Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723169 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tamam işte @Necmi demiş ki transferleri yapan o değil, sadece fotoğraf vermeye transfer yüzü olmaya gidiyor diye.. Sen de payı büyük diyorsun.. Yani @Necmi'ye göre payı büyük değil hiç yok hatta.
Sagli sollu ortalar
Gol olur mu @tangaz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada geçen sene ile bu sene kıyaslaması yaptığım tabloyu güncelledim:

Aynı puanı toplamışız ama devamı felaketle sonuçlanmış  :D
Kalan 10 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet'le 16 puan toplamışız..

Çevrimdışı kyiv

Aynı puanı toplamışız ama devamı felaketle sonuçlanmış  :D
Kalan 10 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet'le 16 puan toplamışız..

Geçen seneyle atılan ve yenilen gollerin karşılaştırması nasıl?

Çevrimdışı underworld

"transferi ben yaparım."
Via Fikret Orman

ali naibi,umut güner,şafak mahmutyazıcıoğlu 3'ü beraber gidiyor en son başkan gidiyor işte.

Hepsinin transferde payı var.

Niye bu olayı bu kadar kaşımaya calısıyon @Osvaldonun Saçı ?

Kaşımaya çalışmıyorum. Umut Güner stattan sorumlu ve stat zemini facia.. Ne zaman Umut Güner'i eleştirsem ama transferde katkısı büyük diye yazılıyor. Söylediklerimi direkt üzerine alınma kim yazarsa aynı şeyi söylüyorum. Transferde başarılı mı bilemem (@Necmi katkısı olmadığını söylüyor).. Ben stat yönetiminde başarısızken neden tekrar görevi ona verdiklerini soruyorum sen transfer başarısından bahsediyorsun. Ayrıca diyelim ki transferler tamamen onun üstün başarısı. Zemin kötü olduktan kendi evimizde kendi futbolcumuzun ayakkabıları parçalanırken zemin yüzünden napayım öyle başarıyı.. Herkes görevini tamamıyla yerine getirirse başarı gelir. Demek ki stat yönetiminde başarısız diğer görevlerine devam etsin başkası mutlaka daha iyisini yapar.

Çevrimdışı underworld

Babılın vidyosunda iki şey hoşuma gitmedi.

1- babıl, q7, lens, pepe, atiba, lav, lerin  kel olmalı ;saçlı hallerini sevmiyorum.

2- alayının cep telefonlarıyla akraba olması

Çevrimdışı tangaz

Hemşo nacizane Bursaspor taraftarına fazla değer vermeyelim. Bu gerginlik onlara prim yaptırıyor. En güzeli yok saymak. tabi bir de ne kadar olabilirsek bilmem ama objektif olmak lazım. Bizim taraftarlar arasında da olay çıkarmaya müsait taraftarlar var. Böyle it kopuk taraftar malesef her kulüpte mevcut.Emniyetin(yasaların) böyle tipleri futboldan uzaklaştırması lazım fakat bir türlü olmuyor olamıyor.

hemşom haklısın da kertenkele gördüm mü kafasını ezemeden duramıyorum.  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sagli sollu ortalar
Gol olur mu @tangaz

@mylife1903 reis ben en son kaleci topu filelerden alırken gördüm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Kaşımaya çalışmıyorum. Umut Güner stattan sorumlu ve stat zemini facia.. Ne zaman Umut Güner'i eleştirsem ama transferde katkısı büyük diye yazılıyor. Söylediklerimi direkt üzerine alınma kim yazarsa aynı şeyi söylüyorum. Transferde başarılı mı bilemem (@Necmi katkısı olmadığını söylüyor).. Ben stat yönetiminde başarısızken neden tekrar görevi ona verdiklerini soruyorum sen transfer başarısından bahsediyorsun. Ayrıca diyelim ki transferler tamamen onun üstün başarısı. Zemin kötü olduktan kendi evimizde kendi futbolcumuzun ayakkabıları parçalanırken zemin yüzünden napayım öyle başarıyı.. Herkes görevini tamamıyla yerine getirirse başarı gelir. Demek ki stat yönetiminde başarısız diğer görevlerine devam etsin başkası mutlaka daha iyisini yapar.

naibi seçici, umut güner finans/pazarlık tarafında devreye giriyor yüksek ihtimal şafak da sözleşme işini şeediyor olabilir. o zaman seçici naibi ise negredo transferinde naibiye yüklenmeliyiz die mi yorumlamalıyız bu durumda. ya da 4,35 maaş verdi die umuta mı yüklensek? ya da hepsine dalalım herkes payına düşeni alsın  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

hemşom haklısın da kertenkele gördüm mü kafasını ezemeden duramıyorum.  :evillol:

Yok yok ezme yazık etme  :olmaz bear grylls gibi çiğ çiğ ye  :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Daha once uefa gruplarda 6da 6 yapan Turk takimi var mi? Ya da namaglup cikan?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Namaglup cikan takim varmis. Biz 😁 ayrica o sene lider olarakta cikmisiz. Bizden baska lider cikabilen yok sanirsam..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Akil Emre

Namaglup cikan takim varmis. Biz ayrica o sene lider olarakta cikmisiz. Bizden baska lider cikabilen yok sanirsam..
Fb rekor puanla çıkmıştı 1 maglubiyeti var die hatırlıyorum, ben deplasmandaki oyunumuz sebebi ile mağlubiyet yaşayacağımızı ama gruptan çıkacağımızı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Fb rekor puanla çıkmıştı 1 maglubiyeti var die hatırlıyorum, ben deplasmandaki oyunumuz sebebi ile mağlubiyet yaşayacağımızı ama gruptan çıkacağımızı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Evet baktim fb 13 puanla lider cikmis.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Akil Emre

Bizde gs de fb de grup lideri olmuş, rekor puan 2009-2010 sezonunda 15 puan ile fenerin biz max 12 puan yapmışız

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2018, 12:54:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

18 Puanla yeni rekor bizde olur merak etmeyin :biggrinking:

Çevrimdışı Koa_lAA

naibi seçici, umut güner finans/pazarlık tarafında devreye giriyor yüksek ihtimal şafak da sözleşme işini şeediyor olabilir. o zaman seçici naibi ise negredo transferinde naibiye yüklenmeliyiz die mi yorumlamalıyız bu durumda. ya da 4,35 maaş verdi die umuta mı yüklensek? ya da hepsine dalalım herkes payına düşeni alsın  :bandit:

erşan kuneri... mod:on  :evillol:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Konyayı nasıl yenecez onu düşünüyorum diğerlerini geçtim de :D

Rıza Hoca zaten 8 haftadır bizim maça hazırlanıyordur. Onun için bu sezonun 2 önemli maçından biri, diğeri de Vodafone'daki maç :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Rıza Hoca zaten 8 haftadır bizim maça hazırlanıyordur. Onun için bu sezonun 2 önemli maçından biri, diğeri de Vodafone'daki maç :D
Bursa maçını bi yerden çıkarmamız lazım. Şampiyon olacak takım bu maçı, hele Gs takılırsa, kesinlikle almalıdır.

Çevrimdışı abdusta

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Topculara savunma sanati ogretecez
Ozellikle yeni gelen layice. Eskiler biraz kasarlandi ama bu cocuga kafa goz dalarlar
Kaleciye de dalar rizanjn oyunculari
Sonra hakem hakem diye bagirir

Kasimpasa ile sampiyon olacakti riza besiktas maci olmasa mesela
Boyle yetersiz₁ nasil calistirdi bu takimi

Saglam mac olacak boyle kavgali dovuslu

Çevrimdışı mylife1903

Saygılar
Abi taze
Sikti barutunu, tek atimlik bununki doldurmasi 100gun civari, aralik ayinin 20lerinde olabilir bi gol daha, muhim olan hangi maca denk gelecegi insallah derbi falan olur bi ise yarar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Librarius

GS’nin Porto maçını yorumluyorlar, tek bir yorumcu bile Beşiktaş geçen yıl Porto’yu orda yendi demiyor. Tek bir kişi bile dile getirmiyor. Anlaşılan sadece Porto ‘ya atmamışız  o 3 golü.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...