sen zaten hoca disinda kimsede hicbir zaman hata gormuyorsun;
Fiksture laf yok, Hakemler pirlanta gibi. Yonetim muhtesem.
Bu macta hakeme laf etmeyelim diyen birinin Besiktas'in basarisini istedigine ben inanmam. Kendi gozumle gordum daha 2.dkdan yipratmak icin verdigi karti. 2 penalti verdi ki birinin penaltiyla alakasi yok, penaltidan sonra kart verilmez denmesine ragmen cikan kirmizi da var ayrica. 70 dk 10 kisi oynamaya mahkum etti, yetmedi 7 dk uzatma verdi. Besiktas'in olmasi gerekn bariz atislari bile rakibe vererek gecistiren, VAR'a ragmen haksiz kararlarin dibine vuran bir hakemi gormezden gelmek ve mac yorumu yapmak anlamsiz.
ağır ol orda dur hakem doğradı deyince Beşiktaş başarılımı oluyor avrupada köy takımları dağıtıyor bizi
farkındamısın ordadamı türk hakemleri var.
ne çok biliyorsunuz kuralları ikili mücadelede kırmızı verilmiyor kaleye giden topu elle kesmenin karşılığı
kırmızıdır. bu ikili mücadele değil direk golü önleme yıpratmak için dediğin vida arkadan çift daldı hakeme bulaşıp
kendi oyuncularımızı aklamaya çalışıyoruz bu seferde devam etsinler yapmaya top tehlike bölgesinde değil o haraketin ne anlamı var diyeceğimize Beşiktaşı yıpratmak için diyerek anca kendimizi kandırırız zaten iki yıldır bu noktaya böyle böyle kendimizi kandırarak geldik
ne olacak hakem bizi doğradı deyince herşey düzelmişmi olacak o zaman söyleyelim nasılsa her maçın ardından söylüyorsunuz
biz ilk cılız şutumuzu 60. dakikada lensle attık o zamana kadar kalelerine bile gidemedik biliyormusun bunu.
medelin pozisyonuna haksız penaltı verildi diyorsun peki sonucu etkiledimi bu o penaltıdan gol yiyipdemi berabere kaldık
penaltı yanlış bile olsa golle sonuçlanmadı. sen 2-1 öne geçiyorsun ondan sonra hakemin tek bir yanlış kararı yok
sana baskısı yok kendi kendine rakibi üstüne çekiyorsun sonra bundan hakem suçlu olsun
rakip sert oynadı evet ama bizde sert oynadık oyuncun çıkıyor adil yönetti hakem diyor ben demiyorum kendi sahadaki oyuncumuz diyor
tabi ondan daha iyi bileceksiniz ya ben yanlış yorumluyorum oyuncu sahada yaşarken yanlış yorumluyor siz doğru yorumluyorsunuz
eğer bu maçı alper gibi bir hakem yönetse babelde atılırdı GG de atılırdı quaresmada atılırdı. neymiş efendim bir kırmızı iki penaltı vermiş
golü elle kesiyorsun ne verecekti söylermisin dünyanın her yerinde onun adı penaltı ve kırmızı karttır rakibe arkadan kayarak çift dalarsan bunun adı sarı karttır 2. dakika diye vermemelimiydi. peki rakibe faulde kartsız geçtiği bir pozisyon hatırlıyormusun konyalıya kendini aldatmadan bile sarı gösterdi. taraflı hakem yaparmı bunu. hakem kötü yönetti dersen bu tartışılır ama taraflı yönetti dersen sadece
kendi kötü oyununun üstünü örtmüş olursun oyuncularımızı sarıp sarmalayalım onlar mükemmel oynuyorlar hep hakemler gasp ediyor puanlarımızı böyle söylediğimizde düzeliyormu her şey.
tabi hakem bu kadar taraflı olmasa ilk şutumuzu 60. dakikada atmazdık değilmi. iki gol attık maçta üçüncü bir pozisyonumuz yok
ne oldu hakemmi kesti pozisyonlarımızı. taraflı yönetti ne yaptı galip duruma gelince rakibi üstümüzemi saldı.
vidanın pozisyonu penaltı gibi penaltı işte kırmızıda doğru vermezsemi iyi hakem oluyor. ikinci penaltı hatalı eyvallahda o zaten gol olmadıki
orda hakemden çok eli rakibin beline dolanan medele kızarım oyuncu aslında pozisyonun içinde bile değil topa arkası dönük resmen penaltı almaya çalışıyor bunuda medel yiyor adama dokunmasa bir şey olacak değil sonuçta penaltıyıda kaçırdılar. tamam medele laf söylemeyelim
yanlışını dillendirmeyelim yarın kritik bir maçta gene yapsın tamam hakemi suçlayalım hocayada bir şey demeyelim iki yıldır yaptığı gibi bir gol at üstüne yatmaya çalış oyununu oynamaya devam etsin rakip beceriksiz olursa 3 puanı alırız yok becerikli olursa bu akşam olduğu gibi yada kayseri maçında başak maçında olduğu gibi kuyruğumuzu kıstırır döneriz. ne yapalım son dakikada bir şans golüne teslim olduk deriz
Dostum hakem gömsen ne olur sana ne kazandırıyor sen önce kendi hatalarını önlede böyle saçma sapan puanlar kaybetme ondan sonra hakemler maça etki ederse birlikte saldıralım. 60. dakikaya kadar kaleye şutumuz yok hakem desek kendimize güldürürüz.
hiç istatistiklere bakıyormusunuz mesela biz hep rakipden daha az koşuyoruz. koşmazsan maç kazanamazsın yürüyerek pozisyona giremezsin
bu gün takımın en fazla koşanı ljajicmiş düşün artık.
olsun ama hakemler diyelim mutlu mesut dolaşalım aslında şampiyon oluruzda hakemler engelliyor. mutlu oldunmu