necmı bey ,
caner konusunda sızınle 1e1 aynı fıkırdeyız kaldıkı caner ı takımda gormeyı hıc bır zaman ıstemedım aynı ısmaıl gıbı aynı q7 gıbı
ama bunu hakaret ederek asagılayarak degıl futbol uzerınden tartısarak soylemek ısterım
bakınız 2 hafta evvelıne kadar mustafa pektemeke yapılmayan hakaret asagılama kufur kalmadı ama 9 kısılık rakıbe pektemek ın attıgı gollerın arkasından dızılen metıyelere bakın ıstersenız
pektemek aynı pektemek ama gol atınca boyle oluyor gol sıkıntısı pozısyon sıkıntısı hakkında sızınle yıne aynı dusuncedeyız
ama benım ıddıam su kı bızde futbol kulturu yok tvlerde ne goruyorsak onu soyluyor yazıyor kızıyor veya goklere cıkarıyoruz
boylede kalmıyor bırde bılmıs edasıyla hocalık yapıp hocaya kızıyoruz
demın sagılardakı mesajlara bakıyorum x futbolcumuz hakkında kı goruslere vay efendım ronaldo boyle degılmıs ama baklava borek edınmıs!
yazılan futbolcu ronaldo , ronaldo bu yahu nerelerde gezıyoruz anlamak mumkun degıl
severken asırı sevmedıgımızede asırı kın nefret sankı dusman orta yol yok
80 yılından berı Besıktasımızı ızlerım bu kadar havalarda gezen futbol taraftarı gormedım
6 cı 7 cı oldugumuzda bıle kımse kufur hakaret bılmezdı en baba kufur bır baba hındıydı 
küfür hakareti benimsesek zaten edeni forumdan atmayız.
ama protesto olur bir oyyuncu kötü oynuyorsa ve oynamayada devam ediyorsa protesto kaçınılmazdır.
maç içinde oyuncu ıslıklanması yuhalanması kabul edilecek bir şey değil
ama gerçekten genk maçında öyle hak ettilerki bunu uzun zamandır taraftar sabır gösteriyordu.
bu takımın böyle kötü oynama hakkı yok herkes yerini bilecek sırtında giydiği formaya değer vermeyene o forma
giydirilmeyecek zamanında pektemeğe bu tepki olsaydı cesaret edip uzatamazlardı. iki senedir oziye tolgaya taraftar
tepki verseydi ne onlar iki isteriz diye tutturabilirdi nede verecek cesaret olurdu kimsede yada en
azından yerine adam bakılırdı şimdi bu seneden sonra düşünsünler bakalım merkez orta sahaya transfer yapmadan geçirmeyi biz iki senedir bu oyuncular yüzünden dibe vuruyoruz çevresindeki her oyuncuyu oyun sistemini bozuyorlar
tolgay ayağına top geldiğinde çevresinde bir tur dönmeden oynayamıyor ozi desen top almamak için
rakibin arkasında saklanıyor müsaitken top atılmasın diye onu bunu işaret ediyor sadece boş boş koşuyor
bir oraya bir buraya biz atakların çoğunu bu iki oyuncunun dengesiz kaptırdığı toplardan yiyoruz artık bunu taraftarın
bildiğini yönetimde bilsin tepki göstermeden harakete geçemiyorlar tolga konusunda fikrimizi net bildikleri için
fabriyi sattıkları anda 3 günde transfer yapabiliyorlar. belki ozinin canını fazla yaktı taraftar ama artık ümidini kesti ve yönetime bunlarla olmaz mesajı veriyor yönetimde başka dilden anlamıyor malesef. yoksa bu taraftar kimlere sabır gösterdi. sosyal medyadaki taraftara çokda önem vermem ne dediğini bilmeyen ergen dolu ama tribün öyle değil Beşiktaş tribününden bir tepki geliyorsa bunu ciddi düşünmeleri gerek artık son noktaya gelmeden tribün tepki koymaz.
tribün bunlar nedeniyle sezonu kaybedeceğiz yeter artık diyor. Bunu demese daha çok tolgay ozi ikilemesini göreceğiz sahada, biraz olsun taraftar tansiyonunu ölçselerdide iş tribüne kadar gitmeseydi.
fazlada üstünde durmamak lazım bunun hak ediilmiş bir tepkidir bu. Taraftar diyor oğuzhanı oynatma lig gidiyor.
haklılarmı eğer sahaya sürdüğün oyuncuyu ilk çıkartıyorsan yerden göğe haklılar. madem güvenmiyorsun her seferinde oyundan alıyorsun o zaman bu kadar şans vermeyeceksin bir değil iki değil sen iki senedir bunu yapıyorsun bir takımın kaptanlık pazubandını takan bir oyuncu nasıl her seferinde oyundan alınır. bunu sürekli yapıyorsan o bandıda hak etmiyordur 11 i de. zorlamayacaksın zorlarsan bu olur işde. Herşeyde taraftar suçlu olmaz birazda bunun üstüne gidenlere sormak lazım. herkes neden ozi çıkarken ıslıklandı diyor aslında ozi resmen taraftara yem edildi. ya çıkartmayacaktın yada oynatmayacaktın 9 kişi kalmış takımda hücumcu orta sahanı oyundan alıp yerine savunmacı sokuyorsan sen zaten oyuncuya berbat oynuyorsun demiş oluyorsun taraftar ıslıklamış çok değil çıkartmasaydı ıslıklanmazdı. ozi çıkıp yerine ljajic girse büyük ihtimal gene ıslıklanmazdı. yada forvet soksa yine ıslıklanmazdı oyun gereği denirdi. ama savunmacı soktuğunda oyun gereği olmuyor. medel senden daha iyi hücum eder diyorsun.
işin gerçeğide medel girdikten sonra takım çok daha iyi organize oldu. Bunu zamanında söylemişdim bu adamı tribün ıslıklayacak dedim. perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuşdu önemli olan bunu olaylar yaşamadan görüp önlemini alabilmekti. Bu takım hala iyi değil bu sefer ıslıklanan oyuncuda olmaz. bunuda söyledim yönetim kredisini son seçimle bitirdi bundan sonra sert tepkilere hazır olsunlar. mesela metin yaptığı şeylerin bir benzerini şimdi yapmayı denesin tribünde yönetici nasıl küfür yağmuruna tutuluyor onuda görürüz. kredini bitirmeyeceksin bunlar kredilerinin sonsuz olduğunu sandılar.