Yine anlaşamıyoruz. Ben mi anlatamıyorum acaba
Aziz yıllarca konuştu. YD örnek olamıyor ama o nasıl örnek oluyor onu tam çözemedim gerçi. Neyse, Sonuç ne oldu?
Adam en fazla rakip takım şampiyonluğu gören başkan. Son 4 yılda 0 kupa. Bunlara ek olarak 17 takımı kendine düşman etme neticesinde gelen antipati.
Galatasaray en son ne zaman basın toplantısı düzenledi ve verdi veriştirdi hakemlere ben hatırlamıyorum?
Olay da bu zaten. Adamlar verip veriştirmeden, federasyon içinde güçlenerek, siyasete bazı şeyleri (anlayın artık) peşkeş çekerek hallediyor işlerini.
Yahu peskes cektikleri yok, rivanin diyeti coktan odendi, kaldi ki oradan zarar eden yine devlet oldu.
Adamlarin belli bir lobisi var, bu lobiye karsi sen de gerekirse diger takimlarla ortak dur. Hem Ali Koc cok mu istiyor yani bu sene gsnin sampiyonlugunu? Sezon basindan beri Ali Durust'e, Emre Akbaba transferinden oturu net bir kini oldugunu da hatirlatirim.
Aziz'in yaptigi sovmenlikti, kendi de sonuc almayi beklemiyordu. Taraftarin gazini alip goreve devam etmek istiyordu, adamin kafasindaki buydu. Demiroren'le ruh ikizi gibiler zaten, ayni hareketler ayni sonuc.