ben hiç bir yöneticiyi birebir tanımam, burdaki bir çok kişi de tanımaz. Yöneticiler hakkında nasıl bilgi sahibi oluyoruz açıklamaları, röportajlar ve başkalarının onlar hakkındaki açıklamaları. Altınsayım futbol bilgisi vs vs diğer şeylerini eleştiren hiç görmedim burda da başka yerde de. Eleştirildiği tek şey pes edip gitmesi dendi ama adama hak vermek lazım. Adama bir şey vaat ediyorsun şöyle şöyle olacak diye adam uğraşıyor didiniyor hocasından futbolcusuna uğraşıyor buluyor sen hiç birini getirmiyorsun. Siz durur musunuz görevde. Zaten dedikleriniz yapılmıyor niye durup kendinizi yıpratasınız.
İkincisi; hadi pek başarılı olamıcak beceremicek desek bile metin albayrağı cebinden çıkarır. 6 yıldan beri ne altyapıdan oyuncu çıktı ne de feda döneminden sonra genç bulundu.
Tabi elde daha iyisi varsa o olsun. Yeter ki metin ve umut gitsin
metini sevmem ama nerden biliyorsun metini cebinden çıkaracağını
dediğin gibiyse tanımazsın etmezsin kimsenin ipiyle kuyuya inme heleki kendine suni
kahraman yaratmakta üstat olan Beşiktaş taraftarının ipiyle kuyuya inme çünkü onlar dün
rençber göreve getirdi diye ver yansın edenler ama bugün istifa etti diye veryansın ediyorlar
yani bir şey bildikleri yok sadece kaosdan besleniyorlar altınsay yönetime gelsin bir hafta sonra
aynı kişiler gömmeye başlar zaten bir kere gelsinde ne olduğunu görelim.
neden haklı gitmekte yöneticiye bir şey vadedilmez yönetici vadeder ve yapar en azından yapmak
için çabalar birileri vaad edecekse birilerinin komutuyla haraket edecekse o zaman ona ne gerek var komutu veren vaad eden yapar yada oraya profesyonel yönetici getirir yaptırır.
futbol bilmekle futbolu yönetmek aynı şey değil altınsayın ne zaman gördün futbolu yönettiğini
yaptığı tek bir iş yoksadece fikret orman dönemi değilki daha öncede yönetime geldi
ne yaptı hiç bir şey nerdeydi futbol bilgisi onun kadar futbol bilgisine sahip binlerce Beşiktaş taraftarı bulursun. bu karın doyurmuyor ilk zorluğu gördüğünde bana eyvallah diyen birini yüz metre yanına yaklaştırma onun sana faydası olmaz ama büyük zararları olur.
alt yapıdan ne zaman oyuncu çıktıda 6 yıl neden çıkmadı diyorsun bu yönetimsel bir şey değil
her zaman söylüyorum bir kere oldu batıyorduk başka seçeneğimiz yoktu ne zaman toparladık seba bak bakalım alt yapıdan kimi çıkartmış. toparlayınca almaya başladık kimse kabul etmiyor bizim gibi takımların alt yapısı olmaz alt yapıdanda oyuncu çıkaramaz şunu bir kabul etseler herşey daha kolay olacak aslında seba zamanında yaptığımız gibialt yapı değil yetenekli oyuncuları alıp oynatmak lazım şifolar metinler alt yapı falan değil iki oyuncu geldi diye konuşuyoruz rıza mesela şimdi çıksa alt yapıdan Beşiktaş a takımına giremez o zaman zorunluluktan girdi tek yapabildiği şey iki metre geriye çekilip muz orta açmaktı ciddi tek alt yapı oyuncumuz sergendir oda 100 yılda bir işde ha şu andada pamuklara sardıkları bir kaç oyuncu var
alt yapı gene çalışıyor ama a takıma çıkmak kolay değil olmamalıda