Caner Caner Caner Caner

yaza yaza dilimizde tuy bitti.
Icimizdeki Irlanda'li resmen bu adam.
Kac sene takimi katletmesini bekleyecegiz abi bu adamin?
Sahaya 11 kisi cikiyoruz, 90 dakika boyunca 10 oyuncu bu adamin hatalarini kapatmakla ugrasiyor.
Senol hoca nasil gormuyor ya?
Hatalarini gectim, abi adam her yere negatif enerji saciyor ya.
Kendi adamini kaciriyor, donuyor arkasina bakiyor kim var arkamda diye. Basliyor ona el kol hareketi yapmaya benim adamimi niye kovalamiyorsun diye.
Her pozisyonda birilerine el kol hareketi, kim nasil dayanabilir boyle bir adama? Ben televizyonda izlerken cildiriyorum resmen.
Yok arkadas yok, bir bek oyuncusunda bulunmasi gereken hicbir ozellik yok Caner'de.
Hiz - yok, sifir, rakamla 0 - adam bildigin tank gibi
Top kapma - yok, takimda en kolay calim yiyen oyuncu siralamasinda ilk siraya yazilir. Adamin top kapma anlayisi sacma bir sekilde rakibe kicini cevirip top almaya calismasi falan.
Hava topu - sifir - rakamla 0
Kademe anlayisi - yok, butun takim Caner'in kademesine girmeye calisiyor zaten mac boyu.
Fizik kondisyon olaylarina girmiyorum bile....
Ofansida yok bunun, topla dribbling'i zaten yok, birebirde oyuncu gecemiyor.
Paslari o kadar cok abartildi ki, adam kendini Messi falan zannetmeye basladi.
Her topta ben en iyisini bilirim ayaklari ile uzun top uzun top uzun top uzun top uzun top

...
Yapmis oldugu sacma sapan hareketleri saymiyorum bile.
2. golden hemen once yine adamini kacirdi, rakibin arkasinda kaldi. Orta geldi ve rakibe arkadan acik bir sekilde temasi vardi. Rakibi dusurecek siddette mi? Belkide hayir ama sen hakemin nasil bir ...................... oldugunu bilmiyor musun? Hangi akla hizmet orada penaltiya sebebiyet verecek sacma sapan bir hareket yaparsin? Dakika olmus 90, takim maci cevirebilmek icin neyi var neyi yoksa koymus sahaya...offf offfff.
Zaten pozisyonun devaminda, ceza sahasi icerisinde ki rakip oyuncu ile arasina 10 metre mesafe koydu, rakibe resmen davetiye gonderdi sut ceksene diye. Rakipte sutunu cekti zaten, GG cikardi guc bela topu. Donen kornerde gol oldu.
Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar yetersiz, bu kadar negatif enerji sacan baska bir oyuncu olamaz.
Suratini gorunce kendimi zor tutuyorum TV'ye birsey firlatmamak icin.
Adriano Allah askina iyiles iki gozum...
Senol hoca sende Allah askina gor sunu artik, koy Medel'i oraya, koy Necip'i oraya, koy Ridvan'i oraya, koy Dorukhan'i oraya ama Allah askina su Caner inadindan bir vazgec