyir. Kendine faydası yok dendi, bakın bir tepkimede değişmeyen kütle orjinal

özellikleri ile geri geldi. Bir kere bu adam kondisyonsuz bunu koy cebe. Kondisyonsuz hali bu.

İlk maç çıktı iyi işler yaptı forma gelmeyince aranın ardından ikincide kendini yerlere attı. Bilerek yaptı!

Ya oynarım ya da kafama göre diyir. Bencillik değil bu, bu takımda ben forma alırım herkesi de ayağımın altına

dolarım demektir. Takımda da yığınla arıza olunca haklı da adam. Şenol Güneş 'in bir diğer berbat özelliği de ısındırmadan

bir maç içinde ''göster kendini'' beklentisidir, Töre onu hissederse hemen kontrasını yapar. Ben onlardan değilim mesajını verir.

Tamamen şans faktöründen ötürü oyuncu kazandık. Şenol Güneş bağırıp çığırmasaydı oyuncuya o gün Töre ile aralarında tepkime

olmayacaktı ve adı bile geçmeyecekti buralarda. Bir ben zorladım bu konuyu sanırım, sinan engin oldum çıktım;

''agaaa bu adama da böyle davranmayacaksın''  ( :D )

Kafa olarak Psikolocik uçuş gerçekleşecek, zirveye atacaksın ama hedefe ikna olmuş olmalı. Takım da iyi kötü

hedefe odaklanmışsa yanındaki isimler kaliteli, kalitesiz bunun bir önemi yok, o bildiğini okur.

Fernandes'i de bu sebeble istiyorum, umuyorum devre arası gelir ve iyi idare edilir.

Fernandes, Atiba, Töre, Adem, Babel, Adriano.. Maç sonunda hala topa adam akıllı dokunamamış 2-3 kişi kalır karşı takımda  :lol:
Almeyda da gelsin

Çevrimdışı savaş altay

Ayrıca sadece Adem merkezde ya da hiç bir şeyi tam göremeyen Şenol Güneş ile solda devam ederse

bir yerde tek tiplilik sebebi ile kilit altına alınabiliriz ama Fernandes transferi ile 8-10 birbirine girecektir.

Fernandes geriden oyunu da halledecektir ileride de Adem ile Fernandes a.ş sağ bölge hariç oyunu istediğimiz yerden kurabilecek duruma geliriz.

Adriano çoğu zaman arkalarında merkez orta sahaya destek atarken Adri-Fernandes-Adem üçgeninden gerçekten acaip işler çıkabilir.
                     GG                           Adri
                           Atiba   Fernandes
                   Töre                      Adem
                                Babel
                                  Love (diyelim)

Neden Fernandes? Şenol Güneş saldım çayıra diyorsa serbest, stil'de bildiğini okuyan oyunculara ihtiyacımız var ondan.
Fernandes Tl'ye razı gibi duruyor, bu kadar açıklama arkasından olmayan 8 numara bölgemize hangi transferi
getirirsen getir, Fernandes'in ayağından top aldığı an imzayı attır  :ok:

Devre arasını geçtim sezon başı bile Fernandes'e eline su dökecek 8 bulamazsın.

Fernandes entresan ciddi bir biçimde göz kırpıyor bize. Fikret Orman bey demedi mi önce oyuncu isteyecek diye?  :alala:

Baş döndüren kesintisiz ataklar için bu fırsat kaçmaz. Tl'ye geçtik diyoruz, özledim diyir  :bandit:

Savunma çizgisine de öne çıkarttık mı Karyus'un da yan top derdi daha da azalır, gömülme bu kadar!

Başı taksim'de kıçı kadıköy'de sarı dolmuşun!

Çevrimdışı savaş altay

Almeyda da gelsin
Fw olmasa ona da tav olursunuz  :bandit:

8 numaran yohhh

Ayrıca Almeyda ile Fernandes'i aynı cümlede kullanman garip,

İtiraflar geliyor forumdan artık bu saatden sonra sev, sevme şu dökülen renklilere yetişmek istiyorsak

oyuncu istiyorken yeni yüzlere luzum yok!! Burası reklam ajansı değil! Yeniye değil EN UYGUNUNA gideceksin!

Bunca oyuncu+diğer gelirler ne gelen var ne giden, kendi ligimizi ve klübün durumunu en ağır biçimde

ifade edeceğiz sonra şu adama gelmek istiyorken burun kıvıracağız, demiyor musun transfer yapmasınlar diye

bunlar. 8 felan bulamazı geçtim düşünmezler bile ancak Töre olayı gibi tepkime yaşanırsa olur gibi o da yaşanıyor

We'll always love u söylüyor eleman hem de şu an en dandik bölgenin tarihinin en iyisi olarak.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2018, 21:16:42 savaş altay ]

Çevrimdışı worns

Basaksehir maçının kadrosunu ben de yazayım.

Karius
Gökhan
Vida
Pepe
Adriano
Atiba
Medel
Babel
Ljajic
Lens
Love

Tabiki de Atiba - Medel çıkacak. Ezber bozar mı sanıyorsunuz?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pektemek oynar. 2 gol attığı maçın ardından yedek bırakmaz.

Çevrimdışı alperenn58

Kim yapacak asistleri
Zor olacak bu maç

Saygılar

kendıne bıle pas atıyorduyu okuyunca ıctıgım su komple dısarı uctu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı alperenn58

Abi bey deme cok kiziyo
Simdi sana 2500 satir yazacak 1500 satiri bana bey deme necmi de temali
 :lol:

tamam o zaman demeyız  olur bıter  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı sEuL

Pektemek oynar. 2 gol attığı maçın ardından yedek bırakmaz.

Katiliyorum, SG'nin Pektemek'i kesecegini sanmiyorum. Buyuk bir ihtimal yazilan kadrodan kesik yiyecek kisi Ljajic olur.

Çevrimdışı EMİR EMRE

her ne kadar Gs-Loko maçında beğenmesem de bu takıma Fernandes gibi direkt hücuma top taşıyan adam lazım bir tane.

Çevrimdışı ozankarakoc

Antrenman sahamızın son hali...

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hani Tolgay sakattı. Antremana çıkmış işte
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Hani Tolgay sakattı. Antremana çıkmış işte

abi adam 2 gün önce rize maçın da kenardaydı zaten

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi adam 2 gün önce rize maçın da kenardaydı zaten
Kaçırmışım. 2 hafta yok diye alt yazı geçmişlerdi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Karabay

Kim yapacak asistleri
Zor olacak bu maç

Saygılar
Evet abi özellikle taçları kimin kullanacağını düşünüyorum kaç gündür. O kadar çok soru işareti varki kafamda uyku uyuyamıyorum.

Çevrimdışı Librarius

Quaresma sari karti gordugu an Abdullah Avci hakeme ana avrat küfretmiştir. Quaresma bile Avcı kadar üzülmemiştir bu karta. Avci'nin Beşiktaş'i durdurma planı senelerdir ayni: Sag stopere (Marcelo, Pepe) baski yapıp sol stoperi (Tosic, Vida) oyun kurmaya zorlamak, Ayrica kendi Sol bekini Quaresma'ya zimmetlemek. Quaresma top alır almaz 2 kisi basarak topu alıp hızlıca kontraya cikmak. Takim, Quaresma olunca hep ona oynamak zorunda hissettiği icin mükemmel isliyor planı Avci'nin. Simdi Quaresma yok, sol bekte de Caner yok. Umutluyum bu maçtan. Tabi Senol Gunes biraz dersine calisirsa. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

Antrenman sahamızın son hali...

vodafonla uyumlu olsun die yapılmıştır. bilinçli yönetim effect.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Mustafa Pektemek: "Quaresma, Rizespor maçı öncesi, “Sahada gözünü benden ayırma” dedi. Onu izledim, karşılığını aldım. Sahada böylesine zeki ve ne yaptığını bilen birinin olması çok önemli.”

:ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Mustafa Pektemek: "Quaresma, Rizespor maçı öncesi, “Sahada gözünü benden ayırma” dedi. Onu izledim, karşılığını aldım. Sahada böylesine zeki ve ne yaptığını bilen birinin olması çok önemli.”

:ebebe:

Aslında bütün problem buymuş... Quaresma bunu Negredo'ya da, Love'a da, Larin'e de söylemiş, hiçbiri Quaresma'yı maçlarda doğru dürüst izleyememiş, bir tek Pektemek bunu başarabilmiş. Sezon sonu, Quaresma 28 asist, Pektemek 25 gol.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kursad_Duran

Pektemeki niye övüyorlar böyle? Attığı ilk gol baldı, ikinci gol fena değildi ama çokta abartılacak birşey değil. Adam beş yıldan beri yatıyor, bir maç ile hiç birşey değişmez. İhtimal vermiyorum ama yönetim inşallah gaza gelip mukavele uzatmak gibi bir hata yapmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemeki niye övüyorlar böyle? Attığı ilk gol baldı, ikinci gol fena değildi ama çokta abartılacak birşey değil. Adam beş yıldan beri yatıyor, bir maç ile hiç birşey değişmez. İhtimal vermiyorum ama yönetim inşallah gaza gelip mukavele uzatmak gibi bir hata yapmaz.

Bu yonetim uzatir bu herifle
1.2 milyondan 3 yillik