Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2489205 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Efe

Bana uyar abi ama çok abartırsanız konu dışı yapmayın diye kovabiliriz haberiniz olsun  :evillol: :evillol:

burası muhabbet cafe başlığı stadla ilgili bilgileri lütfen başlığında paylaşınız konuyla ilgisiz mesajlar silici tarafından silinecektir

:sevinc :sevinc :kop: :kop: :biggrinking: :biggrinking: :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

16 ziyaretçi şuan muhabbeti çözmeye çalışıyo

Çevrimdışı Abdullah

olm hatıralarım canlandı aynısını ben yaptım eve gidene kadar da internet cafeciyi nası kekledim diye kıs kıs güldüm evde dünya başıma yıkıldı
:zuhaha: :zuhaha: :muhaha: :muhaha: abi süpersin yaa gece gece ne güldüm  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

çok intikamcı bi beyfedisiniz açık vermeyin gözlerim kartal gibidir biliyorsunuz :lol:
yarin resim cekmeye gidecegim stada kameradan sen beni gorursun simdi.. yuzey genis nasilsa fark ediliriz.
Gencler, eskiden Lutfen Televizyonunuzu kapatmayi unutmayin  yazisi cikana kadar tv lerin basinda beklendigini biliyormusunuz..
Yaslilik böyle bir sey hep eskiyi yasamak Necmi abi ile ahmet abi de ne hikayeler vardir benim bile bilmedigim. Celik comak diye baslarlar simdi  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

burası muhabbet cafe başlığı stadla ilgili bilgileri lütfen başlığında paylaşınız konuyla ilgisiz mesajlar silici tarafından silinecektir

:sevinc :sevinc :kop: :kop: :biggrinking: :biggrinking: :evillol: :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

yarin resim cekmeye gidecegim stada kameradan sen beni gorursun simdi.. yuzey genis nasilsa fark ediliriz.
Gencler, eskiden Lutfen Televizyonunuzu kapatmayi unutmayin  yazisi cikana kadar tv lerin basinda beklendigini biliyormusunuz..
Yaslilik böyle bir sey hep eskiyi yasamak Necmi abi ile ahmet abi de ne hikayeler vardir benim bile bilmedigim. Celik comak diye baslarlar simdi  :kop: :kop: :kop: :kop:

abi onu bilmiyorumda babam beni kanal değiştirmeye gönderiyodu 8 kanal vardı tak tak diye basıyodum :D
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 01:29:06 Serkan7738 ]

Çevrimdışı Abdullah

Onu görmedik abi ama duymuştum  :D

Çevrimdışı Efe

oo iyi abi şu yeni açık 6.tablayıda bi çekersin ilerleme nasıl görelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Babam hala Teletext kullanıyor arada geçen bir yakaladım 3 gün dilimden düşmedi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Abi yarın Süzerden de foto var uzun uzun incelersin  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Babam hala Teletext kullanıyor arada geçen bir yakaladım 3 gün dilimden düşmedi  :kop: :kop:
o neydi bee piksel piksel  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı murat

abi onu bilmiyorumda babam beni kanal değiştirmeye gönderiyodu 8 kanal vardı tak tak diyo basıyodum :D
sizinkide sıkıntılıymış bizde tek kanal vardı televizyonun tek düğmesi işe yarıyordu.aç kapa.

Çevrimdışı ZEKI

O zaman sabah whatsappina senin gonderiyorum @Efe, sonra uyuyordum uyandirdin demek yok  :kop: :kop: :kop:

8 kanal UHF VHF elle ara ayarla.. anteni saga dondur sola dondur..

Çevrimdışı Serkan7738

zamanında oyun bile vardı show tv teletexinde :D

Çevrimdışı Efe

Abi yarın Süzerden de foto var uzun uzun incelersin  :evillol:

evt haydaaa samet gidecekti konuş sametten sonra 2. :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O zaman sabah whatsappina senin gonderiyorum @Efe, sonra uyuyordum uyandirdin demek yok  :kop: :kop: :kop:

8 kanal UHF VHF elle ara ayarla.. anteni saga dondur sola dondur..

saat 10 da kalkacağım sıkıntı yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

saat 10 da kalkacağım sıkıntı yok :icool:

belki 7 de gidecem  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

@FARUK da burdaymis, oda simdi tip aleminde siz bilmezsiniz eskiden biz kafaya vurup oyle ameliyat ediyorduk anestezi yoktu diyecek  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

simdi aklima geldide as400 leri yazinca, bu gencler 5 inclik disket 3,5 inclik disket gorduler mi floppy disket
telefon jetonu falan bilirler mi

disket kullandım abi ben :)

Çevrimdışı Serkan7738

şuan mesaideyim çağrı alıyorum az önce adamın birinden kart numarası ve son kullanma tarihi istedim dün akşam markette kullandım en son dedi :S

Çevrimdışı Abdullah

şuan mesaideyim çağrı alıyorum az önce adamın birinden kart numarası ve son kullanma tarihi istedim dün akşam markette kullandım en son dedi :S
:kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

iyi akşamlar deyip kapatsaydın abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

belki 7 de gidecem  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

@FARUK da burdaymis, oda simdi tip aleminde siz bilmezsiniz eskiden biz kafaya vurup oyle ameliyat ediyorduk anestezi yoktu diyecek  :kop: :kop: :kop:

7 de gidersen şuankinden bi farkı olmayacak @ZEKI abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

adama forumdan bilgi vermede

bu arada muhabet cafe ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum @Efe nin stad ile ilgili bilgileri ile telefon betonu etkili oldu galiba..

Çevrimdışı FARUK

Usb belleklerin ilk zamanları dayım 50Mb mıydı neydi  hafızası bunun içine oyunların masaüstü kısayollarını atıp gelmiş 1 gün uğraşmıştı garibim oyunlar niye açılmıyor diye  :kop: :kop:

ben formula 1 takipçisiyim küçüklüğümden beri bilgisayara duvar kağıdı yapmak için foto indirirdim cafeden.
resmin açılmasını beklerdim cafede net kaç hızındaysa o zamanlar :)

Çevrimdışı Abdullah

adama forumdan bilgi vermede

bu arada muhabet cafe ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum @Efe nin stad ile ilgili bilgileri ile telefon betonu etkili oldu galiba..
Abi biz geçen gün 37 kişi gördük bu daha az  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe