Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721642 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Oyunumuz kötü ışık vermiyoruz bazı futbolculardan illallah ettik hoca hep arkalarında duruyor vs. Yalnız şu nedir? https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/1049023338188877825?s=19 Hangi vicdana hangi ahlaka adaba sığar şunu elli tane kameradan izleyip tepkisiz kalmak hiç mi colugunuz çocuğunuz yok aldığınız haram parayla onların karınlarını doyurmaktan hiç mi utanmıyorsunuz? Sevin sevmeyin bu "VAR" denen garabet hakkında şenol güneş çok haklı konuşmuş zamaninda. O makinanın başına koydukları insan değil ki başka bişey onlar. Biz anca twitter'dan tag başlatırız yarın başkan çıkar  "mhk'yi beraber seçtik işinize bakın" der biz de alay konusu olduğumuzla kalırız. Destek falan vermiyorum taga önce çıksın başkan gerekeni yapsın bizim işimiz değil bunlar forma alalım biz.
yalnız ondan daha kötüsünü babel yaptı onada sarı verdi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Onu izlediler ötekini izlemediler onu da söyle abi şeytan ayrıntıda gizli nasıl daha ağırı oda ayrı adamın ayağının mı kırılması gerekiyor?

Çevrimdışı mellfred

Ülkedeki ekonomik krizi “dış mihraklara” bağlayanlarla, takımdaki kayıpları hocaya bağlayanlar aynı kimseler
dünkü gs galibiyetini terimin sananlar bugünkü kaybı Şenol’un sanacaklar

Çevrimdışı tangaz

oyuncumuz maç sonu röportajında konuştu hakem adil bir maç yönetti saha içinde taraflı bir tutumunu hissetmedim dedi. Bunu maçtan çıkmış oyuncu söylüyor. Bırakın artık şunları ilk yarı tek bir pozisyonunda şutunda yok quaresma bas bas bağırıyor takımı 9 kişi bırakacağım diye hala çıkartmak için devre olmasını bekliyorsun. Ben 9 kişi kaldık gözüyle bakıyordum hakem bizi eksik bıraktı diğer taraftanda atacak bir kişi
elinde kartla dolaşıyor ama bizimkilier kız gibi oynadı zorlamadı bile bütün takımları sarı kart gördü birinede kırmızı göstertemediler.

bu arada medel stoper oynasın diyen arkadaşlar neden oynamaz dediğimi anlamışlardır olay penaltı değildi ama medel bütün müdahalelerini elini kolunu kullanarak yapar ceza sahasında penaltıya çok açık oyuncu hakemin gördüğü rakibin beline sarılmış medeldi. ceza sahasında hava topuna çıksa rakibe abanır medel libero oynar süpürücü görevi yapar onu stoper oynatmak kafaya sıkmaktır. attığımız goller dışında pozisyonumuz varmı her zamanki gibi haspelkader öne geçtiğimiz anda geriye yaslanıp skoru koruma yoluna gidiyoruz bu ilk değil sonda olmayacak bunları gündüzde söylemişdim ne dediysem çıktı işde ilk yarı her zamanki gibi çöpe atıldı. daha bu güne kadar deplasmanda tek maç katkısı olmayan tersine zararı büyük olan quaresma ile maça başlamak on kişi kaldığında her zamanki gibi bir oyun planın olmadığı için takım ne yapacağını şaşırmış şekilde dolansın kenardan hiç bir müdahale yapma gene oyuncu performansıyla durumu kurtar öne geç hemen oyuncu değişikliği ile takımın balansını boz defansa oyuncu değişikliği olacak işmi daha maça ısınamadan maç biter topu tutsun diye ileriye oyuncu sokmuyorsunki baskı yerken defansda adam değiştirip iyice dağıtıyorsun takımı
bıktım artık şu skor koruma huyundan ne hakemi

maçın 33.dakikası layiçe girdi herif bileğini kırıyordu neredeyse sarıyla geçiştirdi hakemin kırmızı vermesi için kırılmalımıydı o bacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

YaZdıklarına bakılırsa sende hakemi beğenmişsin ya bırak abi Allah aşkına.babelin pozisyonuna var da bakan müptezel ljlacic yapılan müdaheleye neden bakmıyor?2 gündür dönen tiyatroyu da mı görmüyorsun.fb nin rakip olamayacağı belli Başak nefret etmeme rağmen adamların 2 puanı güme gitti.bu 2 gündür yaşananlar kime yarıyor?medel pozisyonu neyi penaltı Allah aşkına?
Maçtan snr da yazdım roco değişikliği bir tercihti oyun yan orta doldur boşalta gitti uzun bir adam alıp karşılamak istedi.şunu da yapabilirdi orta sahaya bir hamle yapıp topa sahip olmayı düşünse daha iyi olurdu diyebilirsin kabul edebilirim yada ileri Larin hamlesi ile önde daha diri bir oyuncu ile basabilirdi.orta saha hamlesi olarak yapacağı 2 hamlen var biri Tolgay diğeri Necip.tolgayın hali ortada Necipi alsa herkesin vereceği tepkiyi de kestirebiliyorum.
Abi sen hocaya kafayı takmışsın gitse de sende rahatlasan biz de rahatlasak.
Gündüz alt yapı oyuncularını dövmüşler bugün maçta yapılanlar ortada komik bir açıklama paylaşıyorsun.kusura bakma da ben ne Şenol güneşciyim nede orman cı ben Beşiktaş sevdalısıyım görevini kim yapamıyorsa o koltukta görevinde kalmayacak.hocaya geldi mi ağzına geleni söylüyorsun yönetime geldi mi aman Ali Rıza bey mevzusu hiç katılmıyorum sana kusura bakma.herkese de bırakın ağlamayı fln aynı şeyleri söyleyip duruyorsun kabul etmiyorum etmeyeceğim de.

+1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı matias_27

Abi olayların kronolojik sıralaması önemlidir. Son dk gol yemişsin 80 dk vücut bi enerji harcamış doğal olarak vücudun ve psikolojinin verdiği tepki değişebilir. Ha yine söylüyorum şenol hocanın oyuncu tercihlerini ve oyunu tutma stratejilerini beğenmiyorum ama bugün resmen sıkıntı vardı ya medelin pozisyonun da tekrarını izlediği halde penaltı verdi ilk pozisyon beklediğimiz elle oynama da var hakemleri hakeme bir de sen izle bile demedi. O kadar mı net eline değmedi biz niye bu kadar net görmedik elle oynamayı.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mellfred

Ülkedeki ekonomik krizi “dış mihraklara” bağlayanlarla, takımdaki kayıpları hocaya bağlayanlar aynı kimseler
dünkü gs galibiyetini terimin sananlar bugünkü kaybı Şenol’un sanacaklar
Bir top kağıdın 24 lira olmasının SEKA’nın satışıyla alakası olduğunu iddia edenler vatan hainidir

Çevrimdışı tangaz

babelin pozisyona da kırmızı verilebilir ama layiçeyapılandan daha kötüsü değil babelin taban havadaki bacağa gelmiş orda sakatlık olma ihtimali yüksek değil ama layiçe yapılan destek ayağa geliyor kırılmaması şans ikisi eşit değillayiçe yapılan çoook daha sert sen kalkmış babel daha kötüsünü yaptı diyorsun yusuf namoğlu gelse bunu yazamazdı...

Çevrimdışı tangaz

mrmiç kariyusu yan toplara bolbol çalıştırmalı fabriye bu hususta seviye atlatmıştı karyusa da yapabilir

Çevrimdışı Librarius

Caner ve Querasma kesilecek ama Forvet Love olacak deseler kabul eder misin abi ?

Ben şahsen ağzımı dikerim kendi elimle

Tabiki. Love elimizdeki en iyi forvet. Zaten o oynamalı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

oyuncumuz maç sonu röportajında konuştu hakem adil bir maç yönetti saha içinde taraflı bir tutumunu hissetmedim dedi. Bunu maçtan çıkmış oyuncu söylüyor. Bırakın artık şunları ilk yarı tek bir pozisyonunda şutunda yok quaresma bas bas bağırıyor takımı 9 kişi bırakacağım diye hala çıkartmak için devre olmasını bekliyorsun. Ben 9 kişi kaldık gözüyle bakıyordum hakem bizi eksik bıraktı diğer taraftanda atacak bir kişi
elinde kartla dolaşıyor ama bizimkilier kız gibi oynadı zorlamadı bile bütün takımları sarı kart gördü birinede kırmızı göstertemediler.
bu arada medel stoper oynasın diyen arkadaşlar neden oynamaz dediğimi anlamışlardır olay penaltı değildi ama medel bütün müdahalelerini elini kolunu kullanarak yapar ceza sahasında penaltıya çok açık oyuncu hakemin gördüğü rakibin beline sarılmış medeldi. ceza sahasında hava topuna çıksa rakibe abanır medel libero oynar süpürücü görevi yapar onu stoper oynatmak kafaya sıkmaktır. attığımız goller dışında pozisyonumuz varmı her zamanki gibi haspelkader öne geçtiğimiz anda geriye yaslanıp skoru koruma yoluna gidiyoruz bu ilk değil sonda olmayacak bunları gündüzde söylemişdim ne dediysem çıktı işde ilk yarı her zamanki gibi çöpe atıldı. daha bu güne kadar deplasmanda tek maç katkısı olmayan tersine zararı büyük olan quaresma ile maça başlamak on kişi kaldığında her zamanki gibi bir oyun planın olmadığı için takım ne yapacağını şaşırmış şekilde dolansın kenardan hiç bir müdahale yapma gene oyuncu performansıyla durumu kurtar öne geç hemen oyuncu değişikliği ile takımın balansını boz defansa oyuncu değişikliği olacak işmi daha maça ısınamadan maç biter topu tutsun diye ileriye oyuncu sokmuyorsunki baskı yerken defansda adam değiştirip iyice dağıtıyorsun takımı
bıktım artık şu skor koruma huyundan ne hakemi

Abi sende abarttın. Aç hakem yorumcularının ne dediklerine bak. Lens’in açıklamalarına sığınman ilginç. Aman yönetime laf gelmesin diye hakemleri de haklı çıkarıyorsun. Neyse madem Beşiktaş taraftarı da hakem harika yönetti diyor, bundan böyle Beşiktaşı doğramayan hakem kerizdir. 

Çevrimdışı Librarius

Lens ve Love'ı göztepe maçında kesemez. Bakalım manevi oğluna nasıl yer açacak büyük hoca

Emin olma bu kadar. Quaresma yı kesmez. İddiaya bile varım.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi iyi oynamadığımız konusunda sana katılıyorum ama bu değildir ki iyi oynamıyorsak aleyhimize çok ciddi hataları kabul edeceğiz.

1- konyalının eline mi değdi pozisyon?  Penaltı mı değil mi
2-lajic e yapılan hareket net kırmızı değil mi
3-konya nın ilk penaltı öncesi ofsayt mı değil mi
4-medel in pozisyonu penaltı mı değil mi

Tamam top oynamıyoruz da bildiğin biçiliyoruz da.
konyalının eline çarptı bence penaltı pozisyon
ljajic e yapılan kırmızı değil dedim ya daha sertini babel yaptı onada sarı verdi
konyanın ilk penaltısı öncesindede ofsayt yok Gökhan bozuyor ofsaytı
edelin pozisyonu penaltı değil ben Beşiktaşlı olarak düşünüyorum ama medelin sağ eline bakıver nerde
elini konyalının beline doladığı anda konyalı atıyor kendini bunu hakem yer çok gereksiz bir yerde sırtı topa dönük oyuncunun beline neden sarılırsın o haraketi yapmayacaksın medelin böyle kontrolsüz çok davranışı var futbolu ayaklarıyla değil bütün vücuduyla oynuyor. hakemin hatalarını sayalım ama kendi hatalarımızıda saklamaya çalışmayalım ben demiyorum oyundan çıktığında röportajda lens söyledi ben hakemin taraflı yönettiğini hissetmedim diye kararları adildi dedi. Ben onun yalancısıyım maç içindede hakem davranışlarıyla beni rahatsız eymedi tek rahatsızlık hapşırana bile kart gösterdi bu kadar kart çıkmaz
kartlarını iki tarafada çok kolay kart verdi bir konyalıda faul bile olmayan pozisyonda kart yedi yanlız kamera tarafındaki yan hakem sorunluydu. hakem hata yapabilir ben pek art niyet göremedim hatta kırmızıdan sonra kırmızı göstermemek için çabaladı quaresmanın o haraketi sarı değilmiydi sarısı vardı ikinci sarı gelirdi göstermedi maç boyu o haraketlerin tamamına sarı gösterdi babelin kasığa geçirdiği tekme direk kırmızıydı sarıyla geçiştirdi. bu kadar kötü oynadığımız pozisyonu bırak kaleye şut atamadığımız maçtada hakem suçlamayalım kazanacağımız maçı verdik o yediğimiz baskı sürecinde o baskıyı pekiştirecek tek bir hata yapmadı hakem hakem kötü olur iyi olur bunu tartışmıyorum taraflı görmedim sadece maçıda hakem yüzünden vermedik kendi aptallığımızdan verdik forvet çıkarıp stoper sokmak rakibe topunla tüfeğinle üstüme gel demektir bunu hemen hemen her maçta yapıyor.
gündüzde söyledim maçta öne geçersek geçtiğimiz andan itibaren savunmaya yaslanacağız dedim ilk yarı pozisyonumuz olmayacak dedim ben bunları biliyorsam rakip hocada biliyordur. ben rakip hoca olsam Beşiktaşa karşı oynarken gol yerde geriye düşersem bütün gücümle saldırırım bilirim karşımda karşı saldırı yapacak bir takım olmayacak. Maçta yaptığımız bir kamyon dolusu hata var bu maçıda hoca verdi lütfen artık hakem deyipde üstünü örtmeyelim.
geldiğinden beri bir deplasmanda bile fayda sağlamamış quaresmayı hala 11 e yazıyorsan zaten kafadan takımı 10 kişi oynatıyorsun demektir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Mukemmel, takim cok iyi yolda. Q7 ile bu takim daha iyi olacaktir. Su hakemler olmasa onumuze geleni tokatliyacagiz super starimiz ile. Masayi yumrugumuzu vuralim.

Bu sefer boyle yorum yapayim.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

F.o büyük düşünüyor o yüzden artık eskisi gibi konuşamıyor bence gözünü tffye dikti y.d başta kulüpler birliginin başına sonra tffye gelmişti o yüzden ne yapıyoruz  :ssss:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

konyalının eline çarptı bence penaltı pozisyon
ljajic e yapılan kırmızı değil dedim ya daha sertini babel yaptı onada sarı verdi
konyanın ilk penaltısı öncesindede ofsayt yok Gökhan bozuyor ofsaytı
edelin pozisyonu penaltı değil ben Beşiktaşlı olarak düşünüyorum ama medelin sağ eline bakıver nerde
elini konyalının beline doladığı anda konyalı atıyor kendini bunu hakem yer çok gereksiz bir yerde sırtı topa dönük oyuncunun beline neden sarılırsın o haraketi yapmayacaksın medelin böyle kontrolsüz çok davranışı var futbolu ayaklarıyla değil bütün vücuduyla oynuyor. hakemin hatalarını sayalım ama kendi hatalarımızıda saklamaya çalışmayalım ben demiyorum oyundan çıktığında röportajda lens söyledi ben hakemin taraflı yönettiğini hissetmedim diye kararları adildi dedi. Ben onun yalancısıyım maç içindede hakem davranışlarıyla beni rahatsız eymedi tek rahatsızlık hapşırana bile kart gösterdi bu kadar kart çıkmaz
kartlarını iki tarafada çok kolay kart verdi bir konyalıda faul bile olmayan pozisyonda kart yedi yanlız kamera tarafındaki yan hakem sorunluydu. hakem hata yapabilir ben pek art niyet göremedim hatta kırmızıdan sonra kırmızı göstermemek için çabaladı quaresmanın o haraketi sarı değilmiydi sarısı vardı ikinci sarı gelirdi göstermedi maç boyu o haraketlerin tamamına sarı gösterdi babelin kasığa geçirdiği tekme direk kırmızıydı sarıyla geçiştirdi. bu kadar kötü oynadığımız pozisyonu bırak kaleye şut atamadığımız maçtada hakem suçlamayalım kazanacağımız maçı verdik o yediğimiz baskı sürecinde o baskıyı pekiştirecek tek bir hata yapmadı hakem hakem kötü olur iyi olur bunu tartışmıyorum taraflı görmedim sadece maçıda hakem yüzünden vermedik kendi aptallığımızdan verdik forvet çıkarıp stoper sokmak rakibe topunla tüfeğinle üstüme gel demektir bunu hemen hemen her maçta yapıyor.
gündüzde söyledim maçta öne geçersek geçtiğimiz andan itibaren savunmaya yaslanacağız dedim ilk yarı pozisyonumuz olmayacak dedim ben bunları biliyorsam rakip hocada biliyordur. ben rakip hoca olsam Beşiktaşa karşı oynarken gol yerde geriye düşersem bütün gücümle saldırırım bilirim karşımda karşı saldırı yapacak bir takım olmayacak. Maçta yaptığımız bir kamyon dolusu hata var bu maçıda hoca verdi lütfen artık hakem deyipde üstünü örtmeyelim.
geldiğinden beri bir deplasmanda bile fayda sağlamamış quaresmayı hala 11 e yazıyorsan zaten kafadan takımı 10 kişi oynatıyorsun demektir.

sen zaten hoca disinda kimsede hicbir zaman hata gormuyorsun;

Fiksture laf yok, Hakemler pirlanta gibi. Yonetim muhtesem.

Bu macta hakeme laf etmeyelim diyen birinin Besiktas'in basarisini istedigine ben inanmam. Kendi gozumle gordum daha 2.dkdan yipratmak icin verdigi karti. 2 penalti verdi ki birinin penaltiyla alakasi yok, penaltidan sonra kart verilmez denmesine ragmen cikan kirmizi da var ayrica. 70 dk 10 kisi oynamaya mahkum etti, yetmedi 7 dk uzatma verdi. Besiktas'in olmasi gerekn bariz atislari bile rakibe vererek gecistiren, VAR'a ragmen haksiz kararlarin dibine vuran bir hakemi gormezden gelmek ve mac yorumu yapmak anlamsiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abinin sorunu hoca ile gitse de hepimiz rahatlasak.zaten Sezon sonu kesin gidecek te.yalnız anlamadığım konu hocaya bırakın gitsin diyenlerin birçoğunun yönetim ile alakalı bir tane olumsuz beyanını görmedim var ise de öyle azıcık ucundan

yoo yanılıyorsun hoca göndermek kafaya sıkmaktır hoca değişikliği bize yaramaz
eleştirmek gitsin demek değildir.
Yönetime gelince eleştireceğim bir kusurları olduğunda sizden daha sert eleştiririm
Beşiktaş bu günleri yaşıyorsa hoca sayesinde değil bu yönetim sayesinde yaşıyor.
o iki şampiyonlukta hoca değil yönetim sayesinde geldi. yönetimi eleştirecek şey var eleştirmeyecek şey var ne istiyorsunuz yönetim takımın hocanın işine karışsınmı. tff ilemi kavga etsin onlar taraftar değil bir camianın sorumluluğunu taşıyorlar asıp kesmek o kadar kolay bir iş değil tff nin sırtını dayadığı yerle çarpışamazsın yönetimden yeldeğirmenlerine savaş açmasını istiyorsunuz. hiç bir kulüp tarafından istenmeyen tff başkanı orda hangi güçle duruyor önce bunu düşünün sonra yönetime masaya yumruk vur deyin bence sen masaya vurursun yumruğu kafana balyoz iner. bu ülke konjöktüründe camiayı hiç bir yönetim böylesine riske atamaz. Beşiktaşın devletten daha güçlü olduğunu falanmı düşünüyorsunuz.
Yönetime baskı yapacağızda elimize ne geçecek güce karşı geleceğine gücü lehine kullan bu devir bunu gerektiriyor. diğer türlü kendi yönetimini yıpratmaktan aciz göstermekten başka birşey yapmamış olursun
yönetim gidecekte yerine kim gelecek sanıyorsunuz.
hocayı eleştiririm ama değişmesinide istemem bize yarar sağlamaz bu sadece eleştiri düzelmesi konusunda
fayda sağlayacaksa doğrudur. Yönetimi böyle bir nedenden eleştirmem çünkü karşısında mücadele etmesini istediğim kişiyle baş etme imkanı yok zorlarsan sana daha büyük zarar olarak geri döner. yüzde yüz haklı olduğumuz konuda aleyhimize oy birliği ile karar çıkmış tff nin mi üstüne gitsinler. ne istiyorsunuz öyle bir devirde yaşıyoruzki isterlerse bizi küme düşürürler zaten bizden nefret eden bir yapı var karşımızda tapeleri unuttunuz sanırım orda bize stadı yaptırmayacakları tehditlerini küfürleri unuttunuzmu bu yönetim o stadı hangi şartlarda bitirdi biliyormusunuz bunu masaya yumruk vurarak yapmadı. bu devirde mevcudiyetini korumak bile direnmektir. unutuyorsunuz bir anda şike sürecinin içine çekilmemizi kime meydan okuyacağınızı sanıyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Onu izlediler ötekini izlemediler onu da söyle abi şeytan ayrıntıda gizli nasıl daha ağırı oda ayrı adamın ayağının mı kırılması gerekiyor?

evet izledi peki neden izleniyor neden izlenmiyor kulağına sadece kırmızı olacak pozisyonlarda
izle talimatı geliyorda ondan. sarı olan pozisyona var karışmıyor kırmızılık durum varsa karışıyor
babelin tekmesi direk kasığa atılmış uçan  tekmeydi. topla alakası yoktu ljajicin ki karşılıklı topa müdahaleydi.
ben pozisyon olduğunda aha kırmızı yedi dedim.

Çevrimdışı levitate

Mukemmel, takim cok iyi yolda. Q7 ile bu takim daha iyi olacaktir. Su hakemler olmasa onumuze geleni tokatliyacagiz super starimiz ile. Masayi yumrugumuzu vuralim.

Bu sefer boyle yorum yapayim.
bunu totem olarak kullanabiliriz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi olayların kronolojik sıralaması önemlidir. Son dk gol yemişsin 80 dk vücut bi enerji harcamış doğal olarak vücudun ve psikolojinin verdiği tepki değişebilir. Ha yine söylüyorum şenol hocanın oyuncu tercihlerini ve oyunu tutma stratejilerini beğenmiyorum ama bugün resmen sıkıntı vardı ya medelin pozisyonun da tekrarını izlediği halde penaltı verdi ilk pozisyon beklediğimiz elle oynama da var hakemleri hakeme bir de sen izle bile demedi. O kadar mı net eline değmedi biz niye bu kadar net görmedik elle oynamayı.
o pozisyonu iyi değerlendirmek lazım direk elmi yoksa göğüsdenmi ele doğru gidiyor
pozisyonu tam göremedim.
şimdi maçın tekrarını izliyorum mesela lensin girişide turuncu kırmızı kolayca çıkarmış yerdeki ayağa
taban girmiş
quaresmanında yaptığı en az sarıydı ve sarısı vardı resmen kendini attırmaya uğraştı hakem faulle
geçiştirdi.
Ben esas 2-1 e getirdikten sonra hakemin tavrına baktım hiçte rakibi üstümüze süren bir hakem performansı yok.
bu arada takımın en iyisi Gökhan Gönül bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoca diyor ki rakibimizin sağdan geleceğinı bile bile arkaya adam kacirdik , eee bunu öngörüyordun da neden Canerle başladın maç Hocam neden neden neden :alala:

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullandı:

-BURADA KAZANSAYDIK...-

"Oyun olarak oyun kontrolü bizde başladık ve top kayıpları yaptık. Rakibin sağdan geleceğini bile bile adam kaçırdık. Hücuma çıkışta da ataklarımız var ama hızlı çıkamadık. Adem'i geriye çektiğimizde daha olumlu işler yaptı. İkinci yarı oyunu iyi kontrol ettik. Goller attık. Son dakikada bütün takım defansta olmasına rağmen golü yedik. Sayımızın fazla olması işimize gelmedi. Bizim için kayıp 2 puan oldu. Burada kazansaydık, katlamalı gideceğimizi düşünüyorduk. Oyuncular 10 kişi kaldıktan sonra karakter ortaya koydu. Buna sevindim. Bunu sahaya yansıtmaya devam edersek, şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

-HERKES HER ŞEYİ GÖRÜYOR-

"Herkes her şeyi görüyor. Pozisyonlar hakkında konuşmayacağım. Başka yerlere çekiliyor"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

babelin pozisyona da kırmızı verilebilir ama layiçeyapılandan daha kötüsü değil babelin taban havadaki bacağa gelmiş orda sakatlık olma ihtimali yüksek değil ama layiçe yapılan destek ayağa geliyor kırılmaması şans ikisi eşit değillayiçe yapılan çoook daha sert sen kalkmış babel daha kötüsünü yaptı diyorsun yusuf namoğlu gelse bunu yazamazdı...
ljajicin pozisyonunda iki ayakta havadaydı ljajiç erken topa vurdu rakibin tabanı geldi
lens kayarak rakibin yerdeki destek ayağına taban girdi babelin uçan tekmesi rakibin kasığına geldi
şimdi pozisyonu veriyor tekme tam kasıkta patlamış
sizde en az yusuf namoğlu kadar taraflısınız pozisyon konuşuyoruz birbirimizi kandırmaya çalışmıyoruz görüntüler belli oturup izleyin tekme nereye gelmiş. direk iki bacak arasına geliyor tekme

Çevrimiçi Necmi

buda ilk penaltı pozisyonundan önceki ofsayt olarak tartışılan pozisyon
çizgiyi net doğru çizememiş olabilirim ama çok fark var hem GG hemde pepe bozuyor
ofsaytı. ama bu yan hakem sorunluydu bundan önceki iki bariz pozisyonda bayrak kaldırmadı
bunu var nedeniylemi yaptı anlamadım pozisyonu kesmemek için artık bayrağı pozisyon tamamlandığında
kaldırıyorlar ama bu pozisyon ofsayt değildi. kare kare inceledim top vuran oyuncudan yarım metre uzaklaştığında bile ofsayt değil.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bunun renklisi de ayni, Besiktaslisida; kime sorsan hakem dogruyor :) Sen hele bir futbol oyna ondan sonra hakem diye agla. Besiktas bu maci 12 kisiyle oynasa gene berabere kalirdi. Saka degil, gercek.

Dogrudur, gs lahim spor kollanir. Bu adamlarin basinda masonlar var, en iyi yerlerde adamlari mevcut ve kesinlikle avrupa ayaklarida saglam.

Istedigin kadar yumrugunu masaya vur, bagir, cagar. "Hadi len" ordan derler. Bir kere Besiktas'in masa basi gucu yok. Duzenbaz adamlar Besiktas'i desteklemez. Bakiniz onemli yerlerdeki Besiktaslilar hep eli yuzu duzgun adamlardir. Karismazlar boyle (Hakaret Yasak)₅. Nerde (Hakaret Yasak)₅ varsa gs camiasinin icindedir.

Bu duzen boyle, masaya yumrugunu vurup degistiremezsin.  Ne yazikki tek care 15/16 sezonu gibi eze eze sampiyonluklar.

Biz gecen sene de sampiyon olabilseydik bu gs camiasi acayip guc kaybedecekti. Belkide herifler borc bataginda yok olup gidecekti ama biz futbol olarak dusmeye devam ettik. Hala dusuyoruz ve pilot ucagi duzeltecek gayreti gostermiyor. Cakilsin diyor belkide icinden.

Kanatlardan biri ucagi asagiya cekiyor ama hoca israrla o kanatla cakacam bu ucagi diyor.

Çevrimiçi Necmi

sen zaten hoca disinda kimsede hicbir zaman hata gormuyorsun;

Fiksture laf yok, Hakemler pirlanta gibi. Yonetim muhtesem.

Bu macta hakeme laf etmeyelim diyen birinin Besiktas'in basarisini istedigine ben inanmam. Kendi gozumle gordum daha 2.dkdan yipratmak icin verdigi karti. 2 penalti verdi ki birinin penaltiyla alakasi yok, penaltidan sonra kart verilmez denmesine ragmen cikan kirmizi da var ayrica. 70 dk 10 kisi oynamaya mahkum etti, yetmedi 7 dk uzatma verdi. Besiktas'in olmasi gerekn bariz atislari bile rakibe vererek gecistiren, VAR'a ragmen haksiz kararlarin dibine vuran bir hakemi gormezden gelmek ve mac yorumu yapmak anlamsiz.

ağır ol orda dur hakem doğradı deyince Beşiktaş başarılımı oluyor avrupada köy takımları dağıtıyor bizi
farkındamısın ordadamı türk hakemleri var.
ne çok biliyorsunuz kuralları ikili mücadelede kırmızı verilmiyor kaleye giden topu elle kesmenin karşılığı
kırmızıdır. bu ikili mücadele değil direk golü önleme yıpratmak için dediğin vida arkadan çift daldı hakeme bulaşıp
kendi oyuncularımızı aklamaya çalışıyoruz bu seferde devam etsinler yapmaya top tehlike bölgesinde değil o haraketin ne anlamı var diyeceğimize Beşiktaşı yıpratmak için diyerek anca kendimizi kandırırız zaten iki yıldır bu noktaya böyle böyle kendimizi kandırarak geldik
ne olacak hakem bizi doğradı deyince herşey düzelmişmi olacak o zaman söyleyelim nasılsa her maçın ardından söylüyorsunuz
biz ilk cılız şutumuzu 60. dakikada lensle attık o zamana kadar kalelerine bile gidemedik biliyormusun bunu.
medelin pozisyonuna haksız penaltı verildi diyorsun peki sonucu etkiledimi bu o penaltıdan gol yiyipdemi berabere kaldık
penaltı yanlış bile olsa golle sonuçlanmadı. sen 2-1 öne geçiyorsun ondan sonra hakemin tek bir yanlış kararı yok
sana baskısı yok kendi kendine rakibi üstüne çekiyorsun sonra bundan hakem suçlu olsun
rakip sert oynadı evet ama bizde sert oynadık oyuncun çıkıyor adil yönetti hakem diyor ben demiyorum kendi sahadaki oyuncumuz diyor
tabi ondan daha iyi bileceksiniz ya ben yanlış yorumluyorum oyuncu sahada yaşarken yanlış yorumluyor siz doğru yorumluyorsunuz
eğer bu maçı alper gibi bir hakem yönetse babelde atılırdı GG de atılırdı quaresmada atılırdı. neymiş efendim bir kırmızı iki penaltı vermiş
golü elle kesiyorsun ne verecekti söylermisin dünyanın her yerinde onun adı penaltı ve kırmızı karttır rakibe arkadan kayarak çift dalarsan bunun adı sarı karttır 2. dakika diye vermemelimiydi. peki rakibe faulde kartsız geçtiği bir pozisyon hatırlıyormusun konyalıya kendini aldatmadan bile sarı gösterdi. taraflı hakem yaparmı bunu. hakem kötü yönetti dersen bu tartışılır ama taraflı yönetti dersen sadece
kendi kötü oyununun üstünü örtmüş olursun oyuncularımızı sarıp sarmalayalım onlar mükemmel oynuyorlar hep hakemler gasp ediyor puanlarımızı böyle söylediğimizde düzeliyormu her şey.
tabi hakem bu kadar taraflı olmasa ilk şutumuzu 60. dakikada atmazdık değilmi. iki gol attık maçta üçüncü bir pozisyonumuz yok
ne oldu hakemmi kesti pozisyonlarımızı. taraflı yönetti ne yaptı galip duruma gelince rakibi üstümüzemi saldı.
vidanın pozisyonu penaltı gibi penaltı işte kırmızıda doğru vermezsemi iyi hakem oluyor. ikinci penaltı hatalı eyvallahda o zaten gol olmadıki
orda hakemden çok eli rakibin beline dolanan medele kızarım  oyuncu aslında pozisyonun içinde bile değil topa arkası dönük resmen penaltı almaya çalışıyor bunuda medel yiyor adama dokunmasa bir şey olacak değil sonuçta penaltıyıda kaçırdılar. tamam medele laf söylemeyelim
yanlışını dillendirmeyelim yarın kritik bir maçta gene yapsın tamam hakemi suçlayalım hocayada bir şey demeyelim iki yıldır yaptığı gibi bir gol at üstüne yatmaya çalış oyununu oynamaya devam etsin rakip beceriksiz olursa 3 puanı alırız yok becerikli olursa bu akşam olduğu gibi yada kayseri maçında başak maçında olduğu gibi kuyruğumuzu kıstırır döneriz. ne yapalım son dakikada bir şans golüne teslim olduk deriz
Dostum hakem gömsen ne olur sana ne kazandırıyor sen önce kendi hatalarını önlede böyle saçma sapan puanlar kaybetme ondan sonra hakemler maça etki ederse birlikte saldıralım. 60. dakikaya kadar kaleye şutumuz yok hakem desek kendimize güldürürüz.
hiç istatistiklere bakıyormusunuz mesela biz hep rakipden daha az koşuyoruz. koşmazsan maç kazanamazsın yürüyerek pozisyona giremezsin
bu gün takımın en fazla koşanı ljajicmiş düşün artık.
olsun ama hakemler diyelim mutlu mesut dolaşalım aslında şampiyon oluruzda hakemler engelliyor. mutlu oldunmu