Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3725521 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Terim'e o çanak soruyu soran sarlatani baya baski altına aldık sosyal medyada ve tırsıp özür diledi. Herif Anadolu Ajansı muhabiri ama GS TV muhabirinden daha fanatik. Vergilerimizle maasini ödüyoruz ama uluslararasi basının olduğu bir ortamda Besiktas aleyhine soru soruyor. Namussuzluktur bu. Ozur dilemiş, art niyetli degildim yalanının arkasına siginmis bir de.
Passata biniyor olabilir
Bunlar orgut uyesi insanlar olabilir, yapilanma ve manevralari hep planli ve sonuc odakli
Ciya fetoyu egitti feto da bunlari egitti
Egitimi aldiktan sonra bol bol kullanirsin feto varmis yokmus fark etmez

Bizim basinci gerzekler ise gider senol gunese mal mal sorular sorarlar
6 senedir ayni baskan var devam eden bir duzen var. iyi kotu bunu tartisiriz beklentiler dogrultusunda goreceli kavramlar cok. Benim kabul edemedigim 6 senede yeterli degisikligin olmamasi
Az bir suru belki guc olarak fbyi lobi olarak gsyi yakalamak icin yetersiz ama yapilanma ve bazi olumlu sonuclar gorebilmek icin oldukca yeterli.

Basin mensuplarini maasa baglayin, besleyin dedik bi pektonun yillik ucretine butun algiyi degistirirdin 6 senede ustelik pektodan daha fazla katkisi olurdu, camia olarak hep tiravma yasiyoruz bunlar yanli basinla daha kolay atlatirdi, uzak besiktaslilar erozyona ugramazdi, cocuklar daha rahat besiktasli olurdu

Çevrimdışı mylife1903

Bizim yazarlarin hali ise su

PAŞA'DA DENİZLİ FARKI
Başakşehir hadi neyse... Yani son yıllarda zaten oralardalar. Ancak sıradan kadrosuyla, sezon başı bir çoğumuzun küme düşer dediği Kasımpaşa'nın Mustafa Denizli ile geldiği nokta muhteşem.

Cogunuz kim lan beyinsiz misiniz kim kume duser dedi kasimpaya
Siradan kadro dedigi kadronun hucum hatti 3 buyuklerden iyi performans veriyir

Çevrimdışı mylife1903

eveeet romantik abilerimiz kardeşlerimiz gücün ne oldugunu görmüştür, herifler daha öncede düdük astırmıştı bu sefer üstelikte doğru bir penaltıya rağmen duble düdük astırdılar. eksen güç para nereye kaymış gördük mü?
Abi anlatiyorum anlamiyor necmi abi, azicik sabit fikirli. Quaresma negredoya pas vermiyor diye tutturmustu, negredonun yetisemediklerini biraktim kafasina vucuduna atilanlari koydum hala bir tane bile pas atmadi diyor.
Penalti olayini hatirlatiyor bana

Hikaye abi guc falan yok, camia da sahipsiz ve lidersiz.
Guc adaleti saglamak degildir onu anlatamiyorum, gucumuzu gosterdik maclar adil yonetiliyor asil ezikliktir.
Olmasi gerekendir adik yonetim zaten, sen guc kullaniyorsan fayda saglayacaksin.
Is gorusmesine gidip ne kadar durust oldugunu anlatmaya falan benziyir yahu zaten durust olmak caliskan olmak zorundasin baska bir ozelligin mi yok bunlari anlatiyorsun

Guc kullandik butun camia kenetlendi adil mac yonetildi, bu ayrica makasin cok ama cok acildigini gosterir

Antalya macinda ampul gibi ofsaytten var hakemiylen beraber gol yedik o hakem hakkinda aciklama neden yapamadi mhk, bursa macinda buz gibi penalti gume gitti o hakem izlemeye gitti mi cok tepki de vardi, aciklama yapildi mi?

Guclu camia olsan gecen sene iki kupa alirdin, bilicli sene sampiyon olurdun, bu sene de 2-3 puan farkla lider olurdun, rakiplerde oturup combizla maclarindan pozisyon cekerdi bu gol azicik ofsayt bu penalti biraz agir diye

Seba sonrasi guclu durabilseydik 25 tane sampiyonlugumuz olurdu, guc budur

33 mac olmus penalti verilmiyor derbilerde sonra penaltiyi gsye guti atmis 45 yasinda, fbye de herhalde amokachi 60 yasinda. Lan cocuklari topcu oldu amokacninin besiktasta bile oynadilar hala penalti atacaz
Gs nin bize attigi penaltilara baj
Biz sisiriyoz tabi, penaltiyi cinler vermiyir hakemler veriyir ama cinler gsli topculari dusuruyor olabilir, bizimkilerin mudahelesi yok

Gecen sezon gs macinda tosici atan firatboy lan oyle penalti mi olur, 5 dakika avantaj oynatiyor sonra azicik tuttu birakti diye donuyor oenalti veriyor, macasi yiyorsa gs alehine fb alehine versin, veremez iste yemez sana karsi veriyir ama yersen biz cok gucluyuz eksen kaydi kapital gordu vs

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Cache olmasin ? Cash lazimsa veriyim :P

Keş yazana takılmıyorsun da cash'e mi takılıyorsun :D

Çevrimdışı Librarius

Bizim yazarlarin hali ise su

PAŞA'DA DENİZLİ FARKI
Başakşehir hadi neyse... Yani son yıllarda zaten oralardalar. Ancak sıradan kadrosuyla, sezon başı bir çoğumuzun küme düşer dediği Kasımpaşa'nın Mustafa Denizli ile geldiği nokta muhteşem.

Cogunuz kim lan beyinsiz misiniz kim kume duser dedi kasimpaya
Siradan kadro dedigi kadronun hucum hatti 3 buyuklerden iyi performans veriyir

Bu heriften hiç hazzetmiyorum, yalaka bir tip. Fakat, GS’nin algısına katılmayan tek spor yazarıydı. Israrla penaltı dedi, hatta Aspor’da kumpasa getirdiler, Erman hakaret etti falan.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Sarpsborg maci hic umrumda degil. Elenirsek sevinirim bile. Bizim icin olum kalem maci GS derbisi. O maci ne yapıp edip kazanmalıyız. Umarim hoca derbide düşünmediği oyuncuları oynatır orda.

Elenirsek 5 yıl boyunca 3 puanın izlerini taşıcaz ama.. Bir kere daha tekrar ederse de yine 4. torba yolu görünür bize..

Çevrimdışı mylife1903

Bu heriften hiç hazzetmiyorum, yalaka bir tip. Fakat, GS’nin algısına katılmayan tek spor yazarıydı. Israrla penaltı dedi, hatta Aspor’da kumpasa getirdiler, Erman hakaret etti falan.
Ben hincalin da penalti doyeceginsen eminim
Benim burda dile getirdigim 88euro vanbasten penaltisina cok benziyoe bu pozisyon
Hincal 30 senedir tivide snlatir o pozisyonu van basten penaltisidir bu falan der

Ben vermem bu pozisyonda penalti ama penalti diyenlerin yaklasimini da anliyorum

Camianin pisikolocisini bozan
Tosicin gelisine faul verilmeli diyen denyolarin burda dansoz gibi kivirmasi

reklam tabelaları neden açık stad ışıkları neden yanıyor. ben bu resmin yeni olduğunu sanmıyorum
çizgilerde yeni çekilmiş maç yok çizgiler maçtan bir gün önce çim biçilir öyle çekilir bayağıdır maç yok çimler biçilmişdir
çizgi falan kalmazdı. bu resim eski büyük ihtimal. çimlerin üstünde topta var bir maç önü çekilmiş bu foto büyük ihtimal
birde güvenlik falan yer almış ufaktan taraftarlar girmeye başlamış

Abi resmi araştırdım 11 Kasım 2018 tarihinde Sivas'a 2-1 yenildiğimiz maçtan önce VodafonePark hesabının paylaştığı resim. Saat 18:52'de paylaşılmış maç da 20:30'da başlamış. Resim yeni değil yani doğru yakalamışsın.

https://twitter.com/VodafonePark/status/1061663031044829184
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2018, 08:27:26 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi Sarpsborg maçı kadrosu:
Tolga
Karius
Utku
Adriano
Necip
Vida
Caner
Fatih
Dorukhan
Oğuzhan Ö.
Ljajic
Erdem
Lens
Mustafa
Larin
Love
Erdoğan
Oğuzhan A.
Rıdvan
#Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Kaan

Karius-Dorukhan-Fatih-Vida-Caner-Necip-Oguzhan-Ljajic-Lens-Mustafa-Larin çıkalım olsun bitsin

Karius-Dorukhan-Fatih-Vida-Caner-Necip-Oguzhan-Ljajic-Lens-Mustafa-Larin çıkalım olsun bitsin

Larin mi? Larin oynayacaksa stoper olarak oynasın belki top çarpıp seker. Love dururken Larin'e forma vermem.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben hincalin da penalti doyeceginsen eminim
Benim burda dile getirdigim 88euro vanbasten penaltisina cok benziyoe bu pozisyon
Hincal 30 senedir tivide snlatir o pozisyonu van basten penaltisidir bu falan der

Ben vermem bu pozisyonda penalti ama penalti diyenlerin yaklasimini da anliyorum

Camianin pisikolocisini bozan
Tosicin gelisine faul verilmeli diyen denyolarin burda dansoz gibi kivirmasi
Aynı pozisyon orta sahada olsa ne karar verirdin. İkinci atlamamanı gerektiren soru ise pozisyonda top ilk hamlede kornere çıksa ne karar verirdin. Top oyunda kalıyor ve sen topa vurmadığın diğer ayağınla rakibi süpürüyorsun. Sonuçta tangaz da yazmıştı, mühendislik gerekmiyor altı üstü herkese aynı durumda aynı kararı verebilmek önemli. Senin belirttiğin Tosic in gelişine kart verilmeli şeklinde konuşanları da afişe etmeli
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Aynı pozisyon orta sahada olsa ne karar verirdin. İkinci atlamamanı gerektiren soru ise pozisyonda top ilk hamlede kornere çıksa ne karar verirdin. Top oyunda kalıyor ve sen topa vurmadığın diğer ayağınla rakibi süpürüyorsun. Sonuçta tangaz da yazmıştı, mühendislik gerekmiyor altı üstü herkese aynı durumda aynı kararı verebilmek önemli. Senin belirttiğin Tosic in gelişine kart verilmeli şeklinde konuşanları da afişe etmeli
Valla ben faul vermem @Hasan Tahsin abi
Azicik kora kor oynansin
Topla karisik dalsinlar
Ince cizgi sonucta kotu niyetli olanla niyeti top olani ayirdiktan sonra daha rahat yonetilir mac

Iste tosicin gelisi faul diyenler bu pzoisyonda hakem asanlarla ayni
O nedenke insan cildiriyor
Sadece tosic degil
Pepeye de kirmizi cektiklerinde, vahsi bi gelisinvar, gelisi kirmizi diyordu bunlar abi

Çevrimdışı mylife1903

Yonetim ve baskan uyusun daha
Bu ermana kim dur diyecek
Son aciklamalarina bakin

Erman ne diyor,
TAZMİNATIMI BİLE ALMADIM BEN...
Halis Özkahya sağda solda, "Hakemliğim bitirilirse ne yapacağım, işimden istifa ettim, tazminatımı da almadım" diye ağlıyormuş. Sizin yaptıklarınızdan dolayı kulüplerin anası ağlıyor, takımlar küme düşüyor, şampiyon olamıyorlar. İşinizi doğru yapacaksınız.

Yapamazsanız sen gideceksin Karşıyaka'ya öğretmenliğine, Hüseyin gidecek Maslak'taki araba tamirciliğine… Beyler, restorana gidersiniz, tıka basa yemek yersiniz, sonunda önünüze bir hesap gelir. Onu ödemeye mecbursunuz. Ne yerseniz, o kadar hesap ödeyeceksiniz. Yıllarca bu hesaplar ödenmedi. İlk defa ödeniyor, bence de doğru yapılıyor.

Butun hakemlere goZdagi ve twhdit var
6223 mudur nedir isine gelince goreve cagiran adam
Simdi butun hakemleri tehdit ediyor, gs macinda aklinizi basiniza alin yoksa hirpalarim sizi, paradiz issiz ekmeksiz kalirsiniz diyor

Neyse baskan rahatsiz olmasin, capkinlik pesinde kossun bodrumda falan, zaten maasli elemaniniz degil ne isterse yapar

Dusundumde fikret orman konusmasin
Simdi cikip
Erman hocam dogru soyluyor, yusuf abimle istisare ettik, halise ve husoya el cektirilmesini dogru buluyorum, gs onemli bir camiadir falan der

Çevrimdışı mylife1903

Bu halis degil mi atibayi atan babeli atan
Zeki yavru ile malatyali serseriyi atamayan
Noldu arkadas
Atiba sucluydu, inatlasiyordu hakemle

Gomeze 5.5mlik baraji adimladi diye sari cakan da buydu galiba

Mereylesin portekizcede guzel anlamlara gelen el isaretini yapalim sana halisboy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hafta sonu inş Dogranmayiz

Yuh diyorum artık yuh ! Adamlar topla tüfekle saldırıya geçtiler

imPARAtor basın toplantısında Bedel ödeyecekler diye Tff yı tehdit etti yetmedi bir de bu var :

Galatasaraylı Avukatlar ve Hukukçular Derneği, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya ve Fırat Aydınus hakkında "görevi kötüye kullanma" iddiasıyla suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:upto: reklam çekimi için merdiven boşluklarına güvenlikmi koyacaklar. millet twitterde
basına cevap vereceğim diye eline geçen fotoyu yayınlıyor.  millete algı yapmayın derken
kendileride algı yapıyorlar. ergenlerin yaptıkları işler birde renklilere malzeme veriyorlar.
stadın çimini merak eden gider bakar stad orda duruyor basına lafmı yetiştireceğiz durduk yere
onlar bunu dedi diye maçın yerimi değişecek ankaragücümüyüz biz. boş işler.
Fotolari Vodafone Park hesabı paylasti yalnız abi :alala:

Sanırım GS lilerin Vodafone Parkın 4 ay önceki fotolarıni paylaşıp bu stadda oynamak istemiyoruz algısına kapak olarak :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Ocak ara transferi için Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ı Tolgay Arslan ve Tolga Zengin takasıyla transfer etmek istiyor. (Star)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi keş nasıl temizleniyor bide keş ne demek? şimdi ben şubedeyim biliyosun genel müdürlük ist.da ana server da ist.da ben nasıl temizleyecem keşleri?
pc nin tarayıcısının geçmişini temizle tarayıcın adresi yazdığında keşden hızlı açmayı dener
keşinde önceki dns olduğu için açamaz geçmişi temizlediğinde bu sefer doğru adrese yönelecektir.

Çevrimiçi Necmi

Abi anlatiyorum anlamiyor necmi abi, azicik sabit fikirli. Quaresma negredoya pas vermiyor diye tutturmustu, negredonun yetisemediklerini biraktim kafasina vucuduna atilanlari koydum hala bir tane bile pas atmadi diyor.
Penalti olayini hatirlatiyor bana

Hikaye abi guc falan yok, camia da sahipsiz ve lidersiz.
Guc adaleti saglamak degildir onu anlatamiyorum, gucumuzu gosterdik maclar adil yonetiliyor asil ezikliktir.
Olmasi gerekendir adik yonetim zaten, sen guc kullaniyorsan fayda saglayacaksin.
Is gorusmesine gidip ne kadar durust oldugunu anlatmaya falan benziyir yahu zaten durust olmak caliskan olmak zorundasin baska bir ozelligin mi yok bunlari anlatiyorsun

Guc kullandik butun camia kenetlendi adil mac yonetildi, bu ayrica makasin cok ama cok acildigini gosterir

Antalya macinda ampul gibi ofsaytten var hakemiylen beraber gol yedik o hakem hakkinda aciklama neden yapamadi mhk, bursa macinda buz gibi penalti gume gitti o hakem izlemeye gitti mi cok tepki de vardi, aciklama yapildi mi?

Guclu camia olsan gecen sene iki kupa alirdin, bilicli sene sampiyon olurdun, bu sene de 2-3 puan farkla lider olurdun, rakiplerde oturup combizla maclarindan pozisyon cekerdi bu gol azicik ofsayt bu penalti biraz agir diye

Seba sonrasi guclu durabilseydik 25 tane sampiyonlugumuz olurdu, guc budur

33 mac olmus penalti verilmiyor derbilerde sonra penaltiyi gsye guti atmis 45 yasinda, fbye de herhalde amokachi 60 yasinda. Lan cocuklari topcu oldu amokacninin besiktasta bile oynadilar hala penalti atacaz
Gs nin bize attigi penaltilara baj
Biz sisiriyoz tabi, penaltiyi cinler vermiyir hakemler veriyir ama cinler gsli topculari dusuruyor olabilir, bizimkilerin mudahelesi yok

Gecen sezon gs macinda tosici atan firatboy lan oyle penalti mi olur, 5 dakika avantaj oynatiyor sonra azicik tuttu birakti diye donuyor oenalti veriyor, macasi yiyorsa gs alehine fb alehine versin, veremez iste yemez sana karsi veriyir ama yersen biz cok gucluyuz eksen kaydi kapital gordu vs
ya bırak allah aşkına negredo değil sen oynasan bir kaç pas alman lazım koskoca lig geçmiş ortada verilmiş tek bir pas yok negredo nerdeyse
top ters köşeye atıldı hep ben quaresma topu ortalarken negredoya bakıp topu nereye atacağını kestiriyordum. bu sezon ljalicede aynı şeyi yapınca  tribün kükremeye başladı şimdi ne oldu o atılmayan toplar atılmaya başladı
gerçeklere gözünü kapatarak yok edemezsin ortada koca bir sezon senin kanat oyuncunun forvetine sıfır pası var. bunu yavaşlıkla falan açıklamak abesdir adam dururkende atılmadı o paslar. düşün iki kanat oyuncundan forvetine pas gelmiyor çünkü babelinde öyle bir özelliği yok ona top attığında gidip kaleye vurmayı tercih ediyor iki kanat forvete top atmazsa forvetin isterse rüzgar olsun o golü atamaz senin bütün hücum opsiyonların biter sadece forvette değil hücum oyuncularından biri bu kafada olsun yarı yarıya güç kaybedersin kaç kere adam bomboş top bekledi quaresma atmayı tercih etmedi
bir forvetin maç boyu gireceği pozisyon sayısı iki üç olur ondada topu atmazsan biter. forvetin hızlı olmasının bir önemi yok biz kontra futbolu oynamıyoruz. sizin kafa anadolu takımları için geçerli abou hızlı forvetti ama hızıyla kaç gol atmış bakıver.
bizde hızlı olmak önemli değil geldimi sokacak oyuncu olmak lazım yoksa öyle rakip hücuma çıkarken top kapıp hızlıca atacağın gol sayısı bir sezonda üç dört taneyi geçmez. son maç güvenin attığı gibi olsun abounun napoliye attığı gibi olsun kaç gol atıyoruz benzerinide negredo gs ye atmışdı. yavaş adam ama topu atınca gidip atabiliyor demekki
ben bunu ilk söylediğimde kimse söylemiyordu sonra herkes konuşmaya başladı. turgay bile tv de bunu dile getirdi. kanat oyuncunun maç başına forvetine 2-3 pası olmalı sezonda sıfır değil siz bu hainliği yapanı değilde hala forveti suçlayın adam gitti gittiği takımda golleri sıralıyor orda birden hızlandımı. ama senin hala aynı sorunların devam ediyor çünkü hala egolar takımında duruyor. şimdi bir kaç maç taraftar baskısından doğru oynuyor bakalım ne kadar sürecek.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Larin mi? Larin oynayacaksa stoper olarak oynasın belki top çarpıp seker. Love dururken Larin'e forma vermem.
Sarpsborg'un kuzeyli stoperleri love'ı çıtır çıtır yer. Larin fiziksel olarak belki biraz daha ayakta kalıp kanat oyuncularını pozisyona sokabilir. O kadar da kötü oyuncu değil bence Larin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ya bırak allah aşkına negredo değil sen oynasan bir kaç pas alman lazım koskoca lig geçmiş ortada verilmiş tek bir pas yok negredo nerdeyse
top ters köşeye atıldı hep ben quaresma topu ortalarken negredoya bakıp topu nereye atacağını kestiriyordum. bu sezon ljalicede aynı şeyi yapınca  tribün kükremeye başladı şimdi ne oldu o atılmayan toplar atılmaya başladı
gerçeklere gözünü kapatarak yok edemezsin ortada koca bir sezon senin kanat oyuncunun forvetine sıfır pası var. bunu yavaşlıkla falan açıklamak abesdir adam dururkende atılmadı o paslar. düşün iki kanat oyuncundan forvetine pas gelmiyor çünkü babelinde öyle bir özelliği yok ona top attığında gidip kaleye vurmayı tercih ediyor iki kanat forvete top atmazsa forvetin isterse rüzgar olsun o golü atamaz senin bütün hücum opsiyonların biter sadece forvette değil hücum oyuncularından biri bu kafada olsun yarı yarıya güç kaybedersin kaç kere adam bomboş top bekledi quaresma atmayı tercih etmedi
bir forvetin maç boyu gireceği pozisyon sayısı iki üç olur ondada topu atmazsan biter. forvetin hızlı olmasının bir önemi yok biz kontra futbolu oynamıyoruz. sizin kafa anadolu takımları için geçerli abou hızlı forvetti ama hızıyla kaç gol atmış bakıver.
bizde hızlı olmak önemli değil geldimi sokacak oyuncu olmak lazım yoksa öyle rakip hücuma çıkarken top kapıp hızlıca atacağın gol sayısı bir sezonda üç dört taneyi geçmez. son maç güvenin attığı gibi olsun abounun napoliye attığı gibi olsun kaç gol atıyoruz benzerinide negredo gs ye atmışdı. yavaş adam ama topu atınca gidip atabiliyor demekki
ben bunu ilk söylediğimde kimse söylemiyordu sonra herkes konuşmaya başladı. turgay bile tv de bunu dile getirdi. kanat oyuncunun maç başına forvetine 2-3 pası olmalı sezonda sıfır değil siz bu hainliği yapanı değilde hala forveti suçlayın adam gitti gittiği takımda golleri sıralıyor orda birden hızlandımı. ama senin hala aynı sorunların devam ediyor çünkü hala egolar takımında duruyor. şimdi bir kaç maç taraftar baskısından doğru oynuyor bakalım ne kadar sürecek.
Yeri geldi bu takımın sistemini Quaresma belirliyor dendi yeri geldi Negredo'ya hiç pas vermedi dendi. Bir takımı zevkine göre oynatacak bir oyuncu olsa Portekiz Milli takımında aldığı rolü ya da  bizim takımın merkezi işleyip daha fazla oyuncu sorumluk almaya başladığında değişen oyununu nasıl açıklayacağız? Negredo meselesine de gelince Negredo'ya pas vermeyi denedi ama gördü ki o da takımın birçok oyuncusu gibi  iş yapıyor gibi görünüp aslında fazla birşey yapmıyordu. Bu takımın sorunu zaten iş yapıyor görünüp aslında fazla sorumluk almayan takımın oyununu baltalayan oyuncular. Özellikle de takımın omurgasında bulunan oyuncular için geçerli bu. Sadece yavaş değil pozisyon alması da son derece kötü Negredo'nun. Yavaş olursun ama bunu pozisyon almayla kapatırsın böylece hem takım arkadaşların sana daha rahat pas atar hem de sen daha fazla topla buluşursun ama bu Negredo'da yok. Sağa sola koşup 10 numaranın yapması gereken işleri yapmak değil bu takımın santraforundan beklenen. Çift santraforlu düzende yardımcı santrafor olarak oynamaya alışmış. Bunu scout şefimiz tespit edememiş anlaşılan.  Quaresma sadece maçlarda değil antrenmanlarda da Negredo'yu test etmiştir defalarca. Negredo'yu bizden daha iyi tanıyor.  Güven örneğin Negredo'dan daha fazla sorumluk alıyor, öyle görüntü olsun diye sağa sola koşmuyor. Şu haliyle çaylak oyuncu olmasına rağmen daha fazla ayağına top alır. Bu da oldukça doğal.

Çevrimiçi Necmi

Abi resmi araştırdım 11 Kasım 2018 tarihinde Sivas'a 2-1 yenildiğimiz maçtan önce VodafonePark hesabının paylaştığı resim. Saat 18:52'de paylaşılmış maç da 20:30'da başlamış. Resim yeni değil yani doğru yakalamışsın.

https://twitter.com/VodafonePark/status/1061663031044829184
sivas maçında saha bayağı toparlamışdı ama şimdi çok daha iyidir.
o zamanda aslında bozukluklar vardı tam değildi. son maçlarda çimleri biraz uzun bırakıyorlar
sorunları makyajla kapatıyorlar sanırım çünkü çimler bir tuhaf görünüyor çıplak gözle bakıldığında

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Ocak ara transferi için Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ı Tolgay Arslan ve Tolga Zengin takasıyla transfer etmek istiyor. (Star)
Onur Kıvrak - TolGea takasina kimse itiraz etmez heralde :alala:

Çevrimiçi Necmi

Fotolari Vodafone Park hesabı paylasti yalnız abi :alala:

Sanırım GS lilerin Vodafone Parkın 4 ay önceki fotolarıni paylaşıp bu stadda oynamak istemiyoruz algısına kapak olarak :tabe:
paylaşmışsa yanlış yapmış yeni fotoyu onlar bulamıyorsa benmi bulacağım stadın son hali o fotodakinden daha iyi
eski foto paylaşırsan milletin dalga konusu olursun.