Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3718907 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu akşam artık ilk yarı 3 tane çakıp geçelim ikinci yarıyı yayılarak izleyelim yeter yahu her maç stres :D
Yok oyle bi besiktas
85 de yersin 87de bi olmayan penaltidan bir daha yersin bi ziplarsijnnoluyoz diye koltuktan
Hakemsi 9 dakika uzatma verir yayildigina pisman olursun, besiktas bu arifeyi gosterir bayrami gostermez

Çevrimdışı Librarius

geçen sezon yarış başabaş gitmedi onu başabaşa zorlayan biz olduk yoksa daha ilk yarı şampiyonun adı belli olurdu. Biz hata yapıp puan kaybettikçe hakem suçladık hakem suçladıkca gardımız düştü. Bir kere gardın düşerse tribündede gücün düşer Bas bas bağırıyorum hakem mazeret göstermek ezikliktir bunların sonucu birşeyi ortaya çıkartmıyorsun kendi camianı vuruyorsun hakemi çok konuşunca tetikçiler korkup gerimi çekilecek korksalar zaten yapmazlar sadece kendi camianı yıldırır pes ettirirsin kendi hocanı oyuncunu pes ettirirsin bu ağlamalar döner dolaşır seni vurur. biz yıllarca bundan kaybettik kendi gücümüze inanmıyoruzki hemen hakem diye ağlamaya başlıyoruz burda oyuncudan hocaya kadar gardımız düşüyor taraftarı gereksiz agresifleştirip cezalarla tribününde beli bükülüyor ama halada hakem deniyor bu güne kadar benim bildiğim 15 yıldır ağlar bu camia bu güne kadar ne değişti ama tersi umursamaz üstüne gidersen bu sefer rakiplerin hakemlerin gardını düşürürsün evet güçlü olursan hakemleri yenersin biz iki sene üst üste o hakemleri federasyonu yenerek şampiyon olduk fenerle yarışırken unutuldu tff yüzünden kaç maç geriden gelmek zorunda olduğumuz ama ne yaptık vura vura geldik ikinci sene gene tff hakemler devredeydi unutuluyor hep bize haftada 3 maç yaptırdılar ne yaptık ggene vura vura şampiyon olduk geçen senede olurduk hocanın şl sevdası olmasaydı ligi kopartabilirdik tabi yönetim hocaya kızgın olur sanki şl kupasını alacaktı bizim için önemli olan şampiyon olmaktı hocanın egosunun bedelini ödedik neymiş bazı arkadaşlar prestij diyordu önce rakiplerini bitir sonra arka arkaya şlye gidersen prestijini kazanırdın zaten hocanın elinde iki tarafıda götürecek kadro vardı kullanmadı bizi büyük zarara uğrattı. böylede olmaz hakemle tff ile savaşarak yürünmez güçlü olan mağrurdur şikayet edende zayıf bir kere zayıflığını gösterirsen herkesi havaya sokarsın bunu hep taraftar yaptı borda söyledikçe taraftarı suçluyoruz oldu sonuç ne oldu küme düşme potasında olan bile vodafone a Beşiktaşı yenmek için geliyoruz diyor neden bir kere zayıflığı gösterdik
akıllanmıyoruz hiç biz yıllardır hakem tff diye ağlayarak ne kazandıkki şimdi ne kazanmayı bekliyoruz.

İki sene  şampiyon olduğumuzda hakem hataları  rakipler lehine oldu ama bizi doğramadılar. Hatta  bir kaç maçta hoş görülü bile  davrandılar. Mesela Bursa deplasmanında Quaresma ‘yı atsalardı bugün başka bir şey konuşur olurduk. Doğranmadığımız içinde hakemler Beşiktaşı kolluyor söylemini ürettiler. Bak mesela o iki sene Vodafone da kazandığımız penaltı sayılarına bak.yani  biz o iki sezon hakemleri falan yenmedik.  Adamlar artık bize penaltı bile vermiyor. Geçen sene resmen doğradılar. Bahsettiğin iki sene şampiyonluk sezonlarında hakemler nisbeten adildi.

