Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741201 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Çimler , konserde sahaya girenlerin ayakkabılarından kapmış olabilir hastalığı .. herkeste farklı bakteri var ve biz binlercesini stada soktuk. Dolayisiyla antreman sahasinda hastalik olmamasini aciklar @Necmi .
O konsere giden capulcular bira falan icip alkol alip sonra isemislerdir guvenlik kameralarindan bakilsin

Çevrimdışı mylife1903

dostum ben derdimi anlatamıyorum bizim sorunumuz golcü değil bizim sorunumuz gol pozisyonuna girememek fener maçında babel forvet oynadı kaç pozisyonu var ben söyleyeyim 0
şimdi iyi bir forvet olsaydı oraya gelmeyen top gelecekmiydi biz zaten girdiğimiz pozisyonu atıyoruz
ligin en fazla gol atan takımları sıralamasında ilk dört içindeyiz başakla aynı gol sayısındayız adamlarda adeboyar var forvet sıkıntıları yok aslında ilk üç içindeyiz ve ilk üç içinde iki takımın forveti yok forvetsiz gs 14 golle en fazla gol atan yani bizim sorunumuz gol atamamak değil bizim sistemimiz gol atma değil atmama üzerine kurulmuş iyi bir kafacı bulamadığımız sürecede forvet gol falan atamaz
hocanın bütün oyun taktiği quaresmanın orta açması peki quaresma bir forvete kaç gol attrabilir sezonda 10 mu 15 mi bunun içinmi iyi forvet arıyoruz şu kadroda falcao olsa gol atamıyor diye söveriz
öyle istiyorumki böyle bir isim gelsin diye çünkü söylediklerim anca o zaman anlaşılacak
rakibi itiyoruz ceza sahasına biliyorlar nasılsa tek gol opsiyonu orta açma ve bu ortaların
%90 ı ceza sahasını bile bulmayacak o kadar kolay savunuyorlarki bizimle oynarken bırak topu kanada açsınlar çizgiden quaresma ortalasın sadece ceza alanına yaklaştırma top sola giderse bırak babel oynasın nasılsa kimseye pas vermez içe kat eder şut çeker önünü kapat yeterli rakibin bütün taktiği bu topu kaptığında ileri at hızlı oyuncularınla zorla 90 dakikada nasılsa bir gol bulursun işde rakiplerin bize karşı oyunu en kötü beraberlik diyorlar nasılsa ıkına ıkına bir gol atacağız bir golde rakip bulur zaten ikiyi bulursa kesin bizden puanı alır. Biz iki yıldır bunu oynuyoruz önce atıp golü bulduğumuzda anadolu takımı gibi o golü savunmaya çalışıyoruz. hoca quaresmayı top tutuyor diye oyunda tuttum diyor kafasında ikinci golü atmak yok bir tane atmışız topu tutalım top bizdeyse rakip gol atamaz kafasında atarsada mazeretler belli
biz sadece oyuncu yeteneğiyle oynayıp maç kazanıyoruz taktik falan yok
senede on asist yapan oyuncumuz takımın kralı oluyor peki olcayı neden kovaladık skoru quaresmadan kat kat iyiydi. şu anda hoca babeli bile istemiyor derdi oraya caneri monte etmekde işde taraftar tepkisi durduruyor yoksa caner olsa ne güzel sağlı sollu orta açacağız. kazanamazsak ne olurki maç sonu yeterince orta açtık der. olmadı işde vuramadılar topa. ne forvetinden bahsediyoruzki geçen sene 25 golü gözü kapalı bulacak oyuncu vardı zaten elimizde adama attırmamak için elimizden geleni yaptık. kafa dışında gol atmayı hayal ediyormusunuz ben edemiyorum artık.
Abi kaleci geriden iyi sisiriyor ortasahayi gecirtmesini gectim baya baya adama atiyor
Az top surup cezasahasina ortalasa ikarus orta sayimizi 90a kadar cakladtirabiliriz

Çevrimdışı mylife1903

Son 58 yılın en başarılı hocasını gönderelim diyenlerle “Ahmet dursun Seba gitsin” diyenler aynı genetiğin varyasyonları
3 yılda 2 şampiyonluk ve şampiyon olamadığı 3. Sezonunda hem kulüp hem de ülke cl rekorlarını uzun süre taşıyacak bir başarı...
çok kolay vazgeçiliyor maalesef
burada her fırsatta kapitalizm eleştiri yapan koca koca adamlar tüketimciliğin bayrak taşıyanı olduğundan bile bihaber.
Lafa gelince epl’deki hoca istikrarı iş başa düşünce gönderelim
şu zihne kalsa ilk sezonumda sir fergısonu gönderir championshipten Liverpool’un şampiyonluklarını izlermiş manu.
Biraz sakin olalım
115 yıllık camiayız
15 şampiyonluğumuz var
şenol güneşe kadar ortalama 8,5 yılda bir şampiyonluğumuz var.
Şu istatistiklere bakıp başarının öyle kolay kazanılmadığını anlamak için dehaya da gerek yok
Şu uzun bekleyiş hiç mi sabır katmadı bize. Sabrı en çok biliyor olması gerekenleriz halbuki
tarihimizin en başarılı 2  döneminden birini  yaşadığımızın bile farkında değil çoğumuz
deplasmanda feneri yenemediği için hocayı istifaya davet edecek lükse sahip olduğumuzun farkında mısınız ,bu standarda Şenol güneşle eriştiğimizin peki ?
Bundan yıllar sonra çocuklarımıza övünçle anlatacak bir süreci yaşıyoruz sadece farkında değiliz
1.5 milyon yıllık insanlık tarihini 21. Yy’dan ibaret sananlar gibi, çoğumuz 115 yıllık Beşiktaş tarihini de bu hafta oynanan maçtan ibaret görüyor
Haftalık performans, oyuncu tercihleri ya da
oyun tercihi gibi şeylerden bahsetmiyorum
bunları uzun uzun yazıyoruz zaten
Ya aynisini lucescuya yaptilar
Korkak oynatiyor, bunak, hakeme bahane buluyor diye diye adami kacirttilar
Sonra kupa koleksiyonu yapti luce kiyevin imparatorlugunu yikti adam bunu yapmak gs ile fbden sampiyonluk almaktan daha zordur
Simdi benzeri senol gunese yapiliyor.
Lucescu da o zayif yonetim tarafindan yalniz birakilmisti. Serdar bilgili ile sinan engin konusunda camia icinde konusulanlari yazmistik daha once, iddia tabi bunlar, kulislerde soz ediliyor, bahsediliyor belirtiliyor

Çevrimdışı mylife1903

4 günden fazla serimi sürdü 10 gün hibrit çakımı sürdü
zemin hazırlığını bilmiyorum çünkü orda başka işler yapıldı şimdi
böyle işe kalkışsalar 3-4 günde zeminin kaldırılmasına konur.
ama bu maliyetli bir iş hibrit çakılması düşünülse mevcudu kaldırmaları gerekiyor
birde gerçekten hastalık varsa toprakda değişmeli bu çimin kökleri o toprağın içinde
ama diğer taraftan serme işini bir gündede yaptıklarını söylemişlerdi
ama bu hollandada çim havuzlarına çok yakın bir stadda olmuşdu
mesela kendi çim ekim alanlarından getiremediler çimi mesafe çok uzakmış bayağı çim aramışlar italyada
buldular bunların haberini hep biz yapmışdık ilk. birde hazırda çim olacak ve istanbul iklimine uygun bir çim olmak zorunda bu işlem 1,5 M euronun üstünde bir rakam tutar
yapılmalımı bencede yapılmalı ekim olması pek uygun görünmüyor
zaman yeterli değil ama şu anki mevcut çime tohumlama takviyesi olabilir
zaten konuşulanda buydu. bakalım ne olacağı pazar günü belli olur.
serme çim ve yeniden hibrit olursa zaman yeterli olur sıfırdan ekim için yeterli olmaz
ara tohumlama sorunu çözermi şüpheli ama bir şey varsa şu anda çim için en uygun zaman
ne yapıyorlarsa düzgün yapsınlar bu stadda yaza süperkupa finali oynayacağız :naughty:
Abi visyoyu koydum ya ayaks yapmis 40 saatte kaldirip seriyor adamlar ama heyvani ekip calistiriyorlar paralel. Biri kaldiriyor arkadan oburu hazirliyor yan is olarak cim rulonlaniyor yukleniyor daha kaldirma bir tarafta biterken serme basliyor falan dakikasina kadar hesaplanlanmis pilanlamis is programi var adamlarda.
O is programi ile calisan proje mudurunun maasini dusunuyom bizim nejip kadar falandir

Çevrimdışı mylife1903

* koyunca kelime anlam değiştirmiyor :bandit:
twitterde bir yazı okudum bir oyuncu bu kadar egoistlik yaparsa
ve hala 11 e ilk yazılırsa bir süre sonra diğer oyuncularda düşüş başlar
oyuncular hocanın forma adaletine güvenmiyor oyuncular mutsuz yüzlerinden
anlaşılıyor. abounun o topu al eve götür diye quaresmaya vermesi aslında çok şeyi ifade ediyor.
eminim diğer oyuncularda farklı duygu içinde değildir bir süre sonra topu ona atar yatarsın
çünkü biliyorsun o top sana gelmeyecek hamlede yapmazsın açılacak ortanın havadan ve gelişi güzel olacağını
tahmin ettiğin için ceza sahasına girip topuda beklemezsin orta açıyor ceza sahasında iki oyuncu var diğerleri yayın dışında bekliyor
orta açılırken ceza sahasına bir oyuncu neden girmez. ben iki senedir bunu söylüyorum
oyuncuların hiç bir üçüncü bölgeye hamle bile yapmıyor bir iki oyuncuda stoperlerin arasında harcanıyor.
bu takımda sorun var ve bu hocadan kaynaklı ya bu sorunu kökünden çözecek yada bir tık ileriye gidemeyiz
hoca değişiminden yana değilim ama hoca kendine gelmeli buda eleştiriyle olur eleştiri yanlış değil
konuşacaksın dile getireceksin bunları cılız değil gür sesle yapacaksın burası Beşiktaş geçmişin ekmeği yenmez burda bu taraftar bir sene başarısızlığı sineye çeker ikinci sene bir önceki seneyi tekrarlıyorsa sert olur. bu sertlik bir şeyleri değiştirmezse
çok daha vahim sonuçlar geliyor demektir.
birde değişmemesi gereken şey camiadır çalışanlar değişir oyuncu gider yeni oyuncu gelir hoca değişir yönetim değişir
yenilenme tehlikeli değildir insanlarda hep geriye gitme korkusu var. ama artık o Beşiktaş yok.
makinede sorun varsa sorunlu parça değişir makine çalışmaya devam eder yeterki gerçekten sorunlu olan parçayı doğru tesbit etmek
gerekir. yoksa arızayı çözemez para ve zaman kaybedersin birde üretimi kaybedersin.
dediğim gibi hoca değişiminden yana değilim ama birilerinin el atması gerekiyor.
makine çalışmıyor.
Taraftar degistirebilirse yonetimdeki arizalari parcalar degisirdi
Sorun tepeden basliyor abi
Motivasyonu dusen arkadan konusup dedikodu cikartan yoneticilerimiz anc ve erdal gittigine gore...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ozziyi kaybetme luksumuz yok. Tolgay ile ozziden biri fazla onu anliyorum ama bu herifler bi kehake ile 5 yabanci kurali getirirlerse de tolgayi mecbur ilk11 yazacaz.
Ayrica gomezden negroya dusen bir tiransfer akliyla ozzi gitse oraya efecani falan alir bu yonetim 5 milyon bons 3 milyon maasla
Birazcik elimizdekiyle yetinmeyi bilmemiz lazim.

Eksik oyuncu cok takimda azicik goz kapayacaz azicik hoca cekip cevirecek biraz yonetim sarip sarmalayacak yolumuza oyle devam edecegiz, turkiye yahu bana gel basla 3 kati 10 kati deseler telefonu kaparim

El mahkum oynatacagimizi ben de biliyorum, benim artik tahammul edemedigim bu vasat sevicilik. Larin, Tolgay, Oguzhan, Pektemek toplayinca 7.5-8 milyon euro senelik maas veriyoruz. Su dordunun yerine ayni paraya hem Balotelli, hem Kagawa oynatilirdi nedir bu ya? Yok Larin hirsliymis, yok Oguzhan zekiymis, yok Pektemek tekmeye kafa sokarmis ya birakin da bir iki ozellikleri olsun 2. lig topcularinin da iyi yapabildigi 1 sey vardir mutlaka. Boyle bir tane artisi icin kirk tane eksisini goz ardi ede ede vasat vasat adamlara milyon eurolari dokuyoruz. Daha Necip, Tolga, Love falan girmiyorum o bambaska bir seviye. Al Balotelli, Kagawa gibi iki kaliteli adam rotasyon icin de Dorukhan, Fatih gibi az maas alan gencleri kullan. Bunu anlamak bu kadar mi zor? 4 tane vasat adam 1 tane A sinifi adamin verdigi katkiyi veremiyor iste anlasilsin artik bu.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Milli maç arasına kadar 2 lig, 1 avrupa maçımız var.. Kayseri'yi rahat geçmemiz lazım.
Malmö maçından sonra direkt Konya'ya uçarız herhalde, maç Pazar günü. Rıza hoca 8 haftadır falan hazırlanıyordur bizim maça.. Zor maç olacak..

Çevrimdışı atalay

Sevilla, Roma, Marsilya'da bilemedin PSV, Ajax'ta CL'de oynasın. Biz yine izleriz. Bu aptallığın içinde ne işi var? @worns

Çevrimdışı atalay

Böyle bir senaryoda geri dönmek gibi bir hata yapmasın.

Diğeri için de geçerli. En kötü senaryoda Monaco, Valencia kovala ama dönme. Daha en az üç kontrat alacak yaştasınız.

Çevrimdışı Koa_lAA

gün geçmiyorki bu forumda ilginç yazılar görmemeyim...

dostlardan biri " şenol güneş i abartmayın... şampiyon olurken ona verilen kadro lig tarihimizin en iyi kadrolarındandı "  gibilerinden bişeyler yazmış...

ama saymamış o kadroyu...çünkü ilk şampiyonluktaki kadroyu saymaya kalksa yazdığından utanır... kalede tolga-ismail-beck-tosic daha serdar-kerim-alexis falan var ... necip stoper falan oynuyor...

herşey ofans hattı değil... az insaf... he bu arada tosun paşa nın da daha gelişemediği sezonlar bunlar... saç baş yolduruyodu hani... stad yok ortada... geziyoruz falan...

eleştiriye karşı değilim ben... kimseninde savunucusu değilim... ama bu başarıları elde eden bir takım ve hocanın daha fazla krediye sahip olduğunu düşünüyorum...

bide bu hoca gidince daha iyisinin geleceği garantisi yok... örnek abuş-ispanyol gibi...

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerden buluruz su susten super bisi ya
o araba kokusu değil mi ya  :alala: eskiden benzinciler verirdi
Class petrol izmir de yok bence olsa olurdu aslında
n11.com'dan Beşiktaş Lisanslı Taraftar Araç Ve Oto Kokusu seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/oto-kokulari/besiktas-lisansli-taraftar-arac-ve-oto-kokusu-P246327140

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Milli maç arasına kadar 2 lig, 1 avrupa maçımız var.. Kayseri'yi rahat geçmemiz lazım.
Malmö maçından sonra direkt Konya'ya uçarız herhalde, maç Pazar günü. Rıza hoca 8 haftadır falan hazırlanıyordur bizim maça.. Zor maç olacak..

İlk defa dikkatli baktım. Milli maçlar yüzünden pazartesi oynayamıyoruz. Devreyi en iyi şekilde bitirmemiz lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

3 sezon ustuste 70 puan mi yapmisiz, guzel.
40 yillik hayatimda olmus mudur bu daha once hatirlamiyorum
Biraz daha yeni zamanlara gidiyoruz, Milne zamanında olmuştur belki.

Çevrimdışı abdusta

Sizlerin burada yaptıgı özeleştirinin yarısı Teknik direktörlük müesseside yapılsa
açık ara önde oluruz.
Devre arasında ileri hatta ciddi ayrılmalar olabilir buna Babel de dahil,
Yıl sonunda ise Pepe ve Q7 den veda bekleyelim.
birazda bunlara kafa yormak gerekiyor.
Kemer sıkma zorunlulugu nedeniyle daha genç ve parlamamış oyuncular takıma katılacak.

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Sizlerin burada yaptıgı özeleştirinin yarısı Teknik direktörlük müesseside yapılsa
açık ara önde oluruz.
Devre arasında ileri hatta ciddi ayrılmalar olabilir buna Babel de dahil,
Yıl sonunda ise Pepe ve Q7 den veda bekleyelim.
birazda bunlara kafa yormak gerekiyor.
Kemer sıkma zorunlulugu nedeniyle daha genç ve parlamamış oyuncular takıma katılacak.

Saygılar
Babel'le sözleşme yenilenir gibime geliyor, ben devre arasında Vida satışı bekliyorum.

Bir de ağzından bal damlıyor; ama Quaresma'nın 1 sene daha var, nereye gidecek acaba?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

"Büyükşehir Belediye Erzurumspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığını açıkladı." diye bi haber gördüm.
Sergen boşta değil mi? Hemen başlasın.. Cuma Gs deplasmanı var toparlar takımı 3 günde :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bosubosuna savunmayin Senol Gunes’i.

Neyi hayal ediyorsunuz ? Bu saatten sonra hoca hicbirseyi toparlayamaz. Takim olgusu diye birsey kalmadi ortada. Kendi sistemini, kendi taktigini sorgulamayan, her zaman oyuncusunda kusur bulan biri nasil olurda kotu gidisi durdurabilir.

Q7 gibi adami fener deplasmaninda 90dk tutan hocanin savunulacak hicbir tarafi kalmamistir. Belliki takimdaki otoriteyi kaybetmis. Zaten takim falanda yok ortada. Kisisel oynayan, birbirinini hic anlamayan bir 11 ile cikiyoruz sahaya. Kimse transfer falan demesin. Takim olmak icin transfer olmasi getekmiyor. Senol hoca Besiktas’i coktan cikardi kafasindan, kovulmayi beklemiyorsa bende bir b*k bilmiyorum.  Bosuna puan , sampiyonluk hesaplari yapmayin. Dahada kotuye gidecek bu takim.
Her türlü savunurum

Beşiktaş tarihinin en başarılı Teknik direktorunden bahsediyoruz burada

Bende kızıyorum tercihlerine oynattığı oyuna ama sana 3 senede 2 şampiyonluk kazandırmiş adamın ne futboldan anlamışligi kaldı ne yemediği hakaret kaldı ne de taktik ve teknikden anlamadığı kaldı

Kim gelsin ? Abdullah Avcı mi ? Adam Basaksehir de tikir tikir parasını alıyor , üzerinde Camia ve taraftar baskısı yok , kafası rahat niye bırakıp gelsin ? Herşeyi geçtim Basaksehir neden bıraksın ?

Yabancı teknik adam mı gelsin ? En az 2 seneyi çöpe atmak demektir buda , lige alışması sistemi çözmesi vs vs

Bize Bilic gibi yetersiz₁ Beşiktaşı küçük gören adamlar layık ben bunu anladım artık..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

El mahkum oynatacagimizi ben de biliyorum, benim artik tahammul edemedigim bu vasat sevicilik. Larin, Tolgay, Oguzhan, Pektemek toplayinca 7.5-8 milyon euro senelik maas veriyoruz. Su dordunun yerine ayni paraya hem Balotelli, hem Kagawa oynatilirdi nedir bu ya? Yok Larin hirsliymis, yok Oguzhan zekiymis, yok Pektemek tekmeye kafa sokarmis ya birakin da bir iki ozellikleri olsun 2. lig topcularinin da iyi yapabildigi 1 sey vardir mutlaka. Boyle bir tane artisi icin kirk tane eksisini goz ardi ede ede vasat vasat adamlara milyon eurolari dokuyoruz. Daha Necip, Tolga, Love falan girmiyorum o bambaska bir seviye. Al Balotelli, Kagawa gibi iki kaliteli adam rotasyon icin de Dorukhan, Fatih gibi az maas alan gencleri kullan. Bunu anlamak bu kadar mi zor? 4 tane vasat adam 1 tane A sinifi adamin verdigi katkiyi veremiyor iste anlasilsin artik bu.
Onu ben de anlamiyorum bana kalsa cuk oturacak 8 tane yabanci alirim 5er milyon veririm kalanlar altyapidan eldekilerden
2 milyonluk 20 tane adama 40 milyon verecegime 8 tanesine 40 veririm
Yapilmiyor yapilamiyor zaten yapilmasin sonra 8 tane negro gelir elinde patlar. Secicilerde bitiyir is

Çevrimdışı mylife1903

Gecen seneden baslamistir o karete boks cudo calistirmaya

Çevrimdışı Egos

dostlardan biri " şenol güneş i abartmayın... şampiyon olurken ona verilen kadro lig tarihimizin en iyi kadrolarındandı "  gibilerinden bişeyler yazmış...

ama saymamış o kadroyu...çünkü ilk şampiyonluktaki kadroyu saymaya kalksa yazdığından utanır... kalede tolga-ismail-beck-tosic daha serdar-kerim-alexis falan var ... necip stoper falan oynuyor...

herşey ofans hattı değil... az insaf... he bu arada tosun paşa nın da daha gelişemediği sezonlar bunlar... saç baş yolduruyodu hani... stad yok ortada... geziyoruz falan...

eleştiriye karşı değilim ben... kimseninde savunucusu değilim... ama bu başarıları elde eden bir takım ve hocanın daha fazla krediye sahip olduğunu düşünüyorum...

bide bu hoca gidince daha iyisinin geleceği garantisi yok... örnek abuş-ispanyol gibi...

tolga, tosic, ersan, beck, rhodolfo, sosa, töre, olcan, atiba, oğuzhan, gomez

bu fenerbahçe maçı 11'i.

şimdilerin vasat oğuzhan'ı o zamanlar ligin en iyi kadrosunun elemanıymış, üst düzeymiş yani. bir var, bir yok töre herkesin hayalindeki oyuncu; taraftarın yaşlı, gönderilsin diye adak adadığı atiba, asıl sıçramasını 50 yaşından hemen önceki o sezon yapmamış gibi, kalitenin kanıtıymış. olcay şahan'ın sağı da, solu da, kafası da, türkçesi de "mütiş"miş. ersan, rhodolfo tarihimizin gördüğü en iyi stoperler. tosic, birkaç maç sonra ismail köybaşı'ya forma kaptıracak tosic, kendi kalesine attığı gollerle gol krallığında iddiasını her maç perçinleyen tosic, ligin ikinci yarısı adam olmadığı için stoper oynatılmak zorunda kalınacak tosic tam bir futbol cambazıymış. tolga da tolga'ymış hani. beck'e laf söylemem çarpılırım, onun en bir mükemmel sağ bek olduğunu kabul etmeyen ölsün. sosa'nın az ekmeğini yemedik doğru, gomez'i de sevgi ve saygı ile anıyorum.

söz konusu maçta quaresma'nın oyuna girememesi çıtanın yüksekliğini herhalde kanıtlıyordur. cenk, bir sene öncesinin üçüncü forveti, yedekteki kurtarıcımız; yanında serdar kurtuluş gücümüz var. köybaşı doğal bir sol bek, neredeyse içgüdüsel; necip uysal beşiktaş'ın çocuğu, milosevic genç yetenek, büyük potansiyel; günay güvenç yarınlarımızın güvenç'esi.

daha kadroya giremeyen şimdilerin vasatlarından tolgay'ı, iki sene sonra 100 milyona satılır frei'yi, pektemek'i saymadım. daha sezon ortası yapılan boyko takviyesine sıra gelmedi, keza alexis'e de; marcelo'ya değinilmeden geçilmez, alman liginde küme düşerken bu kadar kaliteli kadroya gelip 11'in değişilmezi olmak akıl alır gibi değil.

atatürk olimpiyat stadı cehennemi bile şenol güneş'ten fazla katkı yapmıştır o şampiyonluğa, zaten takımı tamer tuna şampiyon yaptı ya neyse.

Çevrimdışı mylife1903

Kalede tolga defansta ismaelle birisi sampiyon olsun kupasini ciplak veririm
Orda gomez etkisi var tabi onu da unutmamak lazim o kadroya mesela negredoyu koy 7. Olursun
Ismael falan bunlar yutan eleman
Fbye bi soktuk herifi koskoca dag gibi aziz yildirim basgani goturdu adam

Çevrimdışı tangaz

Onu ben de anlamiyorum bana kalsa cuk oturacak 8 tane yabanci alirim 5er milyon veririm kalanlar altyapidan eldekilerden
2 milyonluk 20 tane adama 40 milyon verecegime 8 tanesine 40 veririm
Yapilmiyor yapilamiyor zaten yapilmasin sonra 8 tane negro gelir elinde patlar. Secicilerde bitiyir is

yıllardır bunu der bunu savunurum en güncel örnekle negredo love larinin bırakın maliyetlerini sadece bonservisleri 7,5 milyon yuro bu 3 eleman yerine tek eleman al 3ünün toplamının 2 katı performans garanti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

n11.com'dan Beşiktaş Lisanslı Taraftar Araç Ve Oto Kokusu seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/oto-kokulari/besiktas-lisansli-taraftar-arac-ve-oto-kokusu-P246327140

Ne o reklam mi aliyon iletilerine
Kartalyuvasinda yok mu bu urun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/kasar_yaza/status/1044597376768503808?s=21
:claps: :claps: :claps:

Adam Beşiktaş tarihinin en başarılı teknik direktörü NOKTA !!

Bütün Medya ve renkliler adamı yemeye çalışıyor bizim Yonetimin içinden birileri de dahil bizde buna çanak tutuyoruz bravo bize :claps: :claps:

Yahu takımı 3 senede 2 kez şampiyon yapmış adama Futbolu bilmiyor teknik ve taktikten anlamıyor bile dendi burada

Biliçin ekmeğini yedi dendi

Bu adam Geçen sene Ş.L. de NAMAĞLUP gruptan çıkarken de mi Biliçin ekmeğini yedi ?

Teknik ve taktikden anlamadığı için mi S.L de En çok Gol atan ve en az Gol yiyen Türk Takimi yaptı Besıktaşı ?

Teknik ve taktikden anlamadığı için mi Portekiz de Porto yu , Fransa'da Monaco yu takım oyunu oynatıp mesafeleri kısaltarak, Bloklar arası mesafeleri kısaltarak oynatarak yendi ?

Taktik ve tekniki dehası Avrupa da takımı muhteşem oynattı denen BiliÇin Avrupa başarısı Uefa Çeyrek finali

Taktık ve teknikden anlamayan , Futbolu bilmeyen Şenol Güneşin Avrupa başarısı : Uefa Çeyrek finali , S.L gruplarında NAMAĞLUP liderlik ve son 16 Turu söyleyeceklerim bu kadar

Bize Vasat adamlar lazım demekki ben bunu anladım artık

Şenol Güneş hemen yarın gitsin Yabancı teknik direktör getirelim en az 2 seneyı çöpe atalım taraftarın istediği şey bu :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

:claps: :claps: :claps:

Adam Beşiktaş tarihinin en başarılı teknik direktörü NOKTA !!

Bütün Medya ve renkliler adamı yemeye çalışıyor bizim Yonetimin içinden birileri de dahil bizde buna çanak tutuyoruz bravo bize :claps: :claps:

Yahu takımı 3 senede 2 kez şampiyon yapmış adama Futbolu bilmiyor teknik ve taktikten anlamıyor bile dendi burada

Biliçin ekmeğini yedi dendi

Bu adam Geçen sene Ş.L. de NAMAĞLUP gruptan çıkarken de mi Biliçin ekmeğini yedi ?

Teknik ve taktikden anlamadığı için mi S.L de En çok Gol atan ve en az Gol yiyen Türk Takimi yaptı Besıktaşı ?

Teknik ve taktikden anlamadığı için mi Portekiz de Porto yu , Fransa'da Monaco yu takım oyunu oynatıp mesafeleri kısaltarak, Bloklar arası mesafeleri kısaltarak oynatarak yendi ?

Taktik ve tekniki dehası Avrupa da takımı muhteşem oynattı denen BiliÇin Avrupa başarısı Uefa Çeyrek finali

Taktık ve teknikden anlamayan , Futbolu bilmeyen Şenol Güneşin Avrupa başarısı : Uefa Çeyrek finali , S.L gruplarında NAMAĞLUP liderlik ve son 16 Turu söyleyeceklerim bu kadar

Bize Vasat adamlar lazım demekki ben bunu anladım artık

Şenol Güneş hemen yarın gitsin Yabancı teknik direktör getirelim en az 2 seneyı çöpe atalım taraftarın istediği şey bu :tabe:
Bilici de orantisiz gommeye gerek yok. Adamin eline verilen de belli. Pektoya falan orta kestiriyordu sikisan maclarda
Miras birakti bize bilic, pektoyu
Atibayi da unutmamak lazim bilicin yaptigi en guzel seydir