Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724277 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Dönmüyorsa sistemi değiştirecez
not alarak adriano dönebiliyormu

Çevrimiçi annoca

2. penaltı kesinlikle penaltı değil.

yumruğumuzu ne zaman masaya vuracaz. bu hakemler gs maçında süt dökmüş kedi oluyorlar. muslera maçın başında kırmızı görmeliydi, son dk yaptığı hareket kesinlikle kırmızı, donk golu atmadan önce faul yaptı. maç sonuncu galipler. yeter artık ya.

napıyor bizim başkanımız kameraların karşısında kendi hocası ile taraftarına fikstür konusunda laf sokar, taraftarına işini yap der ancak. ne zaman çıkıp masaya yumruğunu vuracak, ne zaman bu kara düzene dur diyecek. öyle hakemi de yen devirleri bitti.

Çevrimdışı bordele

2. penaltı kesinlikle penaltı değil.

yumruğumuzu ne zaman masaya vuracaz. bu hakemler gs maçında süt dökmüş kedi oluyorlar. muslera maçın başında kırmızı görmeliydi, son dk yaptığı hareket kesinlikle kırmızı, donk golu atmadan önce faul yaptı. maç sonuncu galipler. yeter artık ya.

napıyor bizim başkanımız kameraların karşısında kendi hocası ile taraftarına fikstür konusunda laf sokar, taraftarına işini yap der ancak. ne zaman çıkıp masaya yumruğunu vuracak, ne zaman bu kara düzene dur diyecek. öyle hakemi de yen devirleri bitti.

Aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey modunu açalı çok oldu Başkan. Umarım belediye başkanlığı falan kovaladığı için böyle değildir
Av zamanı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha güzel anlatılamazdı heralde...

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bordele

Yine oyuncuların yerleriyle oynayıp takımın dengesini bozdu, medel stopere geçince pepeyle oturdu sonra adamı tekrar ortasahaya çekiyorsun,Konya doldur boşalt bile yapmıyordu kenarlardan gelmeye çalışan takıma zorla doldur boşalta sevk ediyorsun üstüne babeli forvete çekiyorsun ama adam kanatta başladığı için ortadan hiç baskı yapmıyor ve adamlar rahat rahat geliyor çıldırıcam yine BÜYÜK HOCA'nın elleriyle verdiği bir başka maç BURSA, FENER, KONYA hepsi buna yazar.

Antalya maçını da unutmayalım, 2-1'i bulmamıza rağmen ezber değişiklikle golden 1 dakika sonra larini negredo'nun yanına atıp yarattığımız baskıyı BÜYÜK HOCAMIZ bozmuştu
Av zamanı

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetimde kimseden çıt Yok bu saat oldu.

Çevrimiçi Necmi

Bu bilmem ne yaptığımın hakemi geçen sene Gs yi Alanya da şampiyon yapan hakem.
Bugün olanlardan snr konuşmayan yönetimde benim için Yok hükmündedir!!!

oyuncumuz maç sonu röportajında konuştu hakem adil bir maç yönetti saha içinde taraflı bir tutumunu hissetmedim dedi. Bunu maçtan çıkmış oyuncu söylüyor. Bırakın artık şunları ilk yarı tek bir pozisyonunda şutunda yok quaresma bas bas bağırıyor takımı 9 kişi bırakacağım diye hala çıkartmak için devre olmasını bekliyorsun. Ben 9 kişi kaldık gözüyle bakıyordum hakem bizi eksik bıraktı diğer taraftanda atacak bir kişi
elinde kartla dolaşıyor ama bizimkilier kız gibi oynadı zorlamadı bile bütün takımları sarı kart gördü birinede kırmızı göstertemediler.
bu arada medel stoper oynasın diyen arkadaşlar neden oynamaz dediğimi anlamışlardır olay penaltı değildi ama medel bütün müdahalelerini elini kolunu kullanarak yapar ceza sahasında penaltıya çok açık oyuncu hakemin gördüğü rakibin beline sarılmış medeldi. ceza sahasında hava topuna çıksa rakibe abanır medel libero oynar süpürücü görevi yapar onu stoper oynatmak kafaya sıkmaktır. attığımız goller dışında pozisyonumuz varmı her zamanki gibi haspelkader öne geçtiğimiz anda geriye yaslanıp skoru koruma yoluna gidiyoruz bu ilk değil sonda olmayacak bunları gündüzde söylemişdim ne dediysem çıktı işde ilk yarı her zamanki gibi çöpe atıldı. daha bu güne kadar deplasmanda tek maç katkısı olmayan tersine zararı büyük olan quaresma ile maça başlamak on kişi kaldığında her zamanki gibi bir oyun planın olmadığı için takım ne yapacağını şaşırmış şekilde dolansın kenardan hiç bir müdahale yapma gene oyuncu performansıyla durumu kurtar öne geç hemen oyuncu değişikliği ile takımın balansını boz defansa oyuncu değişikliği olacak işmi daha maça ısınamadan maç biter topu tutsun diye ileriye oyuncu sokmuyorsunki baskı yerken defansda adam değiştirip iyice dağıtıyorsun takımı
bıktım artık şu skor koruma huyundan ne hakemi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Notlar:
- medel bu takımda sadece stoper oynamalı
- adriano  dönmeli
- ati, ozi, Layiç orta alan
Kanatları da babel lens yap takım ligin içinden geçsin.

Çevrimdışı underworld

Vida ya bir ceza gelir umarım bu kaçıncı saçma el.

Taç çizgisindeki sırtı dönük adama bodoslama girmek de neyin nesi.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi de faul mu cimbizlayacan yahu
Tac cizgisinde adama girdi canerin yanlis oyunu sebep oldu dublaja girdi orda adam herife iyi de koydu baya aslinda ama oyle kosarak sari verecek bir faul de degildi, calar uyarirsin cat verirsin sariyi hakem oyle kostu dedim kesi atacak bu sonra elinde kartla kosuyor tam bir denyo

Gsde oynasa vida kirmiziyi da yemezdi, hakem doner kalecinin girisine penalti verdim derdi olay kapanirdi o lzosiyonda kaleciye kirmizi da gundeme gelmezdi

Çevrimdışı cursedofdragon

milli aradan sonra bomba gibi döner inşallah.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Vida'nın bi suçu yok reyis

adam kaydı orda ya sanki bilerek elledi.

ayakta olur bilerek eller amenna ayağı kaydı kayarken nereye soksun elini.

Çevrimdışı Karabay

Vidanın kırmızı görmesi bir bakıma iyi oldu. Bu sayede canerin maç boyu fırçalayacağı adam kalmadı.

Vidanın kırmızı görmesi bir bakıma iyi oldu. Bu sayede canerin maç boyu fırçalayacağı adam kalmadı.

caner'in fırçalamadığı adam kalmadı zaten babel'e sallıyor,oğuzhan'a sallıyor,vida'ya sallıyor,hakeme sallıyor bi kendine sallamıyor.

Çevrimdışı underworld

Simdi de faul mu cimbizlayacan yahu
Tac cizgisinde adama girdi canerin yanlis oyunu sebep oldu dublaja girdi orda adam herife iyi de koydu baya aslinda ama oyle kosarak sari verecek bir faul de degildi, calar uyarirsin cat verirsin sariyi hakem oyle kostu dedim kesi atacak bu sonra elinde kartla kosuyor tam bir denyo

Gsde oynasa vida kirmiziyi da yemezdi, hakem doner kalecinin girisine penalti verdim derdi olay kapanirdi o lzosiyonda kaleciye kirmizi da gundeme gelmezdi
O kartı yılmaz hocamın takımında yeseydi soyunma odasında başı derde girerdi.

Yüz bin sefer söykedik malına sahip çık hırsızın başını belaya sokma diye.
Bu tecrübedeki oyunu nerde- nasıl gireceğini bilmiyor mu, onu da biz mi öğretelim.

Çevrimdışı caner.eryigit

oyuncumuz maç sonu röportajında konuştu hakem adil bir maç yönetti saha içinde taraflı bir tutumunu hissetmedim dedi. Bunu maçtan çıkmış oyuncu söylüyor. Bırakın artık şunları ilk yarı tek bir pozisyonunda şutunda yok quaresma bas bas bağırıyor takımı 9 kişi bırakacağım diye hala çıkartmak için devre olmasını bekliyorsun. Ben 9 kişi kaldık gözüyle bakıyordum hakem bizi eksik bıraktı diğer taraftanda atacak bir kişi
elinde kartla dolaşıyor ama bizimkilier kız gibi oynadı zorlamadı bile bütün takımları sarı kart gördü birinede kırmızı göstertemediler.
bu arada medel stoper oynasın diyen arkadaşlar neden oynamaz dediğimi anlamışlardır olay penaltı değildi ama medel bütün müdahalelerini elini kolunu kullanarak yapar ceza sahasında penaltıya çok açık oyuncu hakemin gördüğü rakibin beline sarılmış medeldi. ceza sahasında hava topuna çıksa rakibe abanır medel libero oynar süpürücü görevi yapar onu stoper oynatmak kafaya sıkmaktır. attığımız goller dışında pozisyonumuz varmı her zamanki gibi haspelkader öne geçtiğimiz anda geriye yaslanıp skoru koruma yoluna gidiyoruz bu ilk değil sonda olmayacak bunları gündüzde söylemişdim ne dediysem çıktı işde ilk yarı her zamanki gibi çöpe atıldı. daha bu güne kadar deplasmanda tek maç katkısı olmayan tersine zararı büyük olan quaresma ile maça başlamak on kişi kaldığında her zamanki gibi bir oyun planın olmadığı için takım ne yapacağını şaşırmış şekilde dolansın kenardan hiç bir müdahale yapma gene oyuncu performansıyla durumu kurtar öne geç hemen oyuncu değişikliği ile takımın balansını boz defansa oyuncu değişikliği olacak işmi daha maça ısınamadan maç biter topu tutsun diye ileriye oyuncu sokmuyorsunki baskı yerken defansda adam değiştirip iyice dağıtıyorsun takımı
bıktım artık şu skor koruma huyundan ne hakemi
YaZdıklarına bakılırsa sende hakemi beğenmişsin ya bırak abi Allah aşkına.babelin pozisyonuna var da bakan müptezel ljlacic yapılan müdaheleye neden bakmıyor?2 gündür dönen tiyatroyu da mı görmüyorsun.fb nin rakip olamayacağı belli Başak nefret etmeme rağmen adamların 2 puanı güme gitti.bu 2 gündür yaşananlar kime yarıyor?medel pozisyonu neyi penaltı Allah aşkına?
Maçtan snr da yazdım roco değişikliği bir tercihti oyun yan orta doldur boşalta gitti uzun bir adam alıp karşılamak istedi.şunu da yapabilirdi orta sahaya bir hamle yapıp topa sahip olmayı düşünse daha iyi olurdu diyebilirsin kabul edebilirim yada ileri Larin hamlesi ile önde daha diri bir oyuncu ile basabilirdi.orta saha hamlesi olarak yapacağı 2 hamlen var biri Tolgay diğeri Necip.tolgayın hali ortada Necipi alsa herkesin vereceği tepkiyi de kestirebiliyorum.
Abi sen hocaya kafayı takmışsın gitse de sende rahatlasan biz de rahatlasak.
Gündüz alt yapı oyuncularını dövmüşler bugün maçta yapılanlar ortada komik bir açıklama paylaşıyorsun.kusura bakma da ben ne Şenol güneşciyim nede orman cı ben Beşiktaş sevdalısıyım görevini kim yapamıyorsa o koltukta görevinde kalmayacak.hocaya geldi mi ağzına geleni söylüyorsun yönetime geldi mi aman Ali Rıza bey mevzusu hiç katılmıyorum sana kusura bakma.herkese de bırakın ağlamayı fln aynı şeyleri söyleyip duruyorsun kabul etmiyorum etmeyeceğim de.

Çevrimdışı mellfred

Yönetimin tadı yerinde. Tık Seda YÖK kimseden
Oyunculardan en az kazanan Benim 1000 katımı kazanıyor
biz Zavallılar aldığımız üç kuruşu takıma üleştirme dersindeyiz
Yönetim BEŞİKTAŞ yöneticisi olmanın verdiği rantın keyfinde, servetlerine servet katmakta
Beşiktaş’ın mağduriyeti umurlarında değil
8 gün bırakabildim sigarayı Beşiktaş kederinden.
Yazık billahi yazık bizlere
5 aylık çocuğum var taraftarlıktan uzak tutacağım
Beşiktaş’ın mağduriyeti kimsenin umrunda değil
Bir bizim ömrümüz törpülendi
Hayatta tek stresim Beşiktaş
 yazık kaybedilen şu nesillere

Çevrimdışı underworld

Vida'nın bi suçu yok reyis
Boru gibi suçlu.
Bu kaçıncı el...
Bu kaçıncı kontrolsüz müdahale...

Medel stoperde risk ama aynı risk vida da mevcut.
Medel en azından ayağa oynayabilir diye sineye çekelim

Çevrimdışı bordele

Lens ve Love'ı göztepe maçında kesemez. Bakalım manevi oğluna nasıl yer açacak büyük hoca
Av zamanı

Çevrimdışı matias_27

Necmi abi iyi oynamadığımız konusunda sana katılıyorum ama bu değildir ki iyi oynamıyorsak aleyhimize çok ciddi hataları kabul edeceğiz.

1- konyalının eline mi değdi pozisyon?  Penaltı mı değil mi
2-lajic e yapılan hareket net kırmızı değil mi
3-konya nın ilk penaltı öncesi ofsayt mı değil mi
4-medel in pozisyonu penaltı mı değil mi

Tamam top oynamıyoruz da bildiğin biçiliyoruz da.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı underworld

Lavın golünde lense bakın.
Niye orda dizlerine çöktü acaba?

Babıl, bugün biraz gününde olsaydı bu maç bizimdi be

Çevrimdışı caner.eryigit

Necmi abi iyi oynamadığımız konusunda sana katılıyorum ama bu değildir ki iyi oynamıyorsak aleyhimize çok ciddi hataları kabul edeceğiz.

1- konyalının eline mi değdi pozisyon?  Penaltı mı değil mi
2-lajic e yapılan hareket net kırmızı değil mi
3-konya nın ilk penaltı öncesi ofsayt mı değil mi
4-medel in pozisyonu penaltı mı değil mi

Tamam top oynamıyoruz da bildiğin biçiliyoruz da.
Necmi abinin sorunu hoca ile gitse de hepimiz rahatlasak.zaten Sezon sonu kesin gidecek te.yalnız anlamadığım konu hocaya bırakın gitsin diyenlerin birçoğunun yönetim ile alakalı bir tane olumsuz beyanını görmedim var ise de öyle azıcık ucundan