Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2475756 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimiçi Necmi

Volvoyu cinliler aldi abi
Favorilerimden biridir volvo ve saabi da cok severim ama bilknmiyor diye yazmadim. Ayrica suzuki de ayri bir arabadir meraklisinadir ariza yapmaz yolda birakmaz.
suzuki yi bilen alır anca buralarda rabet görmüyor ama sağlam araçtır.

Çevrimdışı tangaz

araba konuşuyoruz die mi bilmem ford reklamı dönmeye başladı benim forum sayfamda :)

alırsın ford olursun lord  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

sende şuanda hangi araba var abi, ben alman hastasıyım audi, bmw, porsche falan çok hojdur  :money:
Porsche deme bana. Yarin alacam bir tane ortulu odenek cikartip gece. Eski porscheler iyiydi 40 yasinda alacam sozum var kendim 1986 turbo911
O yeniler malgezirgen araba. Alman neokapitalizmi das auto. Folsvagin onlar porsche falan degil.
Gecen kayan ile toureg soktum birebir ayni ahahaha motor bile ayni bujiler baska ama porsche sahibine 20 kat daha pahali buji satiyorlar. Bu vidalanma sekli baska. Keris gibi yoluyorlar porsche sahipleRini. Ayni firma iste.
Lexus gibi

Çevrimiçi Necmi

Aslinda yasak olmasa toyotanin sagdan direksiyonlarini tavsiye ederim. Onlar hic ariza yapmazlar. Hybridleri var mi sizde bilmiyorum ama efsanedir.

Hangi suv abi. Yeni lexus cikti nx bu sene begenmedim ben onu. Rav4 klasiktiR bozulmaz etmes.

@Necmi abi hangi toyota var sende?

Auris altı vitesli olanlarından dizel vardı yeni sattım ama çok memnun kalmıştım. ilk kez bu kadar uzun bir araca bindim.

Çevrimdışı tangaz

lpg.li araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? foruma iş getireyim azcık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Mehmet Ali C. Beni dinlemiyorsun. Ben sifie araba almam hic. Tam donanimlisini alirim az kullanilmis. Yada eski araba alarim ucuz fiyata masrafini yaparim.

Metal yahu.

Diyorum sana alacaksin bir toyota camri 2003 model falan 10 sene daha binersin. Mersedes falan hikayedir yaninda. Ha cok paran varsa mersedes al bmw al
Toyota butce dostudur.

Mesela baliga gittigimiz bir toyota var bizim. 350bin de bu 350binin 300bini offroaddur. 3 kere triger degistirdik 5 takim da lastik. Baska dokunmadik arabaya.

Kucuk araba istiyorsa eski bi korolla al azicik yap binersin senelerce olumsuzdur.
burda camri yok satılmıyor. @mylife1903

Çevrimiçi Necmi

lpg.li araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? foruma iş getireyim azcık  :bandit:
hiç işim olmaz :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

audi A3 e rakip olan tek araç aurisdir bunu biliyormusun.
audiler başka boyut bunu halk tipi araçlarla mukayese etme bence :D
@Necmi abi yapma toyota venza vardir 3.5motor dort ceker o a3 denen arabayi cig cig yer. Sizde toyotanin dandik modelleri var. mesela sagdan direksiyknlu toyotalar vardir sadece japon pazari icin deserler o audileri.

Toyota yazdiriyonuz bana. Severim de o kadar da degil.

Audi falan araba degildir toyotanin yaninda. Simdi a8 derler getirirsin lexus ls hybrid agzi duser audi sahibinin.

Çevrimdışı tangaz

hiç işim olmaz :bandit:

neden ki? lpg kullanın ki biz para kazanalım  :money:

Çevrimiçi Necmi

fransız aracı dorudur servis fln pahalı ama çoğu araçta olmayan özellikler standart sunuluyo... o da işte çekiyo insanı ama yedek parça falan ateş...

ssanyong konusunda katılmıyorum abi sana... adamlar mercedes motoru kullanıyor bildiim kadarıyla.. bu tivolide de  7 kat güçlendirilmiş çelik kullanmışlar... arabanın 10 parçası o çeliklerden.. yüksek mukavemetli çelik mi ne demişler adına... cam tavan yok o yüzden arabada sanruf var bitek.. tavan çıtaları fln o çelikten yapılma... yani hani binip sürmedim arabayı ama mesela suzuki alacağıma bunu alırım(fiyat denkliği açısından onu örnek verdim)

aksesuara aldanma araç kalitesizse aksesuarla göz boyarlar. fransız arabaları çok incik boncuktur.
ve çok arıza verir yollarda yazın tatile git araçla yol kenarlarına bak kenarda duran araçlar hep fransızdır :D
bizim arkadaşın 5 aylık cliosu e5 ortasında istop etmişti araçtan indi başka bir araç geldi vurdu ona iki bacağını kaybetti
olmadık yerde olmadık zamanda arıza yapar. kore araçlarında paso aksesuar vardır o şekilde göz boyuyorlar.
araç alacaksan bilindik markalardan şaşmayacaksın onlar boşuna bilindik olmuyorlar

Çevrimiçi Necmi

neden ki? lpg kullanın ki biz para kazanalım  :money:
kapalı otoparka almadıkları aracı ne yapayım ben @tangaz
düşün artık ne kadar güvenliler. millet otoparkını emanet edemediği araca
sen neden canını emanet edesin.

Çevrimdışı tangaz

aksesuara aldanma araç kalitesizse aksesuarla göz boyarlar. fransız arabaları çok incik boncuktur.
ve çok arıza verir yollarda yazın tatile git araçla yol kenarlarına bak kenarda duran araçlar hep fransızdır :D
bizim arkadaşın 5 aylık cliosu e5 ortasında istop etmişti araçtan indi başka bir araç geldi vurdu ona iki bacağını kaybetti
olmadık yerde olmadık zamanda arıza yapar. kore araçlarında paso aksesuar vardır o şekilde göz boyuyorlar.
araç alacaksan bilindik markalardan şaşmayacaksın onlar boşuna bilindik olmuyorlar

renaultlar hep sıkıntı hangi modeline binersen aynı sadece makyajları farklı mesela ben viraj miraj yardırarak kullanmayı severim hızlıyımdır özellikle çevre yollarında ama bu renaultlarla asla viraja hızlı girmem dötü başı ayrı oynuyor ama şuvar 2008de megane vardı altımda şirket otosu sıfırdı daha 8.000 km.de idi sabah işe giderken 160 km hızla 65 metre takla attım ölmedim  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

kapalı otoparka almadıkları aracı ne yapayım ben @tangaz
düşün artık ne kadar güvenliler. millet otoparkını emanet edemediği araca
sen neden canını emanet edesin.

o durum sadece tr.de var yalnız abi @Necmi
diğer ülkelerde otopark kapasitesinin %15i kadar sayıda aracı alırlar
ingiltere kraliçesinin aracı lpg.lidir
hollanda kraliyet ailesinin tüm araçları lpg.lidir
çevre dostudur. gelecek nesillere temiz bir çevre bırakırsın.
birde bagajındaki bir lpg tankı senin arkadan aldığın darbelerde 2. bir tampon görevi görür üstelik mevcut tamponundan kat ve kat daha sağlam bir tampondur  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yapma toyota venza vardir 3.5motor dort ceker o a3 denen arabayi cig cig yer. Sizde toyotanin dandik modelleri var. mesela sagdan direksiyknlu toyotalar vardir sadece japon pazari icin deserler o audileri.

Toyota yazdiriyonuz bana. Severim de o kadar da degil.

Audi falan araba degildir toyotanin yaninda. Simdi a8 derler getirirsin lexus ls hybrid agzi duser audi sahibinin.
burdaki toyotalarda iyidir mesela corolla japon yapımıdır. Aurisler trde üretiliyor.
toyotanın en kaliteli üretimlerinden biri olarak kabul ediliyor. rusyayada burdan gidiyor zaten auris hibritler ingilterede
üretiliyor. Burda toyotanın bazı markaları gelmiyor mesela camri gelmiyor bir ara geldi tutulmadı burda
toyota fiyat performans olarak oldukça iyi araçlardır. Ben alman sevmiyorum zaten son senelerde iyice teneke olmaya başladılar
audi iyi demedim burda a3 aurisle rekabet ediyor dedim bana göre auris daha iyi ben öyle konfora bakmam araçta
benim aradığım özellikler güvenlik sağlamlıktır.

Çevrimiçi Necmi

o durum sadece tr.de var yalnız abi @Necmi
diğer ülkelerde otopark kapasitesinin %15i kadar sayıda aracı alırlar
ingiltere kraliçesinin aracı lpg.lidir
hollanda kraliyet ailesinin tüm araçları lpg.lidir
çevre dostudur. gelecek nesillere temiz bir çevre bırakırsın.
birde bagajındaki bir lpg tankı senin arkadan aldığın darbelerde 2. bir tampon görevi görür üstelik mevcut tamponundan kat ve kat daha sağlam bir tampondur  :tabe:
önümde bir lpgli araca arkadan çarptılar :bandit:
etrafa gaz kokusu yayıldı kaçtı herkes araba kibrit çaksan alev alacak.
lpgli araç orjinalse alınır bence sonradan taktırmaya karşıyım ekonomi düşünüyorsan git
dizel araç al bir kere ankaraya giderken yunusda lpg ademde benzinli araç vardı onlar yüzünden
benzincide durmaktan ilahla geldi bana sonuç lpg dizelden fazla yaktı yok birde sürekli arkada kalır
yetişemez bize oda ayrı sorun.

Çevrimdışı tangaz

önümde bir lpgli araca arkadan çarptılar :bandit:
etrafa gaz kokusu yayıldı kaçtı herkes araba kibrit çaksan alev alacak.
lpgli araç orjinalse alınır bence sonradan taktırmaya karşıyım ekonomi düşünüyorsan git
dizel araç al bir kere ankaraya giderken yunusda lpg ademde benzinli araç vardı onlar yüzünden
benzincide durmaktan ilahla geldi bana sonuç lpg dizelden fazla yaktı yok birde sürekli arkada kalır
yetişemez bize oda ayrı sorun.

aslında orjinal lpg.li araç die birşey yok birinde aynı sistem dönüşüm istasyonunda takılıyor diğerinde fabrikada bu bilgi burada dursun da aldanmayın o cümleye :ok:

lpg.li araçlarda sıkıntı yanlış hatalı eksik montajdır. mesela olası gaz kaçakları durumu için motor bloğunun olduğu yerde gaz kesici vardır aslında bu elemanın lpg tankının hemen çıkışında olması doğrudur. servislerde hep motor bloğuna takarlar ben daha evvel dönüşüm yaptırırken tank çıkışına ekstradan koydurmuştum. gaz kaçakları tesisattan falan olabilir. sen doğru güvenlik elemanları (gaz kesici+aşırı akım valfi) seçer ve tank çıkışına takarsan bi bok olmaz lpg.yi tank içine hapsedersen sızıntı olmayacak ve tutuşma da gerçekleşmeyecektir. tutuşma demişken lpg nin tutuşma aralığı %2-9 arasında olup bu değer benzin ve diğer fosil yakıtlarla kıyaslayınca en güvenlisidir  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

araba konuşuyoruz die mi bilmem ford reklamı dönmeye başladı benim forum sayfamda :)

alırsın ford olursun lord  :D
Ford saglam arabadir ama ustasi yok abi. Servisindeki mallar bile anlamiyorlar arabadan.

Alirsin ford olursun mord. Ikinci eli de yok galiba

Çevrimdışı mylife1903

burdaki toyotalarda iyidir mesela corolla japon yapımıdır. Aurisler trde üretiliyor.
toyotanın en kaliteli üretimlerinden biri olarak kabul ediliyor. rusyayada burdan gidiyor zaten auris hibritler ingilterede
üretiliyor. Burda toyotanın bazı markaları gelmiyor mesela camri gelmiyor bir ara geldi tutulmadı burda
toyota fiyat performans olarak oldukça iyi araçlardır. Ben alman sevmiyorum zaten son senelerde iyice teneke olmaya başladılar
audi iyi demedim burda a3 aurisle rekabet ediyor dedim bana göre auris daha iyi ben öyle konfora bakmam araçta
benim aradığım özellikler güvenlik sağlamlıktır.
Benim bildigim toyotanin dizel motoru yok, kime yaptiriyor acaba. Bizim land cruiser cok cok eski tarz bir dizel motorludur ama gecen yuzyildan kalmadir o motor4.1lt dizel. Kamyon motorundan basittir.

