Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2471170 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Yeter bence ama millet gelmiyor hayirdir konusurduk :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeter bence ama millet gelmiyor hayirdir konusurduk :money:
hiç sorma niye gelmiyorlar buraya anlamıyorum burası güzel yada 2. secenek burayı sana özel kapattım  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

hiç sorma niye gelmiyorlar buraya anlamıyorum burası güzel yada 2. secenek burayı sana özel kapattım  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Yok artik derim  :o_o:
İlkdefa beyaz futbolu izliyorumda ilk defa gercekten adamgibi konuşuyorlar :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

İlkdefa beyaz futbolu izliyorumda ilk defa gercekten adamgibi konuşuyorlar :money:
:super: :super: :super: :super: :super:
bende izleyeyim bakayom hakketten unutmuştum o zıbılları

Çevrimdışı ZORBEY

asıl film şimdi kopacak iyi izle, Nihat doğan bağlanıyor yayına reklamlardan sonra, Ertem şener iyi konuştu, ya nihat doğan bütün türkiyeden özür diliyecek yada nihat doğan bitecek dedi. hadi bakalım inş dediğinin arkasında duracak cesaretli sözleri kullanır, böyle (Hakaret Yasak)₅ canilere destek verici mesajlar atmak onun ne haddine adam olduğunu sanıyor pascal da gözümden düştü bunun yüzünden Survivur dan elendin madem ozaman kır bi tarafını itaat etmeyi öğrenseydi
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Melekcik

asıl film şimdi kopacak iyi izle, Nihat doğan bağlanıyor yayına reklamlardan sonra, Ertem şener iyi konuştu, ya nihat doğan bütün türkiyeden özür diliyecek yada nihat doğan bitecek dedi. hadi bakalım inş dediğinin arkasında duracak cesaretli sözleri kullanır, böyle (Küfür Yasak) canilere destek verici mesajlar atmak onun ne haddine adam olduğunu sanıyor pascal da gözümden düştü bunun yüzünden Survivur dan elendin madem ozaman kır bi tarafını itaat etmeyi öğrenseydi
Nihat dogan denen mahlukun o tecavuz edenlerden farki yok. Cikamadi o lafin üstüne :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Nihat doğan denen zat sevmiyordum zaten Sinan enginin Sedasıyla da macerası vardı Nihat doğanı yorum yapmıyorum... Sanatçılar içinde geçerli olacak evlilik programları içinde geçerli olacak yasa çıakrmalı...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Kusurabakma @ALI RIZA  uyuya kalmışım :utan :utan :utan
@dişi kartal melek  Ne demek Uyuya kalmışım  :s19: Sanki ben uyumusum da kendisi uyuyor  :money: :money:
diyeceğim ama diyemedim  :evillol: :evillol: :evillol: iyi ettin uyudun sen nihat doğanın tweet ini gördün mü izledin mi beyaz tv yi ?

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek  Ne demek Uyuya kalmışım  :s19: Sanki ben uyumusum da kendisi uyuyor  :money: :money:
diyeceğim ama diyemedim  :evillol: :evillol: :evillol: iyi ettin uyudun sen nihat doğanın tweet ini gördün mü izledin mi beyaz tv yi ?
İzledi. Ozer dileyisi ahmet cakar iyi yapti @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

İzledi. Ozer dileyisi ahmet cakar iyi yapti @ALI RIZA  :money:
@dişi kartal melek Mal resmen Nihat  böyle konularda sus pus olacaksın  :evillol: toplum zaten birlik beraberlikte bir de mini etek davasına gidiyor...
Sabah baktım herkes tv de siyah giymiş hayırdır dedim Meğer "Özgecan'ımız" için yapılmış Duyarlılık ama gel görki Seda sayan vs hala evlenme programları mevcut... Orada evlilik adaylar bu dünyadan değil her gün bir kişi ile tanışma vs orada da bayanlar kullanlıyor ama kimse bunlara ses etmiyor...!

Çevrimdışı ZEKI

silme isinde cok hızlısın Ali riza sileyim dedim msg bulunmuyor diyor :D
BU arad ND yi konusmaya bile degmez..

Çevrimdışı ALI RIZA

silme isinde cok hızlısın Ali riza sileyim dedim msg bulunmuyor diyor :D
BU arad ND yi konusmaya bile degmez..
@ZEKI hocam
Hocam SİZ de Biliyorsun temizlik benim işim

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek Mal resmen Nihat  böyle konularda sus pus olacaksın  :evillol: toplum zaten birlik beraberlikte bir de mini etek davasına gidiyor...
Sabah baktım herkes tv de siyah giymiş hayırdır dedim Meğer "Özgecan'ımız" için yapılmış Duyarlılık ama gel görki Seda sayan vs hala evlenme programları mevcut... Orada evlilik adaylar bu dünyadan değil her gün bir kişi ile tanışma vs orada da bayanlar kullanlıyor ama kimse bunlara ses etmiyor...!
Ya zaten bunun gibileri sade türkiyede ünlü oluyor. Toplumun genetiğiyle oynadilar sanane benim giydigim etekten günahsa allahla kişi arasında olan birşey hesabını öteki dünyada verir. Milletin namus beksicimisin derler adama @ALI RIZA  :s20: :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

@ZEKI hocam
Hocam SİZ de Biliyorsun temizlik benim işim
@ALI RIZA yaz temizligine seni çağırıcam haberin olsun :kop: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya zaten bunun gibileri sade türkiyede ünlü oluyor. Toplumun genetiğiyle oynadilar sanane benim giydigim etekten günahsa allahla kişi arasında olan birşey hesabını öteki dünyada verir. Milletin namus beksicimisin derler adama @ALI RIZA  :s20: :akuma:
@dişi kartal melek hiç sorma aynen namus bekçisi olmuşlar... bir de ayrıca bi durum daha var iran gibi idam olsun istiyorlar...
Hatırlatma : İranda Tecavüzcüsüne direnen bayan da idam edilmiş...!

Örnek alalım diyoruz ama örnek alınan yerde de harici durum var... Niye direniyorsun diye idam ediyorlar kadını...

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA yaz temizligine seni çağırıcam haberin olsun :kop: :ishock:
@dişi kartal melek Evdere servisimiz vardır  :kop: :kop: :kop: kapı pencere duvar halı temizliği yapılır  :kop: :kop: :kop: ayrıca perdeler kornişlere takılır yada store perdeler sökülür yıkanır  :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Herkes dün Ahmet Çakar Nihat Doğan'a haddini bildirdi diyor da bundan 2 yıl önce de aynı Ahmet Çakar, "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" demişti.

Al birini vur ötekine yani.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 19:06:00 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek hiç sorma aynen namus bekçisi olmuşlar... bir de ayrıca bi durum daha var iran gibi idam olsun istiyorlar...
Hatırlatma : İranda Tecavüzcüsüne direnen bayan da idam edilmiş...!

Örnek alalım diyoruz ama örnek alınan yerde de harici durum var... Niye direniyorsun diye idam ediyorlar kadını...

Abd deki idam olmalı benzaten onların enfazla 2 hafta yasar iceride öldurulurler diyorum istiyorum  :money:

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek Evdere servisimiz vardır  :kop: :kop: :kop: kapı pencere duvar halı temizliği yapılır  :kop: :kop: :kop: ayrıca perdeler kornişlere takılır yada store perdeler sökülür yıkanır  :ishock:
Himmm tamamdir senden iyisini mi bulacağım @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Herkes dün Ahmet Çakar Nihat Doğan'a haddini bildirdi diyor da bundan 2 yıl önce de aynı Ahmet Çakar, "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" demişti.

Al birini vur ötekine yani.
Yanlız kadın ayrı 19 20 yasinda genc ayrı  :ok:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe