Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3719844 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

aslında şampiyon oluruzda hakemler engelliyor. mutlu oldunmu

Bende oyle yorum yaptim. Burdakilerin gonlunu oksamak icin. Adamlar yoksa hakem dogradi diye uyuyamiyorlar.

Bombayi hakemlere atalim. Takim nede olsa cok iyi. (hos takim falan yok sahada, bireysel 11'imiz diyeyim)

Not: Ne maci, ne ozeti izledim. Izlemeye gerek bile yok. Son iki sayfadaki yorumlardan anladim nasil mac oldugunu. 10 kisi iyi mucadele edip goz boyamisiz. 12 kisi olsakta berabere biterdi bu mac.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 03:56:19 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben karsimdakinde hata aramadan once kendime bakarim hatali miyim diye. Hataliysam once kendi hatami duzeltirim sonra karsimdakinin hatasini duzeltmesini beklerim.

Çevrimdışı Librarius

Hakem katliamına ugradigimiz bir gundu. Hakem marifetiyle GS'ye 2 puan hediye edilirken, GS'nin rakipleri olan Basaksehir'den ve bizden 2'ser puan çaldılar. Takımla ilgili bazı yorumlarımı not etmeden once FB'li birinin yazdigi ilginç notu paylaşayım: "Beşiktaş bizle yarisirken bu kadar ucuz kartlar verilmiyordu onlara ve aleyhlerine boyle penaltılar calinmiyordu. GS ile yaristiklari icin 2 senedir çok kolay kart ve penaltılar veriliyor aleyhlerine." Durumu net bir sekilde açıklayan bir paylaşım.

Simdi gelelim takıma.

1. Yaza yaza dilimizde tuy bitti: bu takim Caner ve Quaresma denen oyuncuları kaldıramıyor, takim savunmasına katkıları sıfır ama takimin defansif direncine yükledikleri agirligin haddi hesabi yok. Iki top musrifi adam. Basit oynamak varken zor paslar deneyip top kaybına sebep olan 2 kara delik. Bu iki oyuncu sahadaysa  her takim hem de her takim Besiktas'i zorlar. Zira 9 kisiyle mücadele ediyoruz.

2. Caner'in ruh hali ve beden dili berbat durumda. Herkese gider yapıp, fırça atıyor. Soldan onun kaptirdigi toptan atak yiyoruz ama beyefendi geriye kosup Vida'ya destek olmuyor. Pozisyon yaşandıktan biz tehlikeli atağı yedikten 20 saniye sonra Caner kadraja giriyor.

3. Caner'in duran top sevdası depreşmiş. Kendisini takimini herseyi zannediyor. Adem'e bir top bırakmadı 2. yari. Ya solbek gelmis, sag taraftan duran top kullanıyor, attıgı top rakip icin kontra ataga dönüşüyor hemde bosalttigi kendi alanından. Boyle bir saçmalık olur mu? Hoca bunu görmüyor mu? Yahu senden kat be kat daha iyi duran top kullanan birisi var, sana ne oluyor?

3. Lens oynasın deyince "ya Lens berbat, top istop edemiyor, gol atamıyor" bir suru şey yazılıyor. Bunların doğruluk payı var ama surasi çok net: Lens Quaresma'dan çok daha iyi bir kanat oyuncusu. Adama güven vermiyor hoca, çok iyi oynasada hep oyundan çıkarilma tedirginliği var adamda. Bakin Malmo maçında Gökhan ve Lens oynadı, ilk yarim saatte Malmo'yu mala cevirdik, evet atamadık ama etkili bir oyun oynadık. Bunu Quaresma'yla yapamazsın, çünkü artık gucu ve hizi olmadıgı icin adam geçemiyor, iceriye kaçmıyor, defansif olarak koskoca bir sifir.

4. Vagner Love'u da artık rahat bıraksın taraftar. Adam bugun çok iyi oynadı, açtım sosyal medyaya baktım Love'a saldıranlar gırla. Ayiptir yahu. Adama güven asilamamiz gerekiyor. Bence daha da iyi olacak.

5. Son olarak Adriano ve Lens takimin kesinlikle as oyuncuları olmalı ve bunu hissetmeliler. Caner ve Quaresma artık ilk 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli.

Son olarak bugun alinan 1 puan degerliydi herseye ragmen. Eğer Goztepe'yi yenersek iki deplasmandan 4 puan çıkarmak basarili bir sonuc olacaktır. Senol Güneş'in hatalardan ders alıp almadigini Goztepe maçında cikaracagi kadrodan anlayacağız.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Hoca diyor ki rakibimizin sağdan geleceğinı bile bile arkaya adam kacirdik , eee bunu öngörüyordun da neden Canerle başladın maç Hocam neden neden neden :alala:

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullandı:

-BURADA KAZANSAYDIK...-

"Oyun olarak oyun kontrolü bizde başladık ve top kayıpları yaptık. Rakibin sağdan geleceğini bile bile adam kaçırdık. Hücuma çıkışta da ataklarımız var ama hızlı çıkamadık. Adem'i geriye çektiğimizde daha olumlu işler yaptı. İkinci yarı oyunu iyi kontrol ettik. Goller attık. Son dakikada bütün takım defansta olmasına rağmen golü yedik. Sayımızın fazla olması işimize gelmedi. Bizim için kayıp 2 puan oldu. Burada kazansaydık, katlamalı gideceğimizi düşünüyorduk. Oyuncular 10 kişi kaldıktan sonra karakter ortaya koydu. Buna sevindim. Bunu sahaya yansıtmaya devam edersek, şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

-HERKES HER ŞEYİ GÖRÜYOR-

"Herkes her şeyi görüyor. Pozisyonlar hakkında konuşmayacağım. Başka yerlere çekiliyor"

Hoca hatır-gonul hocası. Caner üzülmesin, Quaresma trip atmasın derdinde. Gorememesi imkansız. Hadi görmedi taraftarın tepkisi illa kulagina gidiyordur. Ben Quaresma ve Caner'li ciktigimiz hiçbir maçtan galibiyet beklemiyorum. Hele hele deplasman maclarinda 1 puan icin dua ediyorum. Bakin Barcelona bile Quaresma ve Caner gibi iki oyuncuyu taşıyamaz. Ama hoca Israrla bunu deniyor. Insallah bu sezonuda cop etmez. Ligin en kaliteli kadrosu var elinde ve halimiz icler acisi. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

evet izledi peki neden izleniyor neden izlenmiyor kulağına sadece kırmızı olacak pozisyonlarda
izle talimatı geliyorda ondan. sarı olan pozisyona var karışmıyor kırmızılık durum varsa karışıyor
babelin tekmesi direk kasığa atılmış uçan  tekmeydi. topla alakası yoktu ljajicin ki karşılıklı topa müdahaleydi.
ben pozisyon olduğunda aha kırmızı yedi dedim.
Firatboy layice yapilanin benzerlerine varli marli iki kirmizi cakti daha bu hafta

Çevrimdışı mylife1903

o pozisyonu iyi değerlendirmek lazım direk elmi yoksa göğüsdenmi ele doğru gidiyor
pozisyonu tam göremedim.
şimdi maçın tekrarını izliyorum mesela lensin girişide turuncu kırmızı kolayca çıkarmış yerdeki ayağa
taban girmiş
quaresmanında yaptığı en az sarıydı ve sarısı vardı resmen kendini attırmaya uğraştı hakem faulle
geçiştirdi.
Ben esas 2-1 e getirdikten sonra hakemin tavrına baktım hiçte rakibi üstümüze süren bir hakem performansı yok.
bu arada takımın en iyisi Gökhan Gönül bence
Abi renkliye malzeme veriyorsun
Quaresmanin girisi diye bisi yok o pzoisyon faul degil, endirek vurus verir gecersin, ayagini kaldirdi diye
Lensin girisi de sert gibi gozukebilir en cok en cok sari verirsin
Yanlis bakmissin gene

Adam bize yapilan faulleri vermedi onyayi bizim kaleye yonlendirdi, biz dokununca faul uydurup duram top hediye etti konyaya. Topun yonunu degistirdi adam
Zaman geciren serkana falan tek laf etmedi
Ikarusu uyarmaksr oepeye kart falan kendi sovunu yapti, ezik

Çevrimdışı mylife1903

ljajicin pozisyonunda iki ayakta havadaydı ljajiç erken topa vurdu rakibin tabanı geldi
lens kayarak rakibin yerdeki destek ayağına taban girdi babelin uçan tekmesi rakibin kasığına geldi
şimdi pozisyonu veriyor tekme tam kasıkta patlamış
sizde en az yusuf namoğlu kadar taraflısınız pozisyon konuşuyoruz birbirimizi kandırmaya çalışmıyoruz görüntüler belli oturup izleyin tekme nereye gelmiş. direk iki bacak arasına geliyor tekme
Burda o tekmeyi koysa babele adama sunnet dikisi atilir, masallah bandi falan olmadigina giree, oyna devam encok sari
Hakem akliyorsun sbi
  penalti uydurmus senin penaltini vermemis adam
Bah ne diyom sana
Gsye olsa o oenalti ona ofsayt verirler diyorum hatta ofsayt olmasin, pzoisyonda penaltiyi kalecinin girisine verdim derler, kirmizi vermezler diyorum sana

