O kadar sinirliyim o kadar ki anlatamam. Allahtan senelik izne çıktım da bugün eziyet pazartesisi olmadı. Son günlerde Fikret Ormandan tutun yönetime, yönetimden tutun futbolcusuna tutum hal ve harekelere bakıyorum maçları takip edesim yok.Ligin kalan kısmını da izlemek istemiyorum boşvermişlik ve isteksizlik hat safhada. Kimse dün akşam için pozisyon bulduk falan demesin. Ben sonuca bakarım arkadaş. Kendi sahanda muhtemelen küme düşmemeye oynayacak ve bir daha kolay kolay deplasman galibiyeti alamayacak takımı yenemiyorsun.Sen zaten sahandaki maçlarda 17 de 17 veya 17 de 16 falan yapamazsan hiç şampiyonluktan bahsetme.Bu yenilgiyi ancak ve ancak deplasmanda Fenerbahçe veya Başakşehir galibiyeti nötrler.
Sana kaleci fabri gittiği gün lazımdı belli. Ucuza alacağım diye bekledin bekledin 3 puana mal oldu.2 kuruş ucuza almak için 1 galibiyet parasından olduk değdi mi? Şimdi bunun hesabını kim verecek? Kimse ligin başı falan demesin Kadıköye deplasmana gideceğiz, Başakşehir deplasmanlarına gideceğiz. Zaten bu 2 maçta kaybettiğin anda daha ilk yarı bitmeden atı alan üsküdarı geçer. Bu senede kahır dolu bir sezon bizi bekliyor. Takımda zoraki tutulan santrafor, topu ayağında tutmayı beceremeyen yedek santrafor, aceminin acemisi 3. kaleci, vurdumduymaz ve rahat ötesi etliye sütlüye dokunmayan güçsüz bir kaptan...Çekilecek çilemiz varmış. Bir Beşiktaş klasiğidir 1 sene sevindirirse en az 3,4 sene kan kusturur.
Neyse ben karamsar ötesiyim...Kimse benim gibi negatif olmasın.6 yaşındaki oğlum bile üzülme baba kalan maçları kazanırız diyor ben umutlanamıyorum.İçimde futbol ve Beşiktaşı takip etme aşkını bile öldürdüler. O kadar üzgün hayalkırıklığı içindeyim ki futbol f sini görmek duymak istemiyorum. Muhtemelen bir müddet yazmayacağım.Çok üzgünüm çook!Öyle böyle değil...