Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478793 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı mylife1903

ee gidince dönmeyeceğin için sorun olmasa gerek...
Benim anlamadigim abi suriyeli kiligina girip bizim milletin neden kacmadigi. Yemiyor sisme botla galiba. Benim bildigim bizim cilgin turkler yuzlerini boyayarak(kelimeye bak ya ah guzel turkce) elin gavuruna arapca bildigi butun dualari soyleyerek suriyeli olduguna inandirir ve pasaportu kapardi almanyada. 400 yuro maasi baglatir kendine yatis gecerdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ee gidince dönmeyeceğin için sorun olmasa gerek...
En kötü eş durumundan Polonya'ya yerleşsin abi o da olumlu   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı raichu

GNO/GPA yüksek değil ama her şey de ortalama değil :)

Kabul edilme olasılığım az ama zorlamadan hiçbir şey olmuyor.
benim uygulamayıp çok şey kaçırdığım altın kural
neyse hala gencim bundan sonrasını zorlayacağız  :D

Çevrimdışı raichu

ben ilk sene 1,80li bişeydim ikinci sene sonunda 1,79la akademik yetersizlik uyarısı aldım okuldan atıldım ardından yaz okuluna da almadılar beni yaz okulu sonu final sınavlarına giriş hakkı vardı 3 dersten sınava girip ortalamayı 2nin üzerine çıkardım sonra 4.yıl sonunda 2,43le mezun oldum  :D yök tarihinde atılıp 4 yılda bitiren yegane adamım heralde  :bandit: :bandit: :bandit:
o zamanlar sıkıntıymış abi babam da tek ders olyından odtü den atılmış geri dönmemiş
malatya da ingilizce bilip integral çözen yegane otomobil tamircisidir kendisi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim okul ortalamam 2.76 ablamın'da ortalaması 2.76 iyi denk getirmişiz  :D
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 16:50:57 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

o zamanlar sıkıntıymış abi babam da tek ders olyından odtü den atılmış geri dönmemiş
malatya da ingilizce bilip integral çözen yegane otomobil tamircisidir kendisi  :D

ilk seneyi adaptasyon senesinden sayıp 2nin altında kalınca atmıyorlardı ama 2.sınıf ve sonrası not ortalaması 2nin altında olanları her sene atıyorlardı. birde bizim sınıf sıkı inekti ortalayı tutturmak çok zordu. bizim okulda zekeriya altaç die bi prof vardı herif bizim mezuniyet haftasında akademik kariyerimde bu denli çalışkan bir sınıf görmedim ben demişti. ulan 86 ile CC aldığım ders oluyordu ama ısı transferinden 22 ile geçmiştim 19 kalıp 20 ve üzeri geçmiştik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Isı ve Kütle Transferi ortalaması bizde 23 çıkmıştı 2 sene önce @tangaz :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk seneyi adaptasyon senesinden sayıp 2nin altında kalınca atmıyorlardı ama 2.sınıf ve sonrası not ortalaması 2nin altında olanları her sene atıyorlardı. birde bizim sınıf sıkı inekti ortalayı tutturmak çok zordu. bizim okulda zekeriya altaç die bi prof vardı herif bizim mezuniyet haftasında akademik kariyerimde bu denli çalışkan bir sınıf görmedim ben demişti. ulan 86 ile CC aldığım ders oluyordu ama ısı transferinden 22 ile geçmiştim 19 kalıp 20 ve üzeri geçmiştik.
@tangaz abi esmer top sakallı gözlüklü bir adamdı demi onu tanıyorum ben mühendislik matematiğine falan giriyordu, çakalın tekiydi o herif rektör yardımcısı olmuştu. Kel haydar diye bi lavuk vardı onu hiç sevmezdim hatırlıyor musun ?

Çevrimdışı raichu

ısı transferi çok faydalı ders  :D
kitabı şu anda notebook u yükseltmek için kullanıyorum hala geçemedim  :D
ama akışkanları aa geçtim  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi 86 CC nedir Allah aşkına o nasıl bişeydir :)

Hayatta en nefret ettiğim şey okula gitmekti. Çok zor sevmeyerek okudum açıkca konusmak gerekirse sadece okumak için okudum. İstediğim ve çalıştığım zaman çok rahat yüksek notlar alabilme kapasitesine sahip biriydim ama hiç denemedim çalışmayı..

Çevrimdışı Kalyoncu

Sınavlara 50 almak için girdim hep :) bu ülkede ortalama prim yapmıyor ki neyi tartışıyoruz biz. Devrin adamı olacaksın kafa sallayacaksın hepsi tamam. Adaletten en çok bahseden hocanız hangisi ise en büyük adaletsizliği o yapıyordur :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ısıyı anladım da kütle nedir arkadaş kütleyi atarsın bagaja taşırsın makina mühendisliği eğitimini bildiğin lojistikle değiştirmişler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

89 la Ba gelen dersim oldu 50 ile Ba gelende 2 Kere 00 almıştım :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada 11 tane AA almışım çoğuda  baba ders  :eyes

Çevrimdışı raichu

bu arada 11 tane AA almışım çoğuda  baba ders  :eyes
oğlum bak git  :D

Çevrimdışı Berat

ısıyı anladım da kütle nedir arkadaş kütleyi atarsın bagaja taşırsın makina mühendisliği eğitimini bildiğin lojistikle değiştirmişler  :D

Hava/yakıt transferine bağlamaya çalıştılar bizde vallahi :D

92.5 ortalama ile bana da BA verdi bir dingil  @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizim bölüm Dış ticaretti , çoğu düz lise çıkışlıydı sınıfın.  1 . sınıfta muhasebe dersi vardı bende meslek lisesi muhasebe çıkışlıydım doğal olarak muhasebeden çok iyi anlardım..

Vİzeler geldiğinde düz lise çıkışlı arkadaşlar hiç birşey anlamamıştı dersten sınavdan önce 15 kişiye herşeyiyle tek tek anlattım herkes çok iyi anladı sınav günü yine tekrar etmek amaçlı anlattım..

Sınava bi girdik hiç birşey yapamıyorum anlattığım herkes 80 - 90 aldı ben bildiğim anlattığım herşeyi unuttum 50 zorla aldım.. çok kötü bi gündü üniversite hayatımda :)

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi esmer top sakallı gözlüklü bir adamdı demi onu tanıyorum ben mühendislik matematiğine falan giriyordu, çakalın tekiydi o herif rektör yardımcısı olmuştu. Kel haydar diye bi lavuk vardı onu hiç sevmezdim hatırlıyor musun ?

biz okurken haydar daha dünkü bebeydi  :D zek hoca doçentti ben 3.sınıftayken elinden tuttuk prof yaptık o yıllarda daha top sakalı yoktu bıyıklıydı sonradan bırakmış çok inek bir hocaydı öğrenciyken bunlar tenefüslerde muhabbet etmez arkadaşları ile kafadan integral çözüp kim hızlı çözecek die yarışırlarmış odasının her yeri çalışkan olmakla alakalı özlü sözlerle doluydu  :D yalnız matematik dehasıdır o herif matematik bölümünden bazı profların çözemediği soyut cebir problemlerinin birkaçını çözmüşlüğü vardır...

Çevrimdışı Kalyoncu

oğlum bak git  :D
😁 😁 adam haklı. Ben dif denk hocasına yalvarmıştım devamsızlıktan bırakma diye adam demişti vizen kaç 10 dedim oğlum bırakmasam gecicen mi  git işine bırakmıyorum sırf buraya kadar gelmişin gönlün olsun dedi. Geçtim sırf inat uğruna hırsımdan uyku yüzü görmedim ama geçtim :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bastır kara kartallar kara kartallar kara kartallar.. :us:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

konu dışı yapıp duruyorduk demin beri iyi yaptın walla

ee beyler maç nolur  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

konu dışı yapıp duruyorduk demin beri iyi yaptın walla

ee beyler maç nolur  :bandit:

Adanaspor kötü bi takım.

Çevrimdışı raichu

sinerji mi var alırım bi dal

yağmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutulmuş aşık olmuştum
hayatın anlamı siyah beyazdı

ölümle yaşamı ayıran çizgi
siyahla beyazı ayıramaz ki
her yolun sonunda ölüm olsa da
sevenleri kimse ayıramaz ki

Çevrimdışı Kalyoncu

biz okurken haydar daha dünkü bebeydi  :D zek hoca doçentti ben 3.sınıftayken elinden tuttuk prof yaptık o yıllarda daha top sakalı yoktu bıyıklıydı sonradan bırakmış çok inek bir hocaydı öğrenciyken bunlar tenefüslerde muhabbet etmez arkadaşları ile kafadan integral çözüp kim hızlı çözecek die yarışırlarmış odasının her yeri çalışkan olmakla alakalı özlü sözlerle doluydu  :D yalnız matematik dehasıdır o herif matematik bölümünden bazı profların çözemediği soyut cebir problemlerinin birkaçını çözmüşlüğü vardır...
Abi 5 yıl okudum cebir derslerinide çok severimde inanılmaz zor dersler hani hoca bırakmak istesin bir 15 sene kalırsın. Matematik ayrı bir dünya çok saygı duyarım ama şöyle bir sıkıntısı var matematiğin bir hocanın söylediğini öbür hoca kabul etmiyor onun yaptığı ispatı ispat yaparak çürüten mi ararsın biri gelir 0 doğal sayı der diğeri gelir 0 doğal sayı olamaz kim diyor bunu der. Acayip bir bölüm ben gidip iki üç katlı integral,türev felan çözecez sanıyordum neredeyse işlem yapmadan okul bitti :)

Çevrimdışı mylife1903

Moralim bozuk bugun. Cok canim sikildi.

Cocugu burger kinge goturdum biraz onun morali duzelsin diye, hopladi zipladi keyiflendi.

@tangaz reis sen parca parca kalashnikov getirt evde toplarsin, bulunsun.

Bu isin kokusu cikacak yakinda kesin bir bakan bir milletvekili falan bir halt yedi boyle bir kanun cikardilar sonra iptal edecekler.

Panayir

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe