Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478441 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı atalay

Teklif için sağ ol. @mylife1903 İspanya'da 4,5 ay kaldım. Cádiz'den Pontevedra'ya, Barcelona'dan A Coruña'ya kadar birçok yeri gezdim. Lisan problemim zaten yok. Hanımın ailesi ve arkadaşları ile de diyaloğum iyi. Hatta ailesinden iş teklifi de aldım. O yüzden adaptasyon sorunu yaşamam. @tangaz Bilmiyorum. Belki bir gün bavulu toplar, kaçarız.

Çevrimdışı Bishamon

https://twitter.com/tribundergi/status/799580971586699264

Şu attığı twit yüzünden çocuğa baskı yapıyorlar hayvanımsılar...Zaten silmek zorunda kalmış sonra...Yazık düşünceni ifade edince linçe uğruyorsun...

Çevrimdışı tangaz

Teklif için sağ ol. @mylife1903 İspanya'da 4,5 ay kaldım. Cádiz'den Pontevedra'ya, Barcelona'dan A Coruña'ya kadar birçok yeri gezdim. Lisan problemim zaten yok. Hanımın ailesi ve arkadaşları ile de diyaloğum iyi. Hatta ailesinden iş teklifi de aldım. O yüzden adaptasyon sorunu yaşamam. @tangaz Bilmiyorum. Belki bir gün bavulu toplar, kaçarız.

ben bir kız çocuğu babası olarak yangında ilk kurtarılacaklar listesinde üstlerdeyim @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

peki sen İzmir' neden sevmiyorsun ?
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 15:55:53 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

Şu attığı twit yüzünden çocuğa baskı yapıyorlar hayvanımsılar...Zaten silmek zorunda kalmış sonra...Yazık düşünceni ifade edince linçe uğruyorsun...

hep söylüyorum iran stayl darbelerini yaptıkları gün bu ışid zihniyetli güruh ellerinde satırlarla palalarla sokakta arınma gecesi tertipleyecekler. tez vakitte one way ticketlarınızı hazırlayın uzak diyarlara
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Almanya ve Portekiz'e yapacağım master başvurularının kabul olması durumunda nasıl bir ruh haline girerim merak ediyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Almanya ve Portekiz'e yapacağım master başvurularının kabul olması durumunda nasıl bir ruh haline girerim merak ediyorum.
sevinirsin işte  :evillol: Portekiz daha iyi olur bence  :)

Çevrimdışı tangaz

polish girl kesecek seni oralara gidince  :D
gider gitmez bul bi abla hemen nikahı bas oturum izni  çalışma izni pasaport falan ohh miss

Çevrimdışı atalay

ben bir kız çocuğu babası olarak yangında ilk kurtarılacaklar listesinde üstlerdeyim @atalay

Liste kabarık ama bir şeyler ayarlarız. 

peki sen İzmir' neden sevmiyorsun ?

İzmir'i seviyorum. O yüzden halen burada yaşıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@atalay birkaç ay önce "yaşadığım yeri bir tek ben mi sevmiyorum" şeklinde bir sözün vardı, yanlış mı hatırlıyorum ?

Çevrimdışı Berat

polish girl kesecek seni oralara gidince  :D
gider gitmez bul bi abla hemen nikahı bas oturum izni  çalışma izni pasaport falan ohh miss

Onu bırakmam abi , illa yollar kesişecek. :)
Bir yandan Polonya vatandaşı olsam bir şekilde, onlar da AB'nin Türkiyesi. AB içinde onlar da eşit muamele görmüyorlar da çift pasaport iyidir. :D 3 yıl Polonya'da ikamet şartı sıkıntı.

Çevrimdışı atalay

Karşıyaka için yazmıştım onu. @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Devre arasi transfer edip transferi kapatirdim baskan olsam.

Çevrimdışı mylife1903

hep söylüyorum iran stayl darbelerini yaptıkları gün bu ışid zihniyetli güruh ellerinde satırlarla palalarla sokakta arınma gecesi tertipleyecekler. tez vakitte one way ticketlarınızı hazırlayın uzak diyarlara
Kalkisma gunu de yazmistim abi bu isin sonu iran. Iranda da ayni olmustu tamam bir kalkisma sahi goturduler sonra bosluk oldu millet bikkin bi de bunindeneyelim ayagina derken yan bastilar

Çevrimdışı mylife1903

Direkt git yarin. Valensiyaya yerles ohhh mis. Castello da olur ucuz sehir. Villareal yakin arabayla 10 dakika.
Huzur icinde yasa. Yahu adamlar rahat adam. Biraz yavaslar ama sicaktan tembellik somugecilikten.

Çevrimdışı raichu

ben daha okulu bitirecem adam master başvurusu yapıyor yurt dışına vay be  :D
senin gno 3,5 falandır şimdi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalkisma gunu de yazmistim abi bu isin sonu iran. Iranda da ayni olmustu tamam bir kalkisma sahi goturduler sonra bosluk oldu millet bikkin bi de bunindeneyelim ayagina derken yan bastilar
bence İran'dan da kötüsü abi Arabistan olmamıza az kaldı, kayseri zaten Arabistan oldu bile.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum senin kaçıncı senen :D ortalamanı merak ettim bir de  :evillol:

Çevrimdışı raichu

dostum senin kaçıncı senen :D ortalamanı merak ettim bir de  :evillol:
6. sene gno 1,9 ittire ittire bitiricez işte  :D
2 lazım zaten seçmeliler kolay makina nın kazık derslerini atlattım artık 2,2-2,3 le falan bitiririm herhalde

Çevrimdışı Berat

GNO/GPA yüksek değil ama her şey de ortalama değil :)

Kabul edilme olasılığım az ama zorlamadan hiçbir şey olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

Onu bırakmam abi , illa yollar kesişecek. :)
Bir yandan Polonya vatandaşı olsam bir şekilde, onlar da AB'nin Türkiyesi. AB içinde onlar da eşit muamele görmüyorlar da çift pasaport iyidir. :D 3 yıl Polonya'da ikamet şartı sıkıntı.

ee gidince dönmeyeceğin için sorun olmasa gerek...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 lazım zaten seçmeliler kolay makina nın kazık derslerini atlattım artık 2,2-2,3 le falan bitiririm herhalde
hayırlısı bende Osmangazi'de okudum, 9 senedir Makine okuyan arkadaşım var adamın 3.senedeki ortalama 0.8 gibi bir şeylerdi ahdsahdhas

Çevrimdışı Berat

ee gidince dönmeyeceğin için sorun olmasa gerek...

Hayatın ne getireceği belli olmuyor Murat abi. Benim söylediklerim şu anda iyi niyet ve hayallerden ibaret zaten. Gerçekler de ortada.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

..
[/quote]
GNO/GPA yüksek değil ama her şey de ortalama değil :)

Kabul edilme olasılığım az ama zorlamadan hiçbir şey olmuyor.
elinden geleni yaptıktan sonra, beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok  :)

Çevrimdışı tangaz

ben ilk sene 1,80li bişeydim ikinci sene sonunda 1,79la akademik yetersizlik uyarısı aldım okuldan atıldım ardından yaz okuluna da almadılar beni yaz okulu sonu final sınavlarına giriş hakkı vardı 3 dersten sınava girip ortalamayı 2nin üzerine çıkardım sonra 4.yıl sonunda 2,43le mezun oldum  :D yök tarihinde atılıp 4 yılda bitiren yegane adamım heralde  :bandit: :bandit: :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe