Ya ne oynuyorsun da her şeyi hakemlere bağladın şimdi hakem o kırmızı ve penaltıyı vermeseydi kazanabilecek miydin ? İlk isabetli şutun Lens'in 60. dakikada attığı zayıf şuttu. Ayrıca Roco'yu alırsın ama üçlü stopere dönüp neden orta sahayı boş bırakıp oyunu rakibe verirsin Medel'i orta sahaya çekip Pepe-Roco ikilisi yapmayı düşünmek çok mu zor olağanüstü zeka mı lazım böyle bir hamle yapmak için ?
Takimin kadro yapisi bozuk, kadro yasli. Sorunlu oyuncu sayisi cok fazla.
Verim veren oyuncular birer birer satildi.
Ha zaten TR'de sampiyonluk mucadelesi veriyoruz. Haliyle rakiple karsilastiriyorum.
F.Terim Muslera atilmayinca, penalti verilmeyince faulden gol atinca kahraman oluyor;
Senol Gunes hakem hatalari kurbani takimiyla basarisiz.
Normal hakemlerle GS-BJK deplasmanda vasat oyunlarla oynasa GS yenilmis olacakti bugun bizde yenmis olacaktik. O zaman herkesin yorumlar bambaska olacakti.
Lens uzun aradan sonra iyi oynadi. Ama yarin ilk 11de cikip hicbirsey yapamayacagi mac olsa sasirmam.
Ljajic'in de seveni bol ama ne yapti macta? Cikti diye hocaya atip tutanlar vardi ama...
V.Love'u sevmiyorum. Berbat oynuyordu ilk yari. 2.yari o golu gene de atti bravo.
3 mactir ortada olmayan Ozzy girdi oyunu degistirdi.
Medel'in bu mac ortasaha performansi kotuydu. 2.golu de fiziksel eksikliginden yedik.
Vida gene takimi yakacak bir hatanin icindeydi. Ben o Bayern deplasmaninda aldigi kirmizi karti hala unutamiyorum zaten. Vida'nin ismi var ama Tosic'ten iyi mi oynuyor?
Q7 etkisizdi ama ic sahada kilidi acamayinca gene ihtiyac duyulacaktir.
Kadroda istikrarli iyi performans verenler genelde satildi.
Sisteme uyanlarin yerine de alakasiz oyuncular alindi.
E birde yaslananlar eklenince oyuncularin bir haftasi digerini tutmuyor.
Kadro planlamasindaki hatalar ve hakem hatalari yonetimin halletmesi gereken seyler.
Senol Gunes'in hatalari da mevcut. Ama Ersun Yanal vs diyenler hayal goruyor. S.Gunes her gittigi takimi daha uste tasimis, oyunculari para eder hale getirmis cok degerli bir hoca.
F.Terim-S.Gunes'ten sonraki Turk hocalar 2 gomlek asagidalar. Gelen yabancilarin halleri de goruyoruz.
Erman Toroglu tipi "Senol Efendi" diye sallayanlarin gazina gelmeyin.Cok arariz cok. Lucescu'nun 2004-05'te gitmesi gibi olur.
Ha hocalarda hakem kiyimindan sikayetci olup gitmek isteyebiliyor tabi ama buna engel olacak olan gene yonetim.Forvetsiz sampiyonluk zor. GS'de de forvet yok ama adamlarin hakemleri var.