Çevrimiçi sEuL

Caner Caner Caner Caner  :s20: yaza yaza dilimizde tuy bitti.
Icimizdeki Irlanda'li resmen bu adam.
Kac sene takimi katletmesini bekleyecegiz abi bu adamin?
Sahaya 11 kisi cikiyoruz, 90 dakika boyunca 10 oyuncu bu adamin hatalarini kapatmakla ugrasiyor.
Senol hoca nasil gormuyor ya?
Hatalarini gectim, abi adam her yere negatif enerji saciyor ya.
Kendi adamini kaciriyor, donuyor arkasina bakiyor kim var arkamda diye. Basliyor ona el kol hareketi yapmaya benim adamimi niye kovalamiyorsun diye.
Her pozisyonda birilerine el kol hareketi, kim nasil dayanabilir boyle bir adama? Ben televizyonda izlerken cildiriyorum resmen.
Yok arkadas yok, bir bek oyuncusunda bulunmasi gereken hicbir ozellik  yok Caner'de.
Hiz - yok, sifir, rakamla 0 - adam bildigin tank gibi
Top kapma - yok, takimda en kolay calim yiyen oyuncu siralamasinda ilk siraya yazilir. Adamin top kapma anlayisi sacma bir sekilde rakibe kicini cevirip top almaya calismasi falan.
Hava topu - sifir - rakamla 0
Kademe anlayisi - yok, butun takim Caner'in kademesine girmeye calisiyor zaten mac boyu.
Fizik kondisyon olaylarina girmiyorum bile....
Ofansida yok bunun, topla dribbling'i zaten yok, birebirde oyuncu gecemiyor.
Paslari o kadar cok abartildi ki, adam kendini Messi falan zannetmeye basladi.
Her topta ben en iyisini bilirim ayaklari ile uzun top uzun top uzun top uzun top uzun top  :ebebe: :ebebe: :ebebe:...
Yapmis oldugu sacma sapan hareketleri saymiyorum bile.
2. golden hemen once yine adamini kacirdi, rakibin arkasinda kaldi. Orta geldi ve rakibe arkadan acik bir sekilde temasi vardi. Rakibi dusurecek siddette mi? Belkide hayir ama sen hakemin nasil bir ...................... oldugunu bilmiyor musun? Hangi akla hizmet orada penaltiya sebebiyet verecek sacma sapan bir hareket yaparsin? Dakika olmus 90, takim maci cevirebilmek icin neyi var neyi yoksa koymus sahaya...offf offfff.
Zaten pozisyonun devaminda, ceza sahasi icerisinde ki rakip oyuncu ile arasina 10 metre mesafe koydu, rakibe resmen davetiye gonderdi sut ceksene diye. Rakipte sutunu cekti zaten, GG cikardi guc bela topu. Donen kornerde gol oldu.
Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar yetersiz, bu kadar negatif enerji sacan baska bir oyuncu olamaz.
Suratini gorunce kendimi zor tutuyorum TV'ye birsey firlatmamak icin.
Adriano Allah askina iyiles iki gozum...
Senol hoca sende Allah askina gor sunu artik, koy Medel'i oraya, koy Necip'i oraya, koy Ridvan'i oraya, koy Dorukhan'i oraya ama Allah askina su Caner inadindan bir vazgec  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

Firatboy layice yapilanin benzerlerine varli marli iki kirmizi cakti daha bu hafta

şimdi pozisyona tekrar baktım evet havadan direk yerdeki bacağına inmiş ben sadece
havadakine vurdu diye görmüştüm direk kırmızı oda.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Simdi ozetlere baktim. Antalya-Gs macinda hakem 3 puani alip eliyle gs ye vermis.

Medel'in penaltisi tamamen sacmalik. Herif Medel'e dirsek koyuyor, asil faul Medel'e var.  Hakemler bizim aleyhimize penalti calmakta cok comertler.

Baktiginda verdigi kartlar dogru ancak bu kartlar bize cikarken LAHIM spor gs'nin aleyhine kararlar cikmiyor. Futbol olarakta kotu olunca cabuk sindiriliyoruz. Hakem faktorunu inkar edemeyiz ama futbol olarakta cok kotuyuz.

Çevrimiçi Necmi

Burda o tekmeyi koysa babele adama sunnet dikisi atilir, masallah bandi falan olmadigina giree, oyna devam encok sari
Hakem akliyorsun sbi
  penalti uydurmus senin penaltini vermemis adam
Bah ne diyom sana
Gsye olsa o oenalti ona ofsayt verirler diyorum hatta ofsayt olmasin, pzoisyonda penaltiyi kalecinin girisine verdim derler, kirmizi vermezler diyorum sana
o konuda katılıyorum penaltıyı kaleci yaptı der kırmızıdan kurtarırdı onları
hakemi korumuyorum sadece puan kayıbının hakeme bağlanmasına karşı çıkıyorum
kötü oynadık
mesela hoca on kişi kaldıktan sonra karakter gösterdik demiş biz 28 de on kişi kaldık karakteri ikinci yarı quaresma çıktıktan sonra gösterdik
ilk yarı sonuna kadar ne yaptık karakter gösterecek
hiç bir oyun planımız yok tamamen oyuncuların kişisel performansıyla götürüyoruz iki yıldır takım
on kişi kaldığında ne yapacağını bilmiyor golü attıktan sonra geri çekilip savunma pozisyonu alıyoruz
skoru korumaya çalışıyoruz anadolu takımları gibi bunlar olurken iki senedir her maç
biz puan kayıplarında hakem suçlayarak bu yanlışların üstünün örtülmesine tepkiliyim.
hakemmiş sen uzatmaya 2-1 galip girdin hakemmi aldı elinden puanı yoksa kalenin önünde savunma yapmanmı
dan dun ileri top vurup atak olarak geri döndürdük hakem bizi doğramış nasıl doğradı dakika 90 2-1 öndeyiz
tek yapacağın şey topu kalenden uzak tutmak zaman öldürmeyide bilmiyoruz pepe ileri depar atıyor tek başına
neden herkes savunmaya çakılmış bütün atakları sağdan yiyeceğimizi biliyormuş o zaman ne önlem aldın diye sorulur
sol bekin sağ açıkta serbest vuruş kullanıyor böylemi kapattın sağ tarafı maçı iki defa izledim özetlere baktım sağına bakıyorum soluna bakıyorum hiç bir şekilde puan kaybını hakeme bağlayamıyorum kendimide böyle kandırmak istemiyorum
quaresmayı 45 dakika oyunda tuttun bir tane hücum yapamadık ama bu maça özgü değil bütün deplasmanlar böyle
geçiyor bak oynatmadığın lens az daha maçı alıyordu boşamı konuşuyormuş taraftar oyuna girdikten sonra rakip sahaya topu taşıyabildik
bu kadar yanlış varken hakememi sığınayım düzelecekmi hakemi suçladığımızda hayır bir sonraki deplasman gene aynı şeyleri yaşayacağız.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi pozisyona tekrar baktım evet havadan direk yerdeki bacağına inmiş ben sadece
havadakine vurdu diye görmüştüm direk kırmızı oda.
Sen daha bak abi bu maca guzel bir arabistan deplasmani gibiydi
Sabah bulunan besiktas formalilarin dovulmesiyle baslayan etkinlikler aksam besiktas formalilarin hakem gozetiminde tekmelenmesiyle devam etti.
Macin hikayesi de degisiyor makas aciliyor kararlarla.

Yahu gecen hafta ikinci golden once var odasinda ikinciyarinin santrasina kadar geri sarip pozisyon cimbizlayanlsr bu hafta muhtemelen benzer uzakliktaki pozisyonda olan elle oynamaya devam diyor

Senin penaltini verse macin gidisati degisecek baska bir hikaye cikacak 90dakikadan
10/10 neden oynatmiyor maci cunku kazanma ihtimalin olurdu o dakikada volkani atsa momentum sana donerdi.
Antalya maci gibi, ofsaytten golu yiyorsun ampul gibi vara mara bakip   kursl uyduruyor adamlar hic olmayan kurala sokuyor adam pzoisyonu sonra tivilerde akliyorlsr o hakemleri.
Yahu erman penaltiyi aklamaya calisti dun, bagirdi cagirdi sonra fb macinda babelin indirilisini getirdiler farkli pozisyon falan dedi bakti olmuyor gecti pozisyonu.
Aslinda meshur topal/demba pozisyonunu koymak lazimdi

Ibb baskani cikiyor fb sitatinda yan hakemi isim vererek elestiriyor, simdi o hakemi takip edelim nerelerde mac yonetecek.
Bu umit ozturk denen izbe gecen sezon alanya gs macini yoneten hakemsi abi, penaltilari orada vereydi, ofsayt kaldirigina bah o macta

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yanliz bu Muslera cok kasarlasmis, gsli sahtekarligi icine islemis. Heralde biliyor birsey olmayacagini ki rakiplerini boyle rahat itip kakabiliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi ozetlere baktim. Antalya-Gs macinda hakem 3 puani alip eliyle gs ye vermis.

Medel'in penaltisi tamamen sacmalik. Herif Medel'e dirsek koyuyor, asil faul Medel'e var.  Hakemler bizim aleyhimize penalti calmakta cok comertler.

Baktiginda verdigi kartlar dogru ancak bu kartlar bize cikarken LAHIM spor gs'nin aleyhine kararlar cikmiyor. Futbol olarakta kotu olunca cabuk sindiriliyoruz. Hakem faktorunu inkar edemeyiz ama futbol olarakta cok kotuyuz.
Adil yonetilse daha fazla puan toplayacaksin onu anlatmaya calisiyorum oynadigin futboldan bagimsiz bu isler. Uzay futbolu oyna adam gol atiyorsun vermiyor, varla 15 dakika gerisine kadar inceleyip cimbizliyorlar, ofsaytten yiyorsun falan  bu isin birinci kademesi ikinci kademesi gsye farkli bayrak kalkiyor sana farkli boylece puan olarak da makasi aciyorlar.
Akhisar gs macinda bizim antalya macinda yedigimizin aynisi oldu 20pozisyon geriye gidip ofsayt falan dediler ampul gibi gole, adamlarin bakis acisi bu.
Gs yerse ofsayt sen atarsan ofsayt faul sitandarti bile baska

Babelin pxoisyonuna lensin pozisyonuna quaresmanin pzoisyonuna kirmizi cigirtkanligi yapan basin muzlera pzoisyonuna oyna devam bisi yok

Çevrimiçi Necmi

Caner Caner Caner Caner  :s20: yaza yaza dilimizde tuy bitti.
Icimizdeki Irlanda'li resmen bu adam.
Kac sene takimi katletmesini bekleyecegiz abi bu adamin?
Sahaya 11 kisi cikiyoruz, 90 dakika boyunca 10 oyuncu bu adamin hatalarini kapatmakla ugrasiyor.
Senol hoca nasil gormuyor ya?
Hatalarini gectim, abi adam her yere negatif enerji saciyor ya.
Kendi adamini kaciriyor, donuyor arkasina bakiyor kim var arkamda diye. Basliyor ona el kol hareketi yapmaya benim adamimi niye kovalamiyorsun diye.
Her pozisyonda birilerine el kol hareketi, kim nasil dayanabilir boyle bir adama? Ben televizyonda izlerken cildiriyorum resmen.
Yok arkadas yok, bir bek oyuncusunda bulunmasi gereken hicbir ozellik  yok Caner'de.
Hiz - yok, sifir, rakamla 0 - adam bildigin tank gibi
Top kapma - yok, takimda en kolay calim yiyen oyuncu siralamasinda ilk siraya yazilir. Adamin top kapma anlayisi sacma bir sekilde rakibe kicini cevirip top almaya calismasi falan.
Hava topu - sifir - rakamla 0
Kademe anlayisi - yok, butun takim Caner'in kademesine girmeye calisiyor zaten mac boyu.
Fizik kondisyon olaylarina girmiyorum bile....
Ofansida yok bunun, topla dribbling'i zaten yok, birebirde oyuncu gecemiyor.
Paslari o kadar cok abartildi ki, adam kendini Messi falan zannetmeye basladi.
Her topta ben en iyisini bilirim ayaklari ile uzun top uzun top uzun top uzun top uzun top  :ebebe: :ebebe: :ebebe:...
Yapmis oldugu sacma sapan hareketleri saymiyorum bile.
2. golden hemen once yine adamini kacirdi, rakibin arkasinda kaldi. Orta geldi ve rakibe arkadan acik bir sekilde temasi vardi. Rakibi dusurecek siddette mi? Belkide hayir ama sen hakemin nasil bir ...................... oldugunu bilmiyor musun? Hangi akla hizmet orada penaltiya sebebiyet verecek sacma sapan bir hareket yaparsin? Dakika olmus 90, takim maci cevirebilmek icin neyi var neyi yoksa koymus sahaya...offf offfff.
Zaten pozisyonun devaminda, ceza sahasi icerisinde ki rakip oyuncu ile arasina 10 metre mesafe koydu, rakibe resmen davetiye gonderdi sut ceksene diye. Rakipte sutunu cekti zaten, GG cikardi guc bela topu. Donen kornerde gol oldu.
Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar yetersiz, bu kadar negatif enerji sacan baska bir oyuncu olamaz.
Suratini gorunce kendimi zor tutuyorum TV'ye birsey firlatmamak icin.
Adriano Allah askina iyiles iki gozum...
Senol hoca sende Allah askina gor sunu artik, koy Medel'i oraya, koy Necip'i oraya, koy Ridvan'i oraya, koy Dorukhan'i oraya ama Allah askina su Caner inadindan bir vazgec  :s20: :s20: :s20: :s20:

zamanında caneri isterken burda ismail ondan daha iyi defans yapıyor dediğimde
millet dalga geçiyordu ismailin tek kabahati arada bir donup kalmasıydı o sırada atak yersek gol oluyordu
savunma yaptığıda oluyordu canerin savunma ile yakından uzaktan alakası yok o zamanda demişdim bu adam bek değil
adriano sakatsa medel oynasın bekte bundan on kat daha iyi performans gösterir
caner savunmaya bile gelmiyor. tam olarak demişdim sezonda 5 tane asist yapacak diye caner çekilmez
birde saha dışındada sorunlu oyuncu aile ortamınıda bozar dedim.
orda lafım çarpırtıldı ben ismail iyi bek demedim canerden daha iyi dedim düşünün artık caner hakkında ne düşündüğümü
o zaman çok istiyorsanız gelsinde yaşayın bu pişmanlığıda dedim.
bütün söylediklerim arşivlerde duruyor.

Çevrimiçi Necmi

Adil yonetilse daha fazla puan toplayacaksin onu anlatmaya calisiyorum oynadigin futboldan bagimsiz bu isler. Uzay futbolu oyna adam gol atiyorsun vermiyor, varla 15 dakika gerisine kadar inceleyip cimbizliyorlar, ofsaytten yiyorsun falan  bu isin birinci kademesi ikinci kademesi gsye farkli bayrak kalkiyor sana farkli boylece puan olarak da makasi aciyorlar.
Akhisar gs macinda bizim antalya macinda yedigimizin aynisi oldu 20pozisyon geriye gidip ofsayt falan dediler ampul gibi gole, adamlarin bakis acisi bu.
Gs yerse ofsayt sen atarsan ofsayt faul sitandarti bile baska

Babelin pxoisyonuna lensin pozisyonuna quaresmanin pzoisyonuna kirmizi cigirtkanligi yapan basin muzlera pzoisyonuna oyna devam bisi yok
ama işde onlara ihtimas geçiyorsunuz bizede geçin demekmi doğru olan
doğruyu savunacaksak tam olarak savunmak gerekiyor. böyle sadece haksız duruma düşüyorsun
böyle çıkartıp önüne koyuyorlar bak pozisyon kırmızı hakem vermedi sizide kayırıyor diye
bir sene önümüze quaresmanın ts maçındaki tekmesini koydular. olmasın bizede olmasın onlarada olmasın savunulması gereken bu

Çevrimiçi Necmi

Yanliz bu Muslera cok kasarlasmis, gsli sahtekarligi icine islemis. Heralde biliyor birsey olmayacagini ki rakiplerini boyle rahat itip kakabiliyor.
musleranın her maç böyle bir pozisyonu var ceza sahasını terkettiğinde başı kesik tavuk gibi diyorum ya
sürekli faullü giriyor. efendi çocuk kontenjanından faydalanıyor yapsın şl de göreyim muslera emre topal hep efendi kontenjanı kullanıyorlar.
topalda en pislik futbolculardan biridir sürekli rakibe sakatlayıcı faul yapar

Çevrimdışı mylife1903

o konuda katılıyorum penaltıyı kaleci yaptı der kırmızıdan kurtarırdı onları
hakemi korumuyorum sadece puan kayıbının hakeme bağlanmasına karşı çıkıyorum
kötü oynadık
mesela hoca on kişi kaldıktan sonra karakter gösterdik demiş biz 28 de on kişi kaldık karakteri ikinci yarı quaresma çıktıktan sonra gösterdik
ilk yarı sonuna kadar ne yaptık karakter gösterecek
hiç bir oyun planımız yok tamamen oyuncuların kişisel performansıyla götürüyoruz iki yıldır takım
on kişi kaldığında ne yapacağını bilmiyor golü attıktan sonra geri çekilip savunma pozisyonu alıyoruz
skoru korumaya çalışıyoruz anadolu takımları gibi bunlar olurken iki senedir her maç
biz puan kayıplarında hakem suçlayarak bu yanlışların üstünün örtülmesine tepkiliyim.
hakemmiş sen uzatmaya 2-1 galip girdin hakemmi aldı elinden puanı yoksa kalenin önünde savunma yapmanmı
dan dun ileri top vurup atak olarak geri döndürdük hakem bizi doğramış nasıl doğradı dakika 90 2-1 öndeyiz
tek yapacağın şey topu kalenden uzak tutmak zaman öldürmeyide bilmiyoruz pepe ileri depar atıyor tek başına
neden herkes savunmaya çakılmış bütün atakları sağdan yiyeceğimizi biliyormuş o zaman ne önlem aldın diye sorulur
sol bekin sağ açıkta serbest vuruş kullanıyor böylemi kapattın sağ tarafı maçı iki defa izledim özetlere baktım sağına bakıyorum soluna bakıyorum hiç bir şekilde puan kaybını hakeme bağlayamıyorum kendimide böyle kandırmak istemiyorum
quaresmayı 45 dakika oyunda tuttun bir tane hücum yapamadık ama bu maça özgü değil bütün deplasmanlar böyle
geçiyor bak oynatmadığın lens az daha maçı alıyordu boşamı konuşuyormuş taraftar oyuna girdikten sonra rakip sahaya topu taşıyabildik
bu kadar yanlış varken hakememi sığınayım düzelecekmi hakemi suçladığımızda hayır bir sonraki deplasman gene aynı şeyleri yaşayacağız.
Deplasmanda boyle oynasan adil bi hakemle galip gelirsin abi, cikip deplasmanda gelene gecene 5mi atacaz deplasmanlari zor bu ulkenin, bu hakemlerle sitiyi falan getirsen deplasmana sindirirler cok ciddi diyorum barcayi getir turk hakemlerine ver adamlar cildirir ikinci yariya cikmazlar

Futbol falan sahada oynanmiyor ulkede, sen de gerekenleri yapip hakkini yedirmeyeceksin hatta hakkin olmayani da ara ara alacaksin bu isler boyle. Gs aman aman top mu oynuyor isini biliyor herifler, bizim yonetim de alkis tutuyor onlara
Gsnin attigi golu sen at var falan bakmadan iptal ederler o golu o gole kadar sari karti olan santrafor oynayan sitoperine de cift saridan kirmiziyi cakarlar.

Futbolun neyini konusacaksin sonra. Penaltiya kadar bisiler oluyordu sahada anlayamadik orta falan da yapilmadi oyuncular donerek yer degistirerek markajdan cikiyordu falan ilginc bisiler deniyordu.
Canerin iyi oynamasi lazim sitandarti cekilmiyor, kalan futbolcular sitandartlarini oynadi.
Oyuncu degisikligi konusunda hocayi elestirmeyecegim aciklanabilir bi hamle yapti ama corba servisi oldu bu hamle medel sola roko geriye caner sol one falan gene bir suru oyuncunun yeri degisti ve yedik corbayi. Duran toptan geldi zaten gol akan oyunda olsa belki elestiriler daha anlasilir olurdu.
Cok santraforla oynamakla cok gol atilmiyorsa cok sitoperle oynamakla da az gol yenmiyir

Çevrimdışı mylife1903

zamanında caneri isterken burda ismail ondan daha iyi defans yapıyor dediğimde
millet dalga geçiyordu ismailin tek kabahati arada bir donup kalmasıydı o sırada atak yersek gol oluyordu
savunma yaptığıda oluyordu canerin savunma ile yakından uzaktan alakası yok o zamanda demişdim bu adam bek değil
adriano sakatsa medel oynasın bekte bundan on kat daha iyi performans gösterir
caner savunmaya bile gelmiyor. tam olarak demişdim sezonda 5 tane asist yapacak diye caner çekilmez
birde saha dışındada sorunlu oyuncu aile ortamınıda bozar dedim.
orda lafım çarpırtıldı ben ismail iyi bek demedim canerden daha iyi dedim düşünün artık caner hakkında ne düşündüğümü
o zaman çok istiyorsanız gelsinde yaşayın bu pişmanlığıda dedim.
bütün söylediklerim arşivlerde duruyor.
Arisivde duruyor abi
Ismael turkiyenin en iyi bekidir gibi talihsiz bir aciklama

Caner kotu bek olabilir kotu futbolcu olabilir bunlari tartisiriz da ismaelle karsilastiramazsin abi ismael futbolcu degil

Çevrimiçi Necmi

Sen daha bak abi bu maca guzel bir arabistan deplasmani gibiydi
Sabah bulunan besiktas formalilarin dovulmesiyle baslayan etkinlikler aksam besiktas formalilarin hakem gozetiminde tekmelenmesiyle devam etti.
Macin hikayesi de degisiyor makas aciliyor kararlarla.

