@Librarius umarım iki senedir ne dediğimi anlamışsındır şimdi.
hakemlerle kaybetmiyoruz puanları derken işde tamda bunu diyordum
varmıydı hakemlik bir durum. Şimdi kime atacağız suçu
Ben burda iki senedir yazıyorum bunu hep hakem diyerek bir şeylerin üstünü kapatıyorsunuz diyorum
bak geçmişe neler demişim hoca adam kayırıyor dedim ne kadar kötü olursa olsun bazı oyuncular forma bulurken birilerini kenarda
psikolojik olarak bitiriyor. bir hocanın elinde son attığı 10 penaltıda 10 da 10 yapmış bir oyuncu var birde
attığı her penaltıyı kaçıran oyuncu var hocanın birinci penaltıcısı nasıl kaçıran oyuncu olur
bu takımda adam kayırmazsan ozi penaltı atamaz sen adam kayırmazsan her serbest vuruşun başına quaresma gidemez
adam kayırmasan iyi oynayan oyuncular ilk değişiklikte değişirken bazı oyuncular ne kadar kötü olursa olsun sahada kalamaz
adam kayırmasan takımda formsuz bir çok oyuncu varken bazı oyuncuları psikolojik olarak bitirene kadar kulübede tutmazsın
biz iki senedir hakemler yüzünden değil bu tip olaylar yüzünden çakılıyoruz. sahaya çıkan oyuncu mutlu değil bunu
uzun zamandır gözlemliyoruz. taraftar tarafından bile hocanın adaleti sorgulanırken oyuncu ne durumda olur.
bu takım sadece 14. şampiyonlukta diri ve koşuyordu biliçin mirası dedik bir çok arkadaş karşı gelmişdi biliç yetersiz hoca olabilir
ama takımın form seviyesini üst seviyede tutuyordu ondan sonra takım her sezon geriye gitti. koşu mesafelerine bakıyorum uzun zamandır sıradan
rakipler bile bizden fazla koşuyor. bir takım 8-10 km senden fazla koşarsa senden bir fazla oyuncuyla oynamış olur
kaldıki bizim koşu mesafemizi yükseltende 3-4 oyuncu geri kalanlar yerde sürünüyor işin ilgincide aslında koşu mesafesi düşük olması gereken oyuncular
daha fazla koşmuşken normalde koşması gereken bek ve kanatlar ilk üçe dörde giremiyor. atiba libero ve bu adam
takımın en fazla koşan oyuncusu oluyorsa burda bir sorun var hücuma git gel yapan oyuncuda değil son dönemler ozi takımın koşanlarından
bu kadar koşu mesafesi yapıp bu kadar verimsiz olmakta oziye has olmalı demek verimsiz koşuyor. özellikle bu sene
tamamen kondisyondan kaybediyoruz rakip kim olursa olsun ondan daha az koşarsan kazanamazsın.
geçen sezon başında söylemişdim hoca bazı oyuncularla gönül bağı kurdu ve takımın tamamını kullanamıyor.
bütün oyunu quaresma üzerine yıkarak takımın oyun geliştirme durumunuda pasifize etti quaresma yoksa başı kesik tavuk
gibi dolanıyor ortalıkta oyuncular bir oyun planı yok topu ne yapacaklarını bilmiyorlar ve sürekli kendi aralarında top
çeviriyorlar takımın formatında hücum etmek gibi bir durum yok ta iki sene önce bu takım ceza sahasına girmiyor dediğimde
millet dalga geçiyordu ama biz maçları pozisyonsuz bitiriyoruz bir en fazla iki oyuncu dışında ceza sahasına girip çoğaltan oyuncu yok
ceza sahasında iki den fazla oyuncu olduğu pozisyonları maç boyu bir iki kez yaşayabiliyoruz tabi bunda duran top ve korner atışlarını
dahil etmiyorum akan oyunda ceza sahasını kalabalıklaştırmaktan bahsediyorum.
bu gün tartışılan şeylere bakalım sonrada dönün benim iki sene önce yazdıklarımı okuyun taraftar bugün tepki gösteriyorsa bu normal durum ama
buna sözüm yok ama ben iki sene önce bazı şeyleri gördüğümde bunun teknik ekip ve yönetim tarafındanda görünmesi ve müdahale edilmesi gerekiyordu