Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2473885 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

aaa ölürüm goy goydan vazgeçmem  :evillol: :evillol:
görecez bakalım  :bandit: bu akşam bana uyku yok ya yarın maç var  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga sen neden yoksun bu ekipte acaba _?

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga sen neden yoksun bu ekipte acaba _?
yaaaa aslında olmasına olurumda :D benim şöyle bir sıkıntım var
beşiktaşın maçı hariç maç izliyemiyorum ben sıkılıyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

görecez bakalım  :bandit: bu akşam bana uyku yok ya yarın maç var  :super:
yat uyu ya maçta uykun gelir diyecem  de mümkün değil  :evillol: o adrenalinle ben 3 gece uyumadan dururum  :ebebe:

Çevrimdışı Abdullah

yaaaa aslında olmasına olurumda :D benim şöyle bir sıkıntım var
beşiktaşın maçı hariç maç izliyemiyorum ben sıkılıyorum  :biggrinking:
Beyefendi size özel izleyeceğimiz oyuncuların takımlarıyla maç yaptıralım takımı isterseniz  :money:

Çevrimdışı TØLGA

Beyefendi size özel izleyeceğimiz oyuncuların takımlarıyla maç yaptıralım takımı isterseniz  :money:
olabilir bak kesin çözüm  :kop:
ayrıca beyefendi nedir laaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

olabilir bak kesin çözüm  :kop:
ayrıca beyefendi nedir laaa  :evillol: :evillol:
:boxin:

Çevrimdışı TØLGA

:boxin:
daha maçları izlemeye başlamadan ilk günden devreler yanmış sizin
allah kolaylıık versin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

daha maçları izlemeye başlamadan ilk günden devreler yanmış sizin
allah kolaylıık versin  :biggrinking:
:vur sus konuşma
 gecenin 3ünde beste dinliyorum zaten hep senin yüzünden  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

:vur sus konuşma
 gecenin 3ünde beste dinliyorum zaten hep senin yüzünden  :bandit:
haydaaaaa :D
ben o moda sokamadım daha kendimi film izliyorum sabah 5 6 gibi başlarım marşlara  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

haydaaaaa :D
ben o moda sokamadım daha kendimi film izliyorum sabah 5 6 gibi başlarım marşlara  :biggrinking:
Bi heyecan bastı yav  :evillol: neyse uyuyum ben yoksa ölü gibi gezerim yarın  :money:

Çevrimdışı TØLGA

Bi heyecan bastı yav  :evillol: neyse uyuyum ben yoksa ölü gibi gezerim yarın  :money:
tamam haydi iyi uykular  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK maçı var bugun uymayın  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçtan önce dua etmeyi unutmayalım ciddiyim :D
Ben böyle olucam heyecandan :D : Veya:   :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ah şu rövanş maçı Vodafone Arena'da olcaktı... :bandit:
Mascherano kulaklığını çıkarıyo "noluyo lan" diye :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

Gunaydın ahali @ALI RIZA @Serkan7738 @Abdullah @Tolga
Nerelerdesiniz buralar sesiz kalıyor  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Gunaydın ahali @ALI RIZA @Serkan7738 @Abdullah @Tolga
Nerelerdesiniz buralar sesiz kalıyor  :money:

Günaydın buralardayım ben heycandan bu saatte uyandım işe 1 saat erken geldim @dişi kartal melek  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın buralardayım ben heycandan bu saatte uyandım işe 1 saat erken geldim @dişi kartal melek  :evillol:
Hic görürnmüyorsun yazmıyorsun artık burada @Serkan7738  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Hic görürnmüyorsun artık burada @Serkan7738  :money:

ya bu hafta mahvettiler beni tüm uçaklar iptal çok yoğun çalışıyorum şu kar geçsin yine burlardayım @dişi kartal melek  :sevinc

Çevrimdışı Melekcik

ya bu hafta mahvettiler beni tüm uçaklar iptal çok yoğun çalışıyorum şu kar geçsin yine burlardayım @dişi kartal melek  :sevinc
Tabi bedede iş olmayınca burdan cıkmıyorum normal insanların işi gücü oluyor @Serkan7738  :iohmygod: :iohmygod: :iohmygod:

Çevrimdışı Serkan7738

Tabi bedede iş olmayınca burdan cıkmıyorum normal insanların işi gücü oluyor @Serkan7738  :iohmygod: :iohmygod: :iohmygod:

aman keşke olmasa kendimi kovdurmaya uraşıyorumda tazminatım yüklü diye kovamıyolar bi kovsalar 1 sene çalışmadan geçi,nebilirim  :halay: @dişi kartal melek

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy senin davalar farklı buralar bizim mekanımız  :bandit: :bandit:
o işin işini ne şekilde hallettin @SDemirsoy
hallettik bir şekilde iskenmderpaşa cocuklarını :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

aman keşke olmasa kendimi kovdurmaya uraşıyorumda tazminatım yüklü diye kovamıyolar bi kovsalar 1 sene çalışmadan geçi,nebilirim  :halay: @dişi kartal melek
Birsene nedirki hemen geçer ya sonra. Calismak iyidir faturalar odemeler hep gecikiyor @Serkan7738  :ok: :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

Birsene nedirki hemen geçer ya sonra. Calismak iyidir faturalar odemeler hep gecikiyor @Serkan7738  :ok: :ok:

benim çalışsamda gecikiyo numaralıdaki hafriyat kadar borcum var  :s20:  :lol: @dişi kartal melek

Çevrimdışı Melekcik

:kop:@ALI RIZA neredesin kız yazmıyorsun  :poke: :poke: :poke: :poke: :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe