Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478661 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı raichu

😁 😁 adam haklı. Ben dif denk hocasına yalvarmıştım devamsızlıktan bırakma diye adam demişti vizen kaç 10 dedim oğlum bırakmasam gecicen mi  git işine bırakmıyorum sırf buraya kadar gelmişin gönlün olsun dedi. Geçtim sırf inat uğruna hırsımdan uyku yüzü görmedim ama geçtim :)
napalım köprüyü geçene kadar dayı diyecez  :D

Çevrimdışı mylife1903

o zamanlar sıkıntıymış abi babam da tek ders olyından odtü den atılmış geri dönmemiş
malatya da ingilizce bilip integral çözen yegane otomobil tamircisidir kendisi  :D
Hayalimi gerceklestirmis, baban. Ayni sekilde bende oto tamircisi oldum burada yokluktan. Geldigimde arabayi anca servise goturmeyi bilirdim simdi motoru sokup takiyorum. Komsular falan arabalarini gosteriyor.
Zaten butun tanidiklar ya tamirci acmami ya da lokanta acmami istiyor.

Çevrimdışı tangaz

Abi 5 yıl okudum cebir derslerinide çok severimde inanılmaz zor dersler hani hoca bırakmak istesin bir 15 sene kalırsın. Matematik ayrı bir dünya çok saygı duyarım ama şöyle bir sıkıntısı var matematiğin bir hocanın söylediğini öbür hoca kabul etmiyor onun yaptığı ispatı ispat yaparak çürüten mi ararsın biri gelir 0 doğal sayı der diğeri gelir 0 doğal sayı olamaz kim diyor bunu der. Acayip bir bölüm ben gidip iki üç katlı integral,türev felan çözecez sanıyordum neredeyse işlem yapmadan okul bitti :)

bizde öyle geçebileydik keşke zek hoca bize dublex triplex fourlex her türlü katkat geçirdi sağolsun herif. bilgisayar programlama, istatistik, teknik ingilizce, diferansiyel denklemler, integral hesaplamalar, mühendislik matematiği olmak üzere 6 derste kabusumuz olmuştu. bu arada dif. integral ve müh.mattan AA almıştım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Moralim bozuk bugun. Cok canim sikildi.

Cocugu burger kinge goturdum biraz onun morali duzelsin diye, hopladi zipladi keyiflendi.

@tangaz reis sen parca parca kalashnikov getirt evde toplarsin, bulunsun.

Bu isin kokusu cikacak yakinda kesin bir bakan bir milletvekili falan bir halt yedi boyle bir kanun cikardilar sonra iptal edecekler.

Panayir

@mylife1903 dediğin gibi biz 2 ayrı coğrafyada 2 ayrı bedende tek bir bireyiz, benzer şeyi düşünmüşüz önergeyi meclise getiren vekillerin adını okudum içimden direk bunların ya kendisi ya yakınları bir pok yediler sıvamaya çalışıyorlar şimdide dedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Hayalimi gerceklestirmis, baban. Ayni sekilde bende oto tamircisi oldum burada yokluktan. Geldigimde arabayi anca servise goturmeyi bilirdim simdi motoru sokup takiyorum. Komsular falan arabalarini gosteriyor.
Zaten butun tanidiklar ya tamirci acmami ya da lokanta acmami istiyor.

mutfakta iyi olduğunu söylememiştin boss. @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

mutfakta iyi olduğunu söylememiştin boss. @mylife1903
Ooooo iyi yemek yaparim abi, sabah kahvaltilari favorimdir. Yarin mesela kahvaltiyi ogle yemegi ile birlestirecem kesin kapi calinir misafir gelir.
Misafirlen diyalok soyle olii

Ya biz size bi misafir gelsek falan filan kem kum, kahve yapsan falan fikan
Tamam gelin, basimin ustunde yeriniz var ama yarin gelin
Yarin kapi calar tam yemek saatinde
Acarim kapiyi, komsu dikiliyor
Ooo merhaba geldik iste
Lan dallavuk yarin demedim mi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ooooo iyi yemek yaparim abi, sabah kahvaltilari favorimdir. Yarin mesela kahvaltiyi ogle yemegi ile birlestirecem kesin kapi calinir misafir gelir.

Ooo merhaba geldik iste
Abi kahvaltı dedinde aklıma menemen geldi, gerçekten çok seviyorum

Çevrimdışı raichu

pastırmayla aran nasıl  :D

Çevrimdışı tangaz

Ooo merhaba geldik iste

tam FO stayl yarının ne zaman yarın olacağı haftaya netleşir durumu diyorsun yanii

Çevrimdışı Kalyoncu

Samet aybaba duymadan dağılalım.

Çevrimdışı mylife1903

Benim ufaklik menemen yemiyor omlet yapiyorum.
Ayrica @Yusuf Tekeli baksin su ise mesela yumurtayi cirparken gazli su ekliyorum omlete cok guzel kabariyor ve lezzetli oluyor, sovyet anaokulu omleti.

Simdi tiyo verem mesela kofte yaparken koftenin ortasina buz sokun. Buz eriyip kutlesi kadar yeri bos birakinca oraya etin suyu doluyor. Kofteyi yerken inanilmaz bir his veriyor.

Ulan sirlarimi aciklatiyorsunuz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pastırmayla aran nasıl  :D
Kanki çok kokusu olmasa seviyorumda kokusu kötü ondan az yiyorum, bir de 100 120 tl kilosu bonfileyi tercih ederim

Çevrimdışı tangaz

menemenin içine hafif kıyma katıyorum ben enfes oluyor ama en iyi yaptığım yemek yaprak sarması ve mantıdır  :acim:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

menemenin içine hafif kıyma katıyorum ben enfes oluyor ama en iyi yaptığım yemek yaprak sarması ve mantıdır  :acim:
En zor yemekleri yapıyorsun abi helal   annemin yaptığı bulgurlu-etli sarma enfes olur. Kavurmalı yumurtada güzel olur

Çevrimdışı atalay

Castellón ve Valencia güzel şehirler. @mylife1903 Genelde epey sıcak ve rahatlar. Özellikle Barcelona'da... Rastgele bir mekanda hiç tanımadığın insanlarla masalarına oturup sohbet edebilirsin. Fakat İspanya'ya gidecekler için Endülüs turu yapıp; Córdoba, Granada ve Sevilla'yı görmelerini tavsiye ederim. Madrid'e gittiğiniz zaman ise Salamanca'ya uğramayı unutmayın. | Portekiz'e gidersen Lisbon ve Porto'nun yanı sıra mutlaka Madeira ve Algarve'yi gezmelisin @Berat   

Çevrimdışı tangaz

En zor yemekleri yapıyorsun abi helal   annemin yaptığı bulgurlu-etli sarma enfes olur. Kavurmalı yumurtada güzel olur

ben pirinçli etli sararım böle serçe parmağın gibi

Çevrimdışı mylife1903

tam FO stayl yarının ne zaman yarın olacağı haftaya netleşir durumu diyorsun yanii
Aynen abi hep yarin,

haftaya netlesir yarin,

Misafir geliyor ben mukemmelliyeci oldugum hanim da pratikci oldugu icin oturtuyorum herkesi masaya kendim servis ediyorum. Ulan kadin guzel yemek yapar baskasinin yemegini yemem ben zaten ama sifir ozen. Sovyet tarifi, makarniy at 112.5gr tuz 73.45gr yag 1.32lt su deniyorsa yapar, makarnayinsuzmez bike, makarna hazir olunca suyu buharlasmis olur.
Ben ise otururum butun surec boyunca bakarim, karistiririm tek tek butun makarnayi kontrol ederim, boyutunu begnmedigimi ortaya koyarim, tadina bakarim benim icin onemlidir proses. Hanim tadina bile bakmaz al sana makarna.
Corbayi mesela devamli karistiririm tuzunu yavas yavas eklerim hanimin kafasini bozar bu bana pilli karistirici hediye etti. Tencere atiyon abi, deniz alti gibi pervanesi ile devamli karistiriyor tencereyi.

Becerikliyimdir de haaa raki bardaginda spagetti pisiririm, kirmadan

Çevrimdışı mylife1903

Yarin aksam eksili manti hapacam abi, nar suyuna nohutlu

Çevrimdışı mylife1903

Bulgurlu etli sarmayi ermeniler de guzel yapiyor hatta lahanadan sarma yapiyorlar yesilmercimekli offff super deneyin derim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bulgurlu etli sarmayi ermeniler de guzel yapiyor hatta lahanadan sarma yapiyorlar yesilmercimekli offff super deneyin derim
Annem içli köfteyide mükemmel yapıyor. Lahana sarmasını hiç sevmem ben, annem onuda çok güzel yapıyormuş; yiyenler parmaklarını yiyormuş abi

Çevrimdışı mylife1903

Castellón ve Valencia güzel şehirler. @mylife1903 Genelde epey sıcak ve rahatlar. Özellikle Barcelona'da... Rastgele bir mekanda hiç tanımadığın insanlarla masalarına oturup sohbet edebilirsin. Fakat İspanya'ya gidecekler için Endülüs turu yapıp; Córdoba, Granada ve Sevilla'yı görmelerini tavsiye ederim. Madrid'e gittiğiniz zaman ise Salamanca'ya uğramayı unutmayın. | Portekiz'e gidersen Lisbon ve Porto'nun yanı sıra mutlaka Madeira ve Algarve'yi gezmelisin @Berat
Barselonayi cok sevmiyorum ben, koy gibi sehir. Fazla reklami yapiliyor ama istanbulun bakirkoy ilcesini degismem barselonaya. Iki gunde gezersin.

Benim en bayildigim salvador dali muzesi olmustu iki sefer gezdim hayatimda o kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum. Adam kalp atisli mucevher yapmis, inanilmazdi.

Port aventura ya gittin mi @atalay teragonada. Superdir

Çevrimdışı mylife1903

Annem içli köfteyide mükemmel yapıyor. Lahana sarmasını hiç sevmem ben, annem onuda çok güzel yapıyormuş; yiyenler parmaklarını yiyormuş abi
O icli kofteyi benim hanim seviyor ama beceremiyoruz bir turlu. Kisa bir tarif aliver annenden ama boyle gramlimfalan filan olmasin, soyle bilaljana anlatir gibi de degil, boyle cadaloz kadin tarifi seklinde sor.

Al bulguru karisitir istersen ekle istemezsen ekleme burdan sokmboyle kapst gibi, hic beceremedik o icli kofteyi

Çevrimdışı mylife1903

Nasil sardigimizin fotosunu atmamismiydim ben sana fatsaptan

Çevrimdışı Berat

2009 yılında 5 günlüğüne Barcelona'da ablamla gezdim. Ben o yaşta olmama rağmen bir barın içinde iki ablamızla muhabbete girmiştim o zaman rastgele konuşabildiğim kadar. Şimdi olsa ey ey :D

Ablam Mart ayında Lisbon'a gitti senden fazla övdü sağolsun. @atalay Aklımda imkan olursa koşacağım zaten.

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe