Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732960 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Başkan bence sorunun ne olduğunun farkında dün izlediğim kadarıyla imalı bir şekilde Şenol Güneş ile en uzun süre çalışan başkan benim dedi. Biz temenni ederiz devam etmeyi ama ne olur bilemem dedi. Sene sonunu bekleyecek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Senol Hoca kadro yapilanmadi geregi mi bu oyunu israrla oynatti? ( istedigi oyunculsr alinmadigindan vs)

-10 numara yok diye ısrarla, orta yapmak zorunda değil bir takım. Barcelonanın en son ne zaman 10 numarası vardı ? Madrid 10 numarayla mı oynuyor. Bayern Munih 10 numara pozisyonunda 10 numara mı oynatıyor. 4-3-3, 3-5-2, 4-4-2 gibi bir sürü taktik var 10 numarasız oynanan. Hoca bunları sanki bilmiyor mu ?

Şenol Hocaya yeni bir plan icin sans verilmeli mi?

Devre arasına kadar tahammül edilinebilir yeni transferlerle, aksi durumda bataklığa iyice batmadan acil değişikliğe gidilmesi lazım bence yoksa Hoca Başkanla birlikte hiç görmek istemediğim durumlara düşecekler.

Şenol Hoca ya bu sans verilirse iki senedir oynattigi oyunu degistirir mi?

Adam diyor ki oyunun hakkı bu değildi. Demek ki hala oynattığı oyunun doğru olduğunu düşünüyor, neden değiştirsin ki ?. Off daraldım valla hiç bir şey değişmeyecek ve biz yine kupasız, saçma sapan bir konumda bitireceğiz ligi.

Bire bir katılıyorum. %100 doğru cevaplar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Boşuna da transfer fln yapmasınlar o Namınoğlu olduğu sürece kasmaya gerek Yok!ilk gole ofsayt vermeyen Hakemin ağzımı bozucam şimdi

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
26 Ağustos 2017, 22:20:21 »
Bir tane press metodu yok. Vertical oynama çabası yok. Zaten üçüncü bölgede derinlik verebilecek oyuncu da yok. Önde yerleşerek oynuyoruz; mobilite ve topsuz penetrasyon düşük, koşu atan veya alan yaratan oyuncu yok ve oyuncular arası mesafe uzak. İki tane oyun temposunu düşüren ön kenar oyuncusu ile sahayı enine kullan; ağırlıklı olarak Quaresma, olmazsa Caner ortalasın.

Bir koca sene önce.. Tek ileti. 17/18'inde öncesi. Stabil. Bugünkü yeni bir şey değil. Sadece zirve. 20 bir tanesi 20 diğeri plansız, hedefsiz, şuursuz ortaladı. Suç bunlarda da değil. Oyun zaten çağ dışı. Fakat eğer buna çıkıp-vuracak-bozacak-dağıtacak personelin yoksa bunu neden oynuyorsun? Planlı, kurgulu, çalışarak yaparken var olduğunu da görüyoruz. Üstüne geri kalan personel yetersiz bulunuyor. Basit. 60 ortanın 50'si oyunda kalırsa 50 ribaunt yapar. 50 ribaunt alıp-atak devamlılığı sağlayabilen oyuncular varsa işi görmüştür. Başka bir talep yok. Biri sağına çekecek. Diğeri yatır kaldır yapacak. Başkası merkezden koşarak geriden gelecek. Öbürü 50 metreden cepheden, beriki taç çizgisinden birinci bölgeden dolduracak, diğeri alıp-yanındakine verecek, bir başkası 70 metreyi atlayıp-zıplayarak kapatmaya çalışırken alanını boşaltacak. Sorun zaten onlara her final aksiyonu öncesi için herhangi bir rol verilmemesi.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 01:08:59 atalay ]

Çevrimdışı mrred

Ozziyi hic oynatmazsak daha kotu oynamaz takim.
Her mac bombaliyor, tosicten beter
Ben saydım 2 kere gelişine topu uzaklaştırmak için amaçsız vurdu onda da top çok hızlı ve kontrolsüz geldi .
The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

Ha bu arada Tolga neden halen 2.kaleci bunu da bugün anlamış olduk bence.

Hep yazdım Utku 1.kaleci değil belki ama yedek kaleci sırasını Tolga'dan kapamıyorsa Günay'dan ve daha öncekilerden farkı olmayacak demektir.Her yerli genç kaleci için geleceğin kalecisi ,işte 10 yıl kaleci aramayacağız gibi sözleri bırakmamız lazım.Genç yıldız gelecek vaat eden kişi vss.

Sorun 3 gol yemesi değil,ama kendini belli eder geçen sene kupa maçlarını hatırlayarak yazdım.Çok kötü oynasa da kendini belli eder.Ee diğer yandan artık 22-23 yaşında ? Avrupa'da emekli ediyorlar bu yaşlarda  :evillol: Loris geldi bize daha bugün 25 yaşında adam .

Çevrimdışı caner.eryigit

Gökhan gönül sevki de bekliyorum şöyle 5-10 maç fln !!!

Çevrimiçi tolga1903

Bir tek şunu soracağım hoca gitsin diyenlere. Quaresma babel caner erkin negredo larin türü oyuncularla hayal ettiğiniz futbolu kafanızda oynayın, eğer o oyunda sayısız kez merkezden hücum edip rakibi paramparça eden, gerektiğinde bekleriyle birlikte çizgiye inen içeri çevrilen topları golle buluşturan, ceza sahası dışından sürpriz isabetli şutlar çıkaran bir takım varsa hocayı gönderelim, eğer yoksa bu oyunculardan kurtulalım. Bu oyuncu grubuyla kapalı savunmaya başka çözüm üretme şansınız yok bana göre, size göre varsa hayhay gönderelim güneş'i.

Çevrimdışı mrred

Bu arada utkunun ayakları iyi ilk yarı bir pozisyonda babelin ayağına attı topu 60 metre falandı
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Saçını kırmızıya boyayan arkadaşın da ergen tirpleri yeter artık...

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş gururlu adamdır. Taraftarın vasat zeka ekseriyeti ayılmaya başlarsa gün saymaya başlar. Duruşuyla karakteriyle daima iyi temsil etti Beşiktaşı ama taktik(?) problemleri artık Beşiktaşı uçuruma itmeye başladı. Duygusallığa yer yok! Zira bizim kalbimizin bütün duyguları "Beşiktaş" ile meşgul.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan özellikle bu sene, hazırlık maçlarından itibaren çok iyi. Tüm bu rezilliğe rağmen oyununu yükseltmeye çalıştığı ve bunu başardığı için özellikle kutlamak gerek.
Lask macinda baya iyiydi ozellikle ikinci yari

Çevrimdışı mellfred

Boşuna da transfer fln yapmasınlar o Namınoğlu olduğu sürece kasmaya gerek Yok!ilk gole ofsayt vermeyen Hakemin ağzımı bozucam şimdi

Halis haftaya maç almayı garantiledi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu arada utkunun ayakları iyi ilk yarı bir pozisyonda babelin ayağına attı topu 60 metre falandı

evet paslari gayet iyiydi. çok eksigi var ama hala. ilk golde aciyi kapatmak yerine erken yatti mesela. ayrica defans arkasina atilan ve cikmasi gereken bir iki topa cikmadi panikledi. bir pozisyonda da topu iskalayip adami indirdi ki bence net kirmizi kart. daha pismesi lazim sansina boyle dandik bir maca denk geldi siftahi...

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu ciğeri beş para etmez adamları konuşturuyorsun Beşiktaş sana da helal olsun!!!offline!!!

Çevrimdışı mylife1903

Bu onemli

Çevrimdışı mrred

Bir tek şunu soracağım hoca gitsin diyenlere. Quaresma babel caner erkin negredo larin türü oyuncularla hayal ettiğiniz futbolu kafanızda oynayın, eğer o oyunda sayısız kez merkezden hücum edip rakibi paramparça eden, gerektiğinde bekleriyle birlikte çizgiye inen içeri çevrilen topları golle buluşturan, ceza sahası dışından sürpriz isabetli şutlar çıkaran bir takım varsa hocayı gönderelim, eğer yoksa bu oyunculardan kurtulalım. Bu oyuncu grubuyla kapalı savunmaya başka çözüm üretme şansınız yok bana göre, size göre varsa hayhay gönderelim güneş'i.
Canere hoca orta yapmayı yasaklarsa aslında pas oyunu için bir opsiyon olabilir . q7 ana rolden çıkarılmalı. Babel biraz da canerin defansif açıklarını yamamak için oynatılıyor. Ama adriano oynarsa o bölgede babelin rolü de tartışılabilir çünkü gerçekten çok yavaşlatıyor oyunu.  Kanatların birinde mutlaka gökhan töre olmalı modern bir kanat oyuncusu hızı var al veri var şutu var içeri kat edebiliyor. Hoca çok formsuz sanırım artık gitmeli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Canere hoca orta yapmayı yasaklarsa aslında pas oyunu için bir opsiyon olabilir . q7 ana rolden çıkarılmalı. Babel biraz da canerin defansif açıklarını yamamak için oynatılıyor. Ama adriano oynarsa o bölgede babelin rolü de tartışılabilir çünkü gerçekten çok yavaşlatıyor oyunu.  Kanatların birinde mutlaka gökhan töre olmalı modern bir kanat oyuncusu hızı var al veri var şutu var içeri kat edebiliyor. Hoca çok formsuz sanırım artık gitmeli.
Tore futbolu unutmus ne toresi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

larin i antalyalı topçu itince penaltı vermeyen hakem, aynı hareketi larin antalyalı oyuncuya yapinca faul verdi.

hakem konuşmayı sevmiyorum ama bu "VAR" neden getirildi acaba?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hoca yı göndermek başkanı değiştirmek kadroyu yeniden kurmak lig 3. haftadayken olacak iş değil 10 numara ve Golcü ile çözülür eldeki oyuncularla Hoca başkana inat yapıyor, başkan yönetim yüzünden dağıldı...

Karius-GG-Pepe-Medel-Adriano-Atiba-Ozi-yeni 10-Babel-Töre-Yeni Golcü... istediğimiz oyunu çok rahat oynarız yeter ki o yeni yazan yerlere sağlam adam gelsin... Ama onlar gelip hazır olana kadar iş işten geçer mi bilemem... 2. olmaya çalışıp cl deneriz seneye...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Librarius

Futbolcuya falan yazmam abi ben bu oyunu. Hocaya yazarim. İki senedir taktikaiz oynayan bir takim. İki senedir!

59 orta nedir abi? Bu nasil bi istatistik? Bu ne saçmalık. Her atak orta kesilmiş neredeyse. Benim aklım almıyor ya.

Bir takimda degisen bir tane bişey olmaz mi abi? Geçen sene süpermişiz gibi ayni devam ediyoruz. Şaka gibi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu işler kötü gitmeye başlayınca hocanın yaptığı ilk iş ortasahayı boşaltmak. Ortayı boşaltırsan orta yapmaktan başka bir seçenek bırakmazsın takıma. Aynı şeyi deneyip başka sonuç bekliyor sayın Şenol Güneş. Dilimizde tüy bitti bu stratejinin kısır bir strateji olduğunu söylemekten.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Yönetim hocanın kafasına silah mı dayıyor Quaresma ile Caneri oynatacaksın diye? Sence Fikret Orman Quaresma hayranı biri mi? Ne alakası var? Şu yazdığını anlamadım gerçekten. Takımda Adriano varken Caner oynuyor. Zaten gariplik burada başlıyor. Bu oyuncu tercihlerini yapan sarı çizmeli mehmet ağa mı? "Bu oyuncu grubu" diye adlandırdığın oyuncuların sözleşmesinde "ilk 11 oynatılmak zorundalar" diye madde mi var?

Çevrimdışı mrred

Gelecek teknik direktörün oyun felsefesi ve kadroya bakışı önemli. Rolleri nasıl dağıtacak önemli bunla ilgili önden doneler almak lazım. Ligi ve oyuncuları bilen bir teknik direktör daha avantajlı olur. O yüzden en mantıklı aday Abdullah Avcı gibi görünüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu arada töre-quaresma degisikligini anlayan var mı? illa oyuna biri girecekse umut nayir girip ceza sahasında 1 kişi fazla olabilirdik.

orta yaparak oynayacaksak quaresma neden cıktı cidden çözemedim