Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744087 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Partizan maçı seyircili
Futbolarena

Çevrimdışı AvrupaKartalı

SON DAKİKA | Partizan - Beşiktaş maçı seyircisiz oynanacak

lens'in maçı olucak :D
lens büyük ihtimalle oynamaz, sakatlik dolayi 2-3 gün sonra yine takimla birlikte calismaya baslar diyorlardı
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tottenham maçındaki tezahürat demişler bunlar en son 2014te karşılaştılar yalandır o.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali Ece:

"Oğuzhan erkenden oyundan alınacak, Tolgay 80’e kadar girmeyecek ölçüde formsuzsa orta sahanın ortasına halen kreatif oyuncu transferi yapılmayacak mı?"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ali Ece:

"Oğuzhan erkenden oyundan alınacak, Tolgay 80’e kadar girmeyecek ölçüde formsuzsa orta sahanın ortasına halen kreatif oyuncu transferi yapılmayacak mı?"
Abudan yuksek bunun pingi

📣 Biliyor muydunuz?  :biggrinking:

• Negredo’nun golü öncesi ‘ Beşiktaş ‘ ile alakalı 18 bin tweet 8 dakika içerisinde atıldı . Gol sonrası 16.992 tweet 1 dakika içerisinde silindi. 
( w. Twitter Reports ‘ )

Çevrimdışı levitate

📣 Biliyor muydunuz?  :biggrinking:

• Negredo’nun golü öncesi ‘ Beşiktaş ‘ ile alakalı 18 bin tweet 8 dakika içerisinde atıldı . Gol sonrası 16.992 tweet 1 dakika içerisinde silindi. 
( w. Twitter Reports ‘ )
:kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ben hiç bir yöneticiyi birebir tanımam, burdaki bir çok kişi de tanımaz. Yöneticiler hakkında nasıl bilgi sahibi oluyoruz açıklamaları, röportajlar ve başkalarının onlar hakkındaki açıklamaları. Altınsayım futbol bilgisi vs vs diğer şeylerini eleştiren hiç görmedim burda da başka yerde de. Eleştirildiği tek şey pes edip gitmesi dendi ama adama hak vermek lazım. Adama bir şey vaat ediyorsun şöyle şöyle olacak diye adam uğraşıyor didiniyor hocasından futbolcusuna uğraşıyor buluyor sen hiç birini getirmiyorsun. Siz durur musunuz görevde. Zaten dedikleriniz yapılmıyor niye durup kendinizi yıpratasınız.

İkincisi; hadi pek başarılı olamıcak beceremicek desek bile metin albayrağı cebinden çıkarır. 6 yıldan beri ne altyapıdan oyuncu çıktı ne de feda döneminden sonra genç bulundu.

Tabi elde daha iyisi varsa o olsun. Yeter ki metin ve umut gitsin
metini sevmem ama nerden biliyorsun metini cebinden çıkaracağını
dediğin gibiyse tanımazsın etmezsin kimsenin ipiyle kuyuya inme heleki kendine suni
kahraman yaratmakta üstat olan Beşiktaş taraftarının ipiyle kuyuya inme çünkü onlar dün
rençber göreve getirdi diye ver yansın edenler ama bugün istifa etti diye veryansın ediyorlar
yani bir şey bildikleri yok sadece kaosdan besleniyorlar altınsay yönetime gelsin bir hafta sonra
aynı kişiler gömmeye başlar zaten bir kere gelsinde ne olduğunu görelim.
neden haklı gitmekte yöneticiye bir şey vadedilmez yönetici vadeder ve yapar en azından yapmak
için çabalar birileri vaad edecekse birilerinin komutuyla haraket edecekse o zaman ona ne gerek var komutu veren vaad eden yapar yada oraya profesyonel yönetici getirir yaptırır.
futbol bilmekle futbolu yönetmek aynı şey değil altınsayın ne zaman gördün futbolu yönettiğini
yaptığı tek bir iş yoksadece fikret orman dönemi değilki daha öncede yönetime geldi
ne yaptı hiç bir şey nerdeydi futbol bilgisi onun kadar futbol bilgisine sahip binlerce Beşiktaş taraftarı bulursun. bu karın doyurmuyor ilk zorluğu gördüğünde bana eyvallah diyen birini yüz metre yanına yaklaştırma onun  sana faydası olmaz ama büyük zararları olur.
alt yapıdan ne zaman oyuncu çıktıda 6 yıl neden çıkmadı diyorsun bu yönetimsel bir şey değil
her zaman söylüyorum bir kere oldu batıyorduk başka seçeneğimiz yoktu ne zaman toparladık seba bak bakalım alt yapıdan kimi çıkartmış. toparlayınca almaya başladık kimse kabul etmiyor bizim gibi takımların alt yapısı olmaz alt yapıdanda oyuncu çıkaramaz şunu bir kabul etseler herşey daha kolay olacak aslında seba zamanında yaptığımız gibialt yapı değil yetenekli oyuncuları alıp oynatmak lazım şifolar metinler alt yapı falan değil iki oyuncu geldi diye konuşuyoruz rıza mesela şimdi çıksa alt yapıdan Beşiktaş a takımına giremez o zaman zorunluluktan girdi tek yapabildiği şey iki metre geriye çekilip muz orta açmaktı ciddi tek alt yapı oyuncumuz sergendir oda 100 yılda bir işde ha şu andada pamuklara sardıkları bir kaç oyuncu var
alt yapı gene çalışıyor ama a takıma çıkmak kolay değil olmamalıda

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz niye hala pazar oynuyoruz. Başlıyacağım partizan rövanşına, ligi alalım ligi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçe maçına kadar sırasıyla Antalyaspor (e), Bursaspor(d) ve Malatyaspor (e) kazanırsak hem hava yakalamış oluruz hem de matematiksel olarak fena bir durum yakalamamış oluruz. Geçen sene iç sahada ve deplasmanda kayıp edilen saçma sapan puan kayıplarını bu sene gerek şansımızla gerekse oyunumuzla terse çevirmeliyiz. Kasımpaşa,Gençlerbirliği, Akhisar, Malatya,Kayseri,Sivasa puan kaybetmek hem de hepsine birden şimdi bile düşündükçe insan kafasını duvarlara vurası geliyor. Bu sene benzer tabloya izin vermemek lazım. Fenerbahçe maçı da dahil en az 16 puan hedef olmalı.

Ama önce 10 numara sonra 9 numara...

Çevrimdışı kyiv

Lens geçen sene veremediklerini faiziyle bu sene versin. 10 gol 10 asist veya 5 gol 15 asist hangisini arzu ederse. 20 gole katkı vermeli!

Çevrimdışı mrred

q7 nin en son erzurum maçındaki ısı haritası . Q7 bu şekilde defansa gelmeden sadece korner atmaya köşeye giderse Gökhan Gönülde savunmada kötü görünür. Ben Gökhanın yerinde olsam q7 ye baya baya sitem! ederim.
Herkes ilk yarı Tolga ve Gökhana suç buldu ama insanların anlamadığı bir şey var. Bize 3.bölgede yani bizim sahamızda baskı yapan takımlara karşı topla çıkma çözümünü terk ettik.  1,5 yıldır hocanın bir çözümü yok ama aynı hoca şampiyonlar liginde bunu çözdü. Fakat erzurum maçındaki çözümü  orta sahayı bypass etmek ve 4 4 2 ye dönmekse ana plan olarak neden en başta yapmıyorsun ? İlk yarıda 3 gol yeseydik ne olacaktı ? Ayrıca orta sahayı bypass ederek 4 4 2 ye döndüğümüz bu oyun planı erzurumspor olduğu için işledi malatya kayseri ve başakşehir maçlarında işlemez çünkü onların stoperleri gelen uzun topları gelişi güzel vurmuyorlar. Alıp bir güzel oyun kuruyorlar.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2018, 23:34:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hoca negredo için fiziksel yetersizliği var demişti (Linsk maçından önce), bu sefer maçta son dakika gol atınca erzurum maçında 85 dakika oynadı bu adam 3 günde mi fizik gücü kazandı? Bu şekildeki açıklamalar can sıkıcı ... Hiç yapmasın daha iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

caner baba olmuş bu arada hayırlı olsun

inş fişeklenir iyice gaza gelir
bipbipbupbup

KAZANIRKEN KAZANDIRIYOR...
⚫⚪🔴
Ricardo Quaresma, Beşiktaş’a ikinci döneminde bonservis ve maaşlarla 25 milyon TL’ye mal olurken, bu süreçte takıma 35 milyon TL puan primi kazandırdı.

30 yaşında ikinci kez Beşiktaş'a gelen ve 34 yaşında halen daha kurtarıcı rolünü üstlenen Quaresma, 1 gol, 2 asistle BB Erzurumspor maçında da galibiyeti getiren isimdi. Portekizli futbolcuya dönemin kurları ile bonservis ve maaşları hesaplandığında siyah-beyazlılar 25 milyon TL ödedi.

Yıldız oyuncunun bu dönemde kazandırdığı rakam ise 35 milyon TL'ye çıktı. Takımına son galibiyetle 2.6 milyon TL daha kazandıran Q7, 2015-2016'dan bu yana ligde ve Avrupa'da oynanan maçlarda 11 galibiyet ve 10 beraberliğe doğrudan katkı sağladı.

Haber Kaynağı: Sabah

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tore partizan kadrosuna alinmis. Hadi tore goster kendini..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

✈️ Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile deplasmanda oynayacağı maç için Sırbistan yolculuğu başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Partizan maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
Utku Yuvakuran
Ersin Destanoğlu
Gökhan Gönül
Domagoj Vida
Pepe
Enzo Roco
Fatih Aksoy
Adriano Correia
Caner Erkin
Necip Uysal
Gary Medel
Tolgay Arslan
Dorukhan Toköz
Oğuzhan Özyakup
Mertcan Açıkgöz
Güven Yalçın
Gökhan Töre
Ricardo Quaresma
Umut Nayir
Cyle Larin
Vagner Love
Alpay Çelebi

Babel,Lens(hafif sakatlığı var),Pektemek,atiba(Hazır değil),negredo(cezalı) yok.

Babel neden yok bilemedim  :alala:
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2018, 13:29:29 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

✈️ Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile deplasmanda oynayacağı maç için Sırbistan yolculuğu başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Partizan maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
Utku Yuvakuran
Ersin Destanoğlu
Gökhan Gönül
Domagoj Vida
Pepe
Enzo Roco
Fatih Aksoy
Adriano Correia
Caner Erkin
Necip Uysal
Gary Medel
Tolgay Arslan
Dorukhan Toköz
Oğuzhan Özyakup
Mertcan Açıkgöz
Güven Yalçın
Gökhan Töre
Ricardo Quaresma
Umut Nayir
Cyle Larin
Vagner Love
Alpay Çelebi

Babel,Lens,Pektemek,atiba,negredo yok.
Negredo cezalı zaten de babel ile lens in ikisini birden anlayamadım. Babel, negredo nun golünden sonra sevinmedi zaten. Satılsın gitsin
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2018, 13:30:53 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Negredo cezalı zaten de bebel ile lens in ikisini birden anlayamadım

yazdım abi yazarken alıntılamışsın :)

Lens'in hafif sakatlığı var son lig maçından.

Babel'in neden alınmadığını bende anlamadım :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yazdım abi yazarken alıntılamışsın :)

Lens'in hafif sakatlığı var son lig maçından.

Babel'in neden alınmadığını bende anlamadım :)
Edit yaptım yukarıda  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tolga Zengin
Utku Yuvakuran
Ersin Destanoğlu
Gökhan Gönül
Domagoj Vida
Pepe
Enzo Roco
Fatih Aksoy
Adriano Correia
Caner Erkin
Necip Uysal
Gary Medel
Tolgay Arslan
Dorukhan Toköz
Oğuzhan Özyakup
Mertcan Açıkgöz
Güven Yalçın
Gökhan Töre
Ricardo Quaresma
Umut Nayir
Cyle Larin
Vagner Love
Alpay Çelebi

Babel,Lens(hafif sakatlığı var),Pektemek,atiba(Hazır değil),negredo(cezalı) yok.

Babel neden yok bilemedim  :alala:
Yazmışsın ya hafif sakatlık diye :ebebe: :D