Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474875 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

hayir yazılı anlatım neyse de görselle desteklenince biz de insaniz yani bir yere kadar ben mutfaga gidiyorum var mi bi sey isteyen  :D
Budur baklavası göbekten neymiş hep onlar amerikanin oyunu  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

F1 i çok severim ama d smart aldığından beri izlemiyorum.Eski tadı kalmadı.NTV ve kanal D deyken bayılırdım ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah günahı boynuna çöktüm bi tanesine  :evillol:

Adami yerli de kesmiyor italyan çikolatasi yiyor ya

Çevrimdışı TØLGA

Abdullah günahı boynuna çöktüm bi tanesine  :evillol:

ne değişik bir çikolata arkadaş o nerenin malı :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Kesin dinleyin  :kop: :kop: :kop:

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

@ZORBEY sakin canli iken kesilimini koyma...
ama birde tuz da tavuk var ki of of of of ... neyse gece gece ben yatayim en iyisi

Çevrimdışı Deniz

Adami yerli de kesmiyor italyan çikolatasi yiyor ya
ne değişik bir çikolata arkadaş o nerenin malı :biggrinking:
italyan çikolatası ama 1 damak etmez  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZORBEY

Damardan girdim olaya millet zayıflatacak birde  :uhohu: @Abdullah

@dişi kartal melek  zayıflamak isteyenlere de yardımcı menümüz var:)

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Abdullah

Budur baklavası göbekten neymiş hep onlar amerikanin oyunu  :kop:
Neyseki çok zararda değilim kuruyemiş buldum bi avuç keser beniD:D

Çevrimdışı Deniz

Kesin dinleyin  :kop: :kop: :kop:

Burda ADANALI var.O videodakilerin hepsini yiyorum  :D

Çevrimdışı ZEKI

@ZORBEY sen hatay sofrasinda misin? Eger ordaysan bir ara bizim cocuklarla cok geliyorduk.

Çevrimdışı TØLGA

@dişi kartal melek  zayıflamak isteyenlere de yardımcı menümüz var:)

töbe töbe akşam akşam   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZORBEY

@ZORBEY sen hatay sofrasinda misin? Eger ordaysan bir ara bizim cocuklarla cok geliyorduk.

hatay sofrasinin bunları yapabilecek kapasitesi varmıki orda olduğumu soruyorsun:) bizim rakip olarak gördüğümüz ziya şark ve ramazan bingöl gerisi sadece alt lig :)

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI  sana gelsin bunlar bak sadece içli köfte ve haşlama dışında neler olduğuna tanıklık et:)
abdurahhim albayrak her kalp krizi gecirdikten sonrada bize gelip tedavi oluyor:))))

@AdemG görmesin bu resimleri aklı gider :D

Çevrimdışı ZEKI

hele o et canavarini dusun sen birde @Necmi abi

Çevrimdışı ALI RIZA

oo yemek muhabbet @Oktay abi çağırın stat başlıgında yazmasın  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

hatay sofrasinin bunları yapabilecek kapasitesi varmıki orda olduğumu soruyorsun:) bizim rakip olarak gördüğümüz ziya şark ve ramazan bingöl gerisi sadece alt lig :)
@ZORBEY hatay sofrasinida yabana atma ben en son 4-5 sene onceki hali icin konusuyorum. Ama dediklerine lafimiz yok.. ramazan bingol ve ziya sark onlar premier lig

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi hatay sofrası ADANA sofrasının yanında sofra kırıntısı olarak kalır  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi yarışların kayitlarini ertesi gün falan koymamiz telif olarak sıkıntı yaratır mı ki  :alala:
biz yüklersek yaratır youtube den link verirsek problem olmaz

Çevrimdışı ZORBEY

aklı gidenlerede uygun 12 çeşit tatlı menümüz var abi:)

Çevrimdışı ZORBEY

@ZORBEY hatay sofrasinida yabana atma ben en son 4-5 sene onceki hali icin konusuyorum. Ama dediklerine lafimiz yok.. ramazan bingol ve ziya sark onlar premier lig

hatay sofrasını yabana atmıyorum ama çeşit ve kapasite olarak bize denk değiller, yemek konusunda cok meraklı biriyimdir bu tabi işimin bir parcasi, coğu yemeklerini denedim görüntü bir yana lezzet konusunda bile acık ara öndeyiz. ramazan bingöl ve ziya şark ile aramizdaki tek fark Fiyat farkıdır. onlar sadece varlıklı insanlara hitap ederler, biz bütün kesimlere hitap edecek menüye sahibiz :))

Çevrimdışı ZEKI

aklı gidenlerede uygun 12 çeşit tatlı menümüz var abi:)
sakin tatlilara girme onun hayali guzel olarak kalsin gece gece bu havada aciksaniz gelir alirim
Bu arada @Deniz lokanta isminden bahsediyoruz Hatay sofrasi diye.. Ama hatay mutfagi adana mutfagini sollar gecer

Çevrimdışı FARUK

Evet abi youtube a yukleyip yayinlasak  :alala:
Turkiyede ki yayin hakkı henüz belli olmadı
D smartin sozlesmesi bitti
Serhan acar yazmıştı 3 secenek varmis biri dsmart yine
Digeri bir digital platform dedi bu digiturk yada tivibu olabilir
Birde yeni bir kanal acmaya çalışan varmış ama  net değil bu optagon mu ne o olabilir turkiyeye yeni giris yapiyor

Çevrimdışı Abdullah

biz yüklersek yaratır youtube den link verirsek problem olmaz
O zaman biraz zor abi :(

Çevrimdışı ZORBEY

sakin tatlilara girme onun hayali guzel olarak kalsin gece gece bu havada aciksaniz gelir alirim
Bu arada @Deniz lokanta isminden bahsediyoruz Hatay sofrasi diye.. Ama hatay mutfagi adana mutfagini sollar gecer

bu saatte kapali oluyoruz, bence adana mutfaği hatay sofrasindan iyidir, bi ara sırf yerinde yemek icin adana ya gidip adana kebab yediydim bi kac sene önce, ferdi tayfur un eski lokantasına gittim cok beğenmiştim servis lezzet kusursuz

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe