Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732706 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Dünkü şok mağlubiyet hepimizin şirazesini kaydırdı. kahroldum.
yetmiyormuş gibi bugün sarıların farklı galibiyeti de toprak attı üstüme.
dünkü maçı yeniden izleyecek fırsatım olmadı ama özellikle yendiğimiz goller ortasahadan dikine sürülen toplarla geldi
rakip sallaya sallaya ikinci bölgeden bizim 1. Bölgeye kadar top sürebiliyor
Atina’nın yokluğu bariz
Tolgay ve medel adam kovalamada yetersiz kaldılar
golcü bir 10 numaranın yokluğunu Oğuzhan’ın pozisyonları o kadar güzel ortaya koyabilirdi ancak.
İyi bir ikinci bitiriciye acil ihtiyacımız var.
Gökhan törenin enerjisine adam eksiltebilen çalım becerisine çok ihtiyacımız var. acilen bu elemanı birileri gazlayıp kulüple yeniden bağdaştırmalı
bu çocuğu kenarda bırakacak lüksümüz yok. ne quaresma ne de diğerleri törenin kalatabileceklerinden uzaktalar
Oğuzhan’ın ıslıklanması konusu benim nazarımda adiliktir.
Oğuzhan asla ben bu takımın gol yükünü çekerim garantisi vermedi. bu çocuk net bir 8 numara. Ondan fazlasını bekleyen yönetim hatalıydı

Çevrimdışı atalay

+Build-up, ilk reaksiyon, press metodu, genişlik-derinlik, saha parselizasyonu, atletizm, dinamizm, tempo, oyun mesafeleri, pozisyon ve sayısal üstünlük gibi hususları iyileştirmeden tek oyuncunun bir şeyleri değiştirmesi zor.

Çevrimdışı matias_27

Artık yeter terimin şampiyonluğunu görmek istemiyorum.  Çocukluğumuzun çalındığı yılları yaşamak görmek istemiyorum.  Aklım hayalim almıyor bu gs geçen sene nasıl şampiyon olur 7 mağlubiyetle 7 var mı böyle bir şey.  Şuan rüzgar onların arkasında hala. Dönecek bu rüzgar elbet ama iş işten geçmesin artık. Dün Antalya sanki ölüm kalım maçına çıkmış. Tamam elbette mücadele edecekler ama aman yarabbim o nasıl bir hırs sanki ya kümede kalmak ya da şampiyon olmak için illa 3 puan almaktan başka çareleri yok gibi. VAR sistemi saçmasapan şekilde ilerliyor ve kimse birşey yapamıyor. Sanki bir güç yine gs şampiyon yapılacak yapılmalı gibi hareket ediyor. Anlamlandıramıyorum. Bu rüzgarı başkan sen tersine çevireceksin başka çare yok. Bugün yorgunum,  parçalanıyoruz, taraftara laf söyleme, futbolcuya onun yüzünden şampiyonluğu kaybettik vs vs bir tane güzel şey çıkmadı ağzından. Taraftar yuhalamaz diyor bizim kültürümüzde yok diyor sonra Ozzy yüzünden şampiyonluğu kaybettik diyor. Başkan bence şuan inanılmaz derecede dağınık. Toparlaması lazım. Galiba başkan toparlamadan takım da toparlayamayacak. Sürekli şenol hoca ile aramızda problem yok diyor ee yoksa neden sürekli dile getiriyorsun. Sorulsa bile sadece gülüyorum de. Bla bla bla çok uzattım. Biraz sinirliyim arkadaşlar aslında sinirim ne başkana ne şenol hocaya ne de takıma.  Sadece yalandan tarator olan birinin kibri, hareketleri,  tavırları. Bu sene benim için çok çok önemli bir sene. Ben hiç bir şeyim ben kimim ki ama sadece eğer bu sene o şampiyonluk verilirse kendi şahsımda nacizane olarak Başkanı ve şenol hocayı affetmeyecem.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mellfred

dün Twitter’da “kasar yaza” nickli bir arkadaş istatistikleriyle maçı analiz etmişti.
şurada
https://twitter.com/kasar_yaza/status/1034106123694080000?s=21
maçta golü yediğimiz dakikaya kadar aslında hiç orta kesmemişiz. Ancak ilk yarım saatte 3 gol yiyen bir takım sağlı sollu ortaya girişir ki her takım aynı paniğe düşer
ben hocanın ısrarla orta-kafa oynattığı tezine katılmıyorum
Umarım llajic transferi ile ve törenin takıma montesiyle tamamen uzaklaşacağız

Çevrimdışı mellfred

+Build-up, ilk reaksiyon, press metodu, genişlik-derinlik, saha parselizasyonu, atletizm, dinamizm, tempo, oyun mesafeleri, pozisyon ve sayısal üstünlük gibi hususları iyileştirmeden tek oyuncunun bir şeyleri değiştirmesi zor.
Şüphe yok !  ne ki töre gibi bir pırpıra ihtiyacımız var

Çevrimdışı mellfred

Artık yeter terimin şampiyonluğunu görmek istemiyorum.  Çocukluğumuzun çalındığı yılları yaşamak görmek istemiyorum.  Aklım hayalim almıyor bu gs geçen sene nasıl şampiyon olur 7 mağlubiyetle 7 var mı böyle bir şey.  Şuan rüzgar onların arkasında hala. Dönecek bu rüzgar elbet ama iş işten geçmesin artık. Dün Antalya sanki ölüm kalım maçına çıkmış. Tamam elbette mücadele edecekler ama aman yarabbim o nasıl bir hırs sanki ya kümede kalmak ya da şampiyon olmak için illa 3 puan almaktan başka çareleri yok gibi. VAR sistemi saçmasapan şekilde ilerliyor ve kimse birşey yapamıyor. Sanki bir güç yine gs şampiyon yapılacak yapılmalı gibi hareket ediyor. Anlamlandıramıyorum. Bu rüzgarı başkan sen tersine çevireceksin başka çare yok.

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim kurtuluşumuz daha doğrusu sorunlar o kadar fazla ki kurtulamayiz ama toparlanabiliriz. Ljaic alınır töre takıma monte edilir orta sahadada atiba ozi toparlanirsa bu seneyi goturebiliriz. Bide guti ve ilhanin sahne alması gerek artık hocanın film geçen seneden beri kopuk.

Şu aşamada törenin dışlanması gibi luksumuz yok sıkıntı neyse çözülmeli bu çocuk futbola dönmeli hocayla falan konustursunlar performansa bağlı sözleşme önersinler mutlaka halletsinler. Babelin şu halini görünce Orkan bile iş yapar diyorum. Tolgayin şu halini görünce Durukhan neden şans bulmaz diyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı matias_27

Bir de neden hep yedek kulübesinde hocanın yanında olan adını bilmediğim o eski yardımcı  antrenör var. 5-6 maç oldu ne guti ne de ilhanla görüş alış verişinde olduğunu hiç görmedim. Sanki yedek futbolcular gibi çok ilginç
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bir de neden hep yedek kulübesinde hocanın yanında olan adını bilmediğim o eski yardımcı  antrenör var. 5-6 maç oldu ne guti ne de ilhanla görüş alış verişinde olduğunu hiç görmedim. Sanki yedek futbolcular gibi çok ilginç

Adam laz, bir kere “benim yardimciya ihtiyacim yok” dedi. Konu orda bitmistir Senol Gunes icin. Baskan yardimci getirir ama hicbir vasfi olmaz bu adamlarin. Oyle sus diye duruyordur Guti ve Ilhan. Iddia ediyorum ikisinden biri devre arasi olmadan istifa edecek. Etmezse ben birsey bilmiyorum.

Çevrimdışı Librarius

Donemini doldurmali fikret orman zirt pirt baskan degistirmek bizim kulturumuzde yok gsliler yapiyor onu

Kimse ona git demedi. Kendisi mütemadiyen negatif bir enerji yayıyor, yorgunum diyor, motivasyonum dustu diyor. Madem oyle zorlamanın bir anlami yok ki. Fikret Orman'in Besiktas'in kaderini kendi ruh haletine endekslemesi gercekten dikkatle ele alınması gereken bir husus. Bu açıklamanin ne kadar vahim psikolojik durumlar içerdiğini detaylı bir sekilde yazmak isterdim ama zamanım müsait degil. Su kadarıyla yetineyim, tek adam psikolojisidir bu ve cok tehlikelidir. 

Besiktas buyuk bir kulüp ve camiadır. Bugüne kadar bu kulüpte calisan herkes karsiligini kat be kat almistir. Bu kulüpte başkanlık yapanların kahir ekseriyeti bu kulübe verdiklerinin kat be kat fazlasını kazanmistir bu kulüpten (maddi boyuttan bahsetmiyorum). Besiktas kimseye muhtaç degildir ve Besiktas'in kaderi hiçbir insan tekinin kaderine endekslenemez. Ahmet Kavalci "bizden once Besiktas taraftari ezikti" minvalinde bazi sözler sarf etmişti. Besiktas ağır tastir derken sadece rakiplere söylemiyoruz bunu. Bu camianın mensupları da bunun bilincinde olmalı.

Simdi Fikret Orman meselesine donelim yine. Baskan bezmiş bir ruh hali içerisinde. Ayrıca Besiktas taraftarının talepleri onu çileden cikariyor. Veya Besiktas baskani oldugu icin ona gösterilen ilgiyi kendinden menkul kabul ediyor. Bence daha fazla zorlamasın, gorevi Ahmet Nur Cebi'ye biraksin. Ahmet Nur Cebi en az Fikret Orman kadar iyi bir başkanlık yapacaktır. Yani Fikret Orman olmasa Sinan Vardarlar'a kalmaz bu kulüp. Yok eger baskan olarak kalmak istiyorsa sizlanmayi ve Besiktas taraftarlarına atar yapmayı bırakacak, ve is yapacak. Yahu gencler seni Beşiktaş baskanisin diye seviyor ve gruplara ekliyor. Tamam rahatsız edici bir durum, tamam haddi asma mevzusu da var. Bu durumu televizyonda, hem de asiri derecede kibir kokan bir sekilde, dile getirmek yerine daha mütevazı bir dille anlatmayi denese ne kaybeder? "Sagolsun cocuklar beni seviyor, bana mesaj atıyor ama sunu bilsinler ki günlük rutinim cok yogun ve bu tur seylere zaman ayıramıyorum. Burdan belirteyim lütfen bunu yapmasınlar" dese kim ne diyebilir? Daha doğru olmaz mi? 

Fikret Orman dusmani degilim. Hatta burda Serhat (soyismi aklıma gelmedi) isimli müzmin bir yönetim dusmaniyla bu konuda bir tartışma da yasamistim. Fikret Orman ve yönetimini savunmuştum o arkadasa karşı. Fakat, verdigim destek kayıtsız ve şartsız bir destek degil. Gordugum hataları yazarım, bunu da kulübün menfaati icin yaparım.  Fikret Orman kendisine ceki düzen verdigin de bizim eleştirilerimizde azalacaktır. Fakat kabul edelim ki başkanın yürüdüğü yol yol degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

öyle gs oynuyorsa hakemler oynatmaya calısır.

biz oynuyorsak yavaşlatmaya.

Besiktas maçlarında emek hirsizi hakemlerin değişmez taktiğidir: Mac boyunca rakip takimin sertliğine müsade edilir. Eger Besiktas'in gole ihtiyacı varsa son 15 dakika da her pozisyonda sari göstermeye baslarlar. Amac oyunu yavaşlatmak. Kartı not ediyorum, oyuncuyu uyarıyorum ayağına hem Besiktas'in baskisini kirmaya hem de zamandan calmaya calisirlar. Senol hoca da Halis Muhlis'in Antalya'yi dinlendirmeye calistigini açık açık söyledi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Necmi

Kimse ona git demedi. Kendisi mütemadiyen negatif bir enerji yayıyor, yorgunum diyor, motivasyonum dustu diyor. Madem oyle zorlamanın bir anlami yok ki. Fikret Orman'in Besiktas'in kaderini kendi ruh haletine endekslemesi gercekten dikkatle ele alınması gereken bir husus. Bu açıklamanin ne kadar vahim psikolojik durumlar içerdiğini detaylı bir sekilde yazmak isterdim ama zamanım müsait degil. Su kadarıyla yetineyim, tek adam psikolojisidir bu ve cok tehlikelidir. 

Besiktas buyuk bir kulüp ve camiadır. Bugüne kadar bu kulüpte calisan herkes karsiligini kat be kat almistir. Bu kulüpte başkanlık yapanların kahir ekseriyeti bu kulübe verdiklerinin kat be kat fazlasını kazanmistir bu kulüpten (maddi boyuttan bahsetmiyorum). Besiktas kimseye muhtaç degildir ve Besiktas'in kaderi hiçbir insan tekinin kaderine endekslenemez. Ahmet Kavalci "bizden once Besiktas taraftari ezikti" minvalinde bazi sözler sarf etmişti. Besiktas ağır tastir derken sadece rakiplere söylemiyoruz bunu. Bu camianın mensupları da bunun bilincinde olmalı.

Simdi Fikret Orman meselesine donelim yine. Baskan bezmiş bir ruh hali içerisinde. Ayrıca Besiktas taraftarının talepleri onu çileden cikariyor. Veya Besiktas baskani oldugu icin ona gösterilen ilgiyi kendinden menkul kabul ediyor. Bence daha fazla zorlamasın, gorevi Ahmet Nur Cebi'ye biraksin. Ahmet Nur Cebi en az Fikret Orman kadar iyi bir başkanlık yapacaktır. Yani Fikret Orman olmasa Sinan Vardarlar'a kalmaz bu kulüp. Yok eger baskan olarak kalmak istiyorsa sizlanmayi ve Besiktas taraftarlarına atar yapmayı bırakacak, ve is yapacak. Yahu gencler seni Beşiktaş baskanisin diye seviyor ve gruplara ekliyor. Tamam rahatsız edici bir durum, tamam haddi asma mevzusu da var. Bu durumu televizyonda, hem de asiri derecede kibir kokan bir sekilde, dile getirmek yerine daha mütevazı bir dille anlatmayi denese ne kaybeder? "Sagolsun cocuklar beni seviyor, bana mesaj atıyor ama sunu bilsinler ki günlük rutinim cok yogun ve bu tur seylere zaman ayıramıyorum. Burdan belirteyim lütfen bunu yapmasınlar" dese kim ne diyebilir? Daha doğru olmaz mi? 

Fikret Orman dusmani degilim. Hatta burda Serhat (soyismi aklıma gelmedi) isimli müzmin bir yönetim dusmaniyla bu konuda bir tartışma da yasamistim. Fikret Orman ve yönetimini savunmuştum o arkadasa karşı. Fakat, verdigim destek kayıtsız ve şartsız bir destek degil. Gordugum hataları yazarım, bunu da kulübün menfaati icin yaparım.  Fikret Orman kendisine ceki düzen verdigin de bizim eleştirilerimizde azalacaktır. Fakat kabul edelim ki başkanın yürüdüğü yol yol degil.
ezik lafını eden Ahmet Kavalcı değil ürkmezgildi
Ahmet kavalcı arka planda bilmediğin kadar destek veren biri ünvan için değil
Beşiktaş için yapıyor. Bu yönetimde büyük ihtimal olacak Başkan olmasını çok istiyor.
Başkan belki bezmemişdirde arkadan bıçaklanmaktan gardı düşmüştür.
bu yönetim kurulu değişikliğinide onları temizlemek için yapıyordur.
Tv de duyduğunuz iki kelimeyle psikolojik analiz yapıyorsunuz.
veletler başkanla yüz göz olmaktan rahatsız olmayacak Başkan tepki verincemi
sorun oluyor evet dediğin gibi bir üslupta söylese daha doğru olurdu ama böyle üslupta
konuşsa ne kadar etkili olurdu.
şu anda sosyal medyada arkasında renklilerin olduğu bir sürü hesap saldırıyor
başkanı what sapp grubuna ekleyip neler söylüyor insanlar acaba
insanlar kelimelerini çevirip anlamak istediklerini söylüyorlar
orda ben düşersem Beşiktaş da düşer lafını ama işlediler aslında orda söylenen
Beşiktaş yönetimine olan saldırı ve bu saldırıya kendini bilmez Beşiktaş hesaplarınında ortak olması
evet doğru söylüyor Beşiktaş yönetimini başkanını düşürürlerse Beşiktaşıda düşürürler.
seçime gidiyoruz diye yerse diye bütün renkliler saldırıyor tabi içimizdeki düşmanlarda ama bu bir seçim değil
yönetim kurulunun yenilenmesi aday falan yok hazırlananda yok içerde bir temizlik yapılıyor.
kulüp ali naibi dışarda kagawa ile ademle kariusla uğraşırken birileri çıkıp Burakla uğraşıyor onu aldırmaya çalışıyor
bu arada umuta gene sallamayın karius u alan ali naibi günahıyla sevabıyla ona ait.
Başkan çıkıyor Burak planlarımızda değil bir ilgimiz yok diyor ts başkanı burakla transfer görüşmesi yapmayın
muatap biziz diyor şimdi ts başkanı bir tarafından mı uyduruyor yoksa birileri başkandan habersiz Burak peşindemi koşuyor.
eğer başı yok sayıp yeni başlar türemeye başlarsa o başlar kesilir yoksa kaos çıkar. bugün sosyal medyada
bazı yöneticiler sövenler bilip bilmeden onların kayığına binmiş gidiyorlar bunun farkında bile değiller.
5 yıldır bu geminin dümeninde Fikret Orman var yanlışları olmadımı bir sürü oldu ama hep gemiyi
rotasında tuttu. Taraftara atarlanmışmı o kadarına hakkı var. o taraftar dediklerin Başkanın kızlarına bile küfretmeyi
kızıyla çektirdiği fotonun altına utanmıyormusun küçücük kızlarla çıkmaya diye ahlak dersi verenler var
taraftar deyip kendine bakma sosyal medyada bayağı vakit geçiriyorsun kimler olduğunuda biliyorsun
Başkan yorulmuş olabilir yorulmayada hakkı var arada soluklanmayada istediği şey anlayış
kimisi çıkıyor Beşiktaşın parasıyla tatil yapıyorsun diyor kimisi Beşiktaşın parasını hiç ediyorsun diyor
dertleri taraftarı bölmek yönetimin taraftar desteğini kaybetmesini sağlamak yıpratmak
ben başkanı gruba eklemiyorum küfürde etmiyorum şunu al bunu al da demiyorum
söylediklerinin hiç birindende gocunmuyorum. hak edene hak ettiği şekilde davranacaksın
iki üç aydır başkana yapılan saldırılara bir bak ondan sonra sözleri doğru yada yanlış diye eleştir.
bir konuda haklısın ama bu şekilde konuşarak onlara resmen çanak tutuyor.

Çevrimdışı mylife1903

bizimkiler maalesef “oyuncu satışından para kazanıyoruz” vitrini yapmak adına var olan düzeni kendi elleriyle bozdular
gs mesela yıllarca krizlere rağmen muslerayı tuttular. Biz ilk fırsatta tamamını elden çıkardık
demba mesela fabri mesela Marcelo mesela elimizdekilerdi. Keza abuo’yu gomezi sosayı talisca’yı da tutamadık
Katkı sağlayanları gönderdiğimiz gibi gram faydasızları da inadına gönderemedik
Sonra fikret orman cikiyor 29 tane oyuncu var 23e inmesi lazim, diyor
Guler misin aglar misin
Sanki babam aldi onlari oraya, en iyi tabirle verimsiz futbolcu dolu takim.
Hersene 10 tane adam geliyor, iyi de maas veriyorlar neden gitsin bunlar

Çevrimdışı mylife1903

dün Twitter’da “kasar yaza” nickli bir arkadaş istatistikleriyle maçı analiz etmişti.
şurada
https://twitter.com/kasar_yaza/status/1034106123694080000?s=21
maçta golü yediğimiz dakikaya kadar aslında hiç orta kesmemişiz. Ancak ilk yarım saatte 3 gol yiyen bir takım sağlı sollu ortaya girişir ki her takım aynı paniğe düşer
ben hocanın ısrarla orta-kafa oynattığı tezine katılmıyorum
Umarım llajic transferi ile ve törenin takıma montesiyle tamamen uzaklaşacağız
Bu orta konusunun cok gundeme gelmeye basladiginda bin sefer yazdim burda
Orta yapilmasinjn quaresma ile alakasi yok. Quaresma orta yapmadan oynayamaz sananlar daha hic futbol konusmasin gidip su polosu falan izlesinler aynisi caner icin de gecerli, caner zaten ortasahadan dolduruyor cocuk masallah.

Bu orta sayisinin artmasi macin skorlariyla tukenen zamanla ve kisir santraforlarla daha alakali hatta caner quaresma ve senol gunesten daha cok oguzhan ve tolgay gibi futbolcularla daha da alakali.
Ozzi ve tolgayin miyminti, sorumluluk almayan, gucsuz, skor katkisiz oyunlari da gelmeyen gol ile beraber sorumluluk alabilecek karakterde oyuncularin ipleri eline almasi ile de orta oyununa devsiriyor takimi

Merkezden gidelim pas yapalim, zaten ozzi tolgay yana yana hep yana oynuyor, sorumluluk alsinlsr, senol gunes oyuncuyu oynatiyorsa tercihlerine hucumda fazla karismaz ozgur birakir, bunlarin gucu yok verkaca girecek yurekleri yok.
Simdi o cocuklari da fazla elestirmemek lazim onlerinde taliska oynuyordu, tamam o konuda haklilar, veriyosun alamiyosun ama bu sene noldi?
Forvetlerde yetersiz negredoya veriyor ozzi, adam kagni diregi gibi, donemiyor, gidemiyor, yukselemiyor, cok cok gereksiz transfer.
Hal boyleyken ozziye de fazla kizamiyorum isin gercegi, orta kesenede
Sen negredoyu falan tut takimda sarriyi getirir pep gelsin 4. Mac yandar orta izlemeye devam edersin mac sonlarina 0-0 geldikce.

Iyi bi santrafor iyi bi 10numara olsun, tolgay ozzi beraber oynamasin
Bu sene sonuna kadar gotururuz

Çevrimdışı mylife1903

Bizim kurtuluşumuz daha doğrusu sorunlar o kadar fazla ki kurtulamayiz ama toparlanabiliriz. Ljaic alınır töre takıma monte edilir orta sahadada atiba ozi toparlanirsa bu seneyi goturebiliriz. Bide guti ve ilhanin sahne alması gerek artık hocanın film geçen seneden beri kopuk.

Şu aşamada törenin dışlanması gibi luksumuz yok sıkıntı neyse çözülmeli bu çocuk futbola dönmeli hocayla falan konustursunlar performansa bağlı sözleşme önersinler mutlaka halletsinler. Babelin şu halini görünce Orkan bile iş yapar diyorum. Tolgayin şu halini görünce Durukhan neden şans bulmaz diyorum.
Tore part taym yapiyo futbol isini

Çevrimdışı mylife1903

ezik lafını eden Ahmet Kavalcı değil ürkmezgildi
Ahmet kavalcı arka planda bilmediğin kadar destek veren biri ünvan için değil
Beşiktaş için yapıyor. Bu yönetimde büyük ihtimal olacak Başkan olmasını çok istiyor.
Başkan belki bezmemişdirde arkadan bıçaklanmaktan gardı düşmüştür.
bu yönetim kurulu değişikliğinide onları temizlemek için yapıyordur.
Tv de duyduğunuz iki kelimeyle psikolojik analiz yapıyorsunuz.
veletler başkanla yüz göz olmaktan rahatsız olmayacak Başkan tepki verincemi
sorun oluyor evet dediğin gibi bir üslupta söylese daha doğru olurdu ama böyle üslupta
konuşsa ne kadar etkili olurdu.
şu anda sosyal medyada arkasında renklilerin olduğu bir sürü hesap saldırıyor
başkanı what sapp grubuna ekleyip neler söylüyor insanlar acaba
insanlar kelimelerini çevirip anlamak istediklerini söylüyorlar
orda ben düşersem Beşiktaş da düşer lafını ama işlediler aslında orda söylenen
Beşiktaş yönetimine olan saldırı ve bu saldırıya kendini bilmez Beşiktaş hesaplarınında ortak olması
evet doğru söylüyor Beşiktaş yönetimini başkanını düşürürlerse Beşiktaşıda düşürürler.
seçime gidiyoruz diye yerse diye bütün renkliler saldırıyor tabi içimizdeki düşmanlarda ama bu bir seçim değil
yönetim kurulunun yenilenmesi aday falan yok hazırlananda yok içerde bir temizlik yapılıyor.
kulüp ali naibi dışarda kagawa ile ademle kariusla uğraşırken birileri çıkıp Burakla uğraşıyor onu aldırmaya çalışıyor
bu arada umuta gene sallamayın karius u alan ali naibi günahıyla sevabıyla ona ait.
Başkan çıkıyor Burak planlarımızda değil bir ilgimiz yok diyor ts başkanı burakla transfer görüşmesi yapmayın
muatap biziz diyor şimdi ts başkanı bir tarafından mı uyduruyor yoksa birileri başkandan habersiz Burak peşindemi koşuyor.
eğer başı yok sayıp yeni başlar türemeye başlarsa o başlar kesilir yoksa kaos çıkar. bugün sosyal medyada
bazı yöneticiler sövenler bilip bilmeden onların kayığına binmiş gidiyorlar bunun farkında bile değiller.
5 yıldır bu geminin dümeninde Fikret Orman var yanlışları olmadımı bir sürü oldu ama hep gemiyi
rotasında tuttu. Taraftara atarlanmışmı o kadarına hakkı var. o taraftar dediklerin Başkanın kızlarına bile küfretmeyi
kızıyla çektirdiği fotonun altına utanmıyormusun küçücük kızlarla çıkmaya diye ahlak dersi verenler var
taraftar deyip kendine bakma sosyal medyada bayağı vakit geçiriyorsun kimler olduğunuda biliyorsun
Başkan yorulmuş olabilir yorulmayada hakkı var arada soluklanmayada istediği şey anlayış
kimisi çıkıyor Beşiktaşın parasıyla tatil yapıyorsun diyor kimisi Beşiktaşın parasını hiç ediyorsun diyor
dertleri taraftarı bölmek yönetimin taraftar desteğini kaybetmesini sağlamak yıpratmak
ben başkanı gruba eklemiyorum küfürde etmiyorum şunu al bunu al da demiyorum
söylediklerinin hiç birindende gocunmuyorum. hak edene hak ettiği şekilde davranacaksın
iki üç aydır başkana yapılan saldırılara bir bak ondan sonra sözleri doğru yada yanlış diye eleştir.
bir konuda haklısın ama bu şekilde konuşarak onlara resmen çanak tutuyor.
Kendi sectigi kendi yonetimine mukayet olamayan besiktasa nasil mukayet olacak

Çevrimdışı underworld

Guti, ilhan  maksat ; komşum alışverişte görsün diye yapılmış bir hamle..

Çevrimdışı mylife1903

Guti, ilhan  maksat ; komşum alışverişte görsün diye yapılmış bir hamle..
Sahaya surse keske senol gunes onlari
Antalya macinda 75de sahaya salsa guti ile imansizi alirdik maci a

Çevrimdışı savaş altay

Net golcü eksikliği hissedildi. Larin'in ligimizdeki stoperler arasında ezilebileceğini geldiğinde yazmıştım.

Çevrimdışı Egos

Kendi sectigi kendi yonetimine mukayet olamayan besiktasa nasil mukayet olacak

sadece başkan seçilse ve kendi döneminde yöneticiler konusunda esnek bir hakka sahip olsa bu eleştiri yerini bulabilir; fakat yöneticilerin listelere girmesinde birçok kriter var: bazıları kısa dönemli planlar nedeniyle, bazıları başlanmış projeleri devam ettirmek için, bazıları yeni temeller inşa etmek, yeni ilişkiler kurmak için araya sıkıştırılıyor. başkan kadar onlar da seçilmiş olarak göreve geliyorlar, bu bağlamda çark etmeleri ya da başarısız olmaları gibi durumlarda her zaman ivedi kararlar alınamayabiliyor.

seçilen yöneticiler konusunda hata yapıldığını söylemek makul olabilir, onda da süreci görmezden gelmemek lazım. son dönemde saydığımız isimlerin hepsinin de yönetimdeki ilk günlerinden itibaren beşiktaş'a zarar verdiğini söylemek ise mümkün değil, ama nefesleri istenilen mesafeyi almaya yetmedi.

Çevrimdışı underworld

Taze Kan, yeni başkan Ahmet Nur Çebi

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tangaz

rte.ye benzemeye başladı iyice ben zaten başkanlık sonrası siyasi bir adım bekliyorum başkandan o zaman bol bol sahur programlarına katılabilir.

1 senedir sağbek alacak 8 aydır on numara alacak pehh

ben düşersem beşiktaş biter lafını hiç bir beşiktaşlı kabul etmemeli aynı tursun başkanın akıbetini hak ediyor bu açıklama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sonra fikret orman cikiyor 29 tane oyuncu var 23e inmesi lazim, diyor
Guler misin aglar misin
Sanki babam aldi onlari oraya, en iyi tabirle verimsiz futbolcu dolu takim.
Hersene 10 tane adam geliyor, iyi de maas veriyorlar neden gitsin bunlar

2 küsür milyona oynayan q7 varken git o kadar maaş + 5-6 milyon bonservisle lens al die kim dedi başkana, korkunç bir düşüştekiadam olan negredoyu taraftar mı aldırdı kendisine

fitbolcu almasın hakem alsın die die dilimizde tüy bitti. hem pırlanta de hem çocukları görme! yemez hakemsiler bu lafları onların anlayacağı dilden konuş başkan, taraftara gider yapmayı bırak ve esas düşmanlara odaklan!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Özledim. Smile.

@atalay takım böyle giderse bu sene daha çok snooker konuşuruz artık napalım  :)