@Necmi abi yine aynı şeyi yapıyorsun hocaya kafa göz dalıyorsun yönetime ucundan azıcık giydirme oh ne ala.abi bizde eleştiriyoruz bizde kızıyoruz ama sen hocaya öyle bir kitlenmişsin ki gözün başka hiçbirşeyi görmüyor.bu olay şeye döner günün sonunda Ahmet Özal:babamı Şenol Güneş öldürdü...
Ağzını açmayan yönetim motivasyonu tamamen düşmüş bir hoca varken taraftar ne yapsa bu devran böyle sürüp gider ne yazık ki..
kimi suçlayayım yönetim kötü oyuncu almışmış eee o kötü oyuncularla
şl de na mağlup nasıl çıktın nasıl kötü
yönetim masaya yumruğunu vurmuyorda iki kere aynı yönetim tavrıyla şampiyon
olduk. gözün neyi görecek ben bir olayı sizin gibi tek yönlü bakmadan yorumlarım
bunu defalarca gördünüz kimsenin görmediklerinide gördüm yorumladım zamanında
abouya gömdüler bir sezon burda son ana kadar o olmasa biz biteriz dedim o gitti
bu sefer taliscaya gömdüler ne dedim burda sorun talisca değil çözüm talisca sorunu siz daha derinde arayın dedim al işde talisca gitti istedikleri düzeyde oyuncu geldi ama oynayamıyor
neden acaba türkiyede gol kralı olmuş oyuncu getiriyoruz istatistiğini biliyormusun
bu güne kadar süperlig de çıktığı 54 maçta 37 gol 6 asist yapmış oyuncu ve biz onu
pozisyona sokamıyoruz. abi yönetim suçlu abou suçlu talisca suçlu biz her sezon bir tane günah
keçisi bulup suçlayalım belki düzelir. ne dedim ben geçen sene biz quaresma ile buluşturduğumuzun yarısı kadar taliscayı topla buluşturalım bizi tek başına şampiyon yapar. bunları yapan yönetimmi onları suçlayayım. Göz göre göre iki yıl takımı quaresmanın egosuna teslim edip katletti
daha neyi konuşuyoruz takım quaresmasız atak yapamaz duruma geldi biz daha hala forvet alınmadı diye yönetim suçlayalım hadi alanyada attığı kadar atmasın ben yarısınıda razıyım ama neden atmıyor acaba
sen maç boyu birbuçuk pozisyona sokamadığın oyuncudan gol bekliyorsun ver topu quaresmaya egosunu tatmin etsin biz bu şartlarda yukarda tutunabiliyorsak takım kalitesinden tutunuyoruz.
iki senedir hocanın takım üzerinde gram katkısı olmadığı gibi çelme takım duruyor.
daha ne yönetimi konuşacağım. ne zaman konuşursun yönetimi takım her maç on tane pozisyona girer atam o zaman deriz golcümüz yok diye siz golcü aramıyorsunuz şapkadan tavşan çıkaracak sihirbaz arıyorsunuz çünkü anca öylesi bu takımda gol atar. o sihirbazı almadığı için yönetim suçlanıyor.