Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744232 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Malesef haklısın. Atiba kaptanlığa en çok yakışacak futbolcu o da bütün kulvarlarda yok.
Gökhan Gönül de kaptan olabilir kanımca. Bu sene mücadelesi geçmişe göre daha iyi.
Gokhanin da kidemi yetmez be abi
Fbden gelme ustelik bu hafta kaptan yaptin haftaya sakatlanir gene basladigimiz yere doneriz

Çevrimdışı mylife1903

Töre top diye döndürür Lens'i ayrıca Töre'den çok da hızlı değil,

bunlar topsuzken düşüncelerim. Toplu olanda Lensi zaten göremedik.

Fıs olan Lens
Lensi toplu kosuda ozzi bile gecer

Çevrimdışı mylife1903

bu seneki mücadelesi değil sistemde son maçlarda değişim oldu daha çok pas oyunu oynuyoruz quaresma orta açmıyor bencillik yapmıyor ondan Gökhan dikkat çekmeye başladı quaresma içe kat ediyor arkasındaki alanı gökhan dolduruyor. buda kendini gösterme fırsatı veriyor
yoksa aynı gökhan değişen bir durum yok.  hala önündeki adama çarptırmadan top atamıyor :D
7-8 sene daha boyle oynarsa iyi bi bek alacak para biriktiririz

Çevrimdışı kyiv

Abi beck gittiginden beri sagbek beklemiyoz mu?

:D doğrusun Gökhan Gönül en azından idare ediyor. Sol tarafta Adriano yaş ve sakatlık ürkütüyor. 2 kanat içinde ilk 11 oynayacak bek lazım olacak. Bekler 34+ ya geliyor.

Çevrimdışı savaş altay

Karyus
GG   Pepe   Vida   Adri

Atiba   Medel

Töre                   Adem
            Babel     
              Love

Çevrimdışı Karabay

Karyus
GG   Pepe   Vida   Adri

Atiba   Medel

Babel     
              Love
Babelin yerine pektemeği (bu hafta bu şansı hak etti)
Ademin yerine de babeli yazdıkmı ben tamamım.

Edit:hay allah töre sakat.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2018, 17:44:41 Karabay ]

Çevrimdışı tugozcan

Hocanin haftaya cikaracagi kadro bence az cok belli. Kesinlikle Basaksehire karsi defanstan pasla cikmayi denemeyecegiz. Bol orta, forvete dikilen uzun paslar ve hizla fark yaratmaya calisacak hoca. Artik hepimiz tanidik.

Karius
Gokhan
Pepe
Vida
Adriano
Babel
Lens
Pektemek
Love

Bir ihtimalde Pektemek yerine Babel'i cekip Fener deplasmaninda yaptigini yapar sol kanada da Caner'i koyabilir. Baska bir degisiklik beklemiyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Karyus
GG   Pepe   Vida   Adri

Atiba   Medel

Babel     
              Love

Güzel kadro.. Adem'in sol kanat performansının 10 numara'ya göre daha iyi olduğunu okumuştum galiba biyerlerde..
Pektemek de eklenebilir kadroya Babel yoksa.. Nasıl olsa gol atamaz diye tutmuyorlar adamı  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

Babelin yerine pektemeği (bu hafta bu şansı hak etti)
Ademin yerine de babeli yazdıkmı ben tamamım.
Denildiği gibi Babel'in kanat süprizi kalmadı, yapacakları belli.

Hem Love ferahlar hem de Love top tutamiyir, bitirici özelliği olan Babel ile bir taşla iki kuş avlarız diye düşündüm.

Adem'in paylaşıldığı gibi soldaki sayıları gayet iyi, hem oyun kurar hem de canı nasıl isterse, top nasıl denk gelirse opsiyonu olur.

Karışık ve bol süprizli bir hucum hattı da olması cabası gibi duruyor. Tabii bunlar fantezi  :D

Çevrimdışı savaş altay

Güzel kadro.. Adem'in sol kanat performansının 10 numara'ya göre daha iyi olduğunu okumuştum galiba biyerlerde..
Pektemek de eklenebilir kadroya Babel yoksa.. Nasıl olsa gol atamaz diye tutmuyorlar adamı  :lol:
:D

Çevrimdışı abdusta

Pepe  Adem  Babel tam olarak iyileştimi?
Hazırmı?

Saygılar

Çevrimdışı tangaz

Vagner Love

Son 5 maç 5 Gol , 2 penaltı kazandırma

Demekki neymiş Topu Ceza sahasına getirince kaleye sokabiliyormus

istatistikler bu mesajının doğru olmadığını söylüyor.

bu maç öncesi istatistik paylaşıldı tv.de, 242 sefer ile rakip ceza sahasında topla en çok buluşan takımmışız.

demek ki neymiş top ceza sahasına getirilmiş getirilmekle kalmamış topla da buluşulmuş ama atılamamış...

çünkü konu santraforda bitiyor. negredo oynamış larin oynamış love oynamış babel oynamış en son pektoda devreye girmiş olmamış olmamış 9 kişilik rakibe 4 golü ıkına sıkıla zor atmışız.

mesela geseye bakın geçen sene rodrigez çatır çatır oynuyordu bu sene tısss. neden? gomis gitti çünkü. dönelim bize ozziler sosalar çatur çutur atıyor attırıyordu. neden? çünkü gomez vardı. santrafor sadece gol atmaz gerisindeki orta sahaları da oyunun içinde tutar çekip çevirir şekillendirir oyunun önde olmasında rolü vardır. rakip stoperler kıpırdayamaz rakip beklerden biri sürekli tedbirde durur bu durum rakibin oyun boyunu uzatır rakip uzarken sen kısalırsın vbvb...

santrafor nelere kadirdir bir bilsen...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Pepe  Adem  Babel tam olarak iyileştimi?
Hazırmı?

Saygılar
Arpayla beslemisler abi
Sabah bol bol arpa limon kaynatmislar
Aksam da arpa corbasi
Arpaya doyunca antremanlara baslamislar

Çevrimdışı tangaz

Arpayla beslemisler abi
Sabah bol bol arpa limon kaynatmislar
Aksam da arpa corbasi
Arpaya doyunca antremanlara baslamislar

reis ben de arpa istirem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alperenn58

küfür hakareti benimsesek zaten edeni forumdan atmayız.
ama protesto olur bir oyyuncu kötü oynuyorsa ve oynamayada devam ediyorsa protesto kaçınılmazdır.
maç içinde oyuncu ıslıklanması yuhalanması kabul edilecek bir şey değil
ama gerçekten genk maçında öyle hak ettilerki bunu uzun zamandır taraftar sabır gösteriyordu.
bu takımın böyle kötü oynama hakkı yok herkes yerini bilecek sırtında giydiği formaya değer vermeyene o forma
giydirilmeyecek zamanında pektemeğe bu tepki olsaydı cesaret edip uzatamazlardı. iki senedir oziye tolgaya taraftar
tepki verseydi ne onlar iki isteriz diye tutturabilirdi nede verecek cesaret olurdu kimsede yada en
azından yerine adam bakılırdı şimdi bu seneden sonra düşünsünler bakalım merkez orta sahaya transfer yapmadan geçirmeyi biz iki senedir bu oyuncular yüzünden dibe vuruyoruz çevresindeki her oyuncuyu oyun sistemini bozuyorlar
tolgay ayağına top geldiğinde çevresinde bir tur dönmeden oynayamıyor ozi desen top almamak için
rakibin arkasında saklanıyor müsaitken top atılmasın diye onu bunu işaret ediyor sadece boş boş koşuyor
bir oraya bir buraya biz atakların çoğunu bu iki oyuncunun dengesiz kaptırdığı toplardan yiyoruz artık bunu taraftarın
bildiğini yönetimde bilsin tepki göstermeden harakete geçemiyorlar tolga konusunda fikrimizi net bildikleri için
fabriyi sattıkları anda 3 günde transfer yapabiliyorlar.  belki ozinin canını fazla yaktı taraftar ama artık ümidini kesti ve yönetime bunlarla olmaz mesajı veriyor yönetimde başka dilden anlamıyor malesef. yoksa bu taraftar kimlere sabır gösterdi. sosyal medyadaki taraftara çokda önem vermem ne dediğini bilmeyen ergen dolu ama tribün öyle değil Beşiktaş tribününden bir tepki geliyorsa bunu ciddi düşünmeleri gerek artık son noktaya gelmeden tribün tepki koymaz.
tribün bunlar nedeniyle sezonu kaybedeceğiz yeter artık diyor. Bunu demese daha çok tolgay ozi ikilemesini göreceğiz sahada, biraz olsun taraftar tansiyonunu ölçselerdide iş tribüne kadar gitmeseydi.
fazlada üstünde durmamak lazım bunun hak ediilmiş bir tepkidir bu. Taraftar diyor oğuzhanı oynatma lig gidiyor.
haklılarmı eğer sahaya sürdüğün oyuncuyu ilk çıkartıyorsan yerden göğe haklılar. madem güvenmiyorsun her seferinde oyundan alıyorsun o zaman bu kadar şans vermeyeceksin bir değil iki değil sen iki senedir bunu yapıyorsun bir takımın kaptanlık pazubandını takan bir oyuncu nasıl her seferinde oyundan alınır. bunu sürekli yapıyorsan o bandıda hak etmiyordur 11 i de. zorlamayacaksın zorlarsan bu olur işde. Herşeyde taraftar suçlu olmaz birazda bunun üstüne gidenlere sormak lazım. herkes neden ozi çıkarken ıslıklandı diyor aslında ozi resmen taraftara yem edildi. ya çıkartmayacaktın yada oynatmayacaktın 9 kişi kalmış takımda hücumcu orta sahanı oyundan alıp yerine savunmacı sokuyorsan sen zaten oyuncuya berbat oynuyorsun demiş oluyorsun taraftar ıslıklamış çok değil çıkartmasaydı ıslıklanmazdı.  ozi çıkıp yerine ljajic girse büyük ihtimal gene ıslıklanmazdı. yada forvet soksa yine ıslıklanmazdı oyun gereği denirdi. ama savunmacı soktuğunda oyun gereği olmuyor. medel senden daha iyi hücum eder diyorsun.
işin gerçeğide medel girdikten sonra takım çok daha iyi organize oldu. Bunu zamanında söylemişdim bu adamı tribün ıslıklayacak dedim. perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuşdu önemli olan bunu olaylar yaşamadan görüp önlemini alabilmekti. Bu takım hala iyi değil bu sefer ıslıklanan oyuncuda olmaz. bunuda söyledim yönetim kredisini son seçimle bitirdi bundan sonra sert tepkilere hazır olsunlar. mesela metin yaptığı şeylerin bir benzerini şimdi yapmayı denesin tribünde yönetici nasıl küfür yağmuruna tutuluyor onuda görürüz. kredini bitirmeyeceksin bunlar kredilerinin sonsuz olduğunu sandılar.

necmı bey,

madem takım bu ıkı oyuncu yuzunden puan kaybedıyor gerıye donup baktıgımızda ozının tolgayın 4 hafta ardarda oynamadıgı maclar var yıne puan kayıpları gelmıs

ama mademkı mıllet bu ıkı oyuncuya kafayı takmıs  10 hafta bu oyuncuları oynatmamasını ısterdım  ama maalesef hoca bız degılız 

bakınız olcayı aynı sekılde gonderdıler  sımdı takım dahamı ıyı?
 adım gıbı emınım su ıkı oyuncu 10 hafta oynamasın  bu takım daha fazla  puan kaybı yasayacaktır   sorun  hucumlarda takımın boyunun cok uzun olması dolayısı ılede kaptırılan topların kontra olarak gelmesı ve defansın uzun toplarla cıkması 

neyse bunu ne kadarda yazsak  ınsanlar ıllakı bunu boyle goruyor    bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler

Çevrimdışı kyiv

reis ben de arpa istirem

Hemşo sen taraftarsın sana arpa yasak, dokunur. Sen manevi şeylerle idare et. Aşk, sevgi,saygı,bağlılık vs.

Çevrimdışı mylife1903

Hemşo sen taraftarsın sana arpa yasak, dokunur. Sen manevi şeylerle idare et. Aşk, sevgi,saygı,bağlılık vs.
:evillol:

Çevrimdışı yoruk

Töre top diye döndürür Lens'i ayrıca Töre'den çok da hızlı değil,

bunlar topsuzken düşüncelerim. Toplu olanda Lensi zaten göremedik.

Fıs olan Lens
Fıs diye Lens'e dedim zaten ben de.
Töre bu maç yok ondan yazmadım

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

necmı bey,

madem takım bu ıkı oyuncu yuzunden puan kaybedıyor gerıye donup baktıgımızda ozının tolgayın 4 hafta ardarda oynamadıgı maclar var yıne puan kayıpları gelmıs

ama mademkı mıllet bu ıkı oyuncuya kafayı takmıs  10 hafta bu oyuncuları oynatmamasını ısterdım  ama maalesef hoca bız degılız 

bakınız olcayı aynı sekılde gonderdıler  sımdı takım dahamı ıyı?
 adım gıbı emınım su ıkı oyuncu 10 hafta oynamasın  bu takım daha fazla  puan kaybı yasayacaktır   sorun  hucumlarda takımın boyunun cok uzun olması dolayısı ılede kaptırılan topların kontra olarak gelmesı ve defansın uzun toplarla cıkması 

neyse bunu ne kadarda yazsak  ınsanlar ıllakı bunu boyle goruyor    bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler
Abi bey deme cok kiziyo
Simdi sana 2500 satir yazacak 1500 satiri bana bey deme necmi de temali
 :lol:

Çevrimdışı savaş altay

tag'a destek.

#UnfairYusufUnfairMhk
Kim demiş Beşiktaş taraftarı farklı değil diye, klavyeden maç idare ediliyir.

Nasıl Var'a koşturuyoruz ama  :icool:

Çevrimdışı savaş altay

Fıs diye Lens'e dedim zaten ben de.
Töre bu maç yok ondan yazmadım
Töreing . . .

Çevrimdışı savaş altay

valla caner oynamasın adriano ile maçı %50 almış sayılırız ben solda caneri düşünemiyorum visca karşısında
Caner de pek düşünmüyor zaten abi  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Kim demiş Beşiktaş taraftarı farklı değil diye, klavyeden maç idare ediliyir.

Nasıl Var'a koşturuyoruz ama  :icool:
Pen6 kirmizi aldik falan da gene yedik vardan
Pen6 vermeseler de olur atamiyiz zaten
Yedigimizi vermeseler daha iyi kaleciye yazih

Çevrimdışı savaş altay

Pen6 kirmizi aldik falan da gene yedik vardan
Pen6 vermeseler de olur atamiyiz zaten
Yedigimizi vermeseler daha iyi kaleciye yazih
Şu an fena gitmiyoruz. Versinlerde bir şekil sokarız, extra penaltı idmanları başlamıştır 100'de 100.

Karyus da bir öyle bir böyle hoplatacak bizi.