Abi eğer bahsettigin gibiyse, yani Karius ve Ljajic onun eseriyse pamuklara saralım onu. Dun Fb'li Serdar Ali diyor ki "ya Karius'u niye FB bulamıyor, Comolli guya Liverpool'da calismis, o niye bulamıyor da Beşiktaş buluyor." Sevdim Ali Naibi'yi.
ben onu Beşiktaşda görev almadanda tanıyordum Beşiktaşa dışardan büyük katkıları oluyordu
zaten bu nedenle Başkan yanına aldı onu. torpille gelmiş biri değil emekle gelmiş Beşiktaş neferlerinden.
ama yönetimler adam öğütme yeridir. iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanlar sırf parası var diye gelir
sonra kendi isimlerinden fazla bu isimler yer alıyor diye kelle ister. en iyisi işini sessiz sedasız yapsın fazla dillendirmemek lazım
biraz ismi duyulursa kafasını kopartacak çok insan olur.
Bizde scout dendiğinde bilinmeyen genç yeteneklerin bulunulması düşünülüyor ama işin aslı öyle değil
onu yapabilmek için muazzam bir alt yapın olmak zorunda ciddi paralar harcayacaksın genede mesela bir
brezilya pazarına giremezsin ordan portekiz ispanya takımlarının artığını toplarsın bir arjantin piyasasına giremezsin
ordada hakimiyet italyanlarda kuzey afrika fransızlardan sorulur sen girip bu ilişkileri zorlama şansın yok
yapabileceğin şey avrupada scout ve menejerlerle ilişkilerin çok iyi olacak işde takımlarında sorun yaşayan ayrılmak isteyen oyunculardan ilk senin haberin olacak bunun içinde kulağın delik olmak zorunda. Bizim yaptığımızda bu porto ile sorunlu abou
Benfica ile sorunlu talisca liverpoola ipi kopmuş karius hocasının istemediği ljajic hocasıyla sorun yaşayan marcelo
bunları birileri fısıldamasa Beşiktaşın bilme ihtimali varmı bunların hepsi fırsat transferi bizim yapmamız gereken transfer türüde bu
peki bu fısıltılar kimin kulağına yapılıyor. erdalın yada umutun kulağına değil herhalde.