Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2905951 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Gözünü sevdiminin Juventusu yıllardır 1-0 larla şampiyon oldu.

gözünü sevdiğinin juventusu 33 yaşındaki adama 400 milyon yatırım yaptı daha 2 ay önce
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Yapsın tabi bu zamana kadar iyi ıkındılar birazcıkta tadını çıkarsınlar
gözünü sevdiğinin juventusu 33 yaşındaki adama 400 milyon yatırım yaptı daha 2 ay önce

Onur Küçük

• Ziyaretçi

orta saha helva gibi defansa katılmayan tonla oyuncu varken nasıl olacak bu iş?

ama gomez gibi takımı öne iten bi golcü ile çok şey değişir.
Oğuzhan iki tekme yediği zaman oyundan siner , tekme yiyeceğim diyerek sorumluk almak istemez sonra savunmak için Oğuzhan ara bölgelere koşu yapıyor ama takımda sistem yok herkes topu Quaresma'ya atıyor der. Quaresma oynamaz Oğuzhan sorumluk alıp penaltı atar eline yüzüne bulaştırır ; bu sefer de Hoca Oğuzhan'a neden penaltı atma sorumluğu verdi derler. Sanırım akılları sıra kafa buluyorlar. Tolgay ile alakalı bir yorum yapmak kelime israfı olur. Meydanda her şey. Orta sahanın özeti bu.  Herkes tespit  yapıyor sonuçtan bahsediyor takımın sahaya yayılışı bozuk , sistem yok vb. ama nedenini tartışan kaç kişi var ? Yapılacak tespit eleştirilecek çok kişi ve konu var. Öyle basitçe Hocaya bağlayarak işin içinden de sıyıramaz hiç kimse.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan iki tekme yediği zaman oyundan siner , tekme yiyeceğim diyerek sorumluk almak istemez sonra savunmak için Oğuzhan ara bölgelere koşu yapıyor ama takımda sistem yok herkes topu Quaresma'ya atıyor der. Quaresma oynamaz Oğuzhan sorumluk alıp penaltı atar eline yüzüne bulaştırır ; bu sefer de Hoca Oğuzhan'a neden penaltı atma sorumluğu verdi derler. Sanırım akılları sıra kafa buluyorlar. Tolgay ile alakalı bir yorum yapmak kelime israfı olur. Meydanda her şey. Orta sahanın özeti bu.  Herkes tespit  yapıyor sonuçtan bahsediyor takımın sahaya yayılışı bozuk , sistem yok vb. ama nedenini tartışan kaç kişi var ? Yapılacak tespit eleştirilecek çok kişi ve konu var. Öyle basitçe Hocaya bağlayarak işin içinden de sıyıramaz hiç kimse.
Kovarsak zaman kazaniriz diye dusunen vardir bence

Çevrimdışı tangaz

deve hikayesi işte Onur neren doğru ki die bağlayacağız sonunda. mevki mevki bakınca defo olmayan tek mevki yok benim nazarımda. kötülerin iyisi die kategorize edeceklerim ise karius GG pepe vida atiba babeldir. bu saydıklarımda dahi doğru oyunu etkileyen defolar hepimizin malumu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

mantıklı, hatta süreç içerisinde hocaya güvendik arkasında durduk ama enkaz bıraktı die evrilir bu cümle

Çevrimdışı f_madida

Gözünü sevdiminin Juventusu yıllardır 1-0 larla şampiyon oldu.

Italyan futbolu 1-0'a yatkin. Adamlar cocukluktan catenaccio kafasiyla yetisiyor. Hele Juventus gibi, bir zamanlarin Maldini'li Baresi'li Milan'i gibi takimlar ne yapsan kolay kolay gol yemez. Defans yapmak buyuk kucuk farketmeden butun takimlarinin DNAsi olmus artik. Zaten azicik acilani opuyorlar orada. Bizim buradaki gibi rakibin ustune gidelim nasil olsa hata yaparlar diye giden olursa, 3-4-5 atar eline verir gonderirler o takimi. Turkiye'de tam tersi, defans yapmayi buyukler dahi kimse tam beceremiyor, o yuzden bizim ligin sifresi bol gol atmaktan, ve oyunu hucumda kontrol etmekten geciyor.

The world is better in black and white, and red.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir Avcı güzellemesi başladı gidiyor. Avcı nasıl bir taktik uygulamış bize karşı? Orta sahada sertlik ve pres uygulamış, Oğuzhan , Tolgay gibi oyuncuları sindirerek takımın sahaya yayılışını bozmuş kanattan oynamaya zorlamış bizi. Aynı taktiği şimdi diğer Anadolu takımları da uyguluyor şimdi. Avcı gelince 2 tekme ile sinen Oğuzhan, Hulk olacak Tolgay'ın defoları ortadan kalkacak. Bu durum diğer oyuncular için de geçerli olacak. Hocanın yanlış olduğu taraflar yok değil. Benim Hocaya olan en büyük kızgınlığım herkesi mutlu etmeye çalışması, oyuncu mutlu olacak diye sistemi oyuncuya uydurması, aşırı müsamaha göstermesi. Herkesi mutlu etmeye çalışanın sonu ihanete uğramak olur. Bedeli ödeyen Hoca olur idare ve mutlu etmeye çalıştıkları değil. İstemediği, takımı bozan oyuncular kimse gerekeni yapsın.

Çevrimdışı tangaz

Bir Avcı güzellemesi başladı gidiyor. Avcı nasıl bir taktik uygulamış bize karşı? Orta sahada sertlik ve pres uygulamış, Oğuzhan , Tolgay gibi oyuncuları sindirerek takımın sahaya yayılışını bozmuş kanattan oynamaya zorlamış bizi. Aynı taktiği şimdi diğer Anadolu takımları da uyguluyor şimdi. Avcı gelince 2 tekme ile sinen Oğuzhan, Hulk olacak Tolgay'ın defoları ortadan kalkacak. Bu durum diğer oyuncular için de geçerli olacak. Hocanın yanlış olduğu taraflar yok değil. Benim Hocaya olan en büyük kızgınlığım herkesi mutlu etmeye çalışması, oyuncu mutlu olacak diye sistemi oyuncuya uydurması, aşırı müsamaha göstermesi. Herkesi mutlu etmeye çalışanın sonu ihanete uğramak olur. Bedeli ödeyen Hoca olur idare ve mutlu etmeye çalıştıkları değil. İstemediği, takımı bozan oyuncular kimse gerekeni yapsın.

günün sözü...

ozzi tolgay caner lens babel q7 mutlu olacak die bizim anamız ağlıyor.

Çevrimdışı alperenn58

demirkol hangi gece kulübüne gitsem karyus orada diyenler var diyor...

yahu bir benmiyim eski kalecimizi arayan  dünkü gollerde karius izledi sadece reaksiyon veremedi  fabri olsa en azından cıkar  bisiler yapardı keşke fabri geri gelseydi  artık kalede pozisyon olunca  gol yiyecegimizi  hisseder oldum

Çevrimdışı yoruk

Bir de şu var ; çoğu kişi gözden kaçırıyor sanırım.Şenol hoca nereye gitse yıl geçtikçe formu hep düşüyor.Trabzonspor da bile yaşadı bunu.Zaten 4 yıl aralıksız çalıştırdı mı onu bile hatırlamıyorum ben.Sanırım Trabzonspor da 3.5 sene bir görevi var en uzun o da zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı yıllar.
 92-93 sezonlarında ilk Trabzonspor'a geldiğinde de sanırım 3 yıl görev yaptı pek hatırlamıyorum bilmiyorum.Tekrar bakmam lazım ama hatırladığım şu ki milli takım olsun Trabzonspor olsun hep bir düşüş oluyordu

**
 Şimdi sosyal medya çalkalanıyor nerede Veli Olcay gibiler diye..Arkadaşlar romantikliğin bu kadarı yani  :D Çabuk unutyoruz valla.Çok çabuk...

Sorun asla tek bir yerde değil.Bunu gören çok az kişi var.Ne oyuncu ne hoca ne yönetim tek başına sorunlu.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 16:32:37 yoruk ]

Çevrimdışı tangaz

Bir de şu var ; çoğu kişi gözden kaçırıyor sanırım.Şenol hoca nereye gitse yıl geçtikçe formu hep düşüyor.Trabzonspor da bile yaşadı bunu.Zaten 4 yıl aralıksız çalıştırdı mı onu bile hatırlamıyorum ben.Sanırım Trabzonspor da 3.5 sene bir görevi var en uzun o da zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı yıllar.
 92-93 sezonlarında ilk Trabzonspor'a geldiğinde de sanırım 3 yıl görev yaptı pek hatırlamıyorum bilmiyorum.Tekrar bakmam lazım ama hatırladığım şu ki milli takım olsun Trabzonspor olsun hep bir düşüş oluyordu

**
 Şimdi sosyal medya çalkalanıyor nerede Veli Olcay gibiler diye..Arkadaşlar romantikliğin bu kadarı yani  :D Çabuk unutyoruz valla.Çok çabuk...

Sorun asla tek bir yerde değil.Bunu gören çok az kişi var.Ne oyuncu ne hoca ne yönetim tek başına sorunlu.

doğru ama eksik olmuş ilk gittiğinde elinde arçil şotalı taş gibi kadro vardı 96 da dağıldı kaçan şampiyonlukla apo ogün filan fenere tolunay geseye şota avrupaya  uçtular

sonra şikeyle kaçan şampiyonluk sonrası elde iş gören ne kadar oyuncu varsa geseye kaçtı

bizde ise gomez sosa marcelo talişka vbvb ne kadar asset varsa onlarda gittiler...

Çevrimdışı tangaz

yahu bir benmiyim eski kalecimizi arayan  dünkü gollerde karius izledi sadece reaksiyon veremedi  fabri olsa en azından cıkar  bisiler yapardı keşke fabri geri gelseydi  artık kalede pozisyon olunca  gol yiyecegimizi  hisseder oldum

yoo dünden beri ufak ufak toprak atıyorum üstüne ben

Çevrimdışı mylife1903

mantıklı, hatta süreç içerisinde hocaya güvendik arkasında durduk ama enkaz bıraktı die evrilir bu cümle
2004 yilinin aynisi
Bunlari yasadik gorduk
Luceye yapildi aynilari

Efenim takim top oynamiyor, luce defansif oynatiyor sonra hakem hakem diyor diye diye
Herifi paketledik mi adam kendi mi kacti belli degil
Yonetim de paralari odemezdi cikip mal mal konusurdu bilgili
Sonrasi malum

Taraftar yuveyle falan kiyaslar
Senin etin ne butun ne
Sanki 20 senede 18 sefer sampiyon olan camiasin

Rakibin baskani tak diye duduk astiriyir hakeme tek lafiyla
Obur rakibinin baskani diktator olmus yayinci kurulustan bile tek kalemde adam gonderiyor
Bizim baskanin gucu de anca taraftarina laf sokmaya yetiyir, daha dune kadar hakeme pirlanta diyordu, yusufa hala yusuf abi diyir, enseneye tokat muhabbeti

Hoca en iyi hoca mi degil, malimizi biliyorduk zaten, elestirenler zaten hocayi tanimayanlar, kovalim gitsin dedigimizde tepki verenler.
Ha ne degisti de gitsin demiyoruz, hoca disinda hersey degisti.

Taraftar iki sampiyonlukla kendini real falan sandi. Adamlarin kullanip attiklariyla beslendigimiz unutuldu

Turkun maksimalizmi ozguveni acayip bisi yemin ediyorum, sanki herkes haftasinu sabah polo oynuyor oglen golf aksam da kiyafet degistirip ava gidiyor, ingiliz aristokrati

Çevrimdışı mylife1903

yoo dünden beri ufak ufak toprak atıyorum üstüne ben
Valla abi yeni gelenlere isinamiyorum ben zaten yapi olarak da her mac gol yiyor diye geldiginden beri ufak ufak kaziyorum cukurunu.
Musleraya dokandirip birikol ikarusa gonderip, sektirip necmiye yoneltip 25 puan ariyorum

Çevrimdışı mylife1903

Valla abi yeni gelenlere isinamiyorum ben zaten yapi olarak da her mac gol yiyor diye geldiginden beri ufak ufak kaziyorum cukurunu.
Musleraya dokandirip birikol ikarusa gonderip, sektirip necmiye yoneltip 25 puan ariyorum
Unutmadan yazam

Bizimde gul gibi senede 40 gol yiyen iyi bir kalecimiz olacak gibi

Çevrimdışı Necmi

@Librarius  umarım iki senedir ne dediğimi anlamışsındır şimdi.
hakemlerle kaybetmiyoruz puanları derken işde tamda bunu diyordum
varmıydı hakemlik bir durum.  Şimdi kime atacağız suçu :alala:
Ben burda iki senedir yazıyorum bunu hep hakem diyerek bir şeylerin üstünü kapatıyorsunuz diyorum
bak geçmişe neler demişim hoca adam kayırıyor dedim ne kadar kötü olursa olsun bazı oyuncular forma bulurken birilerini kenarda
psikolojik olarak bitiriyor. bir hocanın elinde son attığı 10 penaltıda 10 da 10 yapmış bir oyuncu var birde
attığı her penaltıyı kaçıran oyuncu var hocanın birinci penaltıcısı nasıl kaçıran oyuncu olur
bu takımda adam kayırmazsan ozi penaltı atamaz sen adam kayırmazsan her serbest vuruşun başına quaresma gidemez
adam kayırmasan iyi oynayan oyuncular ilk değişiklikte değişirken bazı oyuncular ne kadar kötü olursa olsun sahada kalamaz
adam kayırmasan takımda formsuz bir çok oyuncu varken bazı oyuncuları psikolojik olarak bitirene kadar kulübede tutmazsın
biz iki senedir hakemler yüzünden değil bu tip olaylar yüzünden çakılıyoruz. sahaya çıkan oyuncu mutlu değil bunu
uzun zamandır gözlemliyoruz. taraftar tarafından bile hocanın adaleti sorgulanırken oyuncu ne durumda olur.
bu takım sadece 14. şampiyonlukta diri ve koşuyordu biliçin mirası dedik bir çok arkadaş karşı gelmişdi biliç yetersiz hoca olabilir
ama takımın form seviyesini üst seviyede tutuyordu ondan sonra takım her sezon geriye gitti. koşu mesafelerine bakıyorum uzun zamandır sıradan
rakipler bile bizden fazla koşuyor. bir takım 8-10 km senden fazla koşarsa senden bir fazla oyuncuyla oynamış olur
kaldıki bizim koşu mesafemizi yükseltende 3-4 oyuncu geri kalanlar yerde sürünüyor işin ilgincide aslında koşu mesafesi düşük olması gereken oyuncular
daha fazla koşmuşken normalde koşması gereken bek ve kanatlar ilk üçe dörde giremiyor. atiba libero ve bu adam
takımın en fazla koşan oyuncusu oluyorsa burda bir sorun var hücuma git gel yapan oyuncuda değil son dönemler ozi takımın koşanlarından
bu kadar koşu mesafesi yapıp bu kadar verimsiz olmakta oziye has olmalı demek verimsiz koşuyor. özellikle bu sene
tamamen kondisyondan kaybediyoruz rakip kim olursa olsun ondan daha az koşarsan kazanamazsın.
geçen sezon başında söylemişdim hoca bazı oyuncularla gönül bağı kurdu ve takımın tamamını kullanamıyor.
bütün oyunu quaresma üzerine yıkarak takımın oyun geliştirme durumunuda pasifize etti quaresma yoksa başı kesik tavuk
gibi dolanıyor ortalıkta oyuncular bir oyun planı yok topu ne yapacaklarını bilmiyorlar ve sürekli kendi aralarında top
çeviriyorlar takımın formatında hücum etmek gibi bir durum yok ta iki sene önce bu takım ceza sahasına girmiyor dediğimde
millet dalga geçiyordu ama biz maçları pozisyonsuz bitiriyoruz bir en fazla iki oyuncu dışında ceza sahasına girip çoğaltan oyuncu yok
ceza sahasında iki den fazla oyuncu olduğu pozisyonları maç boyu bir iki kez yaşayabiliyoruz tabi bunda duran top ve korner atışlarını
dahil etmiyorum akan oyunda ceza sahasını kalabalıklaştırmaktan bahsediyorum.
bu gün tartışılan şeylere bakalım sonrada dönün benim iki sene önce yazdıklarımı okuyun taraftar bugün tepki gösteriyorsa bu normal durum ama
buna sözüm yok ama ben iki sene önce bazı şeyleri gördüğümde bunun teknik ekip ve yönetim tarafındanda görünmesi ve müdahale edilmesi gerekiyordu

