Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743284 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı DenizAnt

Beşiktaş orta sahasında ben oynasam sezonda 5 gol atarım, Oğuzhan ve özellikle Tolgay’ın gol atmaması, ceza sahasına girmemesi, bol yan pas yapması filan beni de sinirlendiriyor ama bu adamlardan biri milli takımda maça kaptan çıkıyor, farkında mıyız? Birini Fener’e birini GS’ye ver havada kaparlar. Ayrıca bunları gönderip yerlerine Jorginho filan mı alacağız? Bonservis, imza parası, kiralama ücreti, menajer komisyonu dedikçe afakanlar basıyor beni. Geçen yıl faiz oranı 18-20 idi, şu anda notu A olan şirketin rotatif faiz oranı >% 30. Yani faiz giderleri dayanılmaz boyuta ulaştı. Devir transfer devri değil, eldeki asset’i verimli kullanmak, değerini arttırmak, maliyetleri düşürmek ve eldeki çalışanların maaşını ödemek devri. Bizim Oğuzhan, Tolgay, Töre kaybetme lüksümüz yok. Elimizde bir Kerim Frei bile yok maalesef. Genk maçında sakatlanan Tolgay’ı sıkıyı görünce numara yaptı kaçtı diye düşünen, sakat sakat oyundan çıkarken ıslıklayan bir taraftar yapısıyla daha hızlı çökeriz. Şampiyonluklara fena alıştık, kendimizi Juve filan sanmaya başladık. Yönetim ve hoca acayip hatalar yaptı, taraftar olarak biz de dağılıp yangına benzin döküyoruz. Devre arasına kadar takımın arkasında durup, yarışın tam içinde kalmalıyız, orada hoca da yönetim de yapabileceğinin en iyisini yapar inşallah.

Çevrimdışı mylife1903

Sabah Beşiktaş'lı bir arkadaşımla karşılaştım dün maçta çok iyiydik abi vs dedi hemen konuyu kapattım. Taraftarın çoğu bakıyor skora 4-1.. İyi oynadık ya diyor. Bakıyor 2-0 yenilmişiz herkesi istifaya davet ediyor. Böyle kuru kalabalık taraftar olacağına hiç olmasın daha iyi.
Iste o taraftar degerli o tarz taraftarin sayisini arttirmak lazim.
Vandaki erzurumdaki taraftar sitat insaatiyla zeminle sosyal tesislerin modernizasyonuyla fulya procesinin kiraya verilmesiyle butceyle falan fazla ilglenmez kendi derdi basindan askin maclarin sonuclarina bakar, besiktas kazaniyorsa mutludur, maclari takip etmeye baslar sonuclar kotuyse takip etmez.
Iyi gun taraftari diyor geciyoruz ama onemli bir kitledir bu onlari gemiden atma durumumuz yok.
Kadin taraftar sayisinida bu kaleci varken arttirmaliyiz reklamlarda falan oynatsin vodafone

Çevrimdışı tugozcan

Ben isliklamanin kamuoyunda ve medyada bu kadar abartilmasini ve hor gorulmesini dogru bulmuyorum. Taraftara bu kadar gommeye gerek yok. Illa elestirilecekse bazi oyunculara gosterilen (mesela Quaresmaya veya Senol Gunese) abartili ilgi elestirilir.

Oguzhan 27 yasinda. 7 yildir bu takimda. Sabredilecek, destek verilecek durumlari coktan gecti. Tek suc onda degil. Oyun sistemi bastan asagi yanlis ve Oguzhana uygun degil. Verimli oynamadigi mevkide israrla denenip taraftarin tepkisinide biraz bu yuzden cekmesi de var isin icinde.

Ama sorumluluk almadigini hatta bazen kolaya kactiginida gormek lazim. Bunun aliskanlik olmamasi gerekiyor. Taraftarin tepkiside biraz bu yuzden. Oguzhan bu oyun sisteminde bile daha iyi olabilir, o kapasite var.

Mesela macta bazi anlar olur, bir pres sonrasi topu taca attirir alkis alirsin, bir top kapar alkis alirsin, bir faul alir alkis alirsin, bir uzun pasla alkis alirsin vs. Taraftarin gozunde de genelde bu anlar kalir. Bizim aklimizda uzun suredir Oguzhana dair gol ve asisti gectim bu tip anlar bile kalmiyor. En azindan bu basarmasini bekliyor insanlarda.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş orta sahasında ben oynasam sezonda 5 gol atarım, Oğuzhan ve özellikle Tolgay’ın gol atmaması, ceza sahasına girmemesi, bol yan pas yapması filan beni de sinirlendiriyor ama bu adamlardan biri milli takımda maça kaptan çıkıyor, farkında mıyız? Birini Fener’e birini GS’ye ver havada kaparlar. Ayrıca bunları gönderip yerlerine Jorginho filan mı alacağız? Bonservis, imza parası, kiralama ücreti, menajer komisyonu dedikçe afakanlar basıyor beni. Geçen yıl faiz oranı 18-20 idi, şu anda notu A olan şirketin rotatif faiz oranı >% 30. Yani faiz giderleri dayanılmaz boyuta ulaştı. Devir transfer devri değil, eldeki asset’i verimli kullanmak, değerini arttırmak, maliyetleri düşürmek ve eldeki çalışanların maaşını ödemek devri. Bizim Oğuzhan, Tolgay, Töre kaybetme lüksümüz yok. Elimizde bir Kerim Frei bile yok maalesef. Genk maçında sakatlanan Tolgay’ı sıkıyı görünce numara yaptı kaçtı diye düşünen, sakat sakat oyundan çıkarken ıslıklayan bir taraftar yapısıyla daha hızlı çökeriz. Şampiyonluklara fena alıştık, kendimizi Juve filan sanmaya başladık. Yönetim ve hoca acayip hatalar yaptı, taraftar olarak biz de dağılıp yangına benzin döküyoruz. Devre arasına kadar takımın arkasında durup, yarışın tam içinde kalmalıyız, orada hoca da yönetim de yapabileceğinin en iyisini yapar inşallah.
Nakit akisi saglikli degil. Simdi bunu bunu almasaydik demenin zamani degil onlari spyledik zaten yonetim gereksiz bir suru alim yapti kendi kendine nakit akisini bozup butceyi zorladi.
Iste bu faiz sarmalindan guclu yonetimle kurtulmak gerekirdi. Maaslar 70 milyon civari olsa kredi alip temliklerin altina yatsan 20 milyon civari finansman masrafi cikar. Pekto 1.7ye mal olmaz 2 milyona yaklasir maliyeti.
Ha yonetici finansmani olsa bu 20 milyon cebinde kalir. 70 milyon yuroyu 5 yoneticye bolsek 14 milyon yuro kaynak yaratacak saglam besiktasli lazim.
Bu yonetimde 14 milyon yuro koyabilecek delikanli var mi?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dün akşam oyun yine ışık vermedi ama çok eksikte vardı, hayırlısı.
Başağa karşı takım gerçek cevabı verecek devammı  tamammı.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı f_madida

Oguzhan ayarinda bir adamin bonservisini verecek para bizde yok, uzun yillar boyunca da olmayacak. Cenk Tosun'un 25 milyon Euro ettigi devirdeyiz biraz gozunu acsa insanlar iyi olacak. Dahasi o kadar paramiz oldugunu varsaysak bile, o oyuncu bize gelir mi? Hem Oguzhan kadar yetenekli olacak hem de kuvvetli olacak vs. Vallahi oyle bir adam bize gelene kadar Avrupa'nin ust duzey takimlarindan birine daha fazla paraya gidebilir cok rahat.

Hadi diyelim devler ilgilenmedi almadi, ikinci kategorinin ustlerinde olanlardan yine bize kalmaz.

Roma, Napoli, Inter, Milan, Dortmund, Sevilla, Valencia, At. Madrid, Tottenham, Everton, PSV, Ajax, Lyon, Olympique Marseille vs, bunlar ilgilendigi vakit zaten o oyuncu bizim takimi secmez, gelse de iyi oynadigi vakit burada durmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhan ayarinda bir adamin bonservisini verecek para bizde yok, uzun yillar boyunca da olmayacak. Cenk Tosun'un 25 milyon Euro ettigi devirdeyiz biraz gozunu acsa insanlar iyi olacak. Dahasi o kadar paramiz oldugunu varsaysak bile, o oyuncu bize gelir mi? Hem Oguzhan kadar yetenekli olacak hem de kuvvetli olacak vs. Vallahi oyle bir adam bize gelene kadar Avrupa'nin ust duzey takimlarindan birine daha fazla paraya gidebilir cok rahat.

Hadi diyelim devler ilgilenmedi almadi, ikinci kategorinin ustlerinde olanlardan yine bize kalmaz.

Roma, Napoli, Inter, Milan, Dortmund, Sevilla, Valencia, At. Madrid, Tottenham, Everton, PSV, Ajax, Lyon, Olympique Marseille vs, bunlar ilgilendigi vakit zaten o oyuncu bizim takimi secmez, gelse de iyi oynadigi vakit burada durmaz.
Ispanyada falan yasamak varken genc yasinda neden gelsinler abi
Valensiya madrid barselona deplasmanina gidecegine rize erzurum deplasmanina mi gitsin ya da konyaya gidip tekme manyagi mi olsun onlar da hakli
Simaomu neydi demisti ya sagllsunlar 2 sezonluk tekmeyi tek maca sigdirdilar

Çevrimdışı Fatih_

Bkz: Genk uzağa gitmeye gerek yok. Adamlar dalga geçti bizimle demek ki arayınca daha iyisi daha uyguna bulunabiliyormuş.
Seneler geçti biz hala koşamayan yanındaki adama pas atamayan Oğuzhanın güçlenmesini bekliyelim.
Babada 2m Euroya yakın parayı her sene cebe indirsin.

Çevrimiçi Akil Emre

Bkz: Genk uzağa gitmeye gerek yok. Adamlar dalga geçti bizimle demek ki arayınca daha iyisi daha uyguna bulunabiliyormuş.
Seneler geçti biz hala koşamayan yanındaki adama pas atamayan Oğuzhanın güçlenmesini bekliyelim.
Adamlar tanzanyalı, kongolu adamlarla bizi rezil ettiler. Gerçi o adamlar bize gelse daha antremana çıkmadan kariyerlerini bitiririz malesef.

Çevrimdışı mellfred

Dün yediğimiz gol hakkında bir tane yönetici konuşmamış.
@mylife1903ün dediği gibi kazanırken de konuşacaksın
bu adamlar VAR odasında film mi izliyor diye batıracan tarizi
 umrunda değil kimsenin
taraftar organize oldu iki haftada lehimize akmaya başladı penaltılar, kırmızı kartlar

Çevrimdışı tangaz

umrunda değil kimsenin
taraftar organize oldu iki haftada lehimize akmaya başladı penaltılar, kırmızı kartlar

aynen öyle ekürimin dediği gibi burası ortadoğu bataklığı bu coğrafyada sesini çıkarmaz başını önüne eğersen ensenden şaplak eksik olmaz 2 haftadır penaltılarımızda ceza sahası anababa günü ikisi de tekrar edilmeliydi q7 ve ozzi topa vururken aynı hizada rakip oyuncular vardı bunların tekrar edilmesi gerektiğini söyleyen tek yönetici yok taraftar olmasa bu penaltıları bile vermezdi var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

O adamlarin hicbiri bizde kolay kolay oynayamaz. Ancak FEDA sezonu gibi bir sezon olursa gelebilirler. Zaten az cok kafasi calisan Anadolu klupleri bu tarz oyunculari getirmeye calisiyor, iki uc tane duzgun adam bulan buyuk takimlari yeniyor.

Yine de Genk'te Oguzhan'in yaptigi isleri yapabilecek yetenekte kimse yok.   

Çevrimdışı mylife1903

umrunda değil kimsenin
Onun yerine rizelilerin yatirimini algisini dinledik

Çevrimdışı yoruk

Iste o taraftar degerli o tarz taraftarin sayisini arttirmak lazim.   
Kadin taraftar sayisinida bu kaleci varken arttirmaliyiz reklamlarda falan oynatsin vodafone
Harbiden ya..
Eskiden reklamlarda oynamayan oyuncu yoktu.Şimdi kimse yok ?  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

O adamlarin hicbiri bizde kolay kolay oynayamaz. Ancak FEDA sezonu gibi bir sezon olursa gelebilirler. Zaten az cok kafasi calisan Anadolu klupleri bu tarz oyunculari getirmeye calisiyor, iki uc tane duzgun adam bulan buyuk takimlari yeniyor.

Yine de Genk'te Oguzhan'in yaptigi isleri yapabilecek yetenekte kimse yok.

tanzanyadan gelen adam topa vurmayı belçikada öğrenmiştir. belçika örneği bize uygun örnek değildir. orada bir devlet politikası ve talimatı var bu jenerasyonu yakalamak için devlet karar aldı ülkelerinde dedi ki milli takım 4-3-3 oynayacak tüm kulüpler altyapıdan üstyapıya dek 4-3-3 oynatacak milli takıma oyuncu hazırlayacak gelen oyuncu sistem farklılığı yaşamayacak. nokta...

bu yapılardan örnekler vermek bize uygun değildir. neremiz doğru ki futbolumuz da bir sistem olsun. hoca quaresmayı istemem diyor başkan zorla önüne koyuyor adam gelip herkesden çok idman yapıyor hoca oynatıyor sonra hoca suçlu oluyor. sözleşmesi bitmeden kontrat uzatılıp zam yapılıyor üstüne lens alınıyor ortada korkak korkak dolanan bi kaptan var topu almıyor uzun oyna die işaret yapıyor yerine oynattığın tolgay saçma sapan top kaybı yapıyor atiba sadece yana geriye oynuyor sonra defans uzun oynadı die suçlanıyor hoca böyle oynattı die suçlanıyor bu orta sahaları alan kontrat veren zam yapan 10 numarayı 5. hafta alan (gelende 10 maç oldu ortalarda yok) yönetim suçlanmıyor her iki görüşü savunan yada bir tarafı suçlayan diğer tarafı göklere çıkartıyor gibi düşünüyor vbvb göztepe maçı sonrası burada takım yenilince sırıta sırıta mesaj yazan arkadaşları üzülerek okudum akılları sıra hocayı gömdük dediğimiz çıktı edasındaydılar. bu zihniyetteyken biz kalkıp tanzanyadan nie adam alamıyoruz nie yetiştirmiyoruz demek saçma bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi olimpiyatta oynanan ztk maçında çimleri gördüm. 1 - 2 maç oradamı oynasak ne.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eğer Ali Palabıyık o maça verilirse Beşiktaş yönetimi istifa etsin. Adım gibi biliyorum Ali Atanırsa mağlup olma ve maçta kırmızı görme  ihtimalimiz %100. Geçen gün burda paylaştım bizim maçtaki adiliklerini.
Palabıyıktan ziyade Şenol hocam bi zahmet bile bile lades demesin de dersine çalışsın. Şu bitik dediğimiz fb bile berabere kaldığı maçta 4-5 net pozisyon yakaladı başak karşısında.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

tanzanyadan gelen adam topa vurmayı belçikada öğrenmiştir. belçika örneği bize uygun örnek değildir. orada bir devlet politikası ve talimatı var bu jenerasyonu yakalamak için devlet karar aldı ülkelerinde dedi ki milli takım 4-3-3 oynayacak tüm kulüpler altyapıdan üstyapıya dek 4-3-3 oynatacak milli takıma oyuncu hazırlayacak gelen oyuncu sistem farklılığı yaşamayacak. nokta...

bu yapılardan örnekler vermek bize uygun değildir. neremiz doğru ki futbolumuz da bir sistem olsun. hoca quaresmayı istemem diyor başkan zorla önüne koyuyor adam gelip herkesden çok idman yapıyor hoca oynatıyor sonra hoca suçlu oluyor. sözleşmesi bitmeden kontrat uzatılıp zam yapılıyor üstüne lens alınıyor ortada korkak korkak dolanan bi kaptan var topu almıyor uzun oyna die işaret yapıyor yerine oynattığın tolgay saçma sapan top kaybı yapıyor atiba sadece yana geriye oynuyor sonra defans uzun oynadı die suçlanıyor hoca böyle oynattı die suçlanıyor bu orta sahaları alan kontrat veren zam yapan 10 numarayı 5. hafta alan (gelende 10 maç oldu ortalarda yok) yönetim suçlanmıyor her iki görüşü savunan yada bir tarafı suçlayan diğer tarafı göklere çıkartıyor gibi düşünüyor vbvb göztepe maçı sonrası burada takım yenilince sırıta sırıta mesaj yazan arkadaşları üzülerek okudum akılları sıra hocayı gömdük dediğimiz çıktı edasındaydılar. bu zihniyetteyken biz kalkıp tanzanyadan nie adam alamıyoruz nie yetiştirmiyoruz demek saçma bence.
Abi tanzanyadan iki yamyam getirsinler de kim sececek onlari o da piroblem
Bizimkiler iki saatci alir gelir ustelik yetisecek olsa da yetistiremeyiz
Eski futbolcular falan altyapilarda lan senin topculugun neydi topa vurmayi bilmiyordun simdi cocuklara topa vurmayi mi ogretecen. Hani teknik direktor falan olurlar egitim alirlar tamam ama kucuk cocuklarla calismak bambaska bir is
Kucuk cocuklarla calisan antrenorlerin egitimi farkli bizim cocugun kactane ayri antrenoru var kari pedagok antrenor onun ustunde biri var sonra genel yonetici var bas antrenor falan iyidir kotudur ama bir sistem var. eski topcu diye ufacik cocuklar ellerine teslim edilmemeli

Çevrimdışı mylife1903

Su politik ortamda yonetimin yapacagi en iyi is suriyelileri secmelere almaktir, vodifin katkilariyla topluka kazandirma bilmem ne cart curt yetenekli cocuklarin sipora entekresi pirocesi, devlet destegi de olur
Belki arap messi falan da buluruz yetistirir kAtara satariz
Vadafonin rakibinin reklamini gordum aklima geldi
Arapca kelimelerden turkce konusturmuslar falan filan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şimdi olimpiyatta oynanan ztk maçında çimleri gördüm. 1 - 2 maç oradamı oynasak ne.

Şu çimleri hibritiyle komple söküp çöpe atsalar, SIS'i de kovsalar yerine İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 günde serer.. Kaç kere söyledik bunu kimse dinlemiyor  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Şu çimleri hibritiyle komple söküp çöpe atsalar, SIS'i de kovsalar yerine İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 günde serer.. Kaç kere söyledik bunu kimse dinlemiyor  :lol:
Adamlar yesil dusmani ya turkuaz hali serer onlar uyumlu olsun diye

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Adamlar yesil dusmani ya turkuaz hali serer onlar uyumlu olsun diye
Abi bütün istanbul İBB'nin çimleri üzerinde mangal yapıyo bana mısın demiyor. Ben çok beğeniyorum. Hem barbekü partisini de statta yaparlar  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Abi bütün istanbul İBB'nin çimleri üzerinde mangal yapıyo bana mısın demiyor. Ben çok beğeniyorum. Hem barbekü partisini de statta yaparlar  :lol:
Valla bundan kotu olamaz herhalde
Futbol disinda hersey yapilir
Fbnin antremanini gosteriyir la cimler yemyesil sanki alamanya. Boklu derenin yakininda olunca herifler gubresinden falan tasarruf etmiyor tabi

Kac ay oldu bi sahayi duzeltemediler, saakirayi falan da gomduk ama sakirlik bi olay degil herhalde

Insallah odemeleri falan yapilmistir sisin yakinda taraftar sise dadanirsa aciklama gelebilir, yazin yapilmasi gereken bakimlarin maddi zorluklarlardan dolayi aksatilmasina mahsuben diye iste o zaman cok fena karisir ortam

Çevrimdışı celiker1

Ben isliklamanin kamuoyunda ve medyada bu kadar abartilmasini ve hor gorulmesini dogru bulmuyorum. Taraftara bu kadar gommeye gerek yok. Illa elestirilecekse bazi oyunculara gosterilen (mesela Quaresmaya veya Senol Gunese) abartili ilgi elestirilir.

Oguzhan 27 yasinda. 7 yildir bu takimda. Sabredilecek, destek verilecek durumlari coktan gecti. Tek suc onda degil. Oyun sistemi bastan asagi yanlis ve Oguzhana uygun degil. Verimli oynamadigi mevkide israrla denenip taraftarin tepkisinide biraz bu yuzden cekmesi de var isin icinde.

Ama sorumluluk almadigini hatta bazen kolaya kactiginida gormek lazim. Bunun aliskanlik olmamasi gerekiyor. Taraftarin tepkiside biraz bu yuzden. Oguzhan bu oyun sisteminde bile daha iyi olabilir, o kapasite var.

Mesela macta bazi anlar olur, bir pres sonrasi topu taca attirir alkis alirsin, bir top kapar alkis alirsin, bir faul alir alkis alirsin, bir uzun pasla alkis alirsin vs. Taraftarin gozunde de genelde bu anlar kalir. Bizim aklimizda uzun suredir Oguzhana dair gol ve asisti gectim bu tip anlar bile kalmiyor. En azindan bu basarmasini bekliyor insanlarda.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi oyuncu olursan ol,takımın kötü gittigi süreçte oyundan çıkarken ıslıklanma sonucu diger macta gol atıp,kulakları kapatıp"hadi len şimdide ıslıklayın"dercesine hareket çekersen,bu andan itibaren hep iyi oynaman veya takimini en tepede tutman lazım.Bunları yapamazsan o taraftar bir daha senin o hareketini hiç unutmaz
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2018, 17:50:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

Umraniyespor'un sahasi bizden iyi ya, daha ne diyelim.