Eziklik falan diyorsun. Haksızlığı dile getirmenin adı eziklik değildir. Adalet isteği eziklik değildir. Nokta.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yine aynı şeyi yapıyorsun hocaya kafa göz dalıyorsun yönetime ucundan azıcık giydirme oh ne ala.abi bizde eleştiriyoruz bizde kızıyoruz ama sen hocaya öyle bir kitlenmişsin ki gözün başka hiçbirşeyi görmüyor.bu olay şeye döner günün sonunda Ahmet Özal:babamı Şenol Güneş öldürdü...
Ağzını açmayan yönetim motivasyonu tamamen düşmüş bir hoca varken taraftar ne yapsa bu devran böyle sürüp gider ne yazık ki..

kimi suçlayayım yönetim kötü oyuncu almışmış eee o kötü oyuncularla
şl de na mağlup nasıl çıktın nasıl kötü
yönetim masaya yumruğunu vurmuyorda iki kere aynı yönetim tavrıyla şampiyon
olduk. gözün neyi görecek ben bir olayı sizin gibi tek yönlü bakmadan yorumlarım
bunu defalarca gördünüz kimsenin görmediklerinide gördüm yorumladım zamanında
abouya gömdüler bir sezon burda son ana kadar o olmasa biz biteriz dedim o gitti
bu sefer taliscaya gömdüler ne dedim burda sorun talisca değil çözüm talisca sorunu siz daha derinde arayın dedim al işde talisca gitti istedikleri düzeyde oyuncu geldi ama oynayamıyor
neden acaba türkiyede gol kralı olmuş oyuncu getiriyoruz istatistiğini biliyormusun
bu güne kadar süperlig de çıktığı 54 maçta 37 gol 6 asist yapmış oyuncu ve biz onu
pozisyona sokamıyoruz. abi yönetim suçlu abou suçlu talisca suçlu biz her sezon bir tane günah
keçisi bulup suçlayalım belki düzelir. ne dedim ben geçen sene biz quaresma ile buluşturduğumuzun yarısı kadar taliscayı topla buluşturalım bizi tek başına şampiyon yapar. bunları yapan yönetimmi onları suçlayayım. Göz göre göre iki yıl takımı quaresmanın egosuna teslim edip katletti
daha neyi konuşuyoruz takım quaresmasız atak yapamaz duruma geldi biz daha hala forvet alınmadı diye yönetim suçlayalım hadi alanyada attığı kadar atmasın ben yarısınıda razıyım ama neden atmıyor acaba
sen maç boyu birbuçuk pozisyona sokamadığın oyuncudan gol bekliyorsun ver topu quaresmaya egosunu tatmin etsin biz bu şartlarda yukarda tutunabiliyorsak takım kalitesinden tutunuyoruz.
iki senedir hocanın takım üzerinde gram katkısı olmadığı gibi çelme takım duruyor.
daha ne yönetimi konuşacağım. ne zaman konuşursun yönetimi takım her maç on tane pozisyona girer atam o zaman deriz golcümüz yok diye  siz golcü aramıyorsunuz şapkadan tavşan çıkaracak sihirbaz arıyorsunuz çünkü anca öylesi bu takımda gol atar. o sihirbazı almadığı için yönetim suçlanıyor.

Çevrimdışı Librarius

Ya ben bunu anlatamadim gitti. Hakemin her maca etkisi olmasina gerek yok, bir takimi %10 ittirmis, digerini %10 engellemis olsun. Ne oluyor 80 puan almasi gereken takim 72 puanla, normalde 70 puan almasi gereken takim 77 puanla, yani on puan fark yiyecegi takimin 5 puan onunde rahatca sampiyon olmus gibi oluyor. Her mac hakeme gerek yok ki, zaten zorlanacagi mac sayisi 8-10 arasinda koca sezon boyunca sampiyonluga oynayan takimlarin. Seni kolay maclarda dograr, rakibi zor maclarda kazandirir, rakip kolay maclarin cogunu kazanir, sen de kolay maclarda dogranip kaybettigin puanlarin ustune zor maclarda dogranmasan da illa ki birkac puan kaybedersin.

Bu kadar basit. Kimse zaten hakemler isterse Erzurumspor'u sampiyon yapar demiyor. Ama sampiyonluga oynayan bir takima 3 maci bedavadan kazandirip oburune uc maci kaybettirmen zaten 9 puan fark demek. Sonra zaten 3-5 puan farkla sampiyonlugu kaciriyorsun.

Yahu herşey ortada. Beşiktaşlı bir hesap uzun yıllara dayalı bir çalışma yapmıştı. GS ve FB lige +9 puanla başlıyor.  Objektif veriler var: açın bakın son 20 yılda 3 büyükler içinde en fazla kırmızı kart gören takım hangisi, en az penaltı kazanan takım hangisi, rakipleri en az kırmızı gören takım hangisi, derbiler öncesi en çok kırmızı kart gören takım hangisi, derbilerde en çok  kırmızı gören  takım hangisi. Boşuna bakmayın ben söyleyeyim: Beşiktaş.

Yani biz ağlamıyoruz bir gerçeği ve adaletsizliği dile getiriyoruz.

Çevrimdışı Librarius

En temizi dun iste
Muzleraya kirmiziyi caksa, gollerine dirsek diye sari verse son saniye penalti calsa kim ne diyecek

Beşiktaş olsa hakemi kahraman ilan ederler di. Ana Cüneyt onu yapsa idam ederlerdi medyada. Erman dün musleraya kırmızı yok demiş, gol temiz demiş. 😂

Çevrimdışı Librarius

ağzınıza almışsınız yönetim zayıf bu konularda diye iki kere şampiyon olurken bu yönetim yokmuydu
fener maçından sonra ali palabıyık bir daha maçlarımıza verildimi bunlar olurken aynı yönetim yokmuydu
bizim oynadığımız oyundan hakeme ne sorun hakem değilki senin oynadığın oyun biz şampiyonluğu o oyunla verdik
kusura bakma maç sonunda tek pozisyonumuz yokken yeterince orta açtık gol atamadık diyen hocan varken hakeme düşmez şampiyonluğu vermek hoca hep aynı değişmiyor ilk şampiyonluk biliçin yüklediği kondisyonla geldi birde gomezin üst seviye oyunuyla
quaresma ortada yoktu bile ama buda hocanın oyun tarzı değildi daha sezon biterken bu oyunu değiştireceğiz dedi
ikinci sene şampiyon falan olamazdık yatıp kalkıp başakın aptallığına birde abou taliscanın sazı ele alışına dua etsin
gram oyuna katlısı olmadı hocanın tek yaptırdığı orta açtırmaktı üçüncü senesinde balon patladı. bu senede aynı yoldan gidiyor
geçen sene hakemin etkilediği maç sayısı iki yada üçtür oda bir maçta iki yanlış karar verse maçı hakem yüzünden kaybetmiş oluyoruz
maçın 90 dakika olduğunu unutuyor insanlar sanki rakiplerin aleyhine hakem hatası olmadı hiç hadi bir gs fener maçını hakem etkilesin
ya anadolu takımıyla oynarken hakem etki etti demeye utanır insan öyle bir maçımızda yok zaten sürekli mazeretler üretim
gerçeğin üstünü örterek geldi takım bu duruma hakem makem hikaye hakem kaç maçını alabilecek 8 maçını alsa 78 puanla gene şampiyon olursun sorun hakem değilki. geçen sene anadolu takımlarına kaybettiğimiz hiç bir puanda hakem eli yoktu

Gs’ninde dün pozisyonu yoktu. Hakem aldı hediye etti 3 puanı. Ligde sadece bizim ne yaptığımız değil rakiplerinde ne yaptıkları  önemli.

Çevrimiçi Necmi

İki sene  şampiyon olduğumuzda hakem hataları  rakipler lehine oldu ama bizi doğramadılar. Hatta  bir kaç maçta hoş görülü bile  davrandılar. Mesela Bursa deplasmanında Quaresma ‘yı atsalardı bugün başka bir şey konuşur olurduk. Doğranmadığımız içinde hakemler Beşiktaşı kolluyor söylemini ürettiler. Bak mesela o iki sene Vodafone da kazandığımız penaltı sayılarına bak.yani  biz o iki sezon hakemleri falan yenmedik.  Adamlar artık bize penaltı bile vermiyor. Geçen sene resmen doğradılar. Bahsettiğin iki sene şampiyonluk sezonlarında hakemler nisbeten adildi.

Eziklik falan diyorsun. Haksızlığı dile getirmenin adı eziklik değildir. Adalet isteği eziklik değildir. Nokta.
hak ağlayarak aranmaz bu Beşiktaş düşmanı hakemler değilmiydi o zaman maçlarımızı yöneten
hep ne dedim ben hakkını hakeme ağlayarak arayamazsın anca ağlak olursun bir sene bu taraftar
namoğluna tek bir kelime söylemeden geçirdi sen avrupa maçlarında fenerle uğraşacağına git uğraşman
gerekenlerle uğraş. neden namoğluna yd ye hiç olmazsa avrupa maçlarında olsun tek laf edilmiyor
acaba bunlara borcumu var tribünlerin birini Beşiktaş belediye başkanı yapmak için zamanında uğraşmışlardı
yd yi söylemeye gerek yok biz protesto yapmamız gereken kişilere dokunmayıp anca o hakem bu hakem diye ağlayalım
değerli taraftar gruplarımızdan neden musluğun başındakilere tek laf edilmez. çeşmeyi onlar açıp kapatıyor.
masal anlatıyoruz sürekli kendimize başka bir şey değil bu bize karşı art niyetli hakemler iki sene şampiyon olurken neden art niyetli değildi

Çevrimdışı Librarius

Kirmizi degil sari verse bari, defansin yetisebilecegini dusunmustur dersin ama faul bile vermemesi skandaldir. Daha gecen sene adam gelip ayagina kafa atti diye Babel kirmizi gordu, bunu soylerken ciddiyim, cunku Babel adami gormuyor bile son ana kadar, ama adam goz gore gore dumduz mala gibi kosup ayaga kafa atti ve Babel kirmizi gordu.

Ayrica su da var, bu pozisyon bizim macta olsa Bulo ortaligi birbirine katardi, Antalyali oyuncu da kursun yemis gibi bes takla atip bagirirdi. Bu macta hic sesleri cikmadi, kuzu kuzu yenildiler. Kimse de Bulo maci satti demiyor. Yarin Riza'nin takimi olumune oynar, maci domine eder, biz de tutup bir bal goluyle yensek gene Riza maci satti diyecekler.

Aynı maçta Gençlerli oyuncu yerde yatan Tolgay ‘ın kafasına tekme attı ama kırmızı görmedi. Bak aynı maçtan bahsediyorum.

Çevrimdışı Librarius

Hocaya laf sokacam diye hakem akliyorsun abi
Babel nasil atildi
Quaresmaya giren adam neden atilmadi
Lens de gecen hafta once topu siyirmadi mi neden ona kirmizi dendi
Takimlar birbirine yakin iki dudukle puan durumu degisiyor

Konya macinda senin oyuncunun ayagina basan adamin sari karti var senin taliskan sari goruyor o adam atilmasin diye, neyi anlatiyorsjn abi

Zayifi gec bu isleri engelleyebilecek yonetim yok.
Senin hocanin kafasini yariyirlar fikret orman sucluymus gibi aciklamalar yapiyor, aziz yildirimin hocasinin kafasini yar bak neler oluyor, ftnin kafasini yar vodafone arenada oraya avm yaptirirlar sitatsiz kalirsin

Bak yine bir  örnek vereyim: geçen sezon Antalya deplasmanında Pepe ‘nin attığı kafa golü faul gerekçesiyle iptal edildi. Donk ‘un pozisyonundan daha temizdi.  Erman denen herifimsi Pepe ‘nin golü için  net faul demişti. Dün gece ise faul yok golde demiş. 

Çevrimdışı mylife1903

Yahu herşey ortada. Beşiktaşlı bir hesap uzun yıllara dayalı bir çalışma yapmıştı. GS ve FB lige +9 puanla başlıyor.  Objektif veriler var: açın bakın son 20 yılda 3 büyükler içinde en fazla kırmızı kart gören takım hangisi, en az penaltı kazanan takım hangisi, rakipleri en az kırmızı gören takım hangisi, derbiler öncesi en çok kırmızı kart gören takım hangisi, derbilerde en çok  kırmızı gören  takım hangisi. Boşuna bakmayın ben söyleyeyim: Beşiktaş.

Kendi evimizde son derbi penaltisi amokachi atmis galiba oyle bisi vardi
Adamin cocuklsr besiktas altyapisindanoynadi buyudu baska takimlara gittiler torun sahibi oldu biz penalti atacaz

Çevrimdışı Librarius

10 tane atacan 9una ofsayt diyecekler 10cuyu da keyfen saymayacaklar sen 11.yo atacan diyor, basketbol sanki bu.
Takimlar arasinda aman aman fark yok anlatamiyoruz

Son  iki sezon deplasman maçları çok önem kazandı şampiyonluk yolunda. İşte 2 deplasmandan hakem marifetiyle 6 puan çıkarsan kralsın.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 16:19:09 Librarius ]

Çevrimdışı mylife1903

kimi suçlayayım yönetim kötü oyuncu almışmış eee o kötü oyuncularla
şl de na mağlup nasıl çıktın nasıl kötü
yönetim masaya yumruğunu vurmuyorda iki kere aynı yönetim tavrıyla şampiyon
olduk. gözün neyi görecek ben bir olayı sizin gibi tek yönlü bakmadan yorumlarım
bunu defalarca gördünüz kimsenin görmediklerinide gördüm yorumladım zamanında
abouya gömdüler bir sezon burda son ana kadar o olmasa biz biteriz dedim o gitti
bu sefer taliscaya gömdüler ne dedim burda sorun talisca değil çözüm talisca sorunu siz daha derinde arayın dedim al işde talisca gitti istedikleri düzeyde oyuncu geldi ama oynayamıyor
neden acaba türkiyede gol kralı olmuş oyuncu getiriyoruz istatistiğini biliyormusun
bu güne kadar süperlig de çıktığı 54 maçta 37 gol 6 asist yapmış oyuncu ve biz onu
pozisyona sokamıyoruz. abi yönetim suçlu abou suçlu talisca suçlu biz her sezon bir tane günah
keçisi bulup suçlayalım belki düzelir. ne dedim ben geçen sene biz quaresma ile buluşturduğumuzun yarısı kadar taliscayı topla buluşturalım bizi tek başına şampiyon yapar. bunları yapan yönetimmi onları suçlayayım. Göz göre göre iki yıl takımı quaresmanın egosuna teslim edip katletti
daha neyi konuşuyoruz takım quaresmasız atak yapamaz duruma geldi biz daha hala forvet alınmadı diye yönetim suçlayalım hadi alanyada attığı kadar atmasın ben yarısınıda razıyım ama neden atmıyor acaba
sen maç boyu birbuçuk pozisyona sokamadığın oyuncudan gol bekliyorsun ver topu quaresmaya egosunu tatmin etsin biz bu şartlarda yukarda tutunabiliyorsak takım kalitesinden tutunuyoruz.
iki senedir hocanın takım üzerinde gram katkısı olmadığı gibi çelme takım duruyor.
daha ne yönetimi konuşacağım. ne zaman konuşursun yönetimi takım her maç on tane pozisyona girer atam o zaman deriz golcümüz yok diye  siz golcü aramıyorsunuz şapkadan tavşan çıkaracak sihirbaz arıyorsunuz çünkü anca öylesi bu takımda gol atar. o sihirbazı almadığı için yönetim suçlanıyor.
Cl maclarinda yeni transferler oynadi mi abi
Mesela quaresma gecen sene kac mac cezaliydi sakatti lens onun olmadigi maclari alaydi
Negredo cenk yokken cikip 20 tane ataydi

Çevrimiçi Necmi

ben Beşiktaş doğranmıyor demiyorumki yanlış duvara ağlıyorsunuz diyorum
her hafta bir başka hakeme tepki duymaktan yoruldum artık dışardan hakem getirsen farklı olmayacak onları gene bu mhk
yönlendirecek sanki dışardan gelecek olanı biz getireceğiz gibi düşünülüyor.zaten bunu gösterecek iyi niyet olsa
mhk da mevcutların tarafsız olmasını sağlar. fener sezon başından beri hakemlerden gram destek görmüyor
sezon başında komlo kurucuları feneri şampiyon ilan etmişdi. şimdi sesleri çıkmıyor.
anlamıyorsunuz bak daha net söylüyorum yd ve namoğlu bizzat bizim taraftar gruplarımızca kollanıyor.
twitterde konuşanlar taraftar gruplarına bağlı olmayan bağımsız tek başına takılan insanlar bizim gruplar
ne yapıyor iki senedir gs ile yarışıyoruz ama her maç fenere sövüyorlar birde ceza aldırıp gs nin ekmeğine yağ sürüyorlar.
duydunuzmu iki sezondur gs ye karşı bir slogan atıldığını siz daha hakemlerde arayın suçu derinlere inmeyin sakın
hakemlerle çözersiniz belki durumu.

Çevrimiçi Necmi

Cl maclarinda yeni transferler oynadi mi abi
Mesela quaresma gecen sene kac mac cezaliydi sakatti lens onun olmadigi maclari alaydi
Negredo cenk yokken cikip 20 tane ataydi

leipzig maçını deplasmanda senmi oynayıp aldın :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

FLAŞ!

Ali Cansun: "Konyaspor - Beşiktaş U21 maçından sonra Yasin Sülün ile konuştum. Maç bittikten sonra taraftar, rakip oyuncular, Konyaspor hocası ve Taner Ay isimli yöneticileri Beşiktaşlı futbolculara kalleşçe saldırmış ve darp edilmiş. "

Çevrimdışı mylife1903

Aynı maçta Gençlerli oyuncu yerde yatan Tolgay ‘ın kafasına tekme attı ama kırmızı görmedi. Bak aynı maçtan bahsediyorum.
Ya cok aradim o ozosiyonjn fotosunu bulamadim kendim yapacam tekken3 kapak resmi gibi

Ama faul falan yok tabi orda
http://mobile.twitter.com/kartalanalizcom/status/918927711686578176/video/1

Çevrimiçi Necmi

Bak yine bir  örnek vereyim: geçen sezon Antalya deplasmanında Pepe ‘nin attığı kafa golü faul gerekçesiyle iptal edildi. Donk ‘un pozisyonundan daha temizdi.  Erman denen herifimsi Pepe ‘nin golü için  net faul demişti. Dün gece ise faul yok golde demiş. 
ermanın dediği çok mu önemli senin için ne diyecek herif zaten Beşiktaş düşmanı
lig tv de değilmiydi Beşiktaşı durdurmak lazım lafından sonra neler yaşadık. bugün adamın lafına değermi
veriyorsun değer vermiyorum deme veriyorsunki izliyorsun veriyorsunki gelip burda dile getiriyorsun.
bak söylediğin şeyi ben bilmiyorum çünkü değer vermediğim için izlemiyorum izlemediğim içinde gelip buralarda reklamını yapmıyorum.
o adam orda renklilere değil senin gibilerine konuşuyor sen dinledikçede amacına ulaşıyor zaten
hala bunu bile kavrayamadınız.

Çevrimdışı Librarius

Antalya-Galatasaray maçında skandal bir performans sergileyen Mete Kalkavan Ve Suat Arslanboğa ikilisi
Bu akşam Beşiktaş-Konyaspor maçına tekrar VAR hakemi olarak verildi.
Yusuf Namoğlu’nun ödülü böyle olur işte.

Şaka değil di mi?

Çevrimdışı mylife1903

leipzig maçını deplasmanda senmi oynayıp aldın :alala:
Besiktas tarihinin en gereksiz macini mi buldun abi bula bula
Yayilarak izledigimiz besiktas tarihindeki ilk mac ikincisi de ikinci bayern maciydi

Çevrimiçi Necmi

FLAŞ!

Ali Cansun: "Konyaspor - Beşiktaş U21 maçından sonra Yasin Sülün ile konuştum. Maç bittikten sonra taraftar, rakip oyuncular, Konyaspor hocası ve Taner Ay isimli yöneticileri Beşiktaşlı futbolculara kalleşçe saldırmış ve darp edilmiş. "
birilerinin tetikçileri amaçda belli. himmetçiler bunlar.

Çevrimdışı mylife1903

ermanın dediği çok mu önemli senin için ne diyecek herif zaten Beşiktaş düşmanı
lig tv de değilmiydi Beşiktaşı durdurmak lazım lafından sonra neler yaşadık. bugün adamın lafına değermi
veriyorsun değer vermiyorum deme veriyorsunki izliyorsun veriyorsunki gelip burda dile getiriyorsun.
bak söylediğin şeyi ben bilmiyorum çünkü değer vermediğim için izlemiyorum izlemediğim içinde gelip buralarda reklamını yapmıyorum.
o adam orda renklilere değil senin gibilerine konuşuyor sen dinledikçede amacına ulaşıyor zaten
hala bunu bile kavrayamadınız.
msabahtan beri basina sirt cevirmeyin diyorusn suyuna git diyorsun abi
Erman hakemleri ve futbol dinamiklerini etkileyebilen tehlikeli biri
Dinazor hincal da ayni sekilde
Sen izle izleme vandaki ardahandaki urfadaki rizedeki besiktasli izliyor
Sadece istanbulda besiktasli yok hatta hakemler de izliyor ermani

Çevrimiçi Necmi

Besiktas tarihinin en gereksiz macini mi buldun abi bula bula
Yayilarak izledigimiz besiktas tarihindeki ilk mac ikincisi de ikinci bayern maciydi
o gereksiz dediğin maçlar yüzünden verdik geçen sene şampiyonluğu sana gereksiz olabilir ama takımın hocasına gereksiz değildi :D
bizim için gereksizdi leipzig için değil. hayati önem taşıyordu onlar için sen maçın gereksizliğine değil
orda leipzigi yenen takımın içerde malatyayı neden yenemediğine bakman lazım sorguyu burdan yapacaksın.

Çevrimdışı mylife1903

Himmetci midir bilmem ama kucucuk cocuklara saldiran yarin kucuk kizlara tecavuz de eder bu herifleri istanbuldakk macta temiz dovmek lazim. Boks takimini salacan bunlara

Çevrimdışı Librarius

hak ağlayarak aranmaz bu Beşiktaş düşmanı hakemler değilmiydi o zaman maçlarımızı yöneten
hep ne dedim ben hakkını hakeme ağlayarak arayamazsın anca ağlak olursun bir sene bu taraftar
namoğluna tek bir kelime söylemeden geçirdi sen avrupa maçlarında fenerle uğraşacağına git uğraşman
gerekenlerle uğraş. neden namoğluna yd ye hiç olmazsa avrupa maçlarında olsun tek laf edilmiyor
acaba bunlara borcumu var tribünlerin birini Beşiktaş belediye başkanı yapmak için zamanında uğraşmışlardı
yd yi söylemeye gerek yok biz protesto yapmamız gereken kişilere dokunmayıp anca o hakem bu hakem diye ağlayalım
değerli taraftar gruplarımızdan neden musluğun başındakilere tek laf edilmez. çeşmeyi onlar açıp kapatıyor.
masal anlatıyoruz sürekli kendimize başka bir şey değil bu bize karşı art niyetli hakemler iki sene şampiyon olurken neden art niyetli değildi

Bu konuda aynı düşğncedeyim zaten. Yusuf Namoğlu hedef olmalı tribünlerde. Taraftar grubu uyuyor ama.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu TFF Mhk da ne himmetçiler₁ vardır öyle böyle değil hiçbirine dokunulmadı.hala şuan görevde olan hoca ve futbolcular var bu yapıya bağlı.şaka gibi bir ülke olduk valla.bu akşam ki maç özelinde neler yaşayacağız bakalım..tribünde başı çeken arkadaşlar Fener’e söveceğine mhk başında ki adama sövsünler hep beraber koro halinde sövelim