Çevrimdışı tangaz

Unutmadan yazam

Bizimde gul gibi senede 40 gol yiyen iyi bir kalecimiz olacak gibi

hep hocanın yüzünden yan toplarda çizgiden çıkma die talimat veriyor

Çevrimdışı yoruk

2004 yilinin aynisi
Bunlari yasadik gorduk
Luceye yapildi aynilari

Efenim takim top oynamiyor, luce defansif oynatiyor sonra hakem hakem diyor diye diye
Herifi paketledik mi adam kendi mi kacti belli degil
Yonetim de paralari odemezdi cikip mal mal konusurdu bilgili
Sonrasi malum

Taraftar yuveyle falan kiyaslar
Senin etin ne butun ne
Sanki 20 senede 18 sefer sampiyon olan camiasin

Rakibin baskani tak diye duduk astiriyir hakeme tek lafiyla
Obur rakibinin baskani diktator olmus yayinci kurulustan bile tek kalemde adam gonderiyor
Bizim baskanin gucu de anca taraftarina laf sokmaya yetiyir, daha dune kadar hakeme pirlanta diyordu, yusufa hala yusuf abi diyir, enseneye tokat muhabbeti

Hoca en iyi hoca mi degil, malimizi biliyorduk zaten, elestirenler zaten hocayi tanimayanlar, kovalim gitsin dedigimizde tepki verenler.
Ha ne degisti de gitsin demiyoruz, hoca disinda hersey degisti.

Taraftar iki sampiyonlukla kendini real falan sandi. Adamlarin kullanip attiklariyla beslendigimiz unutuldu

Turkun maksimalizmi ozguveni acayip bisi yemin ediyorum, sanki herkes haftasinu sabah polo oynuyor oglen golf aksam da kiyafet degistirip ava gidiyor, ingiliz aristokrati
Bizim milet bir acayip arkadaş.İstikrar ister ama ilk fırsatta tu kaka.İngiltere 'den örnek verir oradan buradan verir sen de yazdın Juve diye işte verir durur ama yok yok.Juve küme düştü de geldi buralara yine.Düşün bizim 3 büyüklerden biri o duruma gelecek...Ortalık karışır valla.
Çabuk kalkıyor bir yerimiz.
Neymiş lig şampiyonluğu kaçmış.Ee arkadaş kaçsın ne olacak ? Tamam biz de yazdık yazık çok büyük fırsat kaçtı kaçıyor diye rakipler kötüyken ligi tamamen elimize alamıyoruz diye ama bu dandik ligde şampiyon olsan ne olmasan ne.Ben Avrupa için üzülüyorum.Bu havayı yakalamışken ligi iyice elimize alsak hem altyapı hem Avrupa'ya yönlendirsek takımı ne güzel olur.Sen 4 senede 3-4 şampiyonluk alıver ki altyapı oynatma lüksün olsun Şampiyonlar Ligi'ne yönelme lüksün olsun.

Şimdi İlhan-Guti-Tamer Tuna gelsin yazıyorlar..Sanki hemen düzelecek bu iş.Sanki takım uçacak İlhan gelince. :evillol: Ben isterim ama ben derim ki 2-3 sene başarı beklemiyorum derim.Bu isteyen taraftalardan kaç kişi bunu diyebilir ? Daha sabah "0 olan biri gelsin "diye yazarken de aklımda bu vardı mesela.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 17:03:57 yoruk ]

Çevrimdışı tangaz

hoca adam kayırıyor sözünü de bu hafta lensle tekzip etti hoca. geçen haftaki iyi oyunu sonrası milli arada da iyi idman yaptığı söylenen lensi 11de gördük bu maçta ama kötü performansı ile gene yanılttı hepimizi, 2-3 maç iyi oynasa dewamı gelecek die ümitleniyoruz ama sağolsun lens her seferinden ümidimizi elimizden alıyor. 

adam larine şans verdi olmadı vagnere veriyor olmuyor yetmedi pektemeğe bile şans verdi lensi gördük bu maç işte roco ortada tolgay ortada ozzi ortada şans bulmayan bir ben kaldım takımda. 

Çevrimdışı mylife1903

hoca adam kayırıyor sözünü de bu hafta lensle tekzip etti hoca. geçen haftaki iyi oyunu sonrası milli arada da iyi idman yaptığı söylenen lensi 11de gördük bu maçta ama kötü performansı ile gene yanılttı hepimizi, 2-3 maç iyi oynasa dewamı gelecek die ümitleniyoruz ama sağolsun lens her seferinden ümidimizi elimizden alıyor. 

adam larine şans verdi olmadı vagnere veriyor olmuyor yetmedi pektemeğe bile şans verdi lensi gördük bu maç işte roco ortada tolgay ortada ozzi ortada şans bulmayan bir ben kaldım takımda.
Guti ile ilhani kulubeye mahkum etmemeli derken kaleyede haftaya tolga gecer tam corba olur

Çevrimdışı f_madida

Şimdi İlhan-Guti-Tamer Tuna gelsin yazıyorlar..Sanki hemen düzelecek bu iş.Sanki takım uçacak İlhan gelince. :evillol: Ben isterim ama ben derim ki 2-3 sene başarı beklemiyorum derim.Bu isteyen taraftalardan kaç kişi bunu diyebilir ? Daha sabah "0 olan biri gelsin "diye yazarken de aklımda bu vardı mesela.

Su her mac sonu alevlenen teknik direktor tartismasini sene sonuna biraksak iyi olacak. Sezon bitiminde zaten onumuzdeki yil icin ne olacaksa karar verilecek sozlesmeler ortada. Su an teknik direktor degistirmek, buna odaklanmak, kisisel tatmin disinda ve oyunculara bir bahane vermek disinda hicbir ise yaramaz. Dahasi bu sene lig yarisindan tamamen kopariz.

Ayrica yapilan oneriler de cok mantikli degil. Hadi Tamer Tuna'yi anladik diyelim, adam en azindan 2 sene Senol Hoca'nin yaninda yardimci tdlik, ondan once Sivas'ta Sergen'le birlikte yine yardimci td'lik, sonrasinda fena sayilmayacak bir Goztepe teknik direktorlugu akabinde bu sene yine cok kotu sayilmayacak bir Sivas teknik direktorlugu var.

Ilhan ne yapti? Guti'nin RM altyapisi disinda ne gibi bir tecrubesi var? Klubu tam enkaza cevirmek icin yapilan oneriler bunlar. 

Benim gozumde Besiktas'in buyuklugunu bilip ona gore top oynatabilecek belki 2 tane adam var su an. Birincisi Senol Gunes, ikincisi Sergen Yalcin. Ikinci opsiyon maalesef hicbir zaman istedigimiz noktaya gelemeyecek gibi. Az biraz disiplinli olsa yeni nesilin en onemli teknik direktoru olabilecek kapasitesi var halbuki, futbolu okuyor adam - Neo'nun Matrixi gordugu gibi saha icini okuma yetenegi var ama iste disiplin olmadan olmaz o is. Hem Sergen'in oldugu yerde Sinan Engin vs de cirit atar, her turlu dert.

O yuzden 3. opsiyon olursa Tamer Tuna olur belki. Ama Tamer'de ne Senol Gunes'in ne Sergen Yalcin'in kapasitesi yok, fakat caliskan bir adam. Yalniz Senol Gunes'i 2 sampiyonluktan sonra gondermek isteyen camia Tamer Tuna'ya 10 hafta sabrederse sasarim.

Çevrimdışı Necmi

önemli olan şans vermesi değilki oyuncuya uygun taktiklemi sahaya çıkılıyor sen standartını bozma
kimi sokarsan sok sahaya hiç bir şey farketmez bir takımda bütün oyuncular kötü olamaz bütün oyuncular kötü performans veriyorsa burda konuşulacak
olan oyuncu performansı olmaz. love kötü negredo kötü larin kötü lens kötü geçen sene talisca kötüydü daha öncesinde abou kötüydü
daha beklemedeyim ljajic de kötü transfer olacak. acaba kötü olan bunlarmı yoksa bunları oynatamayan sistemmi.
sen forvetini pozisyona sokama maç boyu girdiği kaçırdığı tek pozisyondan göm iyide bu adam alanyadada kaçırıyordu
ama sezonuda 20+ ile kapatıyordu sen 5 kere pozisyona sok ikisini içeri bıraksın kimse kaçırdığı üç tane ile ilgilenmez
biz hücum oyuncularını o kadar az pozisyona sokabiliyoruzki kaçırdıkları her top dev oluyor.
yeminle pektemek girdikten sonra orda oziden daha iyi oynadı. en azından dikine gole gönderen pas denemeleri vardı.
hep topun ağzına hücum oyuncularını sokuyoruz iki senedir söylüyorum bizim sorunumuz ileride değil hücum oyuncularımız kötü değil
daha doğrusu kötümü değilmi buna bile çıkartamıyoruz. adam sürekli topla buluşsa diyeceğim iş yok bunda ama sen adamı topla
buluşturama topu almak için orta sahaya gelmek zorunda kalsın sonrada forvet kötü de.
forvetimiz iki senedir rakip orta sahasının ortasında sırtı dönük top alma dışında bir şey yapamıyor forvetin top beklediği yer
rakip orta saha ortası ne gol atmasından bahsediyoruz. rakip orta sahası ortasında kaleye sırtı dönük topu alıp dönüp kaleye sürüp gol atabilecek kaç forvet var dünyada oraya ronaldoyu koy sezonda 10 gol atamaz bu oyun sistemiyle
yok eğer sorun rakip orta sahanın ortasında gelen topları indirmekse rocoyu forvet yapalım o işi yapar gelen bütün topları indirir
bu şekilde maç kazanılıyorsa
bu takımın hücum planı yok quaresma sahadaysa topu alan ona atsın sahada değilse kimse ne yapacağını bilmiyor topu alan yakınındakine vermeye çalışıyor
buda bitmez tükenmez şekilde orta sahada top çevirmeye döndürüyor olayı.
canere laf ediyoruz ama rakip ceza sahasına topu en kısa yoldan gönderme dürtüsüde bir onda var dikkat ettim aldığı topu kısa uzun farketmeden hep aksiyondaki adama atmaya çalışıyor. pepe oynarken pepedede oluyor bu refleks ama üçüncü bir oyuncu yok.

Çevrimdışı f_madida

Dun oyuna girdikten sonra yaptiklarini gordugumuz Quaresma'nin yerine Lens'le devam etmesini tercih ederim. Gerci Lens de cezali duruma dustu simdi.

Kadro oyle bir noktaya geldi ki surekli olarak kotuyle kotunun iyisi arasi bir tercih yapmak zorunda kaliyoruz.

Zaten herseyi gectim, dun Pektemek'i aldiginda, hicbirimiz 'Yahu hoca ne yapiyorsun?' diyemedik. Yani  Besiktas takiminda soyle cok net, hoca bu adam varken Pektemek girer mi dedirtecek bir oyuncu olacak, olmali. Pektemek'ten kurtaricilik bekleyecek kadar dustuysek kadro olarak da o zaman bu kadroyu bir dusunmek lazim.

Çevrimdışı onurturan

Vodafonede ki ilk maçta Soylesene bize hoca takım niye oynamıyor Tezahüratı Gür bir şekilde söylenmeli
Onun başı da var şenol hocaya nasıl söyleyecez?