Ön taraf çok hareketsiz bizim herkes ayağına istiyor durağan bir koşu atayım alan boşaltıyım fln hiç Yok bizim hücumcularda.o yüzden bence yerleşerek rakip sahaya oynuyoruz öteki türlü oynama ihtimali Yok bence bu oyuncu grubunun çok statik oyuncu var.
Oyuncu grubunun statik oldugunu biliyorum ama sadece oyuncu grubunun statik olmasiyla da aciklayamiyorum artik. Bu sekilde oynadigimiz her macin sonunda Senol Hocanin "iyi oynadik ama atamadik" mealinde aciklamalari gercekten cok enteresan.
6-8-10 numarada oynayan oyuncularda son 2 senede gordugumuz (Talisca haric, cunku geriye gelip top dagitmiyor stoper kucagindaki ekibe katiliyordu) skor eksikliginin sebebi de bu. Yukarida bahsettigim seceneklerde genelde Quaresmaya donmek bizim 1. Tercihimiz. O da sagolsun ayagina aldiginda orta acmayi tercih ettigi icin (malum Babel ve Love stoper kucagindaydi ve artik ceza alanina girdiler, Quaresma icin yeterli ortam olustu) 6-8-10 da oynayan oyuncular geride kaliyor. Bu duzende gol atmalari mumkun degil. Ayrica bu sebeple takim boyu uzuyor ve topu geri kazanma suremizde inanilmaz uzamis oluyor. 2 senedir cektigimiz forvet sıkıntısı da bununla aciklanabilir. Boyuna aldanmayin ne Negredo bu tip bir oyuna uygundu ne Love uygun. Hatta Cenk bile gitmeden once ilk yarida penaltisiz 4-5 golde kalmisti.
Uzatmak istemiyordum ama yazayim; Babel'in ilk geldigi sezon soldan cizgiye indigi bir cok pozisyonumuz vardi. Imza calimidir belki de Babel'in. Uzun bir zamandir bunu denemiyor. Cunku inse ne olacak? Orta saha zaten geride kalmis, Quaresma ceza sahasinin en ucra kosesinde, forvet icerde tek basina. Veya bana gore rakip orta saha ile stoperlerinin arasinda ligin en iyi yer tutan oyuncusu Oguzhan artik oralara gitmeyi denemiyor bile, neden? Cunku orada pas almis olmasi yine bir seyi degistirmiyor. Top oraya gectiginde bile diger oyuncular stabil kaliyor.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi