Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737198 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya hadi almaya geldi diyelim. Asil problem o adam topu orta saha cizgisinde aldiginda basliyor.

Gokhan sag cizgi ve orta saha cizgisine basar halde, Quaresma Gokhan'in 15 metre önünde, Caner sol cizgi ve orta saha cizgisine basar halde, Pepe Vida Medel bizim yari sahada yayilmis halde, Oguzhan Yine orta saha cizgisine basar halde Ljajic'e paralel, Love ve Babel stoper kucaginda.

Simdi bu dizilimi iyi anlatabildim mi bilmiyorum, ozellikla stadta izleyenler daha iyi canlandirmistir. Adam topu atacak birini bulamiyor. 2 caresi var, kendisi sol icteyse Quaresma'ya uzun atmak veya Babel'in arkasi donuk oyununa guvenip ona sisirmek. Sonra gelsin top kayiplari.

Bizim en büyük problemimiz rakip orta saha ile rakip savunma arasina oyuncu getiremiyoruz. Ya stoperlerin kucaginda ya cizgide yada topun gerisinde kaliyor bizim oyuncular.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ön taraf çok hareketsiz bizim herkes ayağına istiyor durağan bir koşu atayım alan boşaltıyım fln hiç Yok bizim hücumcularda.o yüzden bence yerleşerek rakip sahaya oynuyoruz öteki türlü oynama ihtimali Yok bence bu oyuncu grubunun çok statik oyuncu var.

Çevrimiçi Akil Emre

En büyük sıkıntı Atibanın uefa kadrosuna yazılmamasıdır, medeli seviyorum ama atibanın zekasının yarısına sahip değil, medel sağ bek sol bek oynasın sorun değil ama Atibanın yerinde tek başına yapamıyor, son olarak Necip iyi gözüksede rotasyon hariç 11 olmamalı. Love kardeşim pektemeğide aratıyor bu nasıl bi ızdırap love larin pektemek ,çtam anadolu takımı işi.

Çevrimdışı underworld

İkiside şeklen varlar...
Yardımcı istediniz alın işte varlar diye yapılmış bir hareket
Guti olayi benimde ilgimi cekti Ilhan vardi kulubede dun. Guti neden yoktu acaba umarim olumsuz bir durum yoktur

Çevrimdışı underworld

Sen büyük Abdullah avcı hayranısın seni biliyorum.bu adamı bu kadar önemli yapan ne onu anlamıyorum bana göre hiçbir başarısı Yok.sıfır camia baskısı tıkır tıkır yapılan ödemeler 5. De olsa bu adam başarılı 9. Da olsa başarılı.çok büyütülüyor bence bay analist kendi fikrim

Ben kimseye hayranlık duymuyorum sadece parametreler beni bir isme yönlendiriyor.

Çevrimdışı WOTGATE

8. Hafta: Atiker Konyaspor-Beşiktaş (3)
9. Hafta: Göztepe-Beşiktaş (1)
10. Hafta: Beşiktaş-Çaykur Rizespor (3)
11. Hafta: Medipol Başakşehir-Beşiktaş (1)
12. Hafta: Beşiktaş-Sivasspor (3)

herkes puanlayarak tahminlerini yazsın bakalım  :tabe:

benim tahminim 11
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 13:12:50 WOTGATE ]

Çevrimdışı atalay

Adını burada pek zikrettiğim Marbella'da tanışma fırsatı da bulduğum Quique Setien'in oyuna bakışı ile ilgili bir-iki şey paylaşacağım. Anladığınızı umuyorum.

"Öyle teknik direktörlerle çalıştım ki, bütün bir maçı sahanın bir ucundan diğer ucuna kat ederek geçiriyor, ama asla topa dokunmuyordum. Çoğu zaman, antrenörlerimin bana söyledikleri şeyleri yapmak için kendi oyun görüşümü feda ettim. Maç içerisinde takım arkadaşımın bana rahatlıkla pas verebileceği bir pozisyona geliyordum, ama o sahanın diğer bir ucundaki boş alana uzun bir pas yolluyordu. Neden? Çünkü bu, antrenörün ondan istediği şeydi. Bu, benim için büyük bir problemdi. Bir oyuncu olarak, antrenörünüzün söylediğiyle sizin sahada gördüğünüz şey arasında bir çatışma olduğunu hissetmek istemezsiniz. Elbette onun sizden istediğini yapmaya çalışırsınız, ama bir yandan eksik bir şeylerin olduğunu da bilirsiniz."

Elbette yaptığınız şeyleri ya da neden bunları yapmanız gerektiğini anlamayan taraftarlar tüm kulüplerde var. Onlar sadece kazanmak ya da kaybetmekle ilgilenirler. Bu, benim için bu meslekteki üstesinden gelmesi en zor şey. Çoğu Betis taraftarı, benim oyun hakkındaki fikirlerimi benimsedi. Ama bu kolay olmadı. Geçen sezonun ilk yarısında, maçları kaybettiğimiz zamanlarda, belki de oyunumuzun arkasındaki bazı kavramları anlamak onlar için daha zordu. Ama bizi bu yenilgilerden kurtaracak şeylerimiz de vardı. Her zaman gelişmek için bir neden vardır. Sezon sonunda La Liga'yı altıncı sırada bitirdiğimizdeyse, oyun yaklaşımımız daha kabul gördü. Taraftarlar, geriden oyun kurmamızın sonuçlarını gördüler. Bu oyun tarzı, maçı kontrol etmeyi sağlar. Rakip yarı sahaya varmadan önce geride birçok pas yapmak ve boş oyuncuyu bulmanın ileride getirdiği üstünlük... Uzun vadede, bunların hepsi pozitif şeylerdir. Çoğu insan hala top kaleciye geldiğinde, üstelik bir de takım yenik durumdaysa, topu mümkün olduğu kadar çabuk bir şekilde rakip kaleye doğru göndermesi gerektiğine inanıyor. Halbuki bu kestirme bir yol değildir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben kimseye hayranlık duymuyorum sadece parametreler beni bir isme yönlendiriyor.
Milli takımda neden başarısız dı Bu arkadaş?baskı altında çalışmak öyle belediye takımında sıfır baskı ile çalışmaya benzemez.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
31 Tem, 2017 00:30 »
Quique Setién, Las Palmas'dan sonra Betis'e de eşik atlatacak gibi duruyor. 1 ay gibi kısa bir sürede yeterli dokunuşu yapmış.
13 Nisan 2018, 14:38:21 »
Kendisinin notunu Marbella kampında bir haftada vermiştim. Şu anda La Liga'da 5. sırada ve Avrupa bileti kovalıyor. En önemlisi büyük takım futbolu oynatıyor.

[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 12:45:36 atalay ]

Çevrimdışı atalay

13 Haziran 2018, 15:50:34 »
+River demişken teknik direktör Marcelo Gallardo'nun Avrupa yapma zamanı geldi. Yalnız onun saha içi düzenini Avrupa'da çok az takım tercih ediyor.

Bu arada River'ı Libertadores'te yarı finale çıkardı. 2015'teki gibi kupayı yeniden kazanabilir. Artık oradaki misyonunu da tamamlamış olur. Ve bir Arjantinli teknik direktör olarak oradan La Liga yolu tutması pek mümkün gözüküyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ön taraf çok hareketsiz bizim herkes ayağına istiyor durağan bir koşu atayım alan boşaltıyım fln hiç Yok bizim hücumcularda.o yüzden bence yerleşerek rakip sahaya oynuyoruz öteki türlü oynama ihtimali Yok bence bu oyuncu grubunun çok statik oyuncu var.

Corbali langirt taktigi

Çevrimdışı tugozcan

Oyuncu grubunun statik oldugunu biliyorum ama sadece oyuncu grubunun statik olmasiyla da aciklayamiyorum artik. Bu sekilde oynadigimiz her macin sonunda Senol Hocanin "iyi oynadik ama atamadik" mealinde aciklamalari gercekten cok enteresan.

6-8-10 numarada oynayan oyuncularda son 2 senede gordugumuz (Talisca haric, cunku geriye gelip top dagitmiyor stoper kucagindaki ekibe katiliyordu) skor eksikliginin sebebi de bu. Yukarida bahsettigim seceneklerde genelde Quaresmaya donmek bizim 1. Tercihimiz. O da sagolsun ayagina aldiginda orta acmayi tercih ettigi icin (malum Babel ve Love stoper kucagindaydi ve artik ceza alanina girdiler, Quaresma icin yeterli ortam olustu) 6-8-10 da oynayan oyuncular geride kaliyor. Bu duzende gol atmalari mumkun degil. Ayrica bu sebeple takim boyu uzuyor ve topu geri kazanma suremizde inanilmaz uzamis oluyor. 2 senedir cektigimiz forvet sıkıntısı da bununla aciklanabilir. Boyuna aldanmayin ne Negredo bu tip bir oyuna uygundu ne Love uygun. Hatta Cenk bile gitmeden once ilk yarida penaltisiz 4-5 golde kalmisti.

Uzatmak istemiyordum ama yazayim; Babel'in ilk geldigi sezon soldan cizgiye indigi bir cok pozisyonumuz vardi. Imza calimidir belki de Babel'in. Uzun bir zamandir bunu denemiyor. Cunku inse ne olacak? Orta saha zaten geride kalmis, Quaresma ceza sahasinin en ucra kosesinde, forvet icerde tek basina. Veya bana gore rakip orta saha ile stoperlerinin arasinda ligin en iyi yer tutan oyuncusu Oguzhan artik oralara gitmeyi denemiyor bile, neden? Cunku orada pas almis olmasi yine bir seyi degistirmiyor. Top oraya gectiginde bile diger oyuncular stabil kaliyor.

Çevrimdışı atalay

+River-Gremio; Boca-Palmeiras.. Sıkı eşleşmeler. Takip edilmeye değer maçlar.

Çevrimdışı underworld

Milli takımda neden başarısız dı Bu arkadaş?baskı altında çalışmak öyle belediye takımında sıfır baskı ile çalışmaya benzemez.

Milli takımda kim başarılı ki :)
Ayrıca milli takım benim için kıstas değil.
Avcı'nın oraya getirilmesi de doğru analiz değil.

Çevrimdışı underworld

+River-Gremio; Boca-Palmeiras.. Sıkı eşleşmeler. Takip edilmeye değer maçlar.
Ovvv en sevdiğim maçlar

Çevrimdışı Kursad_Duran

8. Hafta: Atiker Konyaspor-Beşiktaş (0)
9. Hafta: Göztepe-Beşiktaş (3)
11. Hafta: Medipol Başakşehir-Beşiktaş (0)

9 puan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sorunumuz her maçın son maç olduğunun düşünülmesi
layic kötü mü oynadı çöppp
puan mı kaybettik istifaaaa....
sezon başında “bu adam bizi kafasında bitirmiş, yürüsün gitsin, şu dakkadan sonra bize hayır vermez” denen Babel tek umut oluvermiş
revaçta hoca bu hafta.
puan kaybedilir kazanılır yahu bayern evinde Ajax’a kaybetti
telafi edilmeyecek şey değildi bu maç
Bence bu maç bu kadar Rotasyon yapılacak bir maç değildi

Sarpsborg gitmiş Genkı yenmiş  :nerd:

Şu maçı alsak gruptan çıkmayı garantilemiş bir rakibi de saf dışı bırakmis olacaktık ama biz gittik yenildik ve herkes potaya girdi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi mayguntr

8. Hafta: Atiker Konyaspor-Beşiktaş (3)
9. Hafta: Göztepe-Beşiktaş (1)
11. Hafta: Medipol Başakşehir-Beşiktaş (0)

10 puan

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence bu maç bu kadar Rotasyon yapılacak bir maç değildi

Sarpsborg gitmiş Genkı yenmiş  :nerd:

Şu maçı alsak gruptan çıkmayı garantilemiş bir rakibi de saf dışı bırakmis olacaktık ama biz gittik yenildik ve herkes potaya girdi :bandit:

rotasyon yoktu ki  :alala:

Karius-Gökhan-Pepe-Vida-Caner-Medel-Adem-Lens-Love

9 oyuncu as oyuncu.

necip ve töre oynadı diye rotasyon diyemeyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli takımda kim başarılı ki :)
Ayrıca milli takım benim için kıstas değil.
Avcı'nın oraya getirilmesi de doğru analiz değil.

şenol güneş başarılı dünya 3.cüsü  :ok:

Senin için ne kıstas ? Lig mi kıstas ? Abdullah avcının lig de ne başarısı var ?

Niye doğru analiz değil ?

Yahu karşında fizikli bir takım varsa topa sahip olarak maça başlaman gerekiyor diyoruz. Buna göre organizasyon kurması gerekiyor. Kayseri maçında az biraz topa sahip olduk rakip sahaya yerleşerek oynadık fark hemen kendini gösterdi. Medel ve Neciple rakip sahaya yerleşsen ne olacak araya top mu atacaklar ?
Sebep ? Sonuç..

Çevrimdışı tugozcan

şenol güneş başarılı dünya 3.cüsü  :ok:

Senin için ne kıstas ? Lig mi kıstas ? Abdullah avcının lig de ne başarısı var ?

Niye doğru analiz değil ?
Herkes taraftar baskisi yok diye calistigi ortamda elde ettigi seyleri kucumsuyor. Ama taraftarsiz bir takimi 2 senedir yarista tutuyor olmakta bir basari. Nereden baktigina gore degisir.

Milli takimda kistas degil bence. Donemlik jenerasyonlar dogrudan etken. Kabul etmek gerekir ki Senol Gunesin elindeki jenerasyonla Avcinin elindeki bir değildi.

Her seye rağmen Avci bir risk. Tartismaya acik bir isim. Mesela Senol hocanin bize geldigi donem Senol Hoca tartismaya acik değildi, piyasadaki net olarak en iyi tercihti. Avci'nin konumu su an boyle degil.

Ama baskan ben olsam getiririm Avci'yi. Orasi ayri.

Çevrimiçi mayguntr

Avci da su an Senol hocanin 4 sene onceki pozisyonunda. Ligde duzenli olarak kafaya oynayan ama bir turlu sampiyonluk elde edememis bir t.d. Senol hoca nasil eline duzgun kadro ve arkasina camia destegini aldiginda sampiyon oldu, Avci da bunu basarabilir. Avci en azindan modern futbolu takip eden, tembel olmayan bir t.d. Futbol dahisi falan degil ama besiktasi sampiyon yapabilir bence.

Çevrimiçi annoca

Bu arada River'ı Libertadores'te yarı finale çıkardı. 2015'teki gibi kupayı yeniden kazanabilir. Artık oradaki misyonunu da tamamlamış olur. Ve bir Arjantinli teknik direktör olarak oradan La Liga yolu tutması pek mümkün gözüküyor.
marco rose nasıl. yakışmaz mı bize

iyide madem Şenol hoca bu kadar mahir bizden önce ts yi bursayı şampiyon yapsaydı
madem bütün hüner onda hocanın ilk şampiyonluğu bizimle ama bizim ilk şampiyonluğumuz hoca ile değil.
hiç katılmıyorum hoca değil Beşiktaş şampiyon oldu. hayal satıyoruz eskiyi konuşarak eski şartlar değil
şimdiki şartlar. bu kulüp yd travması atlattı. eskiyi örnek veriyorsunda eskide bu yönetim yoktu biz biliçlede şampiyon olurduk son 5 haftada verdik ama biliç yüzünden ama töre yüzünden bence daha çok mhk yüzünden gitti o şampiyonluk tabi birde derin şeyler yüzünden bu yönetimle takım hep üstüne koyarak geldi. biliçle şampiyon olurdu dediğimiz kadroyu şimdiki kadroyla mukayese edelim
bazı şeyleri çok abartıyoruz. biz şampiyonluğa yd sayesinde uzak kaldık bu günle ölçü değil.
başkana gelince daha önce söyledim bende artık hiç bir kredisi kalmadı bu yönetimi belirlediği anda
benim için bitti ama bu yaptıkları iyi şeyleri yok saymamı gerektirmiyor sadece bundan sonra yapacaklarını koşulsuz desteklemem.iyiyi alkışlar kötüyü eleştiririm
kovalım demiyorum hocayı istifa etsinde demiyorum benim sözüm taraftara hocayı Beşiktaşın üstüne koymayın diyorum tabi haklısın başkanıda Beşiktaşın üstüne koyamayız.ama ikisi aynı şey değil
birisi Beşiktaşa hizmet etsin diye seçilmiş diğeri Beşiktaşa hizmet etsin diye seçilenler tarafından tutulmuş
birini seçip yetki verirken bir takım haklarıda veriyorsun eline bazı konularda siyahla beyazı birbirinden ayırmak lazım
Şenol Güneş Trabzonu şampiyon yapmadı mi :alala:

96 sezonu sanırım yine kil payı ile Fb ye kaptırmis şampiyonluğu

Ts ile Fb yı yenip TR kupasini almadı mi :alala:

Bu böyle uzar gider..

Millet doğum gününde gol atıp taraftara hediye verir bizimki 2 gol yedirdi ya :D Şaka bi yana Karius pek eleştirilmemiş forumda ilk golü ben Karius'a yazarım.
Ben çok hatalı olduğunu düşünmüyorum sadece durduğu yer hataydı on direkte değil de kalenin ortasında olsaydı çıkarırdı

Onun dışında Top Canere çarpıp yön değiştiriyor ama kaleye doğru giderken bir kez daha Falso alıp yön değistiriyor :alala: