Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739495 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Yine anlaşamıyoruz. Ben mi anlatamıyorum acaba :)
Aziz yıllarca konuştu. YD örnek olamıyor ama o nasıl örnek oluyor onu tam çözemedim gerçi. Neyse, Sonuç ne oldu?
Adam en fazla rakip takım şampiyonluğu gören başkan. Son 4 yılda 0 kupa. Bunlara ek olarak 17 takımı kendine düşman etme neticesinde gelen antipati.
Galatasaray en son ne zaman basın toplantısı düzenledi ve verdi veriştirdi hakemlere ben hatırlamıyorum?

Olay da bu zaten. Adamlar verip veriştirmeden, federasyon içinde güçlenerek, siyasete bazı şeyleri (anlayın artık) peşkeş çekerek hallediyor işlerini.

bize kimse düşman değil ama her deplasmanda şamar oğlanına dönüyoruz taraftarlar futbolcular vbvb dayak yiyor :alala:

sünepelik yapmak mı iyi yoksa herkesi düşman edinmek mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Iste anlasamadigimiz nokta su, sen istedigin kadar istatistiklere dayanarak konus. Bu adamlar korunuyor. Taraftar çıksın 10bin kisi protesto etsin ne olacak? Bu ulkede protestoyla sonuca ulasan oldu mu son 20 yilda? Olmadi. Olmayacakta. Kac kere istifasi istendi bu kisilerin yillarca. Daha fazla yazmak istemiyorum, demiroren ailesinin son yillarda yaptigi yatirimlarin sektorlerine bakin. Olaylar danisikli dovus.

Olayin bir diger yonu su, bu sene Basaksehir ve biz dograndik. Sikayet ettik. Federasyondaki gs ve fb liler sahip cikiyor. Cogunlugu saglamak icin yeterli. Aksi olsun fb ve gs dogransin. Bu sefer diger kulüplerin oyu cogunlugu saglamak icin yeterli hale geliyor. Son donemde gs nin on plana cikma sebebi de federasyona futbol odaklı degil bireysel kar odakli girenler guclu gs uyeleriyle birlikte hareket ediyor.

Yani olay bir baskanin cikip konusarak, uyararak ve abartayim tehdit ederek duzeltebilecegi bir sey degil.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada hatalisiniz asil, hukumetin gsye sahip ciktigi yok. Federasyondaki iki uc gsli kendi kafalarina gore hareket ediyor, kimse tepki vermedigi icin de yolunu buluyorlar. Cikip Demioren'i istifaya davet etmeyeceksin ki. Hem gsnin basindaki kebapci kackini federasyonu mahkemeye vermedi mi, tazminat davasi acmadi mi? Sanki federasyonla ters dusen bir tek biz variz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

Aziz yıllarca konuştu. YD örnek olamıyor ama o nasıl örnek oluyor onu tam çözemedim gerçi. Neyse, Sonuç ne oldu?
Adam en fazla rakip takım şampiyonluğu gören başkan. Son 4 yılda 0 kupa. Bunlara ek olarak 17 takımı kendine düşman etme neticesinde gelen antipati.
Galatasaray en son ne zaman basın toplantısı düzenledi ve verdi veriştirdi hakemlere ben hatırlamıyorum?

Olay da bu zaten. Adamlar verip veriştirmeden, federasyon içinde güçlenerek, siyasete bazı şeyleri (anlayın artık) peşkeş çekerek hallediyor işlerini.
Tamam işte gs sessiz yürütüyor. Ama o sessizliğin arkasında ne var hepimizin malumu. Şimdi sen bizimkilerin sessizliğinin arkasında sanıyormusunki bir işler halloluyor. Olmuyor işte besbelli ortada. Azizin yaptığını beğenmesek de adam bu şekilde tutmuş takımını tepede. Fener azizin hangi döneminde düştü bu hale. En fazla acemilik dönemidir. Demirörenin aziz gibi yumruk vurması için on fırın ekmek yemesi lazım.

Çevrimdışı f_madida

Yahu peskes cektikleri yok, rivanin diyeti coktan odendi, kaldi ki oradan zarar eden yine devlet oldu.

Adamlarin belli bir lobisi var, bu lobiye karsi sen de gerekirse diger takimlarla ortak dur. Hem Ali Koc cok mu istiyor yani bu sene gsnin sampiyonlugunu? Sezon basindan beri Ali Durust'e, Emre Akbaba transferinden oturu net bir kini oldugunu da hatirlatirim.

Aziz'in yaptigi sovmenlikti, kendi de sonuc almayi beklemiyordu. Taraftarin gazini alip goreve devam etmek istiyordu, adamin kafasindaki buydu. Demiroren'le ruh ikizi gibiler zaten, ayni hareketler ayni sonuc.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tugozcan

Herkese tek tek yazamayacagim malesef isteyim. Genel cevap vereyim.

Ozetle anliyorum ki genelimiz hemfikiriz ki bu is konusmakla olmaz. Lobiyle olur. Baglantilarin kuvvetli olmasiyla olur. Bizimde baglantilarimiz kuvvetli falan degil. Dolayisiyla ha dun ha bugun ha yarin konuşmuşsun farketmez. (Illa konusacaksan)

Bugune kadar kimse kimseyi konusarak komuoyuna aciklama yaparak istifa ettiremedi, bundan sonra da ettiremez. Istedigi icerigi sunsun basin toplantisinda farketmez.

Bir takimin baskaninin gorevi lobi yapmak federasyonda guclenmeye calismak orada soz sahibi olmaya calismak degildir zaten orasi da ayri konu. (Bu soyledigim bizim gibi 5. Dunya ulkelerinde gecerli degil tabi)

Çevrimdışı mylife1903

Hakem konusa girmesin baskan
Renklilere koz veririz

Çevrimdışı Karabay

Bugune kadar kimse kimseyi konusarak komuoyuna aciklama yaparak istifa ettiremedi, bundan sonra da ettiremez. Istedigi icerigi sunsun basin toplantisinda farketmez.

Özhan canaydın bizim maçtan sonra ali aydını ettirdi. Açık açık söyledi ve ettirdi. Zaten oda bir hakemin bir derbide bizim lehimize karar verdiği son maç oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Özhan canaydın bizim maçtan sonra ali aydını ettirdi. Açık açık söyledi ve ettirdi. Zaten oda bir hakemin bir derbide bizim lehimize karar verdiği son maç oldu.
Hangi seneydi cikip ozur dilesin falan dediler mhk baskani ozur diledi
Valla fb macinda hakem bana uj gol atsin mac sonrasi mhk baskani cikip ozur dileyecekse

Çevrimdışı tangaz

Herkese tek tek yazamayacagim malesef isteyim. Genel cevap vereyim.

Ozetle anliyorum ki genelimiz hemfikiriz ki bu is konusmakla olmaz. Lobiyle olur. Baglantilarin kuvvetli olmasiyla olur. Bizimde baglantilarimiz kuvvetli falan degil. Dolayisiyla ha dun ha bugun ha yarin konuşmuşsun farketmez. (Illa konusacaksan)

Bir takimin baskaninin gorevi lobi yapmak federasyonda guclenmeye calismak orada soz sahibi olmaya calismak degildir zaten orasi da ayri konu. (Bu soyledigim bizim gibi 5. Dunya ulkelerinde gecerli degil tabi)

özhan canaydın ali aydını önce çarmıha gerip sonra da darağacında sallandırmıştı, meirelles halis özkahyaya topsun sen işareti yapıp sonra cezayı indirttirip portekizce ne güzel adamsın dedim deyip üstünede fener maçı verilmemişti halise yıllarca

bize gelince körün gözüne parmağı sokarcasına ali palabıyık maç üstüne maç aldı her seferinde bizi biçti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Hangi seneydi cikip ozur dilesin falan dediler mhk baskani ozur diledi
Valla fb macinda hakem bana uj gol atsin mac sonrasi mhk baskani cikip ozur dileyecekse

deniz çobanda ağlarken özür dileyip hakemliği bıraktı o maç bizim maç olsa deniz çoban faal hakemdi halen

Çevrimdışı underworld

deniz çobanda ağlarken özür dileyip hakemliği bıraktı o maç bizim maç olsa deniz çoban faal hakemdi halen
Kasımpaşa maçında yaşanmamış mıydı bu olay?

Çevrimdışı yoruk

Bence de düzen böyle devam eder.Tepedekiler zihniyet değişmediği sürece bir şey olmaz.Başkan konuşsa da olmaz taraftar ayaklansa da olmaz.Ne yapacak taraftar ? 35 yıldır ne yaptı taraftar ? Yeni olmuyor bu olaylar.Her sene aynı hikaye.

Sağlam bir yaptırım uygulanır ligden çekersin falan ama o da olmaz.Bu tür işlerde sessiz olacaksın,adamın olacak lobin olacak..Bitti.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2018, 14:45:22 yoruk ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ee  basin toplantisi 14:30 da degil miydi  ??
Yorgo

Çevrimdışı caner.eryigit

ee  basin toplantisi 14:30 da degil miydi  ??
15:00 alındı beklemedeyiz bakalım neler olacak

bekleyelim bakalim   :ok:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

Kasımpaşa maçında yaşanmamış mıydı bu olay?

hangi maç olduğu önemli değil, vurgu şu; herhangi bir hakem bizim aleyhimize yapsaydı bu ve benzeri hataları halen hakemliğe dewam ediyor olurdu.

Çevrimdışı tangaz

hiç bişey olmayacak

stratejik hatalar yapılıyor. dün yapılacaktı bu iş geç kalındı. bugün ali koçuda konuşacaktı sanırım bizim başkanın açıklamaları gölgede kalır gündem koç olur. zaten dün yusuf namınoğlu bugün hakemsisi gardlarını aldılar. düşman gardını almadan indireceksin yumrugu

Çevrimdışı ferdi1903

hangi kanalda baskanin konusmasi?

Çevrimdışı caner.eryigit

hiç bişey olmayacak

stratejik hatalar yapılıyor. dün yapılacaktı bu iş geç kalındı. bugün ali koçuda konuşacaktı sanırım bizim başkanın açıklamaları gölgede kalır gündem koç olur. zaten dün yusuf namınoğlu bugün hakemsisi gardlarını aldılar. düşman gardını almadan indireceksin yumrugu
evet abi bence de dün yapılmalıydı kanallar bile isteyerek ön aldılar namoğlu röportajlarıyla.zannedersem koç yrn yapacak onlarda değiştirdi
valla artık deniz bitti abi herkes çok gergin içerdeki ilk maçta bunu yansımaları olur yönetim ve başkana

bekleyelim bakalim   :ok:
ee basin toplantisi 15:00 e alinmamis miydi  :ebebe:
Yorgo

Çevrimdışı EMİR EMRE

hangi kanalda baskanin konusmasi?

sözde 15:00'te BJK TV de idi ama şu anda maç özetleri var.

Çevrimdışı tangaz

evet abi bence de dün yapılmalıydı kanallar bile isteyerek ön aldılar namoğlu röportajlarıyla.zannedersem koç yrn yapacak onlarda değiştirdi
valla artık deniz bitti abi herkes çok gergin içerdeki ilk maçta bunu yansımaları olur yönetim ve başkana

walla taraftar siyasi korkusu filan dinlemez başkan bir senedir bindiği dalı kesiyor bu işin sonunda kaybeden bunca emeğine rağmen başkan olur, bi silkinmesi lazım artık diyeceğim ama siyasete hazırlandığını düşündüğüm için bi çıkış beklemiyorum.

valla  ha.. En iyisini Goksel Silvermountain yapti. Macin hemen ardindan taze taze  "hasirtdi blekbord" yapti herkese
Yorgo

Çevrimdışı underworld

K. Paşa - Rize maçındaki hatalı kararından sonra bırakmış.
Ama kafasında büyük ihtimal önceden bırakmak vardı hazır ortamda uygunken iyi şov yapmış.
Rıza hoca yayıncı kuruluşa açıklama yaparken araya dalarak güzel edebiyat parçalamış.
hangi maç olduğu önemli değil, vurgu şu; herhangi bir hakem bizim aleyhimize yapsaydı bu ve benzeri hataları halen hakemliğe dewam ediyor olurdu.

Çevrimdışı caner.eryigit

walla taraftar siyasi korkusu filan dinlemez başkan bir senedir bindiği dalı kesiyor bu işin sonunda kaybeden bunca emeğine rağmen başkan olur, bi silkinmesi lazım artık diyeceğim ama siyasete hazırlandığını düşündüğüm için bi çıkış beklemiyorum.
+1903