Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731728 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi degisen degismeyen o pozisyon o ise yorumlanamaz zaten
Resmen ismarlama gol verildi
Ayaktan cikti ofsayt bitti gitti

Az once italyada oldu benzeri daha ofsayt
Olmayani hasirt diye kaldirdi bayragi kimse itiraz etmedi
Konu şu, kural hatası mı ve tekrar gerekirmi. Gerçi bir kasımpaşa tekrarı yüzünden Beşiktaş lı geçinen Zekeriya efendi istifa etmişti. Kısacası konuyu zaten baştan kapattılar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Konu şu, kural hatası mı ve tekrar gerekirmi. Gerçi bir kasımpaşa tekrarı yüzünden Beşiktaş lı geçinen Zekeriya efendi istifa etmişti. Kısacası konuyu zaten baştan kapattılar
Yok abi oyle kural hatasi mi olur yahu
Penalti vermediginde de mac tekrarlanir ligler bitmez

Zaten hakem dedigim gibi raporuna bjk as oyuncusu topu kafayla kalecisine oynadi yazar mis gibi yani tertemiz ofsaytten golu belgeli yedirdiler

Çevrimdışı Sercan62

dün boffin 5.dakikadan itibaren oyunu yavalatmaya, her kaleci vuruşunda 40 saniye çalmasına rağmen beinsports'un tarafsız(!) spikerlerinin hiçbiri oyun akıcılığından falan bahsetmemişi kalecilere erken sarı kart verilmesinden bahsetmemişti. bugün ise maçı resmen beinsports ekranlarından değil de gs tv'de izliyor gibiyiz.

bir yandan da hakem oyuncu sedye ile değil yürüyerek oyundan ayrılıyor diye oyuncuya sarı kart gösteriyor. ne güzel. hakemlerimiz oyunu oynatmaya çok hevesli desenize.  günde her şey değişmiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

dün boffin 5.dakikadan itibaren oyunu yavalatmaya, her kaleci vuruşunda 40 saniye çalmasına rağmen beinsports'un tarafsız(!) spikerlerinin hiçbiri oyun akıcılığından falan bahsetmemişi kalecilere erken sarı kart verilmesinden bahsetmemişti. bugün ise maçı resmen beinsports ekranlarından değil de gs tv'de izliyor gibiyiz.

bir yandan da hakem oyuncu sedye ile değil yürüyerek oyundan ayrılıyor diye oyuncuya sarı kart gösteriyor. ne güzel. hakemlerimiz oyunu oynatmaya çok hevesli desenize.  günde her şey değişmiş.

öyle gs oynuyorsa hakemler oynatmaya calısır.

biz oynuyorsak yavaşlatmaya.

Çevrimdışı caner.eryigit

Dün adamlar 90 dk yerde yattı zaman geçirdi bak bugün barışa sedye geldi Alanyalı yürüyerek çıktı diye sarı verdi umut meler attıkları golde faul var gibi oh yarasın oyna devam

Çevrimdışı Sercan62

Dün adamlar 90 dk yerde yattı zaman geçirdi bak bugün barışa sedye geldi Alanyalı yürüyerek çıktı diye sarı verdi umut meler attıkları golde faul var gibi oh yarasın oyna devam

Diğer başlıkta tam da bundan bahsettim. Oyuncu sedye ile değil de yürüyerek çıktı diye hakem kendi insiyatifiyle sarı kart veriyor. Ne kadar düşünceli hakemlerimiz var değil mi? Oyun oynansın, oyunun güzelliğine zeval gelmesin diye neler yapıyorlar(!) Yayıncı kuruluş yorumcuları da daha 25. dakikadan kalecilere sarı kart daha erken verilmeli falan demeye başladı. Niyeyse dün böyle şeyler görmedik. Boffin her vuruşta 40 saniye çaldı. Acayip şeyler oluyor. Bazı oyuncular sedye gelse bile o an yürüyerek çıkmak isteyebiliyor. Oyuncu sedye ile değil yürüyerek çıktı diye sarı kart verildiği nerede görülmüş?

Çevrimdışı caner.eryigit

Hakem kilidi açıyor ondan Snr 3.5 pozisyonla maç 4 oluyor..onlar atıyor sen 3 katı pozisyona giriyorsun atamıyorsun.adamlar her türlü çalışıyor medyası Tff si mhk sı başkanda bugün saydırır dedik herhalde hakeme a bile demedi

Çevrimdışı underworld

Kendi evimizde 33 dk da 3 gol yiyoruz beyler uyanın..!

Erzurum az çaplı olsaydı o da yarım saatte 3 gol atardı..

Neyse şansızdık!

Bizim 6 forvetin toplam piyasa değeri 8 milyon civarinda. Fener’de slimani 18, eğer Modeste gelirse oda o seviyede.

Yanı bizim forvetler hem pozisyona girmekte hemde gole çevirmekte sıkıntılı. İyi bir 10 numara gelse dahi forvet lazım. Oda gelse aslında iyi bir sekiz numara lazım. Takım mühendisliği berbat maalesef.

Çevrimdışı Librarius

Kabul edelim ki GS camiasının futbol akli bizimkinden daha basarili calisiyor. Hakem veya medya lobisini bir tarafa birakalim, herifler krizden cikmayi cok iyi başarıyor.

gecen sene, Fikret Orman'in mütemadiyen sizlandigi durumun cok daha kötüsüne sahipken, herifler kadrolarına harika takviyeler yapıp en azından kulubu uzun surecek bir basarisizlik sarmalından cikardiklari gibi Besiktas'i krize sürüklediler. Heriflere tekmeyi basıp 5 yıl domine ederiz derken herifler bizi çukura itti.

Simdi bakalım CL geliri seneye de olmayacak, kulübün diger gelirleri de taban yapacak, döviz de düşmeyeceğine gore bakalım sayin Fikret Orman nasıl bir büyüme planı çizecek. Vizyon gercekten onemli.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Kendi evimizde 33 dk da 3 gol yiyoruz beyler uyanın..!

Erzurum az çaplı olsaydı o da yarım saatte 3 gol atardı..

Neyse şansızdık!

Mucize mucize.

Çevrimdışı underworld

Lisk az kaldı eliyordu.
Partizan da 1-1 kaldık diye sevinir olduk..
Noluyoruz yavv!

Çevrimdışı kyiv

O kadar sinirliyim o kadar ki anlatamam. Allahtan senelik izne çıktım da bugün eziyet pazartesisi olmadı. Son günlerde Fikret Ormandan tutun yönetime, yönetimden tutun futbolcusuna tutum hal ve harekelere bakıyorum maçları takip edesim yok.Ligin kalan kısmını da izlemek istemiyorum boşvermişlik ve isteksizlik hat safhada. Kimse dün akşam için pozisyon  bulduk falan demesin. Ben sonuca bakarım arkadaş. Kendi sahanda muhtemelen küme düşmemeye oynayacak ve bir daha kolay kolay deplasman galibiyeti alamayacak takımı yenemiyorsun.Sen zaten sahandaki maçlarda 17 de 17 veya 17 de 16 falan yapamazsan hiç şampiyonluktan bahsetme.Bu yenilgiyi ancak ve ancak deplasmanda Fenerbahçe veya Başakşehir galibiyeti nötrler.

Sana kaleci fabri gittiği gün lazımdı belli. Ucuza alacağım diye bekledin bekledin 3 puana mal oldu.2 kuruş ucuza almak için 1 galibiyet parasından olduk değdi mi? Şimdi bunun hesabını kim verecek? Kimse ligin başı falan demesin Kadıköye deplasmana gideceğiz, Başakşehir deplasmanlarına gideceğiz. Zaten bu 2 maçta kaybettiğin anda daha ilk yarı bitmeden atı alan üsküdarı geçer. Bu senede kahır dolu bir sezon bizi bekliyor. Takımda zoraki tutulan santrafor, topu ayağında tutmayı beceremeyen yedek santrafor, aceminin acemisi 3. kaleci, vurdumduymaz ve rahat ötesi etliye sütlüye dokunmayan güçsüz bir kaptan...Çekilecek çilemiz varmış. Bir Beşiktaş klasiğidir 1 sene sevindirirse en az 3,4 sene kan kusturur.

Neyse ben karamsar ötesiyim...Kimse benim gibi negatif olmasın.6 yaşındaki oğlum bile üzülme baba kalan maçları kazanırız diyor ben umutlanamıyorum.İçimde futbol ve Beşiktaşı takip etme aşkını bile öldürdüler. O kadar üzgün hayalkırıklığı içindeyim ki futbol f sini görmek duymak istemiyorum. Muhtemelen bir müddet yazmayacağım.Çok üzgünüm çook!Öyle böyle değil...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu sezon ic sahada fb gs ve basaksehiri mecburen yenmek zorundayız. muhtemelen fb ve basaksehire deplasmanda yenilecegiz. en azından bu sekilde dengelemiş oluruz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

bu sezon ic sahada fb gs ve basaksehiri mecburen yenmek zorundayız. muhtemelen fb ve basaksehire deplasmanda yenilecegiz. en azından bu sekilde dengelemiş oluruz.

Daha oynanacak bi ton maç var ama Şenol Hoca dünkü maçı mucizelere, tesadüflere bağladıktan sonra bende umut mumut kalmadı.

Çevrimdışı El Nino

Daha oynanacak bi ton maç var ama Şenol Hoca dünkü maçı mucizelere, tesadüflere bağladıktan sonra bende umut mumut kalmadı.

Umut Nayir var sorun değil. Çıkar sıralar gollerini

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Beşiktaş'ın son iki sezonunun oyun hafızasını ve hücum pratiğini oluşturan isimler: Atiba, Olcay, Oğuzhan, Töre, Sosa beşlisi. Bunlara Gomez gibi işleri olduğundan daha kolaylaştıran bir isim ve küçük bir tavır değişikliği eklenince ortaya geçen sezonun tek etken takımı çıktı.

Özledim. Smile.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Özledim. Smile.

bu sene o beşli belki de Oğuzhan Medel Llajic Töre Lens olur. plase Atiba Tolgay :)

Özledim. Smile.

bende özledim bugün 2 maçımıza baştan sona baktım :)

Beşiktaş-Bursaspor Vodafone arena açılış maçı.
Beşiktaş-Kayserispor 2.ci maç.
(2015)

bu sene o beşli belki de Oğuzhan Medel Llajic Töre Lens olur. plase Atiba Tolgay :)

inşallah.

Çevrimdışı worns

Hepsi bir tarafa Gomez çok özel bir oyuncuydu. Türkiye liginde kolay kolay göremeyeceğin tipte bir santrafor. Hayalim 38 yaşına kadar oynamasıydı keza başına bir aksilik gelmezse o yaşlara kadar burada verimli olurdu. Takımda kalması için tabiri caizse yırtınılması gerekiyordu. Belki bu bile kalması için Türkiye'deki iklim nedeniyle mümkün olmayacaktı ama yeterince mücadele etmedik diye de düşünüyorum bir yandan. Bir çok oyuncu için o gider bu gelir farketmez diyebiliriz ancak Gomez'i tüm bu muhabbetlerden ayrı bir yere koymak lazımdı. Aslında yakın sayılabilecek bir dönemden nostaljik bir tarzla bahsedecek kadar durumun değişmiş olması da ayrıca acı verici. @atalay

Çevrimdışı mellfred

Kabul edelim ki GS camiasının futbol akli bizimkinden daha basarili calisiyor. Hakem veya medya lobisini bir tarafa birakalim, herifler krizden cikmayi cok iyi başarıyor.

gecen sene, Fikret Orman'in mütemadiyen sizlandigi durumun cok daha kötüsüne sahipken, herifler kadrolarına harika takviyeler yapıp en azından kulubu uzun surecek bir basarisizlik sarmalından cikardiklari gibi Besiktas'i krize sürüklediler. Heriflere tekmeyi basıp 5 yıl domine ederiz derken herifler bizi çukura itti.

Simdi bakalım CL geliri seneye de olmayacak, kulübün diger gelirleri de taban yapacak, döviz de düşmeyeceğine gore bakalım sayin Fikret Orman nasıl bir büyüme planı çizecek. Vizyon gercekten onemli.
bizimkiler maalesef “oyuncu satışından para kazanıyoruz” vitrini yapmak adına var olan düzeni kendi elleriyle bozdular
gs mesela yıllarca krizlere rağmen muslerayı tuttular. Biz ilk fırsatta tamamını elden çıkardık
demba mesela fabri mesela Marcelo mesela elimizdekilerdi. Keza abuo’yu gomezi sosayı talisca’yı da tutamadık
Katkı sağlayanları gönderdiğimiz gibi gram faydasızları da inadına gönderemedik

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yahu bizene gs nin ne yaptigindan. Sacma sapan bir kulup. Cl maclarinda sokup sokup cikartacaklar bunlara.

Ben kendi takimima bakiyorum ve Senol Gunes ile bir isik goremiyorum. Adam kafa olarak gitti. Gecen sezon Fener macindaki olaylardan sonra kendi fisini cekti. Bir hayir gelmez artik Senol hocadan. Takim falan kalmamis ortada. Sahada topu kenara oynamaktan baska bilmeyen futbolcu toplulugu var 2 sezondur.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Zaten mac sonu aciklamalarindan da belli ediyor. Futbol disinda herseyden konusuyor. Filozofik yaklasimlar, ona buna ders vermeye calisma. Hoca sen fenerle, basinla, hakemlerle ugrasmayi birak takima bak. Oynattigi sistemin elestirildigini biliyor ve boyun egmeyecem diye inatla kafasinin dikine gidiyor.

Çevrimdışı atalay

Bu sezonu kusurlu-gelişime muhtaç ama güçlü, potansiyel aralığı geniş ve üzerinde durulması gereken oyun diye tanımlıyorum. Seyir zevki diyorum. Evet, belli oranda izafi. Fakat izleyen için olabilir, oynayan için değil. Son yıllarda Beşiktaş'ın oyuncu grubunun oynamaktan keyif aldıkları açık ara en iyi sezon buydu. 16/17'de de oyuncu grubunun oyun keyfi gayet iyiydi. Son bir yıla bakıyorum birkaç oyuncu dışında oynadığı oyundan keyif alan oyuncu sayısı az. Bilmiyorum. Uzaklardan gördüğüm bu. Yazdıklarınız cevaplar ile alakasız yazdım ama yeri gelmişken ekleyeyim. @cursedofdragon @EMİR EMRE @worns