Toyota hybrid ve japon montaj olacak, efsanedir.

Yazik bu sscb cografyasinda ortasinif arabasi camrydir korolla falan cok yoktur.

Hybridlerden ise lexusa takilan 3.3motor hybrid vardir iyi makinedir. Rx450h serisinde.

Degisik sanzimani vardir, varyator diyorlar turkcesini bilmiyorum. Kademesiz sanziman. Biraz daha uyumludur diger toyotalara gore.
Su sanzman problemini cozemediler yillardir.

Amiral gemisi 4.7motor land cruiserdir. Iyi jiptir. Lexuslarda ise yeni nesil 5.7motor var.

Bir sonraki arabamda bu motor olacak 5.7 motor ona kompressor takacam Trd ve 600 beygir civari guc alacagim.

Vergisi yok kamyonet iste
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2016, 18:01:45 mylife1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

renaultlar hep sıkıntı hangi modeline binersen aynı sadece makyajları farklı mesela ben viraj miraj yardırarak kullanmayı severim hızlıyımdır özellikle çevre yollarında ama bu renaultlarla asla viraja hızlı girmem dötü başı ayrı oynuyor ama şuvar 2008de megane vardı altımda şirket otosu sıfırdı daha 8.000 km.de idi sabah işe giderken 160 km hızla 65 metre takla attım ölmedim  :bandit:
abi ne yapıyorsun sen ya şans eseri hayatta kalmışsın, benim arkadaşta bolu dağında opel astra hatback ile 180 km hızla kamyona çarpmıştı araba pelt ama bir şey olmamıştı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ford saglam arabadir ama ustasi yok abi. Servisindeki mallar bile anlamiyorlar arabadan.

Alirsin ford olursun mord. Ikinci eli de yok galiba
Var abi. arkadaşım bugün ford fıesta 2013 model 44 bin km de 47 bin liraya aldı

Çevrimdışı mylife1903

Var abi. arkadaşım bugün ford fıesta 2013 model 44 bin km de 47 bin liraya aldı
Ohaaa paraya bak, o paraya okuz alinir.

Lada vesta
Sifir km fiyati 500000ruble o da 7800 dolar civari yapar hesaplayin.

Bu da ici

Seneye jipi cikacak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ohaaa paraya bak, o paraya okuz alinir.

Lada vesta
Sifir km fiyati 500000ruble o da 7800 dolar civari yapar hesaplayin.

Bu da ici

Seneye jipi cikacak

İyiymiş abi Türkiyede Suzuki Marutiler bile 7 bin tl :) Vallaha Avrupanın 5 - 6 katı fiyatlar böyle bi düzülme şekli yok.

Çevrimdışı mylife1903

İyiymiş abi Türkiyede Suzuki Marutiler bile 7 bin tl :) Vallaha Avrupanın 5 - 6 katı fiyatlar böyle bi düzülme şekli yok.
Anlamiyorum ki neden pahali bu arabalar size. O @Mehmet Ali C. Nin arkadasinin aldigi fordu burda 4000$ a satamazsin yaaa

Yerli araba yapacaklardi ne oldi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anlamiyorum ki neden pahali bu arabalar size. O @Mehmet Ali C. Nin arkadasinin aldigi fordu burda 4000$ a satamazsin yaaa

Yerli araba yapacaklardi ne oldi

Abi tam hakim olmamakla beraber bi ÖTV muhabbeti dönüyordu zaten hayvan gibi ÖTV var bide ÖTV nin KDV si diye muhabbet var Vallaha anlamak çok zor.

Yaşamak iyice zorlaştı geçen gün işyerinden kavga ettim çıktım 1 ay oldu iş yok piyasada ölü bi memleket oldu iyice..
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2016, 19:02:20 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hemde nasıl onur sıradan 0 km bir araba 80 90 bin tl

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe