Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3722815 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Atalay kardeşim yazdıkların herkese yol gösterici ve çok değerli. Yalnız şu cevaplarını alıntılasan daha güzel olmaz mı. Şimdi geri dönüp samet in yazdıklarında şüphe bulunmayan şeyi bulmak için uğraşacağız. Alıntılamadığın zaman forumu dışlayıp Samet ile diyaloga girmiş gibi oluyorsun. Yine de senin bileceğin bir şey tabi

Peki.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

+Başakşehir en zorlu 5 maçlık fikstüre sahip buralarda takılmaları çok iyi olur. Sırasıyla Malatya-Fb-Kayseri-Konya-Bjk maçları var..

Başakşehir çok zorlu 5 haftalık fikstüre girecekti. Daha ilk maça kayıpla başladı.. Sıradaki 4 maçı Fb-Kayseri-Konya-Bjk.. Gs'de son haftaların yıldızı Antalya deplasmanına gidecek.. Haftaya belki zirveye oturur bi daha kalkmayız  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Tablonun özeti: Ortada rakip yok. @Osvaldonun Saçı

En iyi ihtimalle sadece şampiyonun +70 görebileceği-üsttekiler için puan ortalaması felaket düşük bir lig bekliyorum. @Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı worns

Tahminim bizim ilk yarıyı 36-37 puanla bitireceğimiz yönünde. Takımı genel olarak beğenmemekle birlikte 70'in altında kalacağımızı da pek sanmıyorum.

En iyi ihtimalle sadece şampiyonun +70 görebileceği-üsttekiler için puan ortalaması felaket düşük bir lig bekliyorum. @Osvaldonun Saçı

Ben o kadar karamsar değilim. Bence Gs kendi evinde kolay kolay puan kaybetmeyeceği için 70'i geçerler ite kaka.. Başakşehir de sonradan açılabilir. Bugün adamların hakkını yediler çok net penaltıları verilmedi. Çok kötü değiller yani. Biz de toparlayabilirsek 3 takımın yarıştığı son haftalara kadar devam eden bi rekabet olur.

Tahminim bizim ilk yarıyı 36-37 puanla bitireceğimiz yönünde. Takımı genel olarak beğenmemekle birlikte 70'in altında kalacağımızı da pek sanmıyorum.

Oyun olarak kimse begenmiyor zaten.. Malesef rakiplerin kaybını bekliyoruz. Eskiden kendi evimizdeki maçlara 3 puan yazar geçerdim deplasman maçında da yenilsek de iyi oynadık olmadı derdik. Şimdi kendi evimizi geçtim toplamda en son ne zaman iyi oynadığımızı bile hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tugozcan

Ligin ilk yarisini lider bitirmek zorundayız. Fenerbahcenin hali ortada. Basaksehir ne olursa olsun 30-35 arasi toplayacaktir. Galatasarayinda sampiyonlar ligi oynayacak olusu ve forvet stoper eksiklikleri var. Trabzon ve Gs ile icerde oynayacagiz.

40 puani hedef koyarak olabildigince fazla puan toplamamiz gerek. Arayi acabildigimiz kadar acalim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WOTGATE

Ben 73-74 puanla şampiyon olacağız inşallah diyorum

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Oyun olarak kimse begenmiyor zaten.. Malesef rakiplerin kaybını bekliyoruz. Eskiden kendi evimizdeki maçlara 3 puan yazar geçerdim deplasman maçında da yenilsek de iyi oynadık olmadı derdik. Şimdi kendi evimizi geçtim toplamda en son ne zaman iyi oynadığımızı bile hatırlamıyorum.

Wadizlav kisa boylu oldugu icin o varken orta kafa oynanmiyor. Ben son mactaki oyunumuzu begendim :)

Çevrimdışı WOTGATE

40 puani hedef koyarak olabildigince fazla puan toplamamiz gerek. Arayi acabildigimiz kadar acalim.

Çevrimiçi Necmi

aga taraftar hocayı alkışlarken sen yine sırtını döndün dimi  :evillol: :evillol:
o sırada stadın dışında çocuklarla sohbet ediyordum :D
o sayede quaresmanın üçlü çektirmesinide görmemiş oldum  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

UEFA takım sıralamasına bakıyorum güncellemiş adamlar..
+GS'nin puanı 6 olmuş ŞL'den grup puanı 4 + 2 puan da galibiyet.. Yani ŞL'de kazananlar 6 puan, berabere kalanlar 5 puan, kaybedenler de 4 puan olarak gözüküyor.
+Ama Avrupa Ligi takımların galip gelenlerde 2, berabere kalanlarda 1, kaybedenlerde 0 puan gözüküyor. Yani Beşiktaş'ın şu an 2 puanı var bu sene kazanılan..

Bu da benim Ağustos başında yazdığım teoriyi kanıtlıyor. Yani ŞL'de gruplara kalana kardeşim al sana 4 puan diyorlar.. Ama Avrupa Lig'inde farklı..AL'de 3 puan veriliyor gruplara kalana ama üzerine ekleme olmuyor. Emaneten veriliyor. Alıntı yapayım o zamanki mesajımdan:

Yani grupta 6'da 6 yapsak bile üst tura elimizde 12 puanla gidicez. +3 diye bişey yok.. O dandik takımlara, sıfır çekenlere teselli puanı..

yada gruptan elendiğinde 3 puan eklenecek uefa sitesinde dediği gruplara kalan takım minimum 3 puanı kazanmışdır. yani grupdan 0 puanla bile ayrılsan 3 puan hanene eklenecek bu bence çok saçma uygulama olur resmen uefada yürüyenlere puanınızı şişirmeyin diyorlar aynı şartlardaki iki takımın birine grup puanı ekle diğerine ekleme adaletsiz bir uygulama

Çevrimiçi Necmi

Dün Önder Özen biz monchi buluruz da ülkede sevilla var mı falan diye sordu. Bence bizde o potansiyel var yönetimin ilk senesi hariç yaptığı çoğu transfer doğru. Bunu bilerek mi yapıyorlar yoksa el yordamı ile mi yapıyorlar bilmiyorum ama bir takım yılda toplam ortalama 7 transfer yapıyorsa ve bunların 2 tanesi tutsa bence  başarılıdır. Hele ki geri kalan 5 tanesi bonservissiz ya da çok ucuza alınmışsa pahalı alınsa bile piyasası olduğu için elden çıkarabiliyorsa bence transferde çok başarılısındır. Marcelo, Töre, Sosa, Olcay, Oğuzhan, Karius, Gomez, Talisca, Aboubakar, Demba , Adem, Cenk, Atiba, Medel, Gönül. Bir çırpıda 15 isim sayabiliyoruz. 6 senede 15 tane başarılı transfer hamlesi yapmışız. Bu ister el yordamı ister sistemli bir şekilde yapılsın yine de başarıdır. Şimdi bunu sürekli hale getirmemiz gerekiyor.
pepe vida babel adriano yazmayı unutmuşsun bence canerde pasaportu nedeniyle yazılır
diğerlerinide bir şekilde sattık külliyen zarar hanesine girecek çok az oyuncu var.

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Kavalcının futbol bilgisine dair baya büyük şüpheler var.
neden futbol a takımındamı oynayacak :alala:
tesisleri yönetmek için nasıl bir futbol bilgisi gerekiyor. :D
futbolun başında olan kişi Ali Naibi zaten onun bilgisi ve saygınlığı
bu ülkede kaç kişide var. Hiç kimse bilmez onu geri planda sessizce işini yapıyor.
sürekli sportif direktör arıyor millet ama ülkedeki en iyisi
zaten şu anda Beşiktaşda. Bu arada gene kimse bilmez ama karius ve ljajic
onun eseri ve marcelo talisca aboubakar transferleride onun aslında
biri anlatmışdı yurt dışında büyük kulüplerde acayip saygınlığı varmış
duyduğum kadarıyla divan kurulunun olmazsa olmaz şartıymış Ali Naibinin görevinin başında kalması

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar benim merak ettigim bir sey var cevaplarsaniz sevinirim. Umut Guner'e olan tepkinin sebebi tam olarak nedir?

Emin olmamakla beraber onun transfer komitesi baskani olmasi 16/17 sezonu basiyla basliyor.

Bu süreçte Mitrovic, Talisca, Aboubakar, Adriano, Marcelo, Atinc, Fabri, G.Inler, Babel, Utku, G.Gönül, Love, Negredo, Medel, Larin, Lens, Caner, Orkan, Vida, Pepe, Ljajic, Karius, Dorukhan, Umut, Guven, Roco transferleri yapilmis.

