Bosubosuna savunmayin Senol Gunes’i.
Neyi hayal ediyorsunuz ? Bu saatten sonra hoca hicbirseyi toparlayamaz. Takim olgusu diye birsey kalmadi ortada. Kendi sistemini, kendi taktigini sorgulamayan, her zaman oyuncusunda kusur bulan biri nasil olurda kotu gidisi durdurabilir.
Q7 gibi adami fener deplasmaninda 90dk tutan hocanin savunulacak hicbir tarafi kalmamistir. Belliki takimdaki otoriteyi kaybetmis. Zaten takim falanda yok ortada. Kisisel oynayan, birbirinini hic anlamayan bir 11 ile cikiyoruz sahaya. Kimse transfer falan demesin. Takim olmak icin transfer olmasi getekmiyor. Senol hoca Besiktas’i coktan cikardi kafasindan, kovulmayi beklemiyorsa bende bir b*k bilmiyorum. Bosuna puan , sampiyonluk hesaplari yapmayin. Dahada kotuye gidecek bu takim.
* koyunca kelime anlam değiştirmiyor

twitterde bir yazı okudum bir oyuncu bu kadar egoistlik yaparsa
ve hala 11 e ilk yazılırsa bir süre sonra diğer oyuncularda düşüş başlar
oyuncular hocanın forma adaletine güvenmiyor oyuncular mutsuz yüzlerinden
anlaşılıyor. abounun o topu al eve götür diye quaresmaya vermesi aslında çok şeyi ifade ediyor.
eminim diğer oyuncularda farklı duygu içinde değildir bir süre sonra topu ona atar yatarsın
çünkü biliyorsun o top sana gelmeyecek hamlede yapmazsın açılacak ortanın havadan ve gelişi güzel olacağını
tahmin ettiğin için ceza sahasına girip topuda beklemezsin orta açıyor ceza sahasında iki oyuncu var diğerleri yayın dışında bekliyor
orta açılırken ceza sahasına bir oyuncu neden girmez. ben iki senedir bunu söylüyorum
oyuncuların hiç bir üçüncü bölgeye hamle bile yapmıyor bir iki oyuncuda stoperlerin arasında harcanıyor.
bu takımda sorun var ve bu hocadan kaynaklı ya bu sorunu kökünden çözecek yada bir tık ileriye gidemeyiz
hoca değişiminden yana değilim ama hoca kendine gelmeli buda eleştiriyle olur eleştiri yanlış değil
konuşacaksın dile getireceksin bunları cılız değil gür sesle yapacaksın burası Beşiktaş geçmişin ekmeği yenmez burda bu taraftar bir sene başarısızlığı sineye çeker ikinci sene bir önceki seneyi tekrarlıyorsa sert olur. bu sertlik bir şeyleri değiştirmezse
çok daha vahim sonuçlar geliyor demektir.
birde değişmemesi gereken şey camiadır çalışanlar değişir oyuncu gider yeni oyuncu gelir hoca değişir yönetim değişir
yenilenme tehlikeli değildir insanlarda hep geriye gitme korkusu var. ama artık o Beşiktaş yok.
makinede sorun varsa sorunlu parça değişir makine çalışmaya devam eder yeterki gerçekten sorunlu olan parçayı doğru tesbit etmek
gerekir. yoksa arızayı çözemez para ve zaman kaybedersin birde üretimi kaybedersin.
dediğim gibi hoca değişiminden yana değilim ama birilerinin el atması gerekiyor.
makine çalışmıyor.