Yahu gecen hafta ikinci golden once var odasinda ikinciyarinin santrasina kadar geri sarip pozisyon cimbizlayanlsr bu hafta muhtemelen benzer uzakliktaki pozisyonda olan elle oynamaya devam diyor

Senin penaltini verse macin gidisati degisecek baska bir hikaye cikacak 90dakikadan
10/10 neden oynatmiyor maci cunku kazanma ihtimalin olurdu o dakikada volkani atsa momentum sana donerdi.
Antalya maci gibi, ofsaytten golu yiyorsun ampul gibi vara mara bakip   kursl uyduruyor adamlar hic olmayan kurala sokuyor adam pzoisyonu sonra tivilerde akliyorlsr o hakemleri.
Yahu erman penaltiyi aklamaya calisti dun, bagirdi cagirdi sonra fb macinda babelin indirilisini getirdiler farkli pozisyon falan dedi bakti olmuyor gecti pozisyonu.
Aslinda meshur topal/demba pozisyonunu koymak lazimdi

Ibb baskani cikiyor fb sitatinda yan hakemi isim vererek elestiriyor, simdi o hakemi takip edelim nerelerde mac yonetecek.
Bu umit ozturk denen izbe gecen sezon alanya gs macini yoneten hakemsi abi, penaltilari orada vereydi, ofsayt kaldirigina bah o macta
ümit olur ali olur alper olur meral olur onlar olmazsa fırat olur cüno olur sorun hakemlermi sence
hadi o hakeme yüklendin buna yüklendin elbet biri maçımızı yönetecek yönetende bundan daha iyi olmayacak
yılanın başı hakem değil şah dururken piyonla neden uğraşıyoruz ben haftalardır bunu söylüyorum
şah tek başına orda durur ama önünde piyonlar sürekli değişir. yanlış tepki koyacağına hiç koyma

Çevrimiçi sEuL

@Necmi

Caner - Ismail takasina okeyim Necmi abi, o kadar soyleyeyim.
Ismail gelir iki hata yapar hemen isliklanir yuhlanir.
2 mac sonra yerine Necip'i denemeye, Medel'i denemeye baslar derken ara transfer doneminde sol bek aramaya baslariz.
Ama Caner! Caner oldugu surece ne bu yonetim nede Senol hoca sol bek ihtiyaci duymazlar.

Çevrimiçi Necmi

Arisivde duruyor abi
Ismael turkiyenin en iyi bekidir gibi talihsiz bir aciklama

Caner kotu bek olabilir kotu futbolcu olabilir bunlari tartisiriz da ismaelle karsilastiramazsin abi ismael futbolcu degil
daha iyisini söylesene bana o dönem ismailin kötü bek olması onun ülkenin en iyi beki olduğu gerçeğini değiştirmiyor
bak işde sen diyorsun ülkenin en iyi beki demişim iyi bir bek dememişim

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Caner - Ismail takasina okeyim Necmi abi, o kadar soyleyeyim.
Ismail gelir iki hata yapar hemen isliklanir yuhlanir.
2 mac sonra yerine Necip'i denemeye, Medel'i denemeye baslar derken ara transfer doneminde sol bek aramaya baslariz.
Ama Caner! Caner oldugu surece ne bu yonetim nede Senol hoca sol bek ihtiyaci duymazlar.

ismail olsaydı şimdi en azından solda medel oynuyor olurdu. Değerini bilemedik. :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ama işde onlara ihtimas geçiyorsunuz bizede geçin demekmi doğru olan
doğruyu savunacaksak tam olarak savunmak gerekiyor. böyle sadece haksız duruma düşüyorsun
böyle çıkartıp önüne koyuyorlar bak pozisyon kırmızı hakem vermedi sizide kayırıyor diye
bir sene önümüze quaresmanın ts maçındaki tekmesini koydular. olmasın bizede olmasın onlarada olmasın savunulması gereken bu
Oyle islemiyor cark abi
Onlara illaki olacak sen kendine de pay alacaksin baska turlu mucadele edemezsin
Adamlarin tenceresine su ekliyorlar senin tencerenden de su cekiyorlar hatta senin tencerenden alip adamlarin tenceresine de ekledikleri oluyor.

Adamlarin vergi borucunu silerken senin de borcunu siliyorlar, onlari kayirirken seni de ksyiracaklar ya da kimseyi kayirmayacaklar. Adamlarin sirtini oksarken senin ensene vuruyorlar makas aciliyor

Quaresma pzosiyonu ne abi adam 150 tane kart goruyor onlar meloyu falan aciklasin. Fbde lugano vardi kart gormedi bu adamlar.

Farki azaltacaksin yoksa mucadele edemezsin, senin adamin goruyorsa onunkilere de gosterteceksin beceremiyorsan seninki de gormeyecek.
Ufak ufak isleniyor mevzu, antalya macinda ofsaytten gol falan derken olay buralara geldi

Çevrimiçi sEuL

ismail olsaydı şimdi en azından solda medel oynuyor olurdu. Değerini bilemedik. :bandit:

Katiliyorum abi, hem Koybasi tezahuratida cok guzeldi be. :tabe: