Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744296 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Karijma larin tore cikariz buyuk ihtimal toreyi bi 70 dk izlesek kâfi.. 90dk kaldiramaz su an icin diye dusunuyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı abdusta

Kadro belli demekki..

Medel Necip önlerinde Tolgay

Q7 oguzhan Gökhan töre
     Larin

daha sonra gol sorunlarını çözmek üzere Adriano-vagner love girer

hocam değişik birşeyler yap herkes ezberledi

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

Geçen sene yaptığı organizasyona Mhk aynen devam ediyor.bizim kazandığımız maçlardan Snr o maçın hakemi bir sonra ki hafta maç alamıyordu.bu sezon erken başladılar.bülent yıldırım 2 haftadır maç alamıyor.ümit Öztürk e maç vermediler bu hafta.gs maçının hakemi posbıyık denen müptezel ödül olarak Başak maçında.adamlar hakemlere net şekilde mesajını veriyor.uyumaya devam

Geçen sene yaptığı organizasyona Mhk aynen devam ediyor.bizim kazandığımız maçlardan Snr o maçın hakemi bir sonra ki hafta maç alamıyordu.bu sezon erken başladılar.bülent yıldırım 2 haftadır maç alamıyor.ümit Öztürk e maç vermediler bu hafta.gs maçının hakemi posbıyık denen müptezel ödül olarak Başak maçında.adamlar hakemlere net şekilde mesajını veriyor.uyumaya devam

boşver söyleyince hakemide yenicen diyorlar insanın sinirlerini zıplatıyorlar daha çok.

Çevrimdışı mellfred

yönetim “hak mahrumiyeti” cezası almaktan korkuyor yoksa çok pis terslerler aslında !

Çevrimdışı mylife1903

yönetim “hak mahrumiyeti” cezası almaktan korkuyor yoksa çok pis terslerler aslında !

Tam turk kahvesini hopurdetiyordum puskurttum butun kopugu

Çevrimdışı kyiv

Konuyu takımdan teknik taktikten yine başka yerlere çekmek istiyorum;

Yine hakem olayları yine Galatasarayın önünü açma çalışmaları. Geçen haftaki Göztepenin eksiklerinden sonra bu hafta Alanyanın bir başka futbolcusu disiplin kuruluna verilmiş. Bizler transfer hayalkırıklığını yaşarken takımın kötü oyununa yoğunlaşmışken Galatasaray klasik pisliklerine başladı. 2 haftada Galatasarayın rakipleri her nedense!!! zayıflatılıyor. Daha 2 haftada bunlar oldu bakalım geriye kalan 32 haftada neler izleyeceğiz.

Bu hafta Ankaragücü Trabzon maçına dikkat!!!! Bir sonraki hafta Galatasarayın rakibi Trabzon!Bakalım Trabzonsporda kimleri eksik bırakacaklar.

Çevrimdışı kyiv

Fikret Ormanın dili yok mu Allah aşkına? Biz görüyoruz onlar görmüyor mu bunları? Hadi paramız yok santraforda alamıyoruz kaleci de 10 numara da...Peki hakkımızı korumak? Bazı şeyleri gözüne gözüne sokmak? Neden uyuyoruz? Neden?Neden? Neden?

📺 Yarın oynanacak Partizan - Beşiktaş maçının Türkiye'de yayıncısı henüz belli değil.

Çevrimdışı kyiv

📺 Yarın oynanacak Partizan - Beşiktaş maçının Türkiye'de yayıncısı henüz belli değil.

Bayram bayram ana avrat bacı düz gidecem. Renklilerin maçı olsa 3 ay önceden reklamını yapmaya başlarlar. Trtsinin de bein sportununda atv sinin de demiröreninin de taaaaaaa......

Çevrimdışı kyiv

Bugüne kadar hiçbir yayıncı kuruluşun dekoderini almadım. Allaha şükür benden ne Erol Aksoy (Cine5) ne Cem Uzan (Teleon) ne Mehmet Emin Karamehmete (Dijitürk)(Alayı Galatasaraylı bu arada) 1 kuruş gitmemiştir. Bundan sonra da Allah ömür verdiği müddetçe hayatımın sonuna kadar Galatasaray ve Fenerbahçe safındaki hiçbir yayıncıya 1 kuruş vermeyeceğim. Sizlere de tavsiyem bu yayıncılara vereceğiniz parayla gidin gariban çocuklara Beşiktaş forması ürünü alın giydirin. Bizim 1 maç eksik 1 maç fazla seyretmemiz 1 çocuğun Beşiktaşlı yapılmasından daha değerli değil.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Saka gibi ya yine yayin yok gel de cildirma.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Trt alır yayını yine ama erken alsın da kemancı veletleri izlemeyelim yarım saat :D
Saka gibi ya yine yayin yok gel de cildirma.

Trt alır yayını yine ama erken alsın da kemancı veletleri izlemeyelim yarım saat :D

almazlar bu sefer.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Töre neden oynamiyor acaba?

ilk 11'de olucakmı bakalım 2 tane kanat var elimizde partizan  macında Q7,Töre.

Ama zannetmiyorum hoca kanatları caner-adriano diğer kanat gg-q7 yapar.

Yarın oynanacak Partizan-Beşiktaş karşılaşması, TRT'den canlı yayınlanacak.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Maçımızı yarın Trt yayınlayacakmış.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ilk 11'de olucakmı bakalım 2 tane kanat var elimizde partizan  macında Q7,Töre.

Ama zannetmiyorum hoca kanatları caner-adriano diğer kanat gg-q7 yapar.

Babel Töre olmali kanatlar. Ikisi de cizgiye inen hizli oyuncular.

Babel Töre olmali kanatlar. Ikisi de cizgiye inen hizli oyuncular.

ideal 11 ile cıkacaz demiş şenol hoca ideal 11 de töre yok bence.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maçımızı yarın Trt yayınlayacakmış.
Ben rastlamadım bir yayıncı kanala
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben rastlamadım bir yayıncı kanala
Valla şimdi yayın akışlarına baktım TRT de maç filan Yok.yine son dk fln keman eşliğinde mi alacaklar?büyük ayıp yalnız bence bunda bir iş var neden son dakikaya kadar Türkiye den bir kanal almaz düşündürücü ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı caner.eryigit

Trt 1 : 21 :30
Yok öyle birşey şuan tekrar yayın akışına baktım gözükmüyor.nette de dönüyor muhabbet hala yayıncı Yok diye yanlış anons senin ki bence.yine son dk alırlar mı bilemem.ama neden son dk ya kalıyor esas o düşündürücü ilk defa bu sene böyle şeyler oluyor.Başkan ve yönetim Bayram tatilinde soran olursa.ve transfer bitmesine 8 gün kaldı bu rahatlık neden acaba ?