eveeet romantik abilerimiz kardeşlerimiz gücün ne oldugunu görmüştür, herifler daha öncede düdük astırmıştı bu sefer üstelikte doğru bir penaltıya rağmen duble düdük astırdılar. eksen güç para nereye kaymış gördük mü?
Abi anlatiyorum anlamiyor necmi abi, azicik sabit fikirli. Quaresma negredoya pas vermiyor diye tutturmustu, negredonun yetisemediklerini biraktim kafasina vucuduna atilanlari koydum hala bir tane bile pas atmadi diyor.
Penalti olayini hatirlatiyor bana
Hikaye abi guc falan yok, camia da sahipsiz ve lidersiz.
Guc adaleti saglamak degildir onu anlatamiyorum, gucumuzu gosterdik maclar adil yonetiliyor asil ezikliktir.
Olmasi gerekendir adik yonetim zaten, sen guc kullaniyorsan fayda saglayacaksin.
Is gorusmesine gidip ne kadar durust oldugunu anlatmaya falan benziyir yahu zaten durust olmak caliskan olmak zorundasin baska bir ozelligin mi yok bunlari anlatiyorsun
Guc kullandik butun camia kenetlendi adil mac yonetildi, bu ayrica makasin cok ama cok acildigini gosterir
Antalya macinda ampul gibi ofsaytten var hakemiylen beraber gol yedik o hakem hakkinda aciklama neden yapamadi mhk, bursa macinda buz gibi penalti gume gitti o hakem izlemeye gitti mi
cok tepki de vardi, aciklama yapildi mi?
Guclu camia olsan gecen sene iki kupa alirdin, bilicli sene sampiyon olurdun, bu sene de 2-3 puan farkla lider olurdun, rakiplerde oturup combizla maclarindan pozisyon cekerdi bu gol azicik ofsayt bu penalti biraz agir diye
Seba sonrasi guclu durabilseydik 25 tane sampiyonlugumuz olurdu, guc budur
33 mac olmus penalti verilmiyor derbilerde sonra penaltiyi gsye guti atmis 45 yasinda, fbye de herhalde amokachi 60 yasinda. Lan cocuklari topcu oldu amokacninin besiktasta bile oynadilar hala penalti atacaz
Gs nin bize attigi penaltilara baj
Biz sisiriyoz tabi, penaltiyi cinler vermiyir hakemler veriyir ama cinler gsli topculari dusuruyor olabilir, bizimkilerin mudahelesi yok
Gecen sezon gs macinda tosici atan firatboy lan oyle penalti mi olur, 5 dakika avantaj oynatiyor sonra azicik tuttu birakti diye donuyor oenalti veriyor, macasi yiyorsa gs alehine fb alehine versin, veremez iste yemez sana karsi veriyir ama yersen biz cok gucluyuz eksen kaydi kapital gordu vs