Biraz da oyuncular.
Oğuzhan sonunda iyi maç çıkardı. Tebrik mi edeceğiz tabii ki hayır. Quaresma sadece Avrupa maçlarında 11
başlamalı dedik. Sıkışırsan sok, zaman daraldığından daha verimli oluyor dedik. Bunların hepsi gerçek. Ben bulmadım, gerçek!
Öyle sana göre bana göre değil, saf gerçek!
Quaresma gönderiyor, önce rakip oyuncu kafa ile ardından kaleci eli ile topu içeri sokmak için illuminati
üçgenini kuruyor, top yine girmiyor. Şu birliktelik, çabayı görseler konseye çağırırlar alayını

Ligimizde Quaresma çizgi - orta oyunundan başka halt edemiyor dediğimizde ''Q7 sadece orta açmada mı iyi diyorsun,
buna gülerler'' denildi. Six pack maç kazandırmaz dedik, Atletizim gitti. 2012 Quaresma'sı olsa maçın değil ligin altını
üstüne getirirdik sonra yine ters çevirirdik ama artık devri bittiği gibi yeni oyunlar üretip-yaşanmasına engel oluyor.
Medel'in Atiba'nın işini yapamayacağını cümle alem biliyordu. Önde basarsak işe yarar, temposu var. Oyun zekası da var ama
Atiba'nın temposuz bile darma duman ettiği orta sahaları göz önünde bulundurursak Vizyon dememizde sakınca yok,
Medel'in vizyonu karşılamaya yönelik değil toplamaya yönelik durduğu aşikar.