Kimse ona git demedi. Kendisi mütemadiyen negatif bir enerji yayıyor, yorgunum diyor, motivasyonum dustu diyor. Madem oyle zorlamanın bir anlami yok ki. Fikret Orman'in Besiktas'in kaderini kendi ruh haletine endekslemesi gercekten dikkatle ele alınması gereken bir husus. Bu açıklamanin ne kadar vahim psikolojik durumlar içerdiğini detaylı bir sekilde yazmak isterdim ama zamanım müsait degil. Su kadarıyla yetineyim, tek adam psikolojisidir bu ve cok tehlikelidir.
Besiktas buyuk bir kulüp ve camiadır. Bugüne kadar bu kulüpte calisan herkes karsiligini kat be kat almistir. Bu kulüpte başkanlık yapanların kahir ekseriyeti bu kulübe verdiklerinin kat be kat fazlasını kazanmistir bu kulüpten (maddi boyuttan bahsetmiyorum). Besiktas kimseye muhtaç degildir ve Besiktas'in kaderi hiçbir insan tekinin kaderine endekslenemez. Ahmet Kavalci "bizden once Besiktas taraftari ezikti" minvalinde bazi sözler sarf etmişti. Besiktas ağır tastir derken sadece rakiplere söylemiyoruz bunu. Bu camianın mensupları da bunun bilincinde olmalı.
Simdi Fikret Orman meselesine donelim yine. Baskan bezmiş bir ruh hali içerisinde. Ayrıca Besiktas taraftarının talepleri onu çileden cikariyor. Veya Besiktas baskani oldugu icin ona gösterilen ilgiyi kendinden menkul kabul ediyor. Bence daha fazla zorlamasın, gorevi Ahmet Nur Cebi'ye biraksin. Ahmet Nur Cebi en az Fikret Orman kadar iyi bir başkanlık yapacaktır. Yani Fikret Orman olmasa Sinan Vardarlar'a kalmaz bu kulüp. Yok eger baskan olarak kalmak istiyorsa sizlanmayi ve Besiktas taraftarlarına atar yapmayı bırakacak, ve is yapacak. Yahu gencler seni Beşiktaş baskanisin diye seviyor ve gruplara ekliyor. Tamam rahatsız edici bir durum, tamam haddi asma mevzusu da var. Bu durumu televizyonda, hem de asiri derecede kibir kokan bir sekilde, dile getirmek yerine daha mütevazı bir dille anlatmayi denese ne kaybeder? "Sagolsun cocuklar beni seviyor, bana mesaj atıyor ama sunu bilsinler ki günlük rutinim cok yogun ve bu tur seylere zaman ayıramıyorum. Burdan belirteyim lütfen bunu yapmasınlar" dese kim ne diyebilir? Daha doğru olmaz mi?
Fikret Orman dusmani degilim. Hatta burda Serhat (soyismi aklıma gelmedi) isimli müzmin bir yönetim dusmaniyla bu konuda bir tartışma da yasamistim. Fikret Orman ve yönetimini savunmuştum o arkadasa karşı. Fakat, verdigim destek kayıtsız ve şartsız bir destek degil. Gordugum hataları yazarım, bunu da kulübün menfaati icin yaparım. Fikret Orman kendisine ceki düzen verdigin de bizim eleştirilerimizde azalacaktır. Fakat kabul edelim ki başkanın yürüdüğü yol yol degil.
ezik lafını eden Ahmet Kavalcı değil ürkmezgildi
Ahmet kavalcı arka planda bilmediğin kadar destek veren biri ünvan için değil
Beşiktaş için yapıyor. Bu yönetimde büyük ihtimal olacak Başkan olmasını çok istiyor.
Başkan belki bezmemişdirde arkadan bıçaklanmaktan gardı düşmüştür.
bu yönetim kurulu değişikliğinide onları temizlemek için yapıyordur.
Tv de duyduğunuz iki kelimeyle psikolojik analiz yapıyorsunuz.
veletler başkanla yüz göz olmaktan rahatsız olmayacak Başkan tepki verincemi
sorun oluyor evet dediğin gibi bir üslupta söylese daha doğru olurdu ama böyle üslupta
konuşsa ne kadar etkili olurdu.
şu anda sosyal medyada arkasında renklilerin olduğu bir sürü hesap saldırıyor
başkanı what sapp grubuna ekleyip neler söylüyor insanlar acaba
insanlar kelimelerini çevirip anlamak istediklerini söylüyorlar
orda ben düşersem Beşiktaş da düşer lafını ama işlediler aslında orda söylenen
Beşiktaş yönetimine olan saldırı ve bu saldırıya kendini bilmez Beşiktaş hesaplarınında ortak olması
evet doğru söylüyor Beşiktaş yönetimini başkanını düşürürlerse Beşiktaşıda düşürürler.
seçime gidiyoruz diye yerse diye bütün renkliler saldırıyor tabi içimizdeki düşmanlarda ama bu bir seçim değil
yönetim kurulunun yenilenmesi aday falan yok hazırlananda yok içerde bir temizlik yapılıyor.
kulüp ali naibi dışarda kagawa ile ademle kariusla uğraşırken birileri çıkıp Burakla uğraşıyor onu aldırmaya çalışıyor
bu arada umuta gene sallamayın karius u alan ali naibi günahıyla sevabıyla ona ait.
Başkan çıkıyor Burak planlarımızda değil bir ilgimiz yok diyor ts başkanı burakla transfer görüşmesi yapmayın
muatap biziz diyor şimdi ts başkanı bir tarafından mı uyduruyor yoksa birileri başkandan habersiz Burak peşindemi koşuyor.
eğer başı yok sayıp yeni başlar türemeye başlarsa o başlar kesilir yoksa kaos çıkar. bugün sosyal medyada
bazı yöneticiler sövenler bilip bilmeden onların kayığına binmiş gidiyorlar bunun farkında bile değiller.
5 yıldır bu geminin dümeninde Fikret Orman var yanlışları olmadımı bir sürü oldu ama hep gemiyi
rotasında tuttu. Taraftara atarlanmışmı o kadarına hakkı var. o taraftar dediklerin Başkanın kızlarına bile küfretmeyi
kızıyla çektirdiği fotonun altına utanmıyormusun küçücük kızlarla çıkmaya diye ahlak dersi verenler var
taraftar deyip kendine bakma sosyal medyada bayağı vakit geçiriyorsun kimler olduğunuda biliyorsun
Başkan yorulmuş olabilir yorulmayada hakkı var arada soluklanmayada istediği şey anlayış
kimisi çıkıyor Beşiktaşın parasıyla tatil yapıyorsun diyor kimisi Beşiktaşın parasını hiç ediyorsun diyor
dertleri taraftarı bölmek yönetimin taraftar desteğini kaybetmesini sağlamak yıpratmak
ben başkanı gruba eklemiyorum küfürde etmiyorum şunu al bunu al da demiyorum
söylediklerinin hiç birindende gocunmuyorum. hak edene hak ettiği şekilde davranacaksın
iki üç aydır başkana yapılan saldırılara bir bak ondan sonra sözleri doğru yada yanlış diye eleştir.
bir konuda haklısın ama bu şekilde konuşarak onlara resmen çanak tutuyor.