Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732282 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Oyuncu üzerinden oyun anlatanlardan koşarak uzaklaş. Çünkü oyunu bilmeyince geriye başka bir şey kalmıyor. Futbol medyası bunun en iyi örneği. Yoksa son bir yılda ıskartaya çıkmayan tek oyuncu yok. @Orhan_

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim gözümde takımın eksik bölgeleri ;

Karius

x                Pepe         Medel          Adriano

x               x

x                           x                          x

x

Takımda sağ bek yok.Ne lens ne töre ne quaresma ne babel "0".10 numara zaten yok.Santraforlar da love,pektemek yok hükmünde.Negredo biraz bu sene.Stoperde yok ne vida ne roco.

Normalde takıma 7 tane oyuncu lazım komple bu sene revizyona gitmemiz gerekiyordu gitmedik büyük bir hata yapıcak birşey yok mevcut kadro üzerinden devam edicez.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Catliyi alip orta keyfine devam
Evet Hoca bastırıyormus 10 numara alacaksanız Chadli'yi alın bana kanat da oynayabiliyormuş diye. Hoca, Harun Tekin gelsin yoksa kendimi jiletlerim diyormuş. Burak gelmezse istifayı basarım diyormuş. Kankası Turgay Demir gibilere bunları diyormuş hep.

Maçı izleyenler dikkatinizi çekti mi benim o kadar dikkati mi çekti ki Babeli izledim hal hareketler durmaları Beşiktaş futbolcusu kötü birşey demek istemiyorum ama çok kıl oldum çok.  Dikkatini çekenler olduysa lütfen yorumlasın. Bakın kötü oynamayı demiyorum.  Her futbolcu kötü oynayabilir ama gerçekten farklı tavırlar hareketler gördüm resmen uyuz oldum. Bişeyler vardı sanki. Çok kötü şeyler geliyor aklıma.

o da zam istiyordur.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arkadaslar mactaydim. Oncelikle sunu belirtmekte fayda var orta kafa gol diye bi sistem olmaz. Boyle bi ilkellik olamaz. Boyle sampiyon falan olunmaz dominant olunmaz. Mac caner ve karijmanin orta kusturmasiyla gecti.

Babel kesinlikle kafa olarak burda degil. Ne depar ne calima girme var cizgiye inme zaten unutmus ya da yapmak istemiyor. Kisacasi yuregini koymuyor. Adamlar bizi oyle bi kitledi ki stadta izlerken daha cok belli oluyor. Top karijmaya gelirse iki kisi kademeli pres, top babele giderse iki kisiden biri onunde digeri ters ayaginin orda arkada bekliyor. Cekip vurmasin diye. Ki vuramadi da.

Takimdaki butun oyuncular topu karojmaya atma pesinde. Eger hoca onlara bunu soylediyse oyuncularin gunahi ne? Ozzy tolgay inanilmaz bitikler evet. Ama adamlara soylenen topu sag kanada atmak ise bu adamlardan ne bekliyorsun? Ozzy ya da tolgaya iceri yardir ikiye bire gir desen emin olun yaparlar zaten yapmadiklari sey degil.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kural bilmiyor hakemsi iste
Orda antalyali vurdu galiba baslatti hakem atiisnda, raporuna ben serbest vurus veridm yazar halis muhlis ofsaytci bisi cikmaz ordan

evet çıkmaz...

ama bu var geldi madem net olan pozisyonlara hakem yerine karar verecek makina ya da aksi karar kural hatası sayılacak yoksa hiçbir esprisi yok oyun boşa duruyor hangi takım kollanacaksa yine onun lehine veriliyor karar hop devam... Bu hakeme gs olsa düdük astırır ya maç verdirmez ya da kendi maçına atanıp lehine kullanırdı... Haftaya ödül olarak gs-ts maçına verilirse şaşırmam bu onur yoksunu hakemsi ve var ekibi...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Maçı izleyenler dikkatinizi çekti mi benim o kadar dikkati mi çekti ki Babeli izledim hal hareketler durmaları Beşiktaş futbolcusu kötü birşey demek istemiyorum ama çok kıl oldum çok.  Dikkatini çekenler olduysa lütfen yorumlasın. Bakın kötü oynamayı demiyorum.  Her futbolcu kötü oynayabilir ama gerçekten farklı tavırlar hareketler gördüm resmen uyuz oldum. Bişeyler vardı sanki. Çok kötü şeyler geliyor aklıma.
Beni iki uc mactir deli ediyor, dokunuyom ona yavas yavas.
Cok emegi var fazla yuklenmemek lazim ama sitandartinin altinda oynuyor, kulagi cekilmeli azicik

Çevrimdışı mrred

Yahu ne adama yazık? Adam yandan içeri kaçan arkadaşına pası aktarsa büyük tehlike olacak ama yok beyimiz illa kendisi orta yapacak. Herifin umrunda değil Beşiktaş, kendi şovu için sahaya çıkıyor. Bir iki pozisyonda yorulduğu için Gökhan'ı içeri kaçırdı ve .ok tehlikeli olduk. Fakat 20 pozisyondan sadece birinde bunu yapıyor, diğerlerinde orta yapıyor.
Şampiyonlar liginde orta oyunuyla baya gol attik. Fakat ana plan bu olmamalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

evet çıkmaz...

ama bu var geldi madem net olan pozisyonlara hakem yerine karar verecek makina ya da aksi karar kural hatası sayılacak yoksa hiçbir esprisi yok oyun boşa duruyor hangi takım kollanacaksa yine onun lehine veriliyor karar hop devam... Bu hakeme gs olsa düdük astırır ya maç verdirmez ya da kendi maçına atanıp lehine kullanırdı... Haftaya ödül olarak gs-ts maçına verilirse şaşırmam bu onur yoksunu hakemsi ve var ekibi...
Aynen oyle yapilacak
Hareketleri cok gsripti halisin butun kararlar alehimize oldu utku pzoisyonu disinda cozemedim onu kucuk ekrandan buyuk ekranda inter macina bakiyordum. Top cizgiye gibi acildiysa sari verilir orda faul varsa 
Iki penalti
Ofsayt gol
Bir suru elle oynama
Ayaga basmalar
Rezalet bir hakem performansi

Kulupten tisssss

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Karius

x               x

x

Takımda sağ bek yok.Ne lens ne töre ne quaresma ne babel "0".10 numara zaten yok.Santraforlar da love,pektemek yok hükmünde.Negredo biraz bu sene.Stoperde yok ne vida ne roco.

Normalde takıma 7 tane oyuncu lazım komple bu sene revizyona gitmemiz gerekiyordu gitmedik büyük bir hata yapıcak birşey yok mevcut kadro üzerinden devam edicez.

Tartisilmayacak oyunculari yazmisin da butce o seviyede degil

Gg pepe vida adri ciksrsin
Onlerine medel atiba sola babel koyar kalani mevlam kayira baska futbolcuya benzeyen yok zaten
Babeli de hani kanaat notuyla koydum yani

Çevrimdışı mylife1903

Evet Hoca bastırıyormus 10 numara alacaksanız Chadli'yi alın bana kanat da oynayabiliyormuş diye. Hoca, Harun Tekin gelsin yoksa kendimi jiletlerim diyormuş. Burak gelmezse istifayı basarım diyormuş. Kankası Turgay Demir gibilere bunları diyormuş hep.
Rakip oyle kapaniyor burak bile ofsayte dusmeyi beceremez, gelsin baslasin

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Son sozde fikret ormana. Bu takima zamaninda transfer yapmazsan boyle olur. Hatta daha kotusu olur. Ffp yok bisey yok senin cingene pazarligina bu takim boslukta surukleniyor. Senin rakibin gecen sene temmuzda takimini kurdu avrupadanda bastan elendi pasa pasa sampiyon oldu. Kurmus murmus bunlar hikaye. Bu taraftar kupa istiyor bu taraftar emeklerinin karsiligini gormek istiyor. Biz yedigimizden kisip kartal yuvasindan urun aliyosak maclara bilet aliyorsak. Sende o transferleri yapacaksin. Yoksa sende gidersin senol hocada gider butun oyuncularda gider herkes gelip gecici aslolan Besiktas.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Bence yok
Santraforumuz var. 3 maçtır gol attığı için değil modern bir santrafor olduğu için var. Neden var biliyor musun? Adamda bir kere sırtı dönük oyun becerisi var. Kullanmıyoruz. Topu şişiriyoruz . Adamda al ver yapacak yetenek var. Kullanmıyoruz. Adamda ayak tekniği var topu havadan atıyoruz. Adamda pas tekniği var forvetler hareketsiz çizgiye gömülü. Adamda saha görüşü var ofsayta düşürüyoruz zamanında pas atamıyoruz. Gol vuruşu kötü de değil. Sağ ayağı zayıf bir de hızlı değil. Bunlar çok önemli eksiklikler değil. Bu defoları çok rahat oyununla görünmez kılabilirsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Karius

x               x

x

Benim gözümde takımın eksik bölgeleri:

Karius

x                Pepe               x          Adriano

Medel       Oğuzhan

x                           x                        Babel

x

TD: x

Sağ bek, sağ kanat ve santrafor bölgesindeki eksikliklerle de şampiyon olunur. Yeter ki doğru oyun oynansın. Burası EPL veya La Liga falan değil. Bütün mevkiilere Adriano, Pepe kalitesinde oyuncuya gerek yok.

Çevrimdışı 38life

Oyunumuz o kadar kötü ki; takıımı baştan sona üst düzey oyuncularla doldurup şampiyon olmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

hakem konuşmayı sevmem ama bugun gercekten kötü bir hakem yonetimi vardı

Tartisilmayacak oyunculari yazmisin da butce o seviyede degil

Gg pepe vida adri ciksrsin
Onlerine medel atiba sola babel koyar kalani mevlam kayira baska futbolcuya benzeyen yok zaten
Babeli de hani kanaat notuyla koydum yani

ben  babeli hiç koymuyorum abi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rakip oyle kapaniyor burak bile ofsayte dusmeyi beceremez, gelsin baslasin
Hocanın felsefesi önemli olan burada. Hocanın felsefesi değişmeyeceği için Negredo'nun yerine kim gelirse gelsin oyun değişmezmiş. Bu futbolcu dediklerimiz de oyun hamuru gibi kolayca şekillendirilebilen bir sisteme adapte edilebilen insanlarmış. Hoca sistemi kurunca oyuncu oyun hamuru gibi şekillenip sisteme uyuyormuş hemencecik. Sorun varsa sistemi yapan Hocada varmış.

Çevrimdışı 38life

Bugünkü oyun Babeli dışladı, artık içeri çek vur taktiği de çalışmıyor, buyüzden Babelden hiçbir verim alamazsın. Sahada tutmak bile hata. Arkasında Caner var diğer kanatta Quaresma var. Ve bu oyuncular 30ar orta yapıyor. Babelden ne bekliyorsunuz? Böyle iğrenç bir oyunda Babelin yeri yok. Bu Babelin kötü futbolcu olduğunu göstermez.

Çevrimdışı 38life

Hep hücum konuşuyoruz ama en az hücumda olduğu kadar da savunmada sıkıntı var.

Çevrimdışı mrred

Oyunumuz o kadar kötü ki; takıımı baştan sona üst düzey oyuncularla doldurup şampiyon olmaya çalışıyoruz.
Topun olduğu yere bakıyor insanlar. Topla çalım atan ya da hızlı koşan her oyuncu iyi oyuncu onların gözünde. Futbol takım oyunu, kollektiif oyun. Bu oyun ayak oyunu olmaktan çıkalı yıllar oldu bol bol okumak gerek. Akıl oyunu ,zeka koyacaksın sahaya. Milyar dolarların döndüğü bir oyunda zeka koymadan lider olamazsın. Şöyle örnek vereyim NBA ve Harlem Globe. Harlem Globe Team tamamen şov amaçlı insanları eğlendirme amaçlı akrobatik hareketlerin olduğu bir şovdur . Bacak araları topu belden geçirme ya da alley hooplar vesaire. Nba de şov amaçlıdır ama bir takımın bir sürü hücum seti vardır. Defalarca o hücum setini mükemmeleştirmek için takımlar antreman yaparlar ve o hücum setlerinde sadece tek oyuncu üzerine kurulmaz bütün setlerde her oyuncunun belli bir periyotta belli bir rolü vardır. Bunu en mükemmel yapan oyuncular özel oyunculardır ve bazen de şovlarını yaparlar. Şimdi bizde olay şu, hücum setimiz ilkel alternatif setimiz yok.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 02:19:14 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Bugün Adriano bile iyi değildi. Bunu hiç yaşamayız diyordum ama Şenol hoca yaşattı. Sağolsun.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hep hücum konuşuyoruz ama en az hücumda olduğu kadar da savunmada sıkıntı var.
savunma organizasyon işi tamamen. ve biz savunma calışmıyoruz antrenmanlarda.