Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474723 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

ben burayı unutmuştum :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Tek sen değil bir @ALI RIZA ile ben kaldım bizde olmasak kimsenin yazacagi yok  :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

Bak bak kadına şidet var ayıp küstüm senle @ALI RIZA    :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :fkr: :fkr: :olmaz :olmaz
Haklisin bende beklemezdim Ali Riza dan

Çevrimdışı Melekcik

Haklisin bende beklemezdim Ali Riza dan
İste kadına deger veren biri ah @ALI RIZA ah sen bu hale nasil geldin :kop: :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy senin davalar farklı buralar bizim mekanımız  :bandit: :bandit:
o işin işini ne şekilde hallettin @SDemirsoy

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

İste kadına deger veren biri ah @ALI RIZA ah sen bu hale nasil geldin :kop: :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
hep çevrem bu hale getirdi  :evillol: :evillol: açımadılar yıprattılar  :ebebe:  :o_o: :o_o: :o_o: :poke: :poke: @dişi kartal melek

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

hep çevrem bu hale getirdi  :evillol: :evillol: açımadılar yıprattılar  :ebebe:  :o_o: :o_o: :o_o: :poke: :poke: @dişi kartal melek
Yok yok kimseye suç atma senin içinde varmış hayar kırıklığına uğradım. Bu bir sezon ismail solbekte oynamasindan bile acı :olmaz :olmaz :olmaz :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

allahın hakkı 3 tür  :evillol: :evillol:
Ben gülüyormuyum Hayır  :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben gülüyormuyum Hayır  :kuserim :kuserim :kuserim
sınav sisteminde bile 4 yanlış bir doğruyu götürüyor benim 2  :bandit: 2 tene dehe hakkım var  :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

Eğer girdiniz ve passoda sorun çıktı (bu artık çok düşük ihtimal)

O zaman tek geçişlik pass alacaksınız stadyum önünden

@Tolga
tahmin etmistim cok sağol abi @Volkan Başaran
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

sınav sisteminde bile 4 yanlış bir doğruyu götürüyor benim 2  :bandit: 2 tene dehe hakkım var  :ishock:
@dişi kartal melek hakli @ALI RIZA birde bana kılıc salliyorsun kırbaç

oturup konusmak lazim

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe