Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

o gereksiz dediğin maçlar yüzünden verdik geçen sene şampiyonluğu sana gereksiz olabilir ama takımın hocasına gereksiz değildi :D
bizim için gereksizdi leipzig için değil. hayati önem taşıyordu onlar için sen maçın gereksizliğine değil
orda leipzigi yenen takımın içerde malatyayı neden yenemediğine bakman lazım sorguyu burdan yapacaksın.
Laypsik macinda sana verilen penaltiyi burda sana vermezler o macta onjn bunjn omzundan seken toplari da sana karsi penalti verirler iste abi

Çevrimdışı mylife1903

Şu TFF Mhk da ne himmetçiler₁ vardır öyle böyle değil hiçbirine dokunulmadı.hala şuan görevde olan hoca ve futbolcular var bu yapıya bağlı.şaka gibi bir ülke olduk valla.bu akşam ki maç özelinde neler yaşayacağız bakalım..tribünde başı çeken arkadaşlar Fener’e söveceğine mhk başında ki adama sövsünler hep beraber koro halinde sövelim

Sahaya balta balyoz falan atarlar iste

Çevrimiçi Necmi

msabahtan beri basina sirt cevirmeyin diyorusn suyuna git diyorsun abi
Erman hakemleri ve futbol dinamiklerini etkileyebilen tehlikeli biri
Dinazor hincal da ayni sekilde
Sen izle izleme vandaki ardahandaki urfadaki rizedeki besiktasli izliyor
Sadece istanbulda besiktasli yok hatta hakemler de izliyor ermani
ben değil kulüp yüz çevirmeyecek taraftarın tavrıyla kulübün tavrı aynı olmaz olmamalı
izlemesin vandaki Beşiktaşlı taraftar değilmi. artık vanında istanbuldan farkı yok
herkes herşeyi biliyor görüyor sen eskide kalmışsın benim saf köylüm dönemindesin
köylü artık saf değil. bir şey satın almaya kalkıyorsun köylüden market fiyatının iki katını istiyor.

Çevrimdışı Librarius

Kendi evimizde son derbi penaltisi amokachi atmis galiba oyle bisi vardi
Adamin cocuklsr besiktas altyapisindanoynadi buyudu baska takimlara gittiler torun sahibi oldu biz penalti atacaz
bir ton data var hakemlerin nasıl etki ettiğine dair. Yine geçen sene GS derbisinde Belhanda ‘nin daha maçın başında Medel ‘e attığı dirsekte kırmızı çıksa ne  olurdu mesela?
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 16:37:00 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

ben değil kulüp yüz çevirmeyecek taraftarın tavrıyla kulübün tavrı aynı olmaz olmamalı
izlemesin vandaki Beşiktaşlı taraftar değilmi. artık vanında istanbuldan farkı yok
herkes herşeyi biliyor görüyor sen eskide kalmışsın benim saf köylüm dönemindesin
köylü artık saf değil. bir şey satın almaya kalkıyorsun köylüden market fiyatının iki katını istiyor.
Normal fiyat abi, organik adamin urunu, yahudi tohumu yerine turk tohumu kullanip gubre yerine tarlaya siciyordur, gubreye otv koymuslar ciftci de hakli

Çevrimdışı Librarius

ben Beşiktaş doğranmıyor demiyorumki yanlış duvara ağlıyorsunuz diyorum
her hafta bir başka hakeme tepki duymaktan yoruldum artık dışardan hakem getirsen farklı olmayacak onları gene bu mhk
yönlendirecek sanki dışardan gelecek olanı biz getireceğiz gibi düşünülüyor.zaten bunu gösterecek iyi niyet olsa
mhk da mevcutların tarafsız olmasını sağlar. fener sezon başından beri hakemlerden gram destek görmüyor
sezon başında komlo kurucuları feneri şampiyon ilan etmişdi. şimdi sesleri çıkmıyor.
anlamıyorsunuz bak daha net söylüyorum yd ve namoğlu bizzat bizim taraftar gruplarımızca kollanıyor.
twitterde konuşanlar taraftar gruplarına bağlı olmayan bağımsız tek başına takılan insanlar bizim gruplar
ne yapıyor iki senedir gs ile yarışıyoruz ama her maç fenere sövüyorlar birde ceza aldırıp gs nin ekmeğine yağ sürüyorlar.
duydunuzmu iki sezondur gs ye karşı bir slogan atıldığını siz daha hakemlerde arayın suçu derinlere inmeyin sakın
hakemlerle çözersiniz belki durumu.

Tamamda abi yönetim çıkıp Namoğlu  için niye iki kelam etmiyor? Ölüm sessizliğindeler. Stadyumdaki taraftarlar uyuyor ama sosyal medyada büyük tepki var Namoğluna.

Ya Namoğlu çıktı Üstü kapalı Şenol hocaya  laf çaktı 2 hafta önce. Yönetim çıkıp bir kelam etmedi. Hocanı yedirirsen senide yerler.

Çevrimdışı mylife1903

bir ton data var hakemlerin nasıl etki ettiğine dair. Yine geçen sene GS derbisinde Belhanda ‘nin daha maçın başında Medel ‘e attığı dirsekte kırmızı çıksa ne yapacaksın olurdu mesela?
Ya anlatamiyorum malas aciliyor iste.
Belandaya hasirt bi koysa kirmiziyi zaten belandaya kirmizi koyulan bi lig oynansaydi muzlera da gecen haftadan kirmiziyi yemis olurdu o yedek kaleciye negro bile gol atardi belki.
Belandayi attilar bah muzlerayi atamiyorlar hala dersen cevabim bilmiyom valla

Çevrimdışı Librarius

Ya cok aradim o ozosiyonjn fotosunu bulamadim kendim yapacam tekken3 kapak resmi gibi

Ama faul falan yok tabi orda
http://mobile.twitter.com/kartalanalizcom/status/918927711686578176/video/1

Aynı maç aynı hakem daha hafif olan kırmızı oluyor, yerde yatan adamın kafasına tekmeye faul bile verilmiyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Tribünde ki malum grup ve bazı oluşumların bir kere başkana tezahürat yaptığını duymadım Demirören’e bile bağırdılar o arkadaşlar gerçi ters düşüldü snr ama.
Yeni stadla birlikte arkadaşların mamaları da kesilince iyice ayar oldular başkana zaten.bir hesapları var elbet birgün ortaya çıkar.
Kafama takılan bir konuda 2 senedir kombinem var stada girerken en az 20 tane karaborsacıyla karşılaşıyorum ilginç olan polis kontrolünden geçtikten snr kartal yuvası oralarda rastlıyorum genellikle şu olaya nasıl önlem almazlar şaka gibi hatta birkaç kere polise de söyledim oralı olmadı

Çevrimdışı mylife1903

Tamamda abi yönetim çıkıp Namoğlu  için niye iki kelam etmiyor? Ölüm sessizliğindeler. Stadyumdaki taraftarlar uyuyor ama sosyal medyada büyük tepki var Namoğluna.

Ya Namoğlu çıktı Üstü kapalı Şenol hocaya  laf çaktı 2 hafta önce. Yönetim çıkıp bir kelam etmedi. Hocanı yedirirsen senide yerler.
Yonetim bisi diyemez gecti o tiren. Hepsine pirlanta diyorlardi bugun yaparsa doneklik olur. Eski yonetimde olmayan birinin kotu polis olmasi lazim, adali mesela
Cikip her aciklamasinda da belirtir eski yonetim tepki vermiyordu ama ben veririm diye baslar soze en yumusak gecis bu olablir. Yoksa her nekadsr istesem de baskanin o yaptigi bombalardan sonra bugun konusmasi isin gercegi hosuma gitmez, sorarim da ne defisti diye

Çevrimiçi Necmi

Şu TFF Mhk da ne himmetçiler₁ vardır öyle böyle değil hiçbirine dokunulmadı.hala şuan görevde olan hoca ve futbolcular var bu yapıya bağlı.şaka gibi bir ülke olduk valla.bu akşam ki maç özelinde neler yaşayacağız bakalım..tribünde başı çeken arkadaşlar Fener’e söveceğine mhk başında ki adama sövsünler hep beraber koro halinde sövelim

işde onu diyorum bunların ipliğini ortaya çıkartmak istiyorsan avrupa maçında serersin ortaya
bakalım hoşlanacaklarmı 40 bin kişi stadda haykırınca işde elleri kolları bağlı olacak ama
bizim taraftar yaparmı yapmaz birde yapmaya kalkanlara saldırır tribünde biz anca fenere küfredelim ula adamlar ölmüş daha kendileri bile farkında değil insan ölüye saygıdan susarda kendine canlı hedef arar.
Başkan hatırlarsınız fetö federasyondan daha temizlenmedi dedi tv ye çıkıp aslında taraftara hedef gösterdide
nedense işlerine gelmiyor.
sen her maç kalkıp bunu dile getirirsen birilerine temizlik yapma mecburiyeti yaratırsın her maç bunu dinleyemezler.
işlerine gelmez bu dile geldiğinde bunu algılama şekilleri farklı olur. bunu başkan sürekli tekrarlayamaz ama taraftara engel olan ne
neden iki yıldır hocanın himmet gösterdiği takıma himmet yapılıyor bu himmeti yapanlar kim.
ama yok ya siz yönetime yürüyün kalan zamanınızdada hakemlere yürüyün bu arada işini gören görüyor zaten
ha burda yapmaya kalkarsanız cezayı yapıştırırım onu peşinen söyleyeyim :D siz işinizi bilirsiniz artık
sıkıntıya girmedende bazı şeyler konuşulur biraz akıl yürütmek kafi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

ermanın dediği çok mu önemli senin için ne diyecek herif zaten Beşiktaş düşmanı
lig tv de değilmiydi Beşiktaşı durdurmak lazım lafından sonra neler yaşadık. bugün adamın lafına değermi
veriyorsun değer vermiyorum deme veriyorsunki izliyorsun veriyorsunki gelip burda dile getiriyorsun.
bak söylediğin şeyi ben bilmiyorum çünkü değer vermediğim için izlemiyorum izlemediğim içinde gelip buralarda reklamını yapmıyorum.
o adam orda renklilere değil senin gibilerine konuşuyor sen dinledikçede amacına ulaşıyor zaten
hala bunu bile kavrayamadınız.

Abi sen ne demek istediğimi anlamıyorsun. Bu  programlar zannettiğinden çok daha fazla etkili.

Bak geçen hafta RodrigueZ’e verilmeyen penaltıda ortalığı yıktılar, ama GS Leh’ine olunca hakemi temize çıkarıyorlar. Sen hiç erman ve çakarın yusuf namoğlunu eleştirdiğini gördün mü? Bu herifler Namoğlu ‘nun ödül ceza sisteminin medya ayağını oluşturuyor. Hakemler bunlardan cesaret alıyor veya korkuyor. Sen istediğin kadar izleme. Aç sosyal medyada dünkü maçın tartışmalı pozsiyonlarını paylaşan Beşiktaşlı hesapların paylaşımlarının altına GS’liler ne yazıyor bir bak. Bu ülke algılarla iş görülen bir ülke. Yahu ne reklamı. Bir ahlaksızlığı deşifre ediyorum. Ayrıca izlemedim: sosyal medyada yazılanları aktarıyorum.

Çevrimdışı Librarius

birilerinin tetikçileri amaçda belli. himmetçiler bunlar.

Aynen. İtler paçalarımızdan eksik olmuyor.

Çevrimdışı Librarius

msabahtan beri basina sirt cevirmeyin diyorusn suyuna git diyorsun abi
Erman hakemleri ve futbol dinamiklerini etkileyebilen tehlikeli biri
Dinazor hincal da ayni sekilde
Sen izle izleme vandaki ardahandaki urfadaki rizedeki besiktasli izliyor
Sadece istanbulda besiktasli yok hatta hakemler de izliyor ermani

Teşekkür ederim. Şunu anlatamadım bir türlü. Herif Beşiktaş ‘ı doğramayan hakemleri doğruyor. Hakemler yusuf namoğlundan ziyade bu ahlaksız herifin linç etmesinden çekiniyor.

Çevrimdışı mylife1903

Teşekkür ederim. Şunu anlatamadım bir türlü. Herif Beşiktaş ‘ı doğramayan hakemleri doğruyor. Hakemler yusuf namoğlundan ziyade bu ahlaksız herifin linç etmesinden çekiniyor.
Ben sabahtan beri anlatamadim

Hocanin hatasi yonetimin bombasi bizim icislerimiz
Hakemleri tffyi duzeltsen en azindan camianin pisikojisi daha bir sitabil olur
Sonra kalan islerle ugrasirsin.
Sen hocayi takimi yonetimi duzeltsen de hakemi yenemeyeceksin, hatalarina ragmen hakem onunu kesmezse daha fazla sansin olur ama

Çevrimdışı caner.eryigit

Kanım dondu çocuklara nasıl saldırmışlar poliste konu mankeni gibi.bu nasıl bir rezilliktir.resmen futbol terörü!o TEllerin ardından parçala diye bağıran müptezel ah adamına denk gelmiyorsunuz ki.

Çevrimdışı mylife1903

Kanım dondu çocuklara nasıl saldırmışlar poliste konu mankeni gibi.bu nasıl bir rezilliktir.resmen futbol terörü!o TEllerin ardından parçala diye bağıran müptezel ah adamına denk gelmiyorsunuz ki.

Valla benim cocugum oynayacak orda boyle hirpalayacaklar ikinci maca kadar hazirlanirim mevzuya
Yonetimin sahip cikmasi lazim cocuklara
Bizim caner tosic taliska adliye koridorlarinda curudu bunu yapanlari da surundursunler

Hatta avukat yonetici fatura kesecekse bu is icin kulube tek kelime etmeyecem kessin ucretini bu itnelerinsurundursun

Çevrimdışı 'TaNeR'

Lisansları iptal, ömür boyu spor yapmaları men, ibretlik olsun anca böyle düzelir...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

U21 oyuncumuz Marlon Bülent Üçüncü: "Konyaspor taraftarları takım arkadaşlarıma küfür ettiler ve saldırıya uğradık. Rakip takımın hocası, arkadaşıma yumruk attı. 6 oyuncu, takım arkadaşıma kramponlarıyla saldırdı. Bir arkadaşımız kanlar içinde."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yasin Sülün: "Üzüldüğüm tek şey; rakip takım hocasının benim oyuncuma vurması.Bir oyuncumun burnunda yara var, bir başka oyuncumun kulağının arkasında kızarıklık var. İki büyük camiayı karşı karşıya getirmemek için şikayetçi olmadık"
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Yasin Sülün: "Üzüldüğüm tek şey; rakip takım hocasının benim oyuncuma vurması.Bir oyuncumun burnunda yara var, bir başka oyuncumun kulağının arkasında kızarıklık var. İki büyük camiayı karşı karşıya getirmemek için şikayetçi olmadık"

niye şikayetçi olmuyoruz ?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tahminim, işte o zaman emellerine ulaşmış oluyorlar ;-) @cursedofdragon
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Savaş

Bu işin peşini bırakan yönetim yarin topluca istifasını versin.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi