Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2476542 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı mylife1903

Abi tam hakim olmamakla beraber bi ÖTV muhabbeti dönüyordu zaten hayvan gibi ÖTV var bide ÖTV nin KDV si diye muhabbet var Vallaha anlamak çok zor.

Yaşamak iyice zorlaştı geçen gün işyerinden kavga ettim çıktım 1 ay oldu iş yok piyasada ölü bi memleket oldu iyice..
http://omsk.drom.ru/toyota/sequoia/22852611.html
Su araba 25000$ rusyada.
Ayiptir ya sizi iyi uyutuyorlar.

Mis gibi yollar birakin insanlar duzgun arabalara binsin iste. Halk kendini guvende hissetsin, duzgunce gitsin yollarda. Benzin de facia sizde. 30 cent benzin bizde yaaa, yazik yazik

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hemde nasıl onur sıradan 0 km bir araba 80 90 bin tl

Aynen öyle 80 - 90 bin bunun için baya sağlam ekonomik güç olması lazım..

İstanbulda en kötü daire 1000 tl kira faturalar o şu bu diye hesap ettiğin zaman hiç birşey yemeden içmeden 2000 tl cepten çıkıyor.. çok ilginç gerçekten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su araba 25000$ rusyada.

Mis gibi yollar birakin insanlar duzgun arabalara binsin iste. Halk kendini guvende hissetsin, duzgunce gitsin yollarda. Benzin de facia sizde. 30 cent benzin bizde yaaa, yazik yazik
Bugün gene 16 kr zam yapmışlar, abi subaruyu alan yanına benzinliği dikmeli burada 25 bin dolarlık araba 200 bin liradır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Su araba 25000$ rusyada.

Vallaha abi fiyat süper o arabayı burda 120.000 den aşşağı sokuşturmadan bırakmazlar :)  120 yazmışım çok iyimserim 50 daha koyup 170 e tamamlıyorum..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen öyle 80 - 90 bin bunun için baya sağlam ekonomik güç olması lazım..

İstanbulda en kötü daire 1000 tl kira faturalar o şu bu diye hesap ettiğin zaman hiç birşey yemeden içmeden 2000 tl cepten çıkıyor.. çok ilginç gerçekten.
Bildiğin krizde ülke onur hayat çok pahalı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bildiğin krizde ülke onur hayat çok pahalı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle kardeşim ülke krizde ama çıkıp açıklama yapamıyorlar.

Ayrıca 2000 tl gibi rakamı kazanmak gerçekten çok zor piyasada. Benim arkadaşım 3 aydır işsiz bu iş bulma sitelerinden hergün başvuru yapıyor bırak işe alınmasını görüşmeye bile çağıran yok.. herkes düşük paraya çalıştıracak saf arıyor tam anlamıyla..

Çevrimdışı mylife1903

Bugün gene 16 kr zam yapmışlar, abi subaruyu alan yanına benzinliği dikmeli burada 25 bin dolarlık araba 200 bin liradır.
Subaru degil bu ya toyota. Yakar ama 25lt sehir icinde. Sehir disi ekonomik 12-13
Benzin kac para sizde ya?

Uyanik devlet kasikla veriyor kurekle aliyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Subaru degil bu ya toyota. Yakar ama 25lt sehir icinde. Sehir disi ekonomik 12-13

4.75 civarı olması lazım abi.

Çevrimdışı mylife1903

4.75 civarı olması lazım abi.
Yuh, ulan anlamiyorum ki bu petrol fiyatlari dusuyor, benzin fiyatlari artiyor. @tangaz bi baksin su ise

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4,9 lira bugünkü kurla 1,3 dolar abi burada o arabanın benzinini dolduramaz birçok insan 1,25 lira km başına tüketim of of

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen öyle kardeşim ülke krizde ama çıkıp açıklama yapamıyorlar.

Ayrıca 2000 tl gibi rakamı kazanmak gerçekten çok zor piyasada. Benim arkadaşım 3 aydır işsiz bu iş bulma sitelerinden hergün başvuru yapıyor bırak işe alınmasını görüşmeye bile çağıran yok.. herkes düşük paraya çalıştıracak saf arıyor tam anlamıyla..
Allah yardımcısı olsun herkesin, benim birçok işsiz arkadaşım var isyan ediyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

4,9 lira bugünkü kurla 1,3 dolar abi burada o arabanın benzinini dolduramaz birçok insan 1,25 lira km başına tüketim of of
Cok fena cok. Bayramlik agzimi actirtmayin, kapattirmayalim forumu.
Hayat pahaliligi cok kotu sey.

Cocuk devamli bisiler istiyor alamiyorum, para yok da diyemiyorum, konuyu degistiriyorum.

Bi sinemaya goturuyorum komple maliyet cikartsam benzini falan yagi sigortasi bileti yemegi falan 50-60$ cikiyor. Cumartesi sinemaya istiyor kara kara dusunuyorum suan.
Istanbulda yapsan 150 200 lirayi bulur. Bir baba cocugunu sinemaya zor goturur. Istanbulda yasayip deniz gormeyen cocuklar vardi eskiden. Omur torpusu bu ortadogu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Allah yardımcısı olsun herkesin, benim birçok işsiz arkadaşım var isyan ediyorlar.

Vallaha öyle Mehmet bende 20 gündür falan işsizim haksızlığa gelemediğim için zaten bu zor şartlardan dolayı zorla eyvallah dediğim bi işyerindeydim en son dayanamadım çıktım şuan vaziyet kötü vallaha yapacak hiç birşey yok kimse adam almıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cok fena cok. Bayramlik agzimi actirtmayin, kapattirmayalim forumu.
Hayat pahaliligi cok kotu sey.

Cocuk devamli bisiler istiyor alamiyorum, para yok da diyemiyorum, konuyu degistiriyorum.

Bi sinemaya goturuyorum komple maliyet cikartsam benzini falan yagi sigortasi bileti yemegi falan 50-60$ cikiyor. Cumartesi sinemaya istiyor kara kara dusunuyorum suan.
Istanbulda yapsan 150 200 lirayi bulur. Bir baba cocugunu sinemaya zor goturur. Istanbulda yasayip deniz gormeyen cocuklar vardi eskiden. Omur torpusu bu ortadogu

Sinema biletleri çocuklar beraber 30 tl yapar abi git gel arabada okadar yakar yemek falan dersen 100 - 120 tl civarını bulur bide Hanımda olursa kafadan 200 - 250 tl yani asgari ücretin neredeyse 4 de 1 i .

Çevrimdışı tangaz

ülkede işsizlik sürekli artıyor genel ortalama %12 gençlerde ise oran %20. yani her 5 gençten biri işsiz. sonra 3 çocuk yapın deniyor nüfus artsın potansiyel iyidir deniyor millet hanım koş talimat geldi yatıyoruz diyor. ben halkın afyonlandığı çok dönem gördüm pek çoğunu da duydum ama gerçekten böylesini görmedim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

aslında orjinal lpg.li araç die birşey yok birinde aynı sistem dönüşüm istasyonunda takılıyor diğerinde fabrikada bu bilgi burada dursun da aldanmayın o cümleye :ok:

lpg.li araçlarda sıkıntı yanlış hatalı eksik montajdır. mesela olası gaz kaçakları durumu için motor bloğunun olduğu yerde gaz kesici vardır aslında bu elemanın lpg tankının hemen çıkışında olması doğrudur. servislerde hep motor bloğuna takarlar ben daha evvel dönüşüm yaptırırken tank çıkışına ekstradan koydurmuştum. gaz kaçakları tesisattan falan olabilir. sen doğru güvenlik elemanları (gaz kesici+aşırı akım valfi) seçer ve tank çıkışına takarsan bi bok olmaz lpg.yi tank içine hapsedersen sızıntı olmayacak ve tutuşma da gerçekleşmeyecektir. tutuşma demişken lpg nin tutuşma aralığı %2-9 arasında olup bu değer benzin ve diğer fosil yakıtlarla kıyaslayınca en güvenlisidir  :tabe:
zaten sıkıntı sistem değil sistemin uygulanması yoksa fabrikada takılanla dışarda takılanın aynı kalitede olduğunu
anlayabiliyorum ama fabrikada her şey kitabına uygun yapılır. bir çok risk hesaplanır ben sokaktaki ne olduğu belirsiz ustanın tecrübesine neden
güveneyim. kaçı işini doğru yapıyor. fabrikada yakıt boruları bile kendisi için yapılmış özel kanallardan geçer burda uydurulur bir şekilde.
ben aksesuarın bile araca sonradan takılmasına karşıyım git fullunü al istiyorsan neden alıpda bir üst modele çıkartmaya uğraşırsınki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ülkede işsizlik sürekli artıyor genel ortalama %12 gençlerde ise oran %20. yani her 5 gençten biri işsiz. sonra 3 çocuk yapın deniyor nüfus artsın potansiyel iyidir deniyor millet hanım koş talimat geldi yatıyoruz diyor. ben halkın afyonlandığı çok dönem gördüm pek çoğunu da duydum ama gerçekten böylesini görmedim.
Abi hayat çok pahalı maalesef, bizler için dahada pahalı bir de sigara içenler için sıkıntı daha büyük ayda 300 tl sigara parası veriyorsunuzdur. 

Çevrimdışı Necmi

Vallaha abi fiyat süper o arabayı burda 120.000 den aşşağı sokuşturmadan bırakmazlar :)  120 yazmışım çok iyimserim 50 daha koyup 170 e tamamlıyorum..
ohoo 170 dediğin rav4 bunu nerde alıyorsun görmüyormusun v8 motor var üzerinde jbl ses sistemi dört çekerdir. Bu Land Cruiser in bir değişik versiyonu landlar 500 M ye satılıyor buda olsun 400 M belkide land la aynı fiyattır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ohoo 170 dediğin rav4 bunu nerde alıyorsun görmüyormusun v8 motor var üzerinde jbl ses sistemi dört çekerdir. Bu Land Cruiser in bir değişik versiyonu landlar 500 M ye satılıyor buda olsun 400 M belkide land la aynı fiyattır.

Biz ölelim necmi abi ozaman .

Çevrimdışı tangaz

aracın fiyatını inceledim landdan ucuzmuş 2008 model landları ortalama 200bin kabul etsek bu araçta 170-180 civarıdır denebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aracın fiyatını inceledim landdan ucuzmuş 2008 model landları ortalama 200bin kabul etsek bu araçta 170-180 civarıdır denebilir

Nokta atışı tahmin yapmışım o zaman :)

Çevrimdışı tangaz

Nokta atışı tahmin yapmışım o zaman :)

evet Onur öyle olmuş walla  :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu amerika piyasasi icin yapilan model. 5700 motor var aslinda land cruiserdan biraz pahali olmasi lazim.
Cruiserin da modeline bagli. Balikci icin olan manuel vitesli cruiser ucuzdur gx modeli luks segment vx daha pahali.

Toyota zaten meksika pazarindaki fabrikasinda tundrayi falan yapiyor kanada fabrikasinda da lexus rx modelini yapiyor. Iscilik ucuz tabi.

Jbl sistem falan iyidir @Necmi abi de toyota nin platinium serisi var bu limitedin bir ustu onda arka taraflara 4k tv gibi ekran koymus herifler kocaman ekran.

Çevrimdışı mylife1903

Cay demlemekten gina geldi aksam aksam. Cocuga da popkorn yaptim gece gece.

Yahu bu sac orgusu yapmayi bilen var mi? Cocugun sacini ormem lazim sabah.

Yok kardesim bu bekarligi sevmedim ben. Nerde benim hanim ya :bawling:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cay demlemekten gina geldi aksam aksam. Cocuga da popkorn yaptim gece gece.

Yahu bu sac orgusu yapmayi bilen var mi? Cocugun sacini ormem lazim sabah.

Yok kardesim bu bekarligi sevmedim ben. Nerde benim hanim ya :bawling:

hahahahaha :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe