Beşiktaş orta sahasında ben oynasam sezonda 5 gol atarım, Oğuzhan ve özellikle Tolgay’ın gol atmaması, ceza sahasına girmemesi, bol yan pas yapması filan beni de sinirlendiriyor ama bu adamlardan biri milli takımda maça kaptan çıkıyor, farkında mıyız? Birini Fener’e birini GS’ye ver havada kaparlar. Ayrıca bunları gönderip yerlerine Jorginho filan mı alacağız? Bonservis, imza parası, kiralama ücreti, menajer komisyonu dedikçe afakanlar basıyor beni. Geçen yıl faiz oranı 18-20 idi, şu anda notu A olan şirketin rotatif faiz oranı >% 30. Yani faiz giderleri dayanılmaz boyuta ulaştı. Devir transfer devri değil, eldeki asset’i verimli kullanmak, değerini arttırmak, maliyetleri düşürmek ve eldeki çalışanların maaşını ödemek devri. Bizim Oğuzhan, Tolgay, Töre kaybetme lüksümüz yok. Elimizde bir Kerim Frei bile yok maalesef. Genk maçında sakatlanan Tolgay’ı sıkıyı görünce numara yaptı kaçtı diye düşünen, sakat sakat oyundan çıkarken ıslıklayan bir taraftar yapısıyla daha hızlı çökeriz. Şampiyonluklara fena alıştık, kendimizi Juve filan sanmaya başladık. Yönetim ve hoca acayip hatalar yaptı, taraftar olarak biz de dağılıp yangına benzin döküyoruz. Devre arasına kadar takımın arkasında durup, yarışın tam içinde kalmalıyız, orada hoca da yönetim de yapabileceğinin en iyisini yapar inşallah.