Yani %70 uzerinde bir transfer basarisi mevcut ve hatali diyebilecegimiz transferlerin buyuk kismi da teoride yanlis degil.

Neden bu nefret ben tam cozemedim yillardir :)

hahahaha öyle bir soru sormuşsunki kimse cevabını veremez :D
sanırım tipini sevmiyorlar. bu arada ekleyeyim stadın yıkılmaya başladığından itibaren staddan sorumlu yöneticide oydu. Bu arada transferleri yapanda o değil zaten sadece Beşiktaş yönetiminin transferdeki
yüzü biri gidip imza atacak bu başkan olmaz başkanın transfer görüşmesine gitmesi şık değil gidersede ne olursa olsun bitirmek için gider. boş dönmek gibi bir durumu olamaz. Aboubakar transferinde olduğu gibi porto başkanı söylemişdi. Direk Beşiktaş kulübü başkanı geldi karşıma vermemek gibi bir seçeneğim yoktu gibisinden bir laf etmişdi yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Librarius

bu ülkede kaç kişide var. Hiç kimse bilmez onu geri planda sessizce işini yapıyor.
duyduğum kadarıyla divan kurulunun olmazsa olmaz şartıymış Ali Naibinin görevinin başında kalması

Abi eğer bahsettigin gibiyse, yani Karius ve Ljajic onun eseriyse pamuklara saralım onu. Dun Fb'li Serdar Ali diyor ki "ya Karius'u niye FB bulamıyor, Comolli guya Liverpool'da calismis, o niye bulamıyor da Beşiktaş buluyor." Sevdim Ali Naibi'yi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

bizden de sevilla olmaz abi. sebebi sabırsızlık. translerimiz başarılı ama bir kaç maç kötü oynayınca topa tutuyoruz.

mitrovic 4,5 a aldık şöyle olacak böyle olacak dedik, vasatın altında kalınca kıyamet koptu. sabretsek ne olurdu ne biterdi bilemem. aldığımız oyuncular ilk 11 oynayıp direk katkı vermeli gelişim melişim sabredemiyoruz.

https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-pepe/profil/spieler/343052
düşün bu çocuğu 3. ligten biz transfer etseydik 10 milyona ne hakeretler ne küfürler edilirdi. 10 milyon eder mi 3. lig oyuncusu vs vs..

https://www.transfermarkt.com.tr/krzysztof-piatek/profil/spieler/327757
ya da yazın forvet olarak bu çocuğu alsaydık. polonyadan oyuncu mu alınır. buna mı 4.5 verdiniz diye maça çıkmadan eleştiriler başlardı.
aslında tam öyle değil seville gidip milosevic almıyor. aldığı oyuncu isim yapmış sabır
görmeyi hakeden isim oluyor. bizdede böyle aslında şimdi ljajic için kötü laf eden bir kişi gördünmü
aslında pekde iyi maçlar çıkartmıyor ama herkes biliyorki bu isim kaliteli bugün olmasa yarın iyi olacak
yada fabri gitti karius geldi kimse gıkını çıkarttımı. Böyle kaliteli isimlere yönelirsen insanlar sabreder.
bizdeki sorun gelen isimin bilinir olup olmaması ile alakalı yoksa kimsenin bir fikri yok daha isim ortaya
atıldığı anda kötü damgasını vuruyor. vida içinde böyle yaptılar dedik zamanında bu adam takıma alıştığında vaz geçilmez olur. ama bakıyorum hala kadrolar yapılırken vida ismi yazılmıyor stoper olmayan
medel yazılıyor bu adam ligin başından beri hatasız oynuyor hava hakimiyeti mükemmel marcelodan eksiği yok bu konuda mevkisini kaybetmiyor stoper özelliklerinde biri işde hücumdada etkin rol alıyor.
bu çok bilen arkadaşlar ilk geldiğinde marceloyuda yemişlerdi atibayıda yemişlerdi ha fabriyide yemişlerdi
ben antrenmanda izlemişdim çok iyi bir kaleci dediğimde yönetime laf gelmesin diye herkesi beğenirsin
demişlerdi. vidayı kiev üzülerek bıraktı ve kiev Beşiktaşdan düşük bir takım değil.

Çevrimiçi Necmi

Ligin ilk yarisini lider bitirmek zorundayız. Fenerbahcenin hali ortada. Basaksehir ne olursa olsun 30-35 arasi toplayacaktir. Galatasarayinda sampiyonlar ligi oynayacak olusu ve forvet stoper eksiklikleri var. Trabzon ve Gs ile icerde oynayacagiz.

önümüzdeki konya ve göztepe maçlarını kayıpsız geçersek
tahminim ilk yarıyı 39-40 puan gibi bitiririz. iki maçı aldıktan sonra
başak ts gs maçlarından birini kazanıp ikisinde berabere kalsak 40 puanı
rahat alırız. Ben Başaksporu bu sefer deplasmanda yeneceğimizi düşünüyorum.
ts gs maçlarında yenilmeyiz.

Çevrimiçi Necmi

Abi eğer bahsettigin gibiyse, yani Karius ve Ljajic onun eseriyse pamuklara saralım onu. Dun Fb'li Serdar Ali diyor ki "ya Karius'u niye FB bulamıyor, Comolli guya Liverpool'da calismis, o niye bulamıyor da Beşiktaş buluyor." Sevdim Ali Naibi'yi.
Ali Naibinin yurt dışı ilişkileri çok iyi bütün büyük scoutlarla sürekli temas halinde
biri söylüyordu kim hatırlamıyorum bu kura çekimlerine gidildiğinde kulüp yöneticileri tarafından büyük saygı görüyormuş
avrupa futbol piyasasında ismi yükselen trent şu anda daha çok genç ilerde elit kulüplerden birinde görürüz onu
ve çok iyi bir Beşiktaşlı. yeterki birileri kıskanıp yemesin başını. mümkün olduğu kadar geri planda kalıyor
basında öne çıkmıyor.

Çevrimiçi Necmi

ben onu Beşiktaşda görev almadanda tanıyordum Beşiktaşa dışardan büyük katkıları oluyordu
zaten bu nedenle Başkan yanına aldı onu. torpille gelmiş biri değil emekle gelmiş Beşiktaş neferlerinden.
ama yönetimler adam öğütme yeridir. iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanlar sırf parası var diye gelir
sonra kendi isimlerinden fazla bu isimler yer alıyor diye kelle ister. en iyisi işini sessiz sedasız yapsın fazla dillendirmemek lazım
biraz ismi duyulursa kafasını kopartacak çok insan olur.
Bizde scout dendiğinde bilinmeyen genç yeteneklerin bulunulması düşünülüyor ama işin aslı öyle değil
onu yapabilmek için muazzam bir alt yapın olmak zorunda ciddi paralar harcayacaksın genede mesela bir
brezilya pazarına giremezsin ordan portekiz ispanya takımlarının artığını toplarsın bir arjantin piyasasına giremezsin
ordada hakimiyet italyanlarda kuzey afrika fransızlardan sorulur sen girip bu ilişkileri zorlama şansın yok
yapabileceğin şey avrupada scout ve menejerlerle ilişkilerin çok iyi olacak işde takımlarında sorun yaşayan ayrılmak isteyen oyunculardan ilk senin haberin olacak bunun içinde kulağın delik olmak zorunda. Bizim yaptığımızda bu porto ile sorunlu abou
Benfica ile sorunlu talisca liverpoola ipi kopmuş karius hocasının istemediği ljajic hocasıyla sorun yaşayan marcelo
bunları birileri fısıldamasa Beşiktaşın bilme ihtimali varmı bunların hepsi fırsat transferi bizim yapmamız gereken transfer türüde bu
peki bu fısıltılar kimin kulağına yapılıyor. erdalın yada umutun kulağına değil herhalde. :D

Çevrimdışı Librarius

aslında tam öyle değil seville gidip milosevic almıyor. aldığı oyuncu isim yapmış sabır
görmeyi hakeden isim oluyor. bizdede böyle aslında şimdi ljajic için kötü laf eden bir kişi gördünmü
aslında pekde iyi maçlar çıkartmıyor ama herkes biliyorki bu isim kaliteli bugün olmasa yarın iyi olacak
yada fabri gitti karius geldi kimse gıkını çıkarttımı. Böyle kaliteli isimlere yönelirsen insanlar sabreder.
bizdeki sorun gelen isimin bilinir olup olmaması ile alakalı yoksa kimsenin bir fikri yok daha isim ortaya
atıldığı anda kötü damgasını vuruyor. vida içinde böyle yaptılar dedik zamanında bu adam takıma alıştığında vaz geçilmez olur. ama bakıyorum hala kadrolar yapılırken vida ismi yazılmıyor stoper olmayan
medel yazılıyor bu adam ligin başından beri hatasız oynuyor hava hakimiyeti mükemmel marcelodan eksiği yok bu konuda mevkisini kaybetmiyor stoper özelliklerinde biri işde hücumdada etkin rol alıyor.
bu çok bilen arkadaşlar ilk geldiğinde marceloyuda yemişlerdi atibayıda yemişlerdi ha fabriyide yemişlerdi
ben antrenmanda izlemişdim çok iyi bir kaleci dediğimde yönetime laf gelmesin diye herkesi beğenirsin
demişlerdi. vidayı kiev üzülerek bıraktı ve kiev Beşiktaşdan düşük bir takım değil.

Caner'le oynayan her sol stoper zorlanır. Vida gayet iyi gidiyor masallah. Ayrica çok basarili bir transfer hamlesidir.  Savas yavas Pepe'ye de alisiyor. Ligin en iyi stoperleri kesinlikle bizde.

Çevrimdışı Librarius

Ali Naibinin yurt dışı ilişkileri çok iyi bütün büyük scoutlarla sürekli temas halinde
biri söylüyordu kim hatırlamıyorum bu kura çekimlerine gidildiğinde kulüp yöneticileri tarafından büyük saygı görüyormuş
avrupa futbol piyasasında ismi yükselen trent şu anda daha çok genç ilerde elit kulüplerden birinde görürüz onu
ve çok iyi bir Beşiktaşlı. yeterki birileri kıskanıp yemesin başını. mümkün olduğu kadar geri planda kalıyor
basında öne çıkmıyor.

Sevecen de bir tipi var. Yani öyle gicik olunacak bir tip degil. Bu arada sadece Naibi degil Beşiktaş ismi çok saygı goruyor Avrupa'da. Resmen Turkiye'nin Porto'su muamelesi goruyoruz. Umarım bu imajı hiç kaybetmeyiz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu sezon; şu ana kadar, ligde (13) ve Avrupa'da (17) toplam 30 gol sevinci yaşadık.

Bu maçlarda skora en çok direkt katkı yapan oyuncularımız şöyle sıralandı:

Quaresma
( 9 )
(2 gol, 7 asist)

Babel
( 6 )
(6 gol, 0 asist)

Pepe
( 6 )
(5 gol, 1 asist)

Oğuzhan
( 6 )
(2 gol, 4 asist)

Lens
( 6 )
(2 gol, 4 asist)

Larin
( 5 )
(3 gol, 2 asist)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Bu sezon; şu ana kadar, ligde (13) ve Avrupa'da (17) toplam 30 gol sevinci yaşadık.

Bu maçlarda skora en çok direkt katkı yapan oyuncularımız şöyle sıralandı:

Quaresma
( 9 )
(2 gol, 7 asist)

Babel
( 6 )
(6 gol, 0 asist)

Pepe
( 6 )
(5 gol, 1 asist)

Oğuzhan
( 6 )
(2 gol, 4 asist)

Lens
( 6 )
(2 gol, 4 asist)

Larin
( 5 )
(3 gol, 2 asist)
lens 2 gol 5 asist olacak aldığı süre 623 dakika 89 dakikada bir gol katkısı
quaresma 2 gol 7 asist 754 dakika 83.7 dakikada bir gol katkısı
ama quaresmanın daha önem derecesi yüksek maçlarda katkısı var
babel 6 gol asist yok 975 dakika oynamış 162.5 dakikada bir gol katkısı
babel zayıf kalmış ama attığı goller kritik gol ama kanat oyuncusu olarak hiç asist yapmaması
ciddi düşünülmesi gereken bir durum.

Çevrimdışı mylife1903

Bu raketci tiransferiyle cok ugrasmis deniyor abi onun icin cocuk istemedi herhalde
2 sene daha pepe oynar gibi sonra kasarlanmis vidanin yanina raketic koysak bi 5 sene daha sitoperle falan ugrasmayiz