inşAllah sonunda Beşiktaş kazanır.
İbrahim altınsayı yeni yönetimde görmeyi çok isterim.
altınsayın nesini gördün kardeşim
kendinize hayali kahramanlar yaratmayın Beşiktaş için birşeyler yapmaya çabalayan insan üç
günde küsüp kaçmaz. Kalkar mücadelesini verir. Beşiktaşın pes eden teslimiyetci insanlarla işi olamaz
yarın gene gelse en ufak bir zorlukta kaçıp gidecek birinemi güvenipde istiyorsun.
mit oldu artık sürekli Beşiktaş taraftarı hak etmeyen insanlara hak etmedikleri ünvanları verip duruyor
üç günlük serkanda kahraman oldu onun lafıyla 6 yıldır kulübe emek veren nerden nereye getirmiş insanlar gömülüyor.
Bak yanlış doğru olayına girmiyorum sadece söylemek istediğim Beşiktaş taraftarı bunu sürekli yapıyor
düne kadar herkes gökhanı yerle bir ediyordu ayrıldı konuşunca birden kahraman oldu
madem bu kadar değerliydi görevdeyken neden
kimse arkasında durmadı. Altınsay gelsin görevdeyken gömülmeye başlanır emin ol.
taraftarın gösterdiği kıymeti hak edecekte hiç bir şey yapmadı. Benim içinde sorumluluktan kaçan güvenilir olmayan bir tiptir.
bu tip insanlara eşek emanet edilmez. Bilgisi varmış yokmuş beni ilgilendirmiyor ben hiç kullandığını görmedim.
en ufak zorlukta kaçan değil kalıp mücadele eden değerlidir hatada yapabilir ama mücadele ediyordur
hak edene verin desteği başkanda zorluğu görüp kaçsaydı bu 5 yılda yapılan hiç bir şey yapılmazdı.
unutmayın çalışan hata yapar birini hata yapıyor diye eleştirirken önce bunu düşünün bilin o hatayı yaptıysa
sorumluluk aldığı için yaptı. sorumluluk alan mücadele eden değerlidir. kenarda oturup boş boş konuşan değil.