Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3712579 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Oyunumuz kötü ışık vermiyoruz bazı futbolculardan illallah ettik hoca hep arkalarında duruyor vs. Yalnız şu nedir? https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/1049023338188877825?s=19 Hangi vicdana hangi ahlaka adaba sığar şunu elli tane kameradan izleyip tepkisiz kalmak hiç mi colugunuz çocuğunuz yok aldığınız haram parayla onların karınlarını doyurmaktan hiç mi utanmıyorsunuz? Sevin sevmeyin bu "VAR" denen garabet hakkında şenol güneş çok haklı konuşmuş zamaninda. O makinanın başına koydukları insan değil ki başka bişey onlar. Biz anca twitter'dan tag başlatırız yarın başkan çıkar  "mhk'yi beraber seçtik işinize bakın" der biz de alay konusu olduğumuzla kalırız. Destek falan vermiyorum taga önce çıksın başkan gerekeni yapsın bizim işimiz değil bunlar forma alalım biz.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşın ideal savunma 4'lüsü: GG - Pepe - Medel - Adriano
Beşiktaşın ideal orta 3'lüsü: Atiba - Oğuzhan - Ljajic
Beşiktaşın ideal kanatları: Babel - Lens

Bu kadroyu çıkarmak sorunların sadece "bir kısmını" çözer.

Çevrimdışı Fikret

Ya ne oynuyorsun da her şeyi hakemlere bağladın şimdi hakem o kırmızı ve penaltıyı vermeseydi kazanabilecek miydin ? İlk isabetli şutun Lens'in 60. dakikada attığı zayıf şuttu. Ayrıca Roco'yu alırsın ama üçlü stopere dönüp neden orta sahayı boş bırakıp oyunu rakibe verirsin  Medel'i orta sahaya çekip Pepe-Roco ikilisi yapmayı düşünmek çok mu zor olağanüstü zeka mı lazım böyle bir hamle yapmak için ?
Takimin kadro yapisi bozuk, kadro yasli. Sorunlu oyuncu sayisi cok fazla.
Verim veren oyuncular birer birer satildi.

Ha zaten TR'de sampiyonluk mucadelesi veriyoruz. Haliyle rakiple karsilastiriyorum.
F.Terim Muslera atilmayinca, penalti verilmeyince faulden gol atinca kahraman oluyor;
Senol Gunes hakem hatalari kurbani takimiyla basarisiz.

Normal hakemlerle GS-BJK deplasmanda vasat oyunlarla oynasa GS yenilmis olacakti bugun bizde yenmis olacaktik. O zaman herkesin yorumlar bambaska olacakti.

Lens uzun aradan sonra iyi oynadi. Ama yarin ilk 11de cikip hicbirsey yapamayacagi mac olsa sasirmam.
Ljajic'in de seveni bol ama ne yapti macta? Cikti diye hocaya atip tutanlar vardi ama...
V.Love'u sevmiyorum. Berbat oynuyordu ilk yari. 2.yari o golu gene de atti bravo.
3 mactir ortada olmayan Ozzy girdi oyunu degistirdi.
Medel'in bu mac ortasaha performansi kotuydu. 2.golu de fiziksel eksikliginden yedik.
Vida gene takimi yakacak bir hatanin icindeydi. Ben o Bayern deplasmaninda aldigi kirmizi karti hala unutamiyorum zaten. Vida'nin ismi var ama Tosic'ten iyi mi oynuyor?
Q7 etkisizdi ama ic sahada kilidi acamayinca gene ihtiyac duyulacaktir.

Kadroda istikrarli iyi performans verenler genelde satildi.
Sisteme uyanlarin yerine de alakasiz oyuncular alindi.
E birde yaslananlar eklenince oyuncularin bir haftasi digerini tutmuyor.

Kadro planlamasindaki hatalar ve hakem hatalari yonetimin halletmesi gereken seyler.
Senol Gunes'in hatalari da mevcut. Ama Ersun Yanal vs diyenler hayal goruyor. S.Gunes her gittigi takimi daha uste tasimis, oyunculari para eder hale getirmis cok degerli bir hoca.
F.Terim-S.Gunes'ten sonraki Turk hocalar 2 gomlek asagidalar. Gelen yabancilarin halleri de goruyoruz. Erman Toroglu tipi "Senol Efendi" diye sallayanlarin gazina gelmeyin.
Cok arariz cok. Lucescu'nun 2004-05'te gitmesi gibi olur. Ha hocalarda hakem kiyimindan sikayetci olup gitmek isteyebiliyor tabi ama buna engel olacak olan gene yonetim.

Forvetsiz sampiyonluk zor. GS'de de forvet yok ama adamlarin hakemleri var.

Çevrimdışı balkan-kartal

Ya ne oynuyorsun da her şeyi hakemlere bağladın şimdi hakem o kırmızı ve penaltıyı vermeseydi kazanabilecek miydin ? İlk isabetli şutun Lens'in 60. dakikada attığı zayıf şuttu. Ayrıca Roco'yu alırsın ama üçlü stopere dönüp neden orta sahayı boş bırakıp oyunu rakibe verirsin  Medel'i orta sahaya çekip Pepe-Roco ikilisi yapmayı düşünmek çok mu zor olağanüstü zeka mı lazım böyle bir hamle yapmak için ?
iki penalti bir kirmiziyla 2-1 one gectik normal sartlarda olsa yenerdik
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onu bunu anlamam, karşımızdaki takımlarda Real-Barca değil.
Ozie ile Adem mutlaka aynı anda sahada olmalı.

Medel için defalarca söyledim, orta sahada oynayacak alan kapatacak zekaya sahip değil. Hızlı ama alan parsellemeden bihaber.
Oynayacağı tek yer stoper olur.

Adriano acilen geri dön.

Çevrimdışı Orhan_

Yediğimiz gol sadece Caner'in hatası olarak görülmemeli. Takımın sahada duruşu çok çok çok kötü. 3. lig seviyelerinde. Sonra hoca eleştirilince karşısına forvet-hakem-yönetim gibi şeyler yazmayın. Bu hocanın işi. Başka birinin değil.

Çevrimdışı frantic

U21 maçında dayak yedik, A takım maçında eyyam yedik, konya ve hakem eliyle kafamıza vurdular yine sopayı. bu hafta gs maçı ve bizim maçtaki verilenler-verilmeyenler bu sezonun kalanının fragmanıdır.

Çevrimiçi murat

Biz bugüne kadar kaç kez defansif hamle yapıp gol yemedik acaba?
bir ara neciple yapar ve baskıyı yerdik. bazen sadece baskıyla da kalmazdı tabi.topu ilerde tutmaktan vazgeçip kalemize yığdırıyoruz.

Çevrimiçi murat

Onu bunu anlamam, karşımızdaki takımlarda Real-Barca değil.
Ozie ile Adem mutlaka aynı anda sahada olmalı.

Medel için defalarca söyledim, orta sahada oynayacak alan kapatacak zekaya sahip değil. Hızlı ama alan parsellemeden bihaber.
Oynayacağı tek yer stoper olur.

Adriano acilen geri dön.

şu anda adriano yokken solbek oynasın.canerde oynayacaksa 4-4-2 veya 4-5-1 sol ön oyuncusu pozisyonunda oynayabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bir ara neciple yapar ve baskıyı yerdik. bazen sadece baskıyla da kalmazdı tabi.topu ilerde tutmaktan vazgeçip kalemize yığdırıyoruz.

Ben Necip'i alır diye bekliyordum ama Roco' yu aldı.
Yahu bunları alana kadar Larin'i al, Tolgay'ı al ama bunları alma. 100 defa denedin olmuyor.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 23:43:15 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı Orhan_

Peki abi mantıklı, düşünmeyi becerebilen, az buçuk işin içinde olan bir insan "yahu ben bunu önceden 20 kere denedim 15 kere geri tepti" diye kararını sorgulamaz mı?

Çevrimdışı Librarius

Quaresma mı Lens mi? Sadece gol değil.. Takım oyunu, durduğu yer, yaptığı koşu, oyun karakteri.

Bunu defalarca söyledim. Quaresma’nın baş aktör olduğu bir  takım şampiyon olamaz. Bu çok net. Caner’in de kesilmesi şart.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2018, 23:48:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bunu defalarca söyledim. Quaresma’nın baş aktör olduğu bir  takım şampiyon olamaz. Bu çok net. Caner’in de kesilmesi şart.

Caner ve Querasma kesilecek ama Forvet Love olacak deseler kabul eder misin abi ?

Ben şahsen ağzımı dikerim kendi elimle

Çevrimiçi tolga1903

Yönetime bir eleştirim de son zamanlarda Beşiktaş taraftarı ve u21 dahil oyuncularına karşı takınılan düşmanca tutuma sessiz kalmaları. Mesela üç paraya elindeki tüm iyi futbolcuları fenerbahce'ye peşkeş çeken, camia ve taraftarının ekseriyeti Beşiktaş'a düşmanlık güden bir bursaspor kulübüne oyuncu kiralıyorsunuz, oyuncunuz forma giyemiyor hadi onu geçtim verdiğiniz takımın iç saha maçında son dakikada oyuna alınıp ıslıklattırılıp küfür yiyor, neden tepki yok? Bozüyük'de münferit ailesiyle gelmiş yemek yiyen taraftarımıza sırf üstünde bizim formamız var diye saldırılıyor, yapılan açıklama "e bursaspor camiası temiz aslında ama bazı futbol teröristleri var". Hayır efendim bursaspor taraftarı ve camiasiyla tam olarak bu siz de adınız gibi biliyorsunuz bu dusmanliktan bursa yönetimi de memnun, en kötü senin maçlarında tribünü full çekiyor, sana oyuncu satmayarak kendi taraftarının gözünde ilah oluyor, senin maçında zemini bozuyor, yüzlerce patlayıcı sokuluyor senle maçlarında daha sayılır da neyse. Bursaspor gibi konyaspor gibi takımlar sizin denginiz değil, taraftarları da Beşiktaş taraftarının dengi değil, sahaya bıçakla daldıklarinda böcek gibi ezmezseniz arka arkaya özür mesajları yayinlatacak duruma getirmezseniz işte böyle formanizi giyen kim varsa linç ederler. Sizin milyonlarca taraftariniz var butceleriniz adı geçen böceklerin onlarca katı, bu kadar arsizlasabiliyolarsa bunda sizin pasifliğinizin de payı var. Yap bir açıklama bursaspor biz size küfür edin diye mi kiraladık bu adamı gerekli işlemler başlatılmıştır sözleşmeyi feshediyoruz de ne kadar olabilir kiralık oyuncunun fesih bedeli sana koyar mı? Bugün yaşanan skandaldan dolayı konyaspor yönetiminden açıklama  bekliyoruz gerekeni yapacağız yoksa de. İt kopuk koskoca Beşiktaş'a kafa tutuyor çok zoruma gidiyor çok.

Çevrimdışı bordele

Bu sefer de Roco-Love değişikliğiyle maçı verdi. BÜYÜK HOCA
Av zamanı

Çevrimiçi murat

Lav ve atiba maçın adamlarıydı.
Lav bu maç baştan sona iyi oynadı ama ilk yarı takım çok tutuktu o yüzden iş yapmıyor gibi gözüktü.

Bunu söylememin sebebi lava çok tepki vardı ama yanlıştı.

atibayı hiç beğenmedim medelde  ortasahada olduğu süre boyunca hiç yoktu.atiba vardı ama kötüydü.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu arada yönetimden tek satır açıklama yok, bravo size böyle devam...
mobese görse konuşanlar kafayı kuma gömmüş.

Çevrimdışı underworld

Notlar:
- medel bu takımda sadece stoper oynamalı
- adriano  dönmeli
- ati, ozi, Layiç orta alan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Notlar:
- adriano  dönmeli

tamamına katılıyorum ve arttırıyorum.
kanatlar sol Babel, sağ Lens.

Çevrimdışı underworld

Gg çizgiden topu çıkarttıktan sonra yerde yatarken yanına gelen oyuncular gerçek ADAMLAR

Çevrimiçi Özgür Gültekin

şunu da eklemeden geçemeyeceğim Pepe muhteşem oynadı, adam son dakikada ileri depar attı şaka gibi.

Çevrimiçi murat

Peki abi mantıklı, düşünmeyi becerebilen, az buçuk işin içinde olan bir insan "yahu ben bunu önceden 20 kere denedim 15 kere geri tepti" diye kararını sorgulamaz mı?
şöyle düşünüyor olabilir q7 ve canerle 50 ortada 1 gol atabiliyoruz teme ihtimalimiz düşük ama ihtimali dahada düşürüp bir stoper daha alayım diyor galiba.topu oynamayı seçse bu durumda olmayız yada bu kadar koruma hissine kapılıyorsun oyunda nasıl vakit geçirilir oyun soğutulur rakip sinirlendirilir bunları çalıştır.

Çevrimiçi murat

Notlar:
- adriano  dönmeli

not alarak adriano dönebiliyormu :lol:

Çevrimdışı bordele

Yine oyuncuların yerleriyle oynayıp takımın dengesini bozdu, medel stopere geçince pepeyle oturdu sonra adamı tekrar ortasahaya çekiyorsun,Konya doldur boşalt bile yapmıyordu kenarlardan gelmeye çalışan takıma zorla doldur boşalta sevk ediyorsun üstüne babeli forvete çekiyorsun ama adam kanatta başladığı için ortadan hiç baskı yapmıyor ve adamlar rahat rahat geliyor çıldırıcam yine BÜYÜK HOCA'nın elleriyle verdiği bir başka maç BURSA, FENER, KONYA hepsi buna yazar.
